Oral seks konusunda utangacım
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Oral seks konusunda utangacım
Çok fazla kayganlaştırıcı ürettiğim için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir dere gibi akıyor.
- These users thanked the author çılgın kız for the post (total 12):
- vesaire, Vik.ruba80, İsveç125, masrafçı, Serg_A, alex56, Dimon84, Henson, olur, Sibiryak89, Geniş, Sokolov
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Oral seks konusunda utanıyorum
Çok fazla yağınız varsa, bunda yanlış bir şey yoktur. Sağlığınızla ilgili her şey yolundaysa, sızdıran bir kediyi yalamak çok hoştur. :toplandı:
- These users thanked the author Victor Peter for the post (total 3):
- Tpoo, Vik.ruba80, Eustace
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Şehrimizde profesyonel bir oral seks aşığımız var. Sonra birkaç saat karımı yaladım. Benimki birkaç gün sonra kendinde değildi. Onu sikimle orgazma itmek zorunda kaldım. Ya amıma girin ya da kıçıma girin; hemen orgazm oluyorum.Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 12:31 Çok fazla kayganlaştırıcı ürettiğim için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir nehir gibi akıyor.
- These users thanked the author Tpoo for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
en kötüsü buTpoo: ↑11 Mar 2023, 12:38Şehrimizde profesyonel bir oral seks aşığımız var. Sonra birkaç saat karımı yaladım. Benimki birkaç gün sonra kendinde değildi. Onu sikimle orgazma itmek zorunda kaldım. Amıma ya da kıçıma girsen bile çabuk orgazm olurum.Çok fazla kayganlaştırıcı salgıladığım için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir nehir gibi akıyor.
- These users thanked the author Süleyman for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
Uyuyakalacağıma ve bütün gece sabaha kadar uyurken oral seks yapacağıma dair bir fantezim var))))))))))))
Bütün gece kalabilir mi? Akşamdan sabaha kadar mı?
Uyuyakalacağıma ve bütün gece sabaha kadar uyurken oral seks yapacağıma dair bir fantezim var))))))))))))
- These users thanked the author çılgın kız for the post (total 7):
- vesaire, Vik.ruba80, Ahah, Geniş, masrafçı, Serg_A, Lexa55
-
- Orgazm!
Benimki bir şekilde o kadar heyecanlandı ki ona 69 pozisyonunda oral seks yaptı. Ben azarlamadım. Bırakın dağılsın.
2 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Böyle bir oral seksten sonra heyecanım birkaç gün boyunca çok güçlüydü, sanki hiç boşalmamışım gibi.Solomon: ↑11 Mar 2023, 12:42en kötüsüTpoo: ↑11 Mar 2023, 12:38Şehrimizde profesyonel bir oral seks aşığımız var. Sonra birkaç saat karımı yaladım. Benimki birkaç gün sonra kendinde değildi. Onu sikimle orgazma itmek zorunda kaldım. Amıma ya da kıçıma girsen bile çabuk orgazm olurum.Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 12:31 Çok fazla kayganlaştırıcı salgıladığım için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir nehir gibi akıyor.
Benimki bir şekilde o kadar heyecanlandı ki ona 69 pozisyonunda oral seks yaptı. Ben azarlamadım. Bırakın dağılsın.
2 dakika 59 saniye sonra gönderildi:
Süreçten uzaklaşıyor. Benimki o kadar sert geldi ki yumruğunu heyecanlı kedime zorladım. Altında geniş bir yağ lekesi vardı. O da onun kıçını yaladı. Benimki aşırı heyecandan kendini kaybetmişti. Bunu herkese vermeye hazırdım.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 2):
- Vik.ruba80, Serg_A
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Registered for: 2 years 10 months
Shalenadivchyna,
Bu kötü mü?
Kontrol etmeliyim
Bu kötü mü?
Kontrol etmeliyim

- These users thanked the author Arıyor for the post:
- Vik.ruba80
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
Hayatınız hakkında bize başka ne söyleyebilirsiniz?))))))))))))))))))
-
- Orgazm!
Yaşadığımız gibi yaşıyoruz. Zaten yetişkinler. Önemli olan birbirimize güvenmektir.Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 13:00Hayatınız hakkında bize başka neler söyleyebilirsiniz?)))))))))))))) )) )Bende
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
Seni yere serdim mi? Üzgünüm. Bana sonsuza kadar kendin hakkında konuşabilirsin gibi geldi)))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Orientation: biseksüel
Kızım, çok fazla yağlamanın olması iyi, bazı insanlar ne kadar çabalarsan çabala bu yağa sahip değil ya da hiç yok ((
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
Gerçek şu ki, çok fazla yağlama yok ama çok var ve bir erkek oral seks yaparken kıçımın altında koca bir su birikintisi oluşuyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
Ah, bir sorun buldum, ne sorun var, herkesin vücudu farklı, normal bir erkek buna bakmaz, kendini bir tür çerçeveye zorluyorsun, bir kızdan hava gibi sesler çıkınca seks yaptım kıçından çıkması... beni rahatsız etmedi, başta çok gergin olmasına rağmen... zevk meselesi, altınızda deniz bile olsa, bir insan size değer veriyorsa değer vermez’ umurumda değil
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 3 years 6 months
Peki, neden utanasınız ki, bundan yalnızca memnun olacak bir sürü erkek varShalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 12:31 Çok fazla kayganlaştırıcı ürettiğim için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir nehir gibi akıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 102

Yani bu sadece heyecan verici!!!Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 13:37 Gerçek şu ki yağlama çok fazla değil, çok fazla ve bir erkek oral seks yaparken kıçımın altında koca bir su birikintisi oluşuyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Bazen sadece oral seks yapmak istediğin oluyordu, o da metresine oral seks yapmaya başladı ama o buna karşıydı, sonra onu sarhoş edip bunu yapmak istedi ama o henüz bana gelmedi.
Ve su birikintileri de vardı, bir şekilde ikisinin de yatağında su birikintileri oluştu, sakince tepki verdim.
Yine herkes için farklı, iki ya da üç kadın vardı, 50’nin üzerinde bir yerlerde. 55 yaşındayım ve yeterince yağlama vardı, bazıları ezilse bile hemen bastırılmıştı
nSanırım onu siken benim sikim, bu yüzden bazen olgun kadınlar yağlama olmadan kendilerini rahat hissediyorlar ve ben de bunu sevdim orası, amının ıslandığını.
Ayrıca hanımımın ateşi olduğunda ya da durumu kritik olduğunda ya da öte yandan elinde bir mum vardı, sonra sen içeri girdin ve oradaydı neredeyse bir sobaydı ve hava hoş ve sıcaktı ya da neredeyse sıcak ve nemliydi.
Ve su birikintileri de vardı, bir şekilde ikisinin de yatağında su birikintileri oluştu, sakince tepki verdim.
Yine herkes için farklı, iki ya da üç kadın vardı, 50’nin üzerinde bir yerlerde. 55 yaşındayım ve yeterince yağlama vardı, bazıları ezilse bile hemen bastırılmıştı
nSanırım onu siken benim sikim, bu yüzden bazen olgun kadınlar yağlama olmadan kendilerini rahat hissediyorlar ve ben de bunu sevdim orası, amının ıslandığını.
Ayrıca hanımımın ateşi olduğunda ya da durumu kritik olduğunda ya da öte yandan elinde bir mum vardı, sonra sen içeri girdin ve oradaydı neredeyse bir sobaydı ve hava hoş ve sıcaktı ya da neredeyse sıcak ve nemliydi.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Orgazm!
Birbirimize güvendiğimizde kıskançlık olmaz. Yulaf lapasını seksle mahvedemezsin. Evli misiniz ve istikrarlı, samimi bir hayatınız mı var?Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 13:06Seni yere serdim mi? Üzgünüm. Bana sanki sonsuza kadar kendinden bahsedebilirsin)))Yaşadığımız gibi yaşıyoruz
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 9 months
Şahsen kendim için söyleyeceğim - ben çılgınca Bir kızın çok fazla yağlanması hoşuma gidiyor. Bu gerçekten harika! Nasıl bir utanç var? Ve böyle bir kıza oral seks yapmada yanlış bir şey görmüyorum, tabi ki eşitlik korunmadığı ve kız da oral seksi küçümsemediği sürece.
Ben her zaman sekste kısıtlamaya yer olmadığı kanaatindeyim. Kesinlikle bu gezegendeki herkes en az bir kez seks yaptı (ya da yapacak). Ve herkesin kendi tercihleri vardır. Önemli olan, (hem hayatta hem de sekste) "aynı dalga boyunda" olacağınız birini bulmaktır ve geri kalan her şey saçmalık ve saçmalıktır.Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 12:31 Çok fazla kayganlaştırıcı ürettiğim için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir nehir gibi akıyor.
Şahsen kendim için söyleyeceğim - ben çılgınca Bir kızın çok fazla yağlanması hoşuma gidiyor. Bu gerçekten harika! Nasıl bir utanç var? Ve böyle bir kıza oral seks yapmada yanlış bir şey görmüyorum, tabi ki eşitlik korunmadığı ve kız da oral seksi küçümsemediği sürece.
- These users thanked the author Aksler for the post (total 3):
- Lyaxander, Vik.ruba80, Fargal94
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
Seçenekleri değerlendiriyorum, dolayısıyla herhangi bir istikrar söz konusu olamaz.
- These users thanked the author çılgın kız for the post:
- Lyaxander
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 5 months
Ve buna bayılıyorum))) Bir keresinde üzerime geldi, yüzüme oturdu, gözlerimi açamadım yıkayana kadar gözlerim çok yandıShalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 12:31 Çok fazla kayganlaştırıcı ürettiğim için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir dere gibi akıyor.

-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
Peki sorun nedir? Gerçekten senin altında yatmayı seven kimse yok mu? :göz kırp: :göz kırp:
-
Автор темыçılgın kız
- heyecanlanıyorum
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Çok kalın bir dolguya benziyor...
ama genel olarak bu bir sorun değil, çoğu yağlayıcı çok sıcaktır)))
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 9 months
"Doldurma" konusunda aynı fikirde değilim. Bazen aşırı miktarda yağlama, utanç duymaya ve hatta komplekse yol açabilecek sağlık sorunlarına işaret edebilir. Ama çok sıcak olduğuna katılıyorum
-
- Penetrasyon
Solda bir sayfa oluşturun, en azından VK’da bunlardan bir sürü var) Sizi temin ederim, seçim çok büyük )
-
- Orgazm!
İlk kez bir kadınla birlikte olduğumuzda eşim ne olduğunu anlamadı bile. Ama hoşuna gitti.
Ondan sonra bu hiç olmadı. Ancak eşim ve bu bayan iş gezisindeyken iletişim kurmaya devam ettiler. O benimkini yaladı ve benimki çok sevindi. Ama oral seksten sonra benimkinin hala sike ihtiyacı var. Hatta iki tane. Transy bu konuda bana yardımcı oluyor. Karısı travestiyi kıskanmıyor, sadece penisli bir kız gördüğüne seviniyor.
Her şey yoluna girecek. Bir araya gelmeden önce karım yatakta pek hareket etmiyordu. Bana çok şey öğretti. Kızları nasıl tavlayacağını bile biliyor. Hatta mutlaka seks için değil, daha çok iletişim için. Seks de buna ekleniyor.Shalenadivchyna: ↑12 Mar 2023, 10:23Seçenekleri değerlendiriyorum, dolayısıyla herhangi bir sorun söz konusu olamaz istikrar.
İlk kez bir kadınla birlikte olduğumuzda eşim ne olduğunu anlamadı bile. Ama hoşuna gitti.
Ondan sonra bu hiç olmadı. Ancak eşim ve bu bayan iş gezisindeyken iletişim kurmaya devam ettiler. O benimkini yaladı ve benimki çok sevindi. Ama oral seksten sonra benimkinin hala sike ihtiyacı var. Hatta iki tane. Transy bu konuda bana yardımcı oluyor. Karısı travestiyi kıskanmıyor, sadece penisli bir kız gördüğüne seviniyor.
- These users thanked the author Tpoo for the post:
- Vik.ruba80
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 2 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 2 years 3 months
Çok fazla yağlamanın olması çok iyi! Partnerinizin onu daha temiz yalamasına izin verin ki hiçbir şey geçmesin
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
utanmamalısın, birçok erkek bunu sever, ben çok fazla kayganlaştırıcıyı severim, hepsini yalarım, böylece oturur yüzümdeShalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 12:31 Çok fazla kayganlaştırıcı ürettiğim için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir dere gibi akıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 127
- Registered for: 2 years 2 months
Almayı dene bir risk, arzularınızı gerçekleştirin ve tadını çıkarın
Utanmamalısın) Doğal olan orgazm olmadan olmaz)))Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 12:31 Çok fazla kayganlaştırıcı ürettiğim için oral seks yapmaktan çekiniyorum. Kelimenin tam anlamıyla bir nehir gibi akıyor.
Almayı dene bir risk, arzularınızı gerçekleştirin ve tadını çıkarın

- These users thanked the author RazVratnik for the post:
- Ahah
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875

5 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
O zaman 2 veya 3 ya da daha iyisi 4 yalamaya ihtiyacın var ve herkese izin ver sırayla yalayın.Shalenadivchyna: ↑11 Mar 2023, 13:37Gerçek şu ki çok fazla yağlama yok, çok fazla ve bir süre var bir adam oral seks yapıyor, kıçının altında koca bir su birikintisi var.

5 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Adresi yaz, geleceğim, dilimin üstüne oturacağım ve beni meyve sularınla dolduracağım, hatta ıslak ve kaygan amımı tüm vücuduma sürteceğim : kedi2:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
[/quote]
Yaz adres, geleceğim, dilimin üzerine oturacağım ve onu meyve sularınla dolduracağım, ıslak ve kaygan amımı tüm vücuduna sürtsen bile
[ /quote]
Ne yapıyorsun, amcık hastası?!! Artık siz araba sürerken o kendi yağında boğulacak!!!
Maalesef kimse yok.
[/quote]
Yaz adres, geleceğim, dilimin üzerine oturacağım ve onu meyve sularınla dolduracağım, ıslak ve kaygan amımı tüm vücuduna sürtsen bile

[ /quote]
Ne yapıyorsun, amcık hastası?!! Artık siz araba sürerken o kendi yağında boğulacak!!!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
Yazanlara hayret ediyorum... kaç üç saat am yaladın?) ya da bütün gece yaladın... sanki nefes alıyormuş gibi bağırıyorlar...
peki, konunun yazarına göre akıntının derecesi değişir, eğer size veya partnerinize rahatsızlık vermiyorsa, o zaman en azından bu nektarda yıkanın)
Her şey bir zevk olmalı!

peki, konunun yazarına göre akıntının derecesi değişir, eğer size veya partnerinize rahatsızlık vermiyorsa, o zaman en azından bu nektarda yıkanın)
Her şey bir zevk olmalı!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
Her nasılsa bunu hesaba katmamışım, kahretsin, Oraya vardığımda komşularım da boğulacak ve sular altında kalacak!
[/quote]niqk: ↑28 Jul 2023, 15:39Maalesef kimse yok.Gerçek şu ki yağlama çok fazla değil, çok fazla ve bir erkek oral seks yaparken kıçımın altında koca bir su birikintisi oluşuyor.
Ben bunu sevmiyorum uzan
Adresi yaz, geleceğim, dilimin üstüne otur ve beni meyve sularınla doldur, hatta ıslak ve kaygan amımı tüm vücuduma sürt
Ne yapıyorsun, seni amcık hastası?!! Artık siz araba kullanırken o kendi yağlayıcısında boğulacak!!!

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
İşte, burada! Ve komşular maddi zararlarını ondan tazmin edecekler! İhtiyacı var mı? Her şey için seni suçlayacak! Ve sonra suçu üstlenmek zorunda kalacaksın
dostum!.. Hımm, Hint dizisi hızlanıyor...
dostum!.. Hımm, Hint dizisi hızlanıyor...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 175
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 92
- Registered for: 2 years
Şu anki konu aslında artık görünmüyor, ancak birisi hayal kurmaya devam ediyor.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1421 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 10 Replies