Yamyam Ellochka

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Yamyam Ellochka

Unread post by Geçit »

Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğinizi bilmek isterim.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Lerunçik, Erkekler2024
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 336
Registered for: 2 years 3 months
 Re: Yamyam Ellochka

Unread post by Lerunçik »

Mümkün değil. Daha fazla kelime dağarcığı olsa bile onunla ne hakkında konuşabilirsiniz? Evet, kendisinin bu iletişime pek ihtiyacı yoktu))
Gerçek bir tüketici. Bunları sevmiyorum)
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 2):
Erkekler2024, Serg_A
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Güzel »

Marinka: 10 Mar 2023, 13:23 Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğinizi bilmek isterim?
bu tür davranışlar sapkınlıkla eş tutulabilir))
Gönderildi sonra 2 dakika 21 saniye:
Marinka:10 Mar 2023, 13:23 Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğinizi bilmek isterim?
Kişisel olarak, bu tür karakterler beni çekmekten çok itiyor

Gönderildi 2 dakika 2 saniye sonra:
İnsan rasyonel bir varlık olarak kabul edilir. Hala iletişim kurabilmeniz gerekiyor.
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 152

Unread post by Erkekler2024 »

Lerunchik: 20 Apr 2023, 12:40u iletişimin gerekli olması pek olası değil
Ellochka’nın asıl varoluş nedeni kıyafetler ve sosyal yaşamdı. Sözde seçkinlerimiz böyle yaşıyor. Bununla birlikte, tüketimcilik ve dar bakış açısı artık birçok insanın doğasında var. Hem kadınlar hem de erkekler.
These users thanked the author Erkekler2024 for the post (total 2):
Serg_A, Lerunçik
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Men2024: 20 Apr 2023, 12:59
bu iletişimin gerekli olması pek olası değil
Ellochka’nın asıl varoluş nedeni kıyafetler ve sosyal yaşamdı. Sözde seçkinlerimiz böyle yaşıyor. Bununla birlikte, tüketimcilik ve dar bakış açısı artık birçok insanın doğasında var. Hem kadınlar hem de erkekler.
Biliyorsunuz ben de muhtemelen laik bir kızım. Belki tabi ki berbat doğam yüzünden bir saksağan kadar meraklı ve konuşkanım ama bir şirkette veya bir toplantıda beni ilgilendiren şey iletişimdir. Konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak vs bana gerçekten büyük keyif veriyor. Peki Ellochka ve onun gibilerle iletişim kurmaktan ne tür bir zevk alabilirsiniz?
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
Serg_A, Amatör123, Erkekler2024
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Timurlenk »

Marinka: 10 Mar 2023, 13:23 Yamyam Ellochka insanları yemezdi. Yamyam Ellochka, Ilya Ilf ve Evgeny Petrov’un hiciv romanı "On İki Sandalye"deki bir karakterdir. Yamyam Ellochka’nın kelime dağarcığı 30 kelimeden oluşuyordu ama onlarla neredeyse tüm düşüncelerini ifade edebiliyordu. Romanın yazarları onu bir yamyam kabilesine benzetmiştir. Kelime dağarcığı 300 kelimeydi, bu da Ellochka’nınkinden on kat daha fazlaydı.
Böyle tanıdıklarım var. İlk başta ilginçler. Sonra onlardan sıkılırsın.
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Oleg257
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Men2024: 20 Apr 2023, 12:59 Ellochka’nın asıl varoluş nedeni kıyafetler ve sosyal yaşamdı. Sözde seçkinlerimiz böyle yaşıyor. Bununla birlikte, tüketimcilik ve dar bakış açısı artık birçok insanın doğasında var. Hem kadınlar hem de erkekler
Evet, çoğunluk seçkinleri taklit etmeye çalışıyor.

1 saat 6 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Lerunchik: Biliyorsunuz ben de muhtemelen laik bir kızım. Belki tabi ki berbat doğam yüzünden bir saksağan kadar meraklı ve konuşkanım ama bir şirkette veya bir toplantıda beni ilgilendiren şey iletişimdir. Konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak vs bana gerçekten büyük keyif veriyor. Peki Ellochka ve onun gibilerle iletişim kurmaktan ne tür bir keyif alabilirsiniz?
Ellochka’nın düşüncesi neydi? "Bütün erkekler peşimden koşacak ve ben buz gibi soğuyacağım." Hayatının tüm anlamı bu.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Erkekler2024, Lerunçik
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Lerunchik: 20 Apr 2023, 13:22 Sohbet etmek, bilgi alışverişinde bulunmak vs. gerçekten büyük keyif veriyor. Peki Ellochka ve onun gibi diğerleriyle iletişim kurmaktan ne tür keyif alabilirsiniz?

Seninle konuşmayı çok isterim. , ama ne olduğunu bilmiyorum :(
Ne hakkında konuşmayı seversiniz ve hangi bilgileri paylaşırsınız? :cat1:
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Men2024: 20 Apr 2023, 15:39
Konuşmak, bilgi alışverişinde bulunmak vs. gerçekten büyük keyif veriyor. Peki Ellochka ve onun gibi diğerleriyle iletişim kurmaktan ne tür keyif alabilirsiniz?

Seninle konuşmayı çok isterim. , ama ne olduğunu bilmiyorum :(
Ne hakkında konuşmayı seversiniz ve hangi bilgileri paylaşırsınız? :cat1:
Hmm... Sıkıştım))) Genel olarak açık fikirli bir kızım ve bir kedi kadar meraklıyım)) Genellikle iletişim sırasında tabuları belirtirim
Erkekler2024, Serg_A
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Lerunchik: 20 Apr 2023, 15:43 kedi gibi meraklı
Halihazırda iletişim halinde olduğumuzu hayal edin. Tabularınız neler? :muza:
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Men2024: 20 Apr 2023, 15:47
bir kedi kadar meraklı
Halihazırda iletişim halinde olduğumuzu hayal edin. Tabularınız neler? :muza:
Konu dışı olduğun için kafana vurmayacaklar mı?))) Muhtemelen ana tabu kişisel hayatımın ayrıntılarıyla bana çok ısrarla işkence etmek. İnsanların tenimin altına girmesinden nefret ediyorum. Öfke noktasına kadar)) İstersem belki sana kendim söylerim) Ve ben de başkalarının kişisel alanına saygı duymaya çalışıyorum)
These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
Amatör123, Erkekler2024, Serg_A
Erkekler2024
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Lerunchik: 20 Apr 2023, 15:53 Konu dışı oldukları için kafalarına darbe almıyorlar
Burada yasaklanmış bir sürü insan var ama ben yapmadım herhangi bir kural bulamadım. Görünüşe göre ılımlılık, normal bir adamın yüzünü ortaya çıkarması ve yasaklanmaması ilkesine dayanıyor.
Lerunchik: kişisel hayatımın ayrıntıları için bana işkence yap.
Bana cinsel hayatınızdan bahseder misiniz? *x)
Lerunçik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bize seks hayatınızdan bahseder misiniz? *x)
[/quote]
Sorular çok can sıkıcı değilse deneyelim) Cevap vermek istemezsem uyarırım
Hepsi bu kadar: eğer benimle röportaj yapmak istersen (hangi kelimeyi hatırladığıma lanet olsun😁) Yapabilirsin siz mi seçiyorsunuz yoksa ayrı bir konu mu oluşturuyorsunuz? Bana öyle geliyor ki TS bu konuyu bunun için yaratmadı)
Erkekler2024, Serg_A
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

Konu bir sohbet odasında oluşturuldu. Yamyam Ellochka gibi insanlar hakkında ne hissettiğini bilmek isterim?
Biraz içki içtiğinde ve kadın cinsiyetinden etkilendiğinde ve ortada kimse olmadığında Ellochka dışında başka yerlerde hayır, o zaman prensip olarak onu külotuna tekmeleyebilirsiniz, ama daha fazlası değil. Aptal ve kelime dağarcığı çok sınırlı olan kızlardan hoşlanmıyorum :)
These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
Serg_A
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”