Yamyam Ellochka
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Yamyam Ellochka
Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğinizi bilmek isterim.
Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğinizi bilmek isterim.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Lerunçik, Erkekler2024
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Yamyam Ellochka
Mümkün değil. Daha fazla kelime dağarcığı olsa bile onunla ne hakkında konuşabilirsiniz? Evet, kendisinin bu iletişime pek ihtiyacı yoktu))
Gerçek bir tüketici. Bunları sevmiyorum)
Gerçek bir tüketici. Bunları sevmiyorum)
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 2):
- Erkekler2024, Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Gönderildi sonra 2 dakika 21 saniye:
Gönderildi 2 dakika 2 saniye sonra:
İnsan rasyonel bir varlık olarak kabul edilir. Hala iletişim kurabilmeniz gerekiyor.
bu tür davranışlar sapkınlıkla eş tutulabilir))Marinka: ↑10 Mar 2023, 13:23 Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğinizi bilmek isterim?
Gönderildi sonra 2 dakika 21 saniye:
Kişisel olarak, bu tür karakterler beni çekmekten çok itiyorMarinka:10 Mar 2023, 13:23 Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğinizi bilmek isterim?
Gönderildi 2 dakika 2 saniye sonra:
İnsan rasyonel bir varlık olarak kabul edilir. Hala iletişim kurabilmeniz gerekiyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
Ellochka’nın asıl varoluş nedeni kıyafetler ve sosyal yaşamdı. Sözde seçkinlerimiz böyle yaşıyor. Bununla birlikte, tüketimcilik ve dar bakış açısı artık birçok insanın doğasında var. Hem kadınlar hem de erkekler.
- These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
- Serg_A, Lerunçik
-
- Sürtünmeler
Biliyorsunuz ben de muhtemelen laik bir kızım. Belki tabi ki berbat doğam yüzünden bir saksağan kadar meraklı ve konuşkanım ama bir şirkette veya bir toplantıda beni ilgilendiren şey iletişimdir. Konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak vs bana gerçekten büyük keyif veriyor. Peki Ellochka ve onun gibilerle iletişim kurmaktan ne tür bir zevk alabilirsiniz?
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
- Serg_A, Amatör123, Erkekler2024
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Böyle tanıdıklarım var. İlk başta ilginçler. Sonra onlardan sıkılırsın.Marinka: ↑10 Mar 2023, 13:23 Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
1 saat 6 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Evet, çoğunluk seçkinleri taklit etmeye çalışıyor.
1 saat 6 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Ellochka’nın düşüncesi neydi? "Bütün erkekler peşimden koşacak ve ben buz gibi soğuyacağım." Hayatının tüm anlamı bu.Lerunchik: ↑ Biliyorsunuz ben de muhtemelen laik bir kızım. Belki tabi ki berbat doğam yüzünden bir saksağan kadar meraklı ve konuşkanım ama bir şirkette veya bir toplantıda beni ilgilendiren şey iletişimdir. Konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak vs bana gerçekten büyük keyif veriyor. Peki Ellochka ve onun gibilerle iletişim kurmaktan ne tür bir keyif alabilirsiniz?
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Erkekler2024, Lerunçik
-
- Oral stimülasyon
Seninle konuşmayı çok isterim. , ama ne olduğunu bilmiyorum
Ne hakkında konuşmayı seversiniz ve hangi bilgileri paylaşırsınız?
Seninle konuşmayı çok isterim. , ama ne olduğunu bilmiyorum

Ne hakkında konuşmayı seversiniz ve hangi bilgileri paylaşırsınız?

-
- Sürtünmeler
Hmm... Sıkıştım))) Genel olarak açık fikirli bir kızım ve bir kedi kadar meraklıyım)) Genellikle iletişim sırasında tabuları belirtirimMen2024: ↑20 Apr 2023, 15:39Konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak vs. gerçekten büyük keyif veriyor. Peki Ellochka ve onun gibi diğerleriyle iletişim kurmaktan ne tür keyif alabilirsiniz?
Seninle konuşmayı çok isterim. , ama ne olduğunu bilmiyorum![]()
Ne hakkında konuşmayı seversiniz ve hangi bilgileri paylaşırsınız?![]()
- Erkekler2024, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
-
- Sürtünmeler
Konu dışı olduğun için kafana vurmayacaklar mı?))) Muhtemelen ana tabu kişisel hayatımın ayrıntılarıyla bana çok ısrarla işkence etmek. İnsanların tenimin altına girmesinden nefret ediyorum. Öfke noktasına kadar)) İstersem belki sana kendim söylerim) Ve ben de başkalarının kişisel alanına saygı duymaya çalışıyorum)
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
- Amatör123, Erkekler2024, Serg_A
-
- Oral stimülasyon
Burada yasaklanmış bir sürü insan var ama ben yapmadım herhangi bir kural bulamadım. Görünüşe göre ılımlılık, normal bir adamın yüzünü ortaya çıkarması ve yasaklanmaması ilkesine dayanıyor.
Bana cinsel hayatınızdan bahseder misiniz?

-
- Sürtünmeler
Bize seks hayatınızdan bahseder misiniz? 
[/quote]
Sorular çok can sıkıcı değilse deneyelim) Cevap vermek istemezsem uyarırım
Hepsi bu kadar: eğer benimle röportaj yapmak istersen (hangi kelimeyi hatırladığıma lanet olsun
) Yapabilirsin siz mi seçiyorsunuz yoksa ayrı bir konu mu oluşturuyorsunuz? Bana öyle geliyor ki TS bu konuyu bunun için yaratmadı)

[/quote]
Sorular çok can sıkıcı değilse deneyelim) Cevap vermek istemezsem uyarırım
Hepsi bu kadar: eğer benimle röportaj yapmak istersen (hangi kelimeyi hatırladığıma lanet olsun
- Erkekler2024, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Biraz içki içtiğinde ve kadın cinsiyetinden etkilendiğinde ve ortada kimse olmadığında Ellochka dışında başka yerlerde hayır, o zaman prensip olarak onu külotuna tekmeleyebilirsiniz, ama daha fazlası değil. Aptal ve kelime dağarcığı çok sınırlı olan kızlardan hoşlanmıyorum :)Marinka: ↑10 Mar 2023, 13:23 Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğini bilmek isterim?
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Serg_A
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 501 Views
-
Last post by hükümet38