Üçlü?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Cevap: Üçlü mü?
Sadece iki erkeği davet edin ve eğlenin, belki spermi yutarsınız :) Ve böylece, onu sikmesine izin verin, ben de aynısını benimkiyle yaptım, asıl mesele siklerin büyük olması ve böylece her şey acıtıyor))))
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Orientation: biseksüel
Konu başlatıcısını destekleyeceğim)))
Benimkinin mfm için bir sevgilisi veya daha iyisi 2 sevgilisi olacağını hayal ediyorum ve ben de hazırım, ancak şu ana kadar onu sadece kayış için tanıttım- seks üzerine (vazgeçtim). Sanırım biraz sonra gerilimi artırmaya devam edeceğiz ve kendimize bir adam bulacağız)))
O hâlâ genç, vaktimiz olacak)))
Ve size deneylerinizde iyi şanslar)
Benimkinin mfm için bir sevgilisi veya daha iyisi 2 sevgilisi olacağını hayal ediyorum ve ben de hazırım, ancak şu ana kadar onu sadece kayış için tanıttım- seks üzerine (vazgeçtim). Sanırım biraz sonra gerilimi artırmaya devam edeceğiz ve kendimize bir adam bulacağız)))
O hâlâ genç, vaktimiz olacak)))
Ve size deneylerinizde iyi şanslar)
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Orientation: heteroseksüel
Ahlaki olarak olgunlaşmadın, bu yüzden sana bu kadar farklı bir tepki gösterdin. fantezi. Olgunlaştığınız zaman hiçbir şüphe kalmayacaktır. MZHM çok ilginç bir formattır.
- These users thanked the author Skromnaga for the post:
- Firavun faresi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Bu bir şey için yeterli değil
2 dakika sonra gönderildi: Dört kişinin beni becermesi normal görünüyordu, ancak kesintiler vardı. Beğendim
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
nVe kartları inceledim, bu bir kabustu. Orada hesap yoktu, kabus gibiydi. Herkes seni becerdi, evet kaybettim, herkese çıplak olarak vermek zorunda kaldım ve ortalıkta dolaştım.
7 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
General, eşiniz vermiyor, ben sipariş edip vereyim.
Şu tarihten sonra gönderildi: 7 dakika 6 saniye:
Hatırlamadığım tek şey nasıl olduğu birçok üyeyi kabul ettim.
Sonra 18 yaşına girdim. 22 adam ve yedi. kızlar. Geceleri bizi becer, sabahları hatırlamıyorum.
2 dakika sonra gönderildi: Dört kişinin beni becermesi normal görünüyordu, ancak kesintiler vardı. Beğendim
nVe kartları inceledim, bu bir kabustu. Orada hesap yoktu, kabus gibiydi. Herkes seni becerdi, evet kaybettim, herkese çıplak olarak vermek zorunda kaldım ve ortalıkta dolaştım.
Sonra 18 yaşına girdim. 22 adam ve yedi. kızlar. Geceleri bizi becer, sabahları hatırlamıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 273
:ayyy: :ayyy: :ayyy:
- These users thanked the author Anastasya 2005 for the post:
- Süleyman
-
- Orgazm!
- Total posts: 547
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Bundan sonra ona iyi davranabilecek misin? Bana öyle geliyor ki bu ilişkiyi mahvedebilir ve ona karşı saldırganlaşabilirsin...Konstantin: ↑26 Jan 2020, 22:05 Birinin karımı nasıl siktiğini görmek istiyorum, seks sırasında bunu istiyorum, heyecanlandığımda ama gün içinde bunu istemiyorum, iğrenç oluyor, ne yapacağımı bilmiyorum.. ..
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bu forumda üçlü seksin çok ilginç bir format olduğunu defalarca yazdım. Deneyenlerin çok azı pişman oluyor. Genellikle bu, bir çiftte yeni bir cinsel yaşamın başlangıcıdır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Esinti, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
Üçlü ne anlama gelir?) Kaç kez tutkumu MFF’ye teklif ettim - o sadece çıldırır. Ve tabii ki onu ve tanıdığım daha güzel bir kızı gerçekten istiyorum. Hatta bunu kadının olmadan da yapabilirsin. Ancak 2 tanıdığımı MFF’ye sahip olmaya nasıl ikna edeceğimi hayal edemiyorum. Sanırım yetersiz olduğumu söyleyecekler
-
- Nirvana’dayım
Ve siz ikiniz bunu tek başınıza halledebilir misiniz? Sadece her akşam birkaç kez seks limiti tükenen erkekler var. Benim için birkaç kez yeterli, ama kesinlikle biriyle paylaşacak hiçbir şey yok)))Faker42: ↑27 Feb 2023, 17:35Üçlü ne anlama gelir?) Kaç kez tutkumu MFF’ye teklif ettim - o sadece çıldırır. Ve tabii ki onu ve tanıdığım daha güzel bir kızı gerçekten istiyorum. Hatta bunu kadının olmadan da yapabilirsin. Ancak 2 tanıdığımı MFF’ye sahip olmaya nasıl ikna edeceğimi hayal edemiyorum. Bana öyle geliyor ki yetersiz olduğumu söyleyecekler
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Nikk, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
Sanırım öyle, evet, oldukça. İlk seferim 3-4 saat sürüyor (en yoğun dönemde ortalama 2 saat). Birçok kadın için bu çok fazladır ve bunu bu kadar uzun süre ve sıklıkla istemediklerinden şikayet ederler. “3 kere geldim, bitirelim, zaten acı veriyor bana” dememeleri için iki
-
- Nirvana’dayım
n Peki sen birincisiyle iki saat boyunca birlikteyken ikincisi ne yapacak?Faker42: ↑27 Feb 2023, 21:13Sanırım öyle, evet, oldukça. 1. seferim 3-4 saat sürüyor (en yüksekte ortalama 2 saat. Birçok kadın için bu çok fazla ve bu kadar uzun süre ve sıklıkla istemediklerinden şikayet ediyorlar. O yüzden bana “Ben” demiyorlar.) 3 kere geldi, bitirelim, zaten acı veriyor benim için » iki kişi için bölmek en iyisi olur![]()
-
- Flört etmek
Ya da gidip kahve içecek ve yemek hazırlayacak 
Kızlar bu süreçte birbirlerini okşayabilir. Sözlü veya manuel olarak. Şahsen ben parmaklarımı amcıkların içine sokmayı gerçekten seviyorum)) Mmm, aklıma bir fikir geldi! Biri varlıklarla terliyor ve diğeriyle yapacak bir şeyler bulacağız
Cidden, gerçekten - Ben egoist değilim, kimsenin canı sıkılmaz
Gerçekten bilmiyorum, muhtemelen değişecekler kadın orgazmı
Kızlar bu süreçte birbirlerini okşayabilir. Sözlü veya manuel olarak. Şahsen ben parmaklarımı amcıkların içine sokmayı gerçekten seviyorum)) Mmm, aklıma bir fikir geldi! Biri varlıklarla terliyor ve diğeriyle yapacak bir şeyler bulacağız
Cidden, gerçekten - Ben egoist değilim, kimsenin canı sıkılmaz
-
- Nirvana’dayım
Sonra bana her şeyin senin için nasıl gittiğini anlat)))Faker42: ↑27 Feb 2023, 21:31Gerçekten bilmiyorum, onlar kadınların orgazmlarında değişiklik olacak, muhtemelenVeya gidip kahve içecek, yemek hazırlayacak
Cidden, gerçekten - Ben egoist değilim, biri diğerinin sıkılmasına izin vermez![]()
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
harika bir parti)Veronika: ↑26 Feb 2023, 02:24 Bir şeyden üç tane yetmez
2 dakika sonra gönderildi:
Dördü beni becerdiğinde bu normal görünüyordu ama kesintiler vardı. Beğendim
Sonra 18 yaşına girdim. 22 adam ve yedi. kızlar. Geceleri, sabahları canımı acıttığını hatırlamıyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 62 Replies
- 5609 Views
-
Last post by Saskia
-
- 307 Replies