Hayatınızın bir anlamı var mı?
-
Автор темы᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌
- ön sevişme
- Total posts: 142
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Hayatınızın bir anlamı var mı?
Eğer öyleyse hangisi?
- These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post (total 2):
- Zorba Carrie, sıfır
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Hayatınızın bir anlamı var mı?
Vay. Şimdi forumun yarısı donacak)) Tek bir hedef olamaz: farklı aşamalarda farklıdırlar. Ve aynı zamanda birkaç gol de var.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 5):
- ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌, Sibiryak89, Serg_A, aryamari, sıfır
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Katılıyorum, aslında tonlarca hedef var ama belirlediğiniz hedeflere ulaştığınızda hemen diğerleri ortaya çıkıyor. Sonsuz süreç))
- These users thanked the author Çavuş33 for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Alice, Devam etmek
-
- ön sevişme
Şu anda hedefler hakkında soru sormuyorum))) Merak ediyorum, birisinin var mı? hayatında bir anlam olup olmadığını düşündün mü? Eğer öyleyse hangisi, eğer değilse bu neden oluyor? Varlığının anlamsızlığından kim sorumlu? Bu konuda ne yapmalıyım yoksa işe yarayacak mı?Hooligan Carrie: ↑26 Jun 2023, 11:55 Vay canına. Şimdi forumun yarısı donacak)) Tek bir hedef olamaz: farklı aşamalarda farklıdırlar. Ve aynı zamanda - birkaç hedef de var.
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
yani hayatın anlamı amaçtır.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, aryamari
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
- Registered for: 2 years 8 months
Yaşamın anlamını kendimiz icat ediyoruz. Şahsen bende yok)
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- Geniş
-
- ön sevişme
Peki, eğer hedef küresel bir şey olarak kabul edilirse ve gerisi daha küçük, onu görevler kategorisine aktarın, sonra amaç veya hedefler hakkında konuşalım)))
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
bir ağaç dikmek, bir ev inşa etmek, şimdiden bir oğul doğurmak mı?))
cidden, bu sorunun evrensel bir cevabı yok) benim için küresel olarak, geleceklerini düzenlemek için arkamda sağlıklı yavrular bırakmak, belki ben değil, o zaman benim torunlarımdan biri kumda iz bırakacaktır))
genel olarak Platon bana yakın; hayatın anlamının onu incelemekte olduğuna inanıyordu) bana hoş geliyor.
cidden, bu sorunun evrensel bir cevabı yok) benim için küresel olarak, geleceklerini düzenlemek için arkamda sağlıklı yavrular bırakmak, belki ben değil, o zaman benim torunlarımdan biri kumda iz bırakacaktır))
genel olarak Platon bana yakın; hayatın anlamının onu incelemekte olduğuna inanıyordu) bana hoş geliyor.
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 7):
- Ötesinden Gelen Şehvet, ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌, Sibiryak89, Zorba Carrie, Serg_A, Topçik, Devam etmek
-
- ön sevişme
Yine de neden şaşırasınız ki. Erkekler mastürbasyon yaparsa kadınların ev inşa etmesi ve ağaç dikmesi gerekir.)))
Bu erkekler için minimum programdır)))
Ve bu da erkek hayatın anlamının bir versiyonu))))Benim için dünya genelinde sağlıklı yavrular bırakmak ve onların geleceklerini düzenlemek için
Yine de neden şaşırasınız ki. Erkekler mastürbasyon yaparsa kadınların ev inşa etmesi ve ağaç dikmesi gerekir.)))
- Sibiryak89, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months

Durma, bul mastürbasyon yapmayan bir erkekte daha fazlası vardır
İlahi olana tırmanıyorsun ama yıldızların, kuşların parlamasının bir anlamı var yuvalar vb. inşa etmek Siz doğanın bir parçasısınız ve yararlılığınızı en azından kendiniz için belirliyorsunuz᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 12:00Şu anda hedefler hakkında soru sormuyorum))) Merak ediyorum, birisinin var mı? hayatında bir anlam olup olmadığını düşündün mü? Eğer öyleyse hangisi, eğer değilse bu neden oluyor? Varlığının anlamsızlığından kim sorumlu? Bununla ne yapmalı yoksa işe yarayacak mı?Hooligan Carrie: ↑26 Jun 2023, 11:55 Vay canına. Şimdi forumun yarısı donacak)) Tek bir hedef olamaz: farklı aşamalarda farklıdırlar. Ve aynı zamanda - birkaç hedef de var.
Durma, bul mastürbasyon yapmayan bir erkekte daha fazlası vardır
Last edited by Sibiryak89 on 26 Jun 2023, 14:02, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌, Zorba Carrie
-
- ön sevişme
Kendim için tanımladım ama siz kendiniz için mi tanımladınız?Sibiryak89: ↑26 Jun 2023, 13:59İlahi olana tırmanıyorsun ama yıldızların, kuşların parlamasının bir anlamı var yuvalar vb. inşa etmek Siz doğanın bir parçasısınız ve yararlılığınızı en azından kendiniz için belirliyorsunuzŞu anda hedefler hakkında soru sormuyorum))) Merak ediyorum, birisinin var mı? hayatında bir anlam olup olmadığını düşündün mü? Eğer öyleyse hangisi, eğer değilse bu neden oluyor? Varlığının anlamsızlığından kim sorumlu? Bununla ne yapmalı yoksa işe yarayacak mı?Hooligan Carrie: ↑26 Jun 2023, 11:55 Vay canına. Şimdi forumun yarısı donacak)) Tek bir hedef olamaz: farklı aşamalarda farklıdırlar. Ve aynı zamanda - birkaç hedef de var.![]()
-
- Orgazm!
eh? Hayatın anlamının kadın ve erkek olarak ikiye ayrıldığını biliyordum) benim için bu felsefi bir konu) cinsiyete yer yok.
adil olmak gerekirse, bu fikir bir erkek tarafından dile getirildi)) ama neden böyle bir teknik ifade buna yakın olmasın? bir kadına mı?))Ve bu da aynı zamanda hayatın anlamının erkek versiyonu)))
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 6 months
Yaşamak için bir nedenim var ama acı çektim diyebiliriz)
Bu forumda zaten kendim hakkında yazmıştım...
Küçük hikayem Ama şunu ekleyeyim. Uzun süre anlamsız, tek bir görev ve sorumlulukla yaşadım, böyle yaşamak tam bir saçmalık. Ama biri kendini böyle bir durumda bulursa tavsiyede bulunacağım. Her gün daha iyiye gidin, daha sağlıklı, daha akıllı ve daha zengin olun, evet, anlamsız, sadece iradeyle. Çünkü bu anlam üzerinize düştüğünde onu kabul etmeye, tutmaya ve kurtarmaya hazır olmanız gerekir.
Bu forumda zaten kendim hakkında yazmıştım...
Küçük hikayem Ama şunu ekleyeyim. Uzun süre anlamsız, tek bir görev ve sorumlulukla yaşadım, böyle yaşamak tam bir saçmalık. Ama biri kendini böyle bir durumda bulursa tavsiyede bulunacağım. Her gün daha iyiye gidin, daha sağlıklı, daha akıllı ve daha zengin olun, evet, anlamsız, sadece iradeyle. Çünkü bu anlam üzerinize düştüğünde onu kabul etmeye, tutmaya ve kurtarmaya hazır olmanız gerekir.
- These users thanked the author AlexK85 for the post (total 4):
- Sibiryak89, ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌, Vik.ruba80, Devam etmek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 235
- Registered for: 2 years
- Orientation: aseksüel
Görünüşe göre bu forum sakinlerinin haklı olduğu bir nokta var. bu forumda vakit geçirirken( ((((᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 14:01Ben bunu kendim için belirledim, siz de kendiniz için belirlediniz mi?Sibiryak89: ↑26 Jun 2023, 13:59İlahi olana tırmanıyorsun ama yıldızların, kuşların parlamasının bir anlamı var yuvalar vb. inşa etmek Siz doğanın bir parçasısınız ve yararlılığınızı en azından kendiniz için belirliyorsunuz᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑
Şu anda hedefleri sormuyorum))) Acaba hayatında bir anlam olup olmadığını düşünen var mı? Eğer öyleyse hangisi, eğer değilse bu neden oluyor? Varlığının anlamsızlığından kim sorumlu? Bununla ne yapmalı yoksa işe yarayacak mı?![]()
-
- Nirvana’dayım
Benim için çocukluğumdan beri her şey belirlendi , ergenlik, aile hayatında ergenlik, kaygılanmıyorum, çalışıyorum, hizmet ediyorum, öğretiyorum ve geleceğe dair planlarım var; genel olarak sevdiklerimi ve insanları da içeriyor᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 14:01Ben kendim için belirledim, sen mi kendin için belirledin?Sibiryak89: ↑26 Jun 2023, 13:59İlahi olana tırmanıyorsun ama yıldızların, kuşların parlamasının bir anlamı var yuvalar vb. inşa etmek Siz doğanın bir parçasısınız ve yararlılığınızı en azından kendiniz için belirliyorsunuz᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑
Şu anda hedefleri sormuyorum))) Acaba hayatında bir anlam olup olmadığını düşünen var mı? Eğer öyleyse hangisi, eğer değilse bu neden oluyor? Varlığının anlamsızlığından kim sorumlu? Bununla ne yapmalı yoksa işe yarayacak mı?![]()
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌, Lisa24, Vik.ruba80
-
- ön sevişme
Lisa24: ↑26 Jun 2023, 14:03[quote=Lisa24 post_id=219221 time=1687777414 user_id=19112] Muhtemelen paylaşmak istemem ama yazdıklarınız erkekler için geçerli. Ve geleceğin yapısıyla bir ağaç, bir ev, bir oğul ve sağlıklı yavrular bırakmak.
Kadınlar için çok kolay ve basittir, ancak elbette caziptir))
1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:n Bu forumun üyesi değil misiniz?
-
- Penetrasyon
bir sakinisiniz. ))) Bununla ne yapacağımı düşünüyorum. Buradaki her şey yapay ve fantezi.
-
- Orgazm!
ama yavrular ve onların gelecekleri bana çok yakın ve kadın olmama rağmen benim için hiç de kolay değil)) Cinsiyet bakış açılarına o kadar derinlemesine dalmadım, bana en yakın görevlerin maksimum olduğunu ifade ettim yani)
Ev ve ağaç hakkında komik bir şekilde yazdım çünkü bu en yaygın sözdür)᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 14:15 Muhtemelen paylaşmak için değil ama yazdıklarınız erkekler için geçerli. Ve bir ağaç, bir ev, bir oğul ve yapılandırılmış bir geleceğe sahip sağlıklı yavrular bırakmak.
Kadınlar için bu çok kolay ve basittir, ancak elbette baştan çıkarıcı)))
ama yavrular ve onların gelecekleri bana çok yakın ve kadın olmama rağmen benim için hiç de kolay değil)) Cinsiyet bakış açılarına o kadar derinlemesine dalmadım, bana en yakın görevlerin maksimum olduğunu ifade ettim yani)
-
- ön sevişme
Kolay değil çünkü kadınım))) Erkekler için, her şey daha basit. Hayatın hafif bir versiyonuna sahipler.
-
- Orgazm!
bazen bana öyle geliyor ki erkeklere ergenlikten itibaren çok fazla sorumluluk yükleniyor) bu konuda onları savunmaya hazırım))
hmm...bu bir şekilde doğrusal falan)) kaderler ve yaşamlar hem kadınlar hem de erkekler için farklıdır)) Bilmiyorum barikatların diğer tarafında her şeyin çok hafif olduğunu düşünüyorum.᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 14:27 Kolay değil çünkü o bir kadın))) Erkekler için her şey daha basit. Yaşamın hafif bir versiyonu var.
bazen bana öyle geliyor ki erkeklere ergenlikten itibaren çok fazla sorumluluk yükleniyor) bu konuda onları savunmaya hazırım))
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 3):
- vesaire, Sibiryak89, Zorba Carrie
-
- ön sevişme
Artan sorumluluğun ne olduğundan emin değilim. Çocukluktan başlayarak kadınlardan çok şey talep ediyorlar. Erkekler genellikle erkek olduğu için haklı çıkar. Kötü davranıyor, holigan gibi davranıyor; o bir çocuk. Evde yardım etmiyor; o bir erkek. O kötü bir öğrenci; o bir oğlan. Bir aile istemiyor; o bir erkek. Sola bakıyor - o bir erkek, vb., vb. Kız iyi davranmalı, evde yardım etmeli, ocağı tutmalı, çocuklara, kocasına bakmalı ve sadık olmalı. O bir kız.
Onları neden koruyorsunuz? Kimse onlara saldırmaz)))Lisa24: ↑26 Jun 2023, 14:34hmm...bu bir şekilde doğrusal falan)) kaderler ve yaşamlar hem kadınlar hem de erkekler için farklıdır)) Bilmiyorum barikatların diğer tarafında her şeyin bu kadar hafif olduğunu sanmıyorum.Kolay değil çünkü o bir kadın))) Erkekler için her şey daha basit. Yaşamın hafif bir versiyonu var.
bazen bana öyle geliyor ki erkeklere ergenlikten itibaren çok fazla sorumluluk yükleniyor) Bu konuda onları savunmaya hazırım))
Artan sorumluluğun ne olduğundan emin değilim. Çocukluktan başlayarak kadınlardan çok şey talep ediyorlar. Erkekler genellikle erkek olduğu için haklı çıkar. Kötü davranıyor, holigan gibi davranıyor; o bir çocuk. Evde yardım etmiyor; o bir erkek. O kötü bir öğrenci; o bir oğlan. Bir aile istemiyor; o bir erkek. Sola bakıyor - o bir erkek, vb., vb. Kız iyi davranmalı, evde yardım etmeli, ocağı tutmalı, çocuklara, kocasına bakmalı ve sadık olmalı. O bir kız.
-
- Nirvana’dayım
Dünya böyle işliyor, bizim Sloven dünyamız
Kızlara yönelik suçlamalar aynı, her şey aynı. Kızların korunması gerekiyor, kızlara yardım edilmesi gerekiyor, kadınların desteklenmesi, korunması gerekiyor, ailenin geçiminin sağlanması gerekiyor ve her şey yolunda, kim reddeder?᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 14:52Onları neden koruyorsunuz? Kimse onlara saldırmaz)))Lisa24: ↑26 Jun 2023, 14:34hmm...bu bir şekilde doğrusal falan)) kaderler ve yaşamlar hem kadınlar hem de erkekler için farklıdır)) Bilmiyorum barikatların diğer tarafında her şeyin bu kadar hafif olduğunu sanmıyorum.᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑ Kolay değil çünkü o bir kadın))) Erkekler için her şey daha basittir. Yaşamın hafif bir versiyonu var.
bazen bana öyle geliyor ki erkeklere ergenlikten itibaren çok fazla sorumluluk yükleniyor) Bu konuda onları savunmaya hazırım))
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
- Lisa24, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
mesela?᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 14:52 Artan sorumluluğun ne olduğundan emin değilim. Çocukluktan itibaren kadınlardan çok şey talep ediyorlar.
bunu haklı çıkarıyorlar çünkü sorumluluk veriyorlar) bir erkek - güçlü ol (holiganlık için bir bahane) bir erkek ailesini beslemeli (bahane evde işe yaramıyor) ) erkek ailenin devamıdır (sola gitmek için bir bahane )Erkek çocuklar çoğunlukla beraat ediyor ve tam da erkek olduğu için. Kötü davranıyor, holigan gibi davranıyor; o bir çocuk. Evde yardım etmiyor; o bir erkek. O kötü bir öğrenci; o bir oğlan. Bir aile istemiyor; o bir erkek. Sola bakıyor - o bir erkek, vb., vb.
Böyle insanları nerede yetiştiriyorlar?)) Uzun zamandır her şey böyle değildi. Kişisel deneyimime göre, yukarıdakilerin hiçbiri aşılanmamıştı. içimde))Peki, kız iyi davranmalı, evde yardım etmeli, ocağı tutmalı, almalı çocuklara, kocaya iyi bak ve sadık ol. O bir kız.
- These users thanked the author Lisa24 for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
Artık depresyonda her şey gri, boş ve anlamsız görünüyor... Bu hayatın hiçbir anlamı yok.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Serg_A, aryamari
-
- ön sevişme
3 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Birkaç açıklamam var. Birincisi başka bir gezegende büyüdünüz, ikincisi cinsiyetinizi yanlış belirttiniz. Bu yüzden ne yazdığımı anlamıyorsun. Bu yüzden aklınıza bir ev, bir ağaç, bir oğul geldi. Standart erkek takımı.
2 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
Başka bir şey hakkında yazdım. Erkek ve kız çocukların davranışlarını değerlendirme hakkında.Sibiryak89: ↑26 Jun 2023, 15:02Kızlara yönelik suçlamalar aynı, her şey aynı. Kızların korunması gerekiyor, kızlara yardım edilmesi gerekiyor, kadınların desteklenmesi, korunması gerekiyor, ailenin geçiminin sağlanması gerekiyor ve her şey yolunda, kim reddeder?Onları neden koruyorsunuz? Kimse onlara saldırmaz)))Lisa24: ↑26 Jun 2023, 14:34 ummm... bir şekilde doğrusal falan)) kaderler ve yaşamlar hem kadınlar için hem de kadınlar için farklıdır erkekler)) Barikatların diğer tarafında her şeyin bu kadar hafif olduğunu düşünmüyorum.
bazen bana öyle geliyor ki erkeklere ergenlikten itibaren çok fazla sorumluluk veriliyor) Onları savunmaya hazırım bunda))
Artan sorumluluğun ne olduğundan emin değilim. Çocukluktan başlayarak kadınlardan çok şey talep ediyorlar. Erkekler genellikle erkek olduğu için haklı çıkar. Kötü davranıyor, holigan gibi davranıyor; o bir çocuk. Evde yardım etmiyor; o bir erkek. O kötü bir öğrenci; o bir oğlan. Bir aile istemiyor; o bir erkek. Sola bakıyor - o bir erkek, vb., vb. Kız iyi davranmalı, evde yardım etmeli, ocağı tutmalı, çocuklara, kocasına bakmalı ve sadık olmalı. O bir kız.Dünya böyle işliyor, bizim Sloven dünyamız
![]()
3 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bu aşılanmıyor. Her şey etrafımızda.e zamandır hiçbir şey böyle olmadı. Kişisel deneyimime göre yukarıdakilerin hiçbiri bana aşılanmadı
Birkaç açıklamam var. Birincisi başka bir gezegende büyüdünüz, ikincisi cinsiyetinizi yanlış belirttiniz. Bu yüzden ne yazdığımı anlamıyorsun. Bu yüzden aklınıza bir ev, bir ağaç, bir oğul geldi. Standart erkek takımı.
2 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
n Bir psikoterapiste gidin. Sana bazı tavsiyelerde bulunabilirim ama bunlar reçeteli ilaçlar. Kendi kendine geçmesini beklemeyin.Şimdi depresyonda her şey gri, boş ve anlamsız görünüyor..
2 dakika 27 saniye sonra gönderildi:
İşte talep edilenler. Talep arzı yaratır.
-
- Orgazm!
momakkak her şey ihmal edilmiş)) peki, tamam seni ikna etmeye hiç niyetim yok) Ben bir kadınım ama ne açıkladın? kendinize ve hangi gerekçeyle olanı değiştirmeyecek) her şey basit))
evet, bu bizim çevremizde değil)) kızlar artık oldukça özgürleşmiş durumdalar, erkeklerle eşit temelde çalışıyorlar ve oldukça inşa etme yeteneğine sahipler bir ev ve bir erkeğin katılımı olmadan bile bir erkek çocuk doğurmak)᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 15:14 Bu yayılmıyor. Her şey etrafımızda.
Birkaç açıklamam var. Birincisi başka bir gezegende büyüdünüz, ikincisi cinsiyetinizi yanlış belirttiniz. Bu yüzden ne yazdığımı anlamıyorsun. Bu yüzden aklınıza bir ev, bir ağaç, bir oğul geldi. Standart erkek seti.
momakkak her şey ihmal edilmiş)) peki, tamam seni ikna etmeye hiç niyetim yok) Ben bir kadınım ama ne açıkladın? kendinize ve hangi gerekçeyle olanı değiştirmeyecek) her şey basit))
- These users thanked the author Lisa24 for the post:
- Zorba Carrie
-
- ön sevişme
Bahane üretmeyin, her şey yolunda. Erkek olsan bile bana mor)))
Ağaç, ev, evlat - bu bir alegoridir))) Bu ifadeyi kelimenin tam anlamıyla almayın))) Erkekler de erkekler için kullanır)))Lisa24: ↑26 Jun 2023, 15:25evet, bu bizim çevremizde değil)) kızlar artık oldukça özgürleşmiş durumdalar, erkeklerle eşit temelde çalışıyorlar ve oldukça inşa etme yeteneğine sahipler bir ev ve bir erkeğin katılımı olmadan bile bir erkek çocuk doğurmak)Bu yayılmıyor. Her şey etrafımızda.
Birkaç açıklamam var. Birincisi başka bir gezegende büyüdünüz, ikincisi cinsiyetinizi yanlış belirttiniz. Bu yüzden ne yazdığımı anlamıyorsun. Bu yüzden aklınıza bir ev, bir ağaç, bir oğul geldi. Standart erkek seti.
momakka her şey ihmal edilmiş)) peki, tamam seni ikna etmeye hiç niyetim yok) Ben bir kadınım ama ne açıkladın? kendinize ve hangi gerekçeyle olanı değiştirmeyeceğine bakın) basit))
Bahane üretmeyin, her şey yolunda. Erkek olsan bile bana mor)))
-
- Orgazm!
ve çok tembel olmayan herkes bunu kullanıyor çünkü bu en yaygın ifadedir)))
urada erkeklerle ilgili bir hile mi var? Sana nasıl hissettirdiği umurumda değil, bana nasıl hissettirdiği umrumda değil)))
sözlerimde mazeret yok) Ağaç ev oğlunu şaka olarak kullandım ve mizahı kullanmayı bilmeyenler için kasıtlı olarak "ama cidden" sözleriyle belirttim᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 15:33 Ağaç, ev, oğul - bu bir alegoridir))) Bu ifadeyi kelimenin tam anlamıyla almayın))) Ve erkekler tarafından şunun için kullanılır: erkekler)))
Bahaneye gerek yok, her şey yolunda. Erkek olsan bile bana mor geliyor)))
ve çok tembel olmayan herkes bunu kullanıyor çünkü bu en yaygın ifadedir)))
urada erkeklerle ilgili bir hile mi var? Sana nasıl hissettirdiği umurumda değil, bana nasıl hissettirdiği umrumda değil)))
-
- ön sevişme
Her şeyin açıklanmış olması iyi))))
Önemli değil, önemli değil)))Nasıl beğendiğiniz umurumda değil
Kayıtsız değil, kayıtsız değil)))
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
- Registered for: 2 years 4 months
Amaç, göze hoş gelen, ruhu ısıtan her şeyi, tüm güzel şeyleri kendi içinden geçirerek bu hayatın tadını çıkarmak

-
- ön sevişme
Liz’e karşı şu tepkiyi verdim. Açıklamak uzun zaman alacak.
Seni hatırlamaya çalışacağım.
Burada özel olarak iletişim kuruyorum ve arada foruma yazıyorum. Bu yüzden bu kadar dikkatsizim.
Üzgünüm.
Geçen gün seninle tartışıyor muydum? Şimdi farkettim.
Liz’e karşı şu tepkiyi verdim. Açıklamak uzun zaman alacak.
Seni hatırlamaya çalışacağım.
Burada özel olarak iletişim kuruyorum ve arada foruma yazıyorum. Bu yüzden bu kadar dikkatsizim.
Üzgünüm.
- These users thanked the author ᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
Elbette her şey bireyseldir ve herkes kendisine daha yakın olan yolu seçer. Ama benim için hayatın anlamı Hıristiyanlıkta ortaya çıktı. Ve hayatta ortaya çıkan soruların çoğuna cevaplar bulundu.
- These users thanked the author Hafta sonu for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 497
Ve bu hayattır. Hepimiz günahkarız ve her birimizin kendi zayıf yönleri var. :)
- These users thanked the author Hafta sonu for the post (total 3):
- SeRg !$!, Lisa24, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Bence TS çok geniş bir soru sordu, bu yüzden cevaplaması çok zor. Aslında her yaşamın bir anlamı vardır, ancak herkes bunun farkına varamamıştır

1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Bir dakika, zor biliyorum ((

1 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,

Bir dakika, zor biliyorum ((
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 6):
- Hafta sonu, SeRg !$!, Sibiryak89, Serg_A, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, aryamari
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 2 months
Hayatın anlamı yaşamak, hedefler koymak, onlara ulaşmak ve süreçten ve sonuçtan keyif almaktır.
1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, umarım bununla başa çıkabilirsin çünkü sen de Bu ilk sefer değil, değil mi?
Bunlara katılıyorum yukarıda yazdı.
Hayatın anlamı yaşamak, hedefler koymak, onlara ulaşmak ve süreçten ve sonuçtan keyif almaktır.
1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Evet.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑26 Jun 2023, 15:09 Artık depresyonda her şey gri görünüyor, boş ve anlamsız.. bu hayatın hiçbir anlamı yok.
Depresyon geçici ve/veya uzaklaştırılabilir bir şeydir, umarım bununla başa çıkabilirsin çünkü sen de Bu ilk sefer değil, değil mi?
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Zorba Carrie
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 2 years 10 months
Platon, "Sorgulanmamış hayatın yaşanmaya değer olmadığını" gözlemledi. Dolayısıyla hayatın anlamı onu kavramak için keşfetmektir.
Kendi adıma basitçe şunu söyleyebilirim: Mutlu bir hayat yaşamak istiyorum: - İşte çocuklar, eşler, yakınlar için mutluluk arzusu size ve refahınıza - (siyasi çatışmalara bağlı olmayacak bir iş) vesaire... Peki, zaten cinsel bir sitede olduğumuza göre şunları ekleyebilirim: - Cinsel yaşam bilinçlidir - çok kısadır! Beğendiğim her şeyi ondan almak ve aynı zamanda yakınlarıma zarar vermeden veya çıkarları olmadan, her türlü hayırseverlikle kendinizi lekelememek (kanunlar dahilinde kalmak için)
Eh, buna benzer bir şey! :)
Kendi adıma basitçe şunu söyleyebilirim: Mutlu bir hayat yaşamak istiyorum: - İşte çocuklar, eşler, yakınlar için mutluluk arzusu size ve refahınıza - (siyasi çatışmalara bağlı olmayacak bir iş) vesaire... Peki, zaten cinsel bir sitede olduğumuza göre şunları ekleyebilirim: - Cinsel yaşam bilinçlidir - çok kısadır! Beğendiğim her şeyi ondan almak ve aynı zamanda yakınlarıma zarar vermeden veya çıkarları olmadan, her türlü hayırseverlikle kendinizi lekelememek (kanunlar dahilinde kalmak için)
Eh, buna benzer bir şey! :)
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 2):
- Lisa24, Üstü kendinize saklayın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Ama, bir celp aldım, bilmiyorum; askere gitmek mi yoksa evlenmek mi?
Oğlum, eğer evlenirsen, kahretsin, her şey kaybolur.
Ve eğer orduya gidersen iki seçeneğin olacak.
Ya seni öldürürler, ya da canlı dönersin
Eğer canlı dönersen her şey kaybolur,
Ve eğer öldürürsen iki seçeneğin olacak.
Onlar seni ya bir çam ağacının altına ya da bir huş ağacının altına gömecek.
Eğer bir huş ağacının altındaysan her şey gider.
Eğer bir çam ağacının altındaysanız iki seçeneğiniz var.
Ya kalem kullanacaksınız ya da kağıt.
Kalem kullanıyorsanız hepsi kaybolur.
Kağıt kullanırsanız iki seçeneğiniz olacaktır.
Kağıt ya yazı ya da tuvalet kağıdı olacaktır.
Eğer yazıyorsa her şey kaybolmuştur.
Tuvalet kağıdı ise, o zaman iki seçeneğiniz olacaktır
. Ya erkekler tuvaletine ya da kadınlar tuvaletine gideceksiniz.
Erkekler tuvaletine giderseniz her şey kaybolur.
Eğer dişiyse iki yolun olacak.
Seni ya önden kullanacaklar, ya da arkadan
Arkadansa her şey kayboldu.
Ve eğer öndense bana evlendiğini söyle.
Oğlum, eğer evlenirsen, kahretsin, her şey kaybolur.
Ve eğer orduya gidersen iki seçeneğin olacak.
Ya seni öldürürler, ya da canlı dönersin
Eğer canlı dönersen her şey kaybolur,
Ve eğer öldürürsen iki seçeneğin olacak.
Onlar seni ya bir çam ağacının altına ya da bir huş ağacının altına gömecek.
Eğer bir huş ağacının altındaysan her şey gider.
Eğer bir çam ağacının altındaysanız iki seçeneğiniz var.
Ya kalem kullanacaksınız ya da kağıt.
Kalem kullanıyorsanız hepsi kaybolur.
Kağıt kullanırsanız iki seçeneğiniz olacaktır.
Kağıt ya yazı ya da tuvalet kağıdı olacaktır.
Eğer yazıyorsa her şey kaybolmuştur.
Tuvalet kağıdı ise, o zaman iki seçeneğiniz olacaktır
. Ya erkekler tuvaletine ya da kadınlar tuvaletine gideceksiniz.
Erkekler tuvaletine giderseniz her şey kaybolur.
Eğer dişiyse iki yolun olacak.
Seni ya önden kullanacaklar, ya da arkadan
Arkadansa her şey kayboldu.
Ve eğer öndense bana evlendiğini söyle.
- These users thanked the author Gurme for the post:
- Hafta sonu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
nBu arada, kendin için neye karar verdin?)᠌ ᠌ ᠌᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌ ᠌: ↑26 Jun 2023, 14:01 Ben kendim için tanımladım, siz de kendiniz için mi tanımladınız?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post