Kız kardeşle randevu
-
Автор темыMaxim......
- Penetrasyon
- Total posts: 232
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Kız kardeşle randevu
Ablasıyla ya da ablasıyla randevuya çıkanlar olacaktır diye düşünüyorum ve birileri bununla ilgili bir hikaye paylaşırsa çok sevinirim.
- These users thanked the author Maxim...... for the post:
- Martin
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Re: Kardeşimle randevum
Tarih nerede? kimin yatak odasında? yoksa salonda mı?Maxim......: ↑01 Jun 2022, 18:55 Sanırım küçük ya da ablasıyla randevusu olanlar var ve birisi bununla ilgili bir hikaye paylaşırsa çok sevinirim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
- Registered for: 2 years 11 months
Her türlü eğlenceli yerde dolaşırken onun kız arkadaşımla karıştırıldığını hissettim. Artık oturup içebiliriz
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
Ben gençken de aynısı oldu, kız kardeşim ve ben farklı sıcak noktalarda takılırdık ve bizi bir çift olarak kabul ettiler.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Zaman zaman küçük kuzenimle seks yapıyoruz... Ben 42 yaşındayım, o 35... İlgilenen varsa lütfen PM atsın.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Eşim ikinci dereceden kuzenim. Ayrıca uzun zamandır başka bir ikinci kuzenle çıkıyorum. Aynı zamanda birbirlerinin ikinci dereceden kuzenleridirler. Zaten üçlü seks yaptım. İkinci kuzen bir nemfomandır. Karısı da seks konusunda deli oluyor ve sınırları yok. Ama akrabalarımız ikinci kuzenimizi becerdiğimizi bilmiyor. Bu bizim ortak sırrımızdır. Kayınvalidem bunu biliyor ama gerekirse bizi karşılıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 8 months
Kız kardeşinle randevunun başka bir kızla randevudan farkı nedir?
Tamam, eğer konuyla alakalıysa, flört süreci sırasında bazı aile geçmişini hatırlayabilirsiniz. Biraz geçmişe gönderme var. Tamam, insanlar birbirlerine kendilerini, geçmişlerini anlatırken "birbirlerini tanıma" aşamasını yaşamayacaksınız.
Fiili olarak tek fark bunlar. Ayrıca eğleneceksiniz, iyi vakit geçireceksiniz, flört edeceksiniz ve belki ikinci aşamaya geçiş de gelecektir. Tüm.
Tamam, eğer konuyla alakalıysa, flört süreci sırasında bazı aile geçmişini hatırlayabilirsiniz. Biraz geçmişe gönderme var. Tamam, insanlar birbirlerine kendilerini, geçmişlerini anlatırken "birbirlerini tanıma" aşamasını yaşamayacaksınız.
Fiili olarak tek fark bunlar. Ayrıca eğleneceksiniz, iyi vakit geçireceksiniz, flört edeceksiniz ve belki ikinci aşamaya geçiş de gelecektir. Tüm.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 1760 Views
-
Last post by Andrey57115
-
- 19 Replies