Kızımın 18 yaşındaki arkadaşıyla yattım

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Mark II
Potansiyel seks nesnesi
 Kızımın 18 yaşındaki arkadaşıyla yattım

Unread post by Mark II »

Geçenlerde başıma hala düşündüğüm bir şey geldi
Kızım 18 yaşında, onun da 18 yaşında bir arkadaşı var. Ailem ve ben özel bir evde yaşıyoruz
Kızımdan yeni çıktım Duştan çıkıp oturma odasına yürüdüm, başımı ve yüzümü siliyordum ve evde kimse olmadığı için üzerimi örtmüyordum ki aniden "Vay be" sesini duydum. Kimseyi görmeyi beklemediğim için korktum, yüzümdeki havluyu çıkardığımda kızımın arkadaşını gördüm. Gördüğünü gördüğünde sadece "nasıl bir his...?" diye sıkıştırabildi??? Arkadaşı kızını görmeye geldiğini söyledi. "Bu nedir, kızımın odası?" diye sorduğunda şakacı bir şekilde "Hayır," diye yanıtladı. Benden penisini göstermemi istemeye başladı (övünmek istemem ama doğa beni büyüklükten mahrum etmedi), benim için her zaman küçük kaldığı ve onu hiçbir zaman metres olarak görmediğim için doğal olarak reddetmeye başladım. Eğer ona itaat etmezsem onunla yattığımı herkese anlatacağını söylemeye başladı. Ofigev’e sordum, "Yani seninle yatmazsam herkese seni becerdiğimi söyleyeceksin ama seni sikersem sessiz kalacak mısın?" O şöyle cevap verdi: "Evet! Lütfen göreyim. ” Çok tereddüt edip bunu kimseye, özellikle de karısına ve kızına söylemeyeceğine dair söz vererek (gülerek söz verdi), penisimdeki havluyu çıkardım, eliyle aldı ve vay be, ne kadar büyük, dedi. diz çöktü ve emmeye başladı. Olanlar hakkında hâlâ yalan söylemediğimden keyif almaya başladım. Birkaç dakika emdikten sonra masaya uzanmasını istedim. Uzandı, eteğinin altına uzandım, beyaz külotunu çıkardım ve ona oral seks yapmaya başladım. Güldü ve inledi. Dayanamadım, içeri girmeye karar verdim. Daha önce de söylediğim gibi penis küçük olmadığı için biraz zaman aldı, yavaş yavaş içine girdi. Biraz yüzünü buruşturdu. İçeri girdiğimde onu becermeye başladım. Yüksek sesle inledi ve sikimin ne kadar büyük olduğunu söyledi. Birkaç dakika seviştikten sonra kanepeye geçtik ve ben de onu arkadan sikmeye başladım. Tanrım, ne kadar da sıkı bir amcığı var! ve sonra hiç tereddüt etmeden osuruyor! Hiçbir şey olmamış gibi davrandık, ben de devam ettim. Ben onun üstte olmasını istedikten sonra bluzunu ve eteğini çıkardı, sadece gömleği ve diz çoraplarıyla kaldı. Yatağa geçtik, o da üzerime oturdu. Devam etmeden önce gömleğinin düğmelerini açtım ve bu sürtük altına sutyen giymemişti! Bu beni çılgınca heyecanlandırdı ve kıçını tutarak ona borçlu olmaya başladım. Bu sırada onu oldukça geniş bir alana yaydım ve yine osurdu! Ama buna aldırış etmedim ve onu dövmeye devam ettim çünkü onunki kadar sıkı bir amcığı hiç sikmemiştim. Sonra ters kovboy kızı pozisyonunda kıçını bana doğru çevirdi ve çömeldi. Onu becermeye devam ettim ve seksi sesiyle yüksek sesle inledi (oldukça çocuksu bir sesi var). Aynı sesle birkaç kez öksürmesi de beni heyecanlandırmadan edemedi. Daha sonra tekrar kanepeye geçtik. Dizlerini göğsüne çekerek uzandı ve yan taraftan içeri girdi. Yine çılgın sürtünmeler, yine kendimi tutamadığım bu cinsel inlemeler penisimi çıkardı ve yüzüne ve gömleğine geldi. Koluyla kendini sildi, yüzü çok memnundu, ayrıca penisimdeki perma kalıntılarını da mutlulukla yaladı.

Hala inanamıyorum. Bir yandan büyük bir mutluluk duydum. Öte yandan, onu cinsel olarak düşünebileceğimi ve hatta onu becerebileceğimi hiç düşünmemiştim. Zaten bir yetişkin olmasına rağmen

Kızım gerçekten aynı mı? Erkeklerle ciddi bir şekilde çıktığını fark etmedim, güzel olmasına rağmen her zaman ders çalışmayı düşünüyordu. Şu ana kadar onun bakire olduğundan emindim ama şimdi şüpheler beni rahatsız ediyor ve yanıldığımı düşünmek beni rahatsız ediyor.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kızımın 18 yaşındaki arkadaşıyla yattım

Unread post by Tanya »

MarkII: 09 Mar 2023, 18:47

Kızım gerçekten aynı mı? Erkeklerle ciddi bir şekilde çıktığını fark etmedim, güzel olmasına rağmen her zaman ders çalışmayı düşünüyordu. Bu ana kadar onun bakire olduğundan emindim ama şimdi şüpheler beni rahatsız ediyor ve yanıldığımı düşünmek beni rahatsız ediyor
Peki, bu arkadaşlara sorardım, o size nasıl bir kızınız olduğunu söylerdi.
These users thanked the author Tanya for the post (total 5):
Mart, Fargal94, Korsan, Sibiryak89, İskender
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Tania: 09 Mar 2023, 19:47 Peki, bu arkadaşınıza sorsanız size nasıl bir kızınız olduğunu söylerdi.
Ama en kötüsü de bu - tüm gerçeği öğrenin! Herkes bunu kaldıramaz...
Arhivarius
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 303

Unread post by Arhivarius »

Yukarıda yazılanların hepsi doğruysa kızımla yatmaya hazırım. Ve büyük olasılıkla kızım ve arkadaşıyla birlikte. Sonuçta bildiğiniz gibi kız arkadaşlar arasında sır yoktur.
These users thanked the author Arhivarius for the post:
Mart
Romakhoma
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Romakhoma »

Günümüzde 18 yaşında bakire bulmak çok zor.
zayıf bağırsak
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 388

Unread post by zayıf bağırsak »

Şanslısın. Hiçbir kompleksi yok ve osurmaktan çekinmiyor. Ona iyi bak. Her kız yatakta erotik osurmaz
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Orientation: biseksüel

Unread post by Andrey Lukashov »

MarkII: 09 Mar 2023, 18:47 Geçenlerde başıma hâlâ düşündüğüm bir şey geldi
Kızım 18 yaşında, onun da 18 yaşında bir arkadaşı var. Ailem ve ben özel bir evde yaşıyoruz
Sadece Duştan çıkıp oturma odasına yürüdü, evde kimse olmadığı için başını ve yüzünü silerek ve kendini örtmeden aniden "Vay be" sesini duydu. Kimseyi görmeyi beklemediğim için korktum, yüzümdeki havluyu çıkardığımda kızımın arkadaşını gördüm. Gördüğünü gördüğünde sadece "nasıl bir his...?" diye sıkıştırabildi??? Arkadaşı kızını görmeye geldiğini söyledi. "Bu nedir, kızımın odası?" diye sorduğunda şakacı bir şekilde "Hayır," diye yanıtladı. Benden penisini göstermemi istemeye başladı (övünmek istemem ama doğa beni büyüklükten mahrum etmedi), benim için her zaman küçük kaldığı ve onu hiçbir zaman metres olarak görmediğim için doğal olarak reddetmeye başladım. Eğer ona itaat etmezsem onunla yattığımı herkese anlatacağını söylemeye başladı. Ofigev’e sordum, "Yani seninle yatmazsam herkese seni becerdiğimi söyleyeceksin ama seni sikersem sessiz kalacak mısın?" O şöyle cevap verdi: "Evet! Lütfen göreyim. ” Çok tereddüt edip bunu kimseye, özellikle de karısına ve kızına söylemeyeceğine dair söz vererek (gülerek söz verdi), penisimdeki havluyu çıkardım, eliyle aldı ve vay be, ne kadar büyük, dedi. diz çöktü ve emmeye başladı. Olanlar hakkında hâlâ yalan söylemediğimden keyif almaya başladım. Birkaç dakika emdikten sonra masaya uzanmasını istedim. Uzandı, eteğinin altına uzandım, beyaz külotunu çıkardım ve ona oral seks yapmaya başladım. Güldü ve inledi. Dayanamadım, içeri girmeye karar verdim. Daha önce de söylediğim gibi penis küçük olmadığı için biraz zaman aldı, yavaş yavaş içine girdi. Biraz yüzünü buruşturdu. İçeri girdiğimde onu becermeye başladım. Yüksek sesle inledi ve sikimin ne kadar büyük olduğunu söyledi. Birkaç dakika seviştikten sonra kanepeye geçtik ve ben de onu arkadan sikmeye başladım. Tanrım, ne kadar da sıkı bir amcığı var! ve sonra hiç tereddüt etmeden osuruyor! Hiçbir şey olmamış gibi davrandık, ben de devam ettim. Ben onun üstte olmasını istedikten sonra bluzunu ve eteğini çıkardı, sadece gömleği ve diz çoraplarıyla kaldı. Yatağa geçtik, o da üzerime oturdu. Devam etmeden önce gömleğinin düğmelerini açtım ve bu sürtük altına sutyen giymemişti! Bu beni çılgınca heyecanlandırdı ve kıçını tutarak ona borçlu olmaya başladım. Bu sırada onu oldukça geniş bir alana yaydım ve yine osurdu! Ama buna aldırış etmedim ve onu dövmeye devam ettim çünkü onunki kadar sıkı bir amcığı hiç sikmemiştim. Sonra ters kovboy kızı pozisyonunda kıçını bana doğru çevirdi ve çömeldi. Onu becermeye devam ettim ve seksi sesiyle yüksek sesle inledi (oldukça çocuksu bir sesi var). Aynı sesle birkaç kez öksürmesi de beni heyecanlandırmadan edemedi. Daha sonra tekrar kanepeye geçtik. Dizlerini göğsüne çekerek uzandı ve yan taraftan içeri girdi. Yine çılgın sürtünmeler, yine kendimi tutamadığım bu cinsel inlemeler penisimi çıkardı ve yüzüne ve gömleğine geldi. Koluyla kendini sildi, yüzü çok memnundu, ayrıca penisimdeki perma kalıntılarını da mutlulukla yaladı.

Hala inanamıyorum. Bir yandan büyük bir mutluluk duydum. Öte yandan, onu cinsel olarak düşünebileceğimi ve hatta onu becerebileceğimi hiç düşünmemiştim. Zaten bir yetişkin olmasına rağmen

Kızım gerçekten aynı mı? Erkeklerle ciddi bir şekilde çıktığını fark etmedim, güzel olmasına rağmen her zaman ders çalışmayı düşündü. Bu ana kadar onun bakire olduğundan emindim ama şimdi şüpheler beni rahatsız ediyor ve yanıldığımı düşünmek beni rahatsız ediyor
Peki bu kadar saçmalık yazamayacak kadar tembel değil miydin?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016

Unread post by Eustace »

Ve bu kadar saçmalık yazacak kadar tembel değildi???
bekleyin, şimdi o hakkında yazacak Kızım, ikinci bölüm
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885

Unread post by Topçik »

MarkII: 09 Mar 2023, 18:47 Bu ana kadar onun bakire olduğundan emindim ama şimdi şüpheler beni rahatsız ediyor ve yanıldığımı düşünerek huzursuz oluyorum
Amcık kızları mı düşünüyorsun?
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355

Unread post by Kalyaev »

Sözlere güvenmeyin, makbuz alın!)
Andryuşa
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 46

Unread post by Andryuşa »

MarkII: 09 Mar 2023, 18:47 Geçenlerde başıma hâlâ düşündüğüm bir şey geldi
Sadece Duştan çıkıp oturma odasına yürüdü, evde kimse olmadığı için başını ve yüzünü silerek ve kendini örtmeden aniden "Vay be" sesini duydu. Kimseyi görmeyi beklemediğim için korktum, yüzümdeki havluyu çıkardığımda kızımın arkadaşını gördüm. Gördüğünü gördüğünde sadece "nasıl bir his...?" diye sıkıştırabildi??? Arkadaşı kızını görmeye geldiğini söyledi. "Bu nedir, kızımın odası?" diye sorduğunda şakacı bir şekilde "Hayır," diye yanıtladı. Benden penisini göstermemi istemeye başladı (övünmek istemem ama doğa beni büyüklükten mahrum etmedi), benim için her zaman küçük kaldığı ve onu hiçbir zaman metres olarak görmediğim için doğal olarak reddetmeye başladım. Eğer ona itaat etmezsem onunla yattığımı herkese anlatacağını söylemeye başladı. Ofigev’e sordum, "Yani seninle yatmazsam herkese seni becerdiğimi söyleyeceksin ama seni sikersem sessiz kalacak mısın?" O şöyle cevap verdi: "Evet! Lütfen göreyim. ” Çok tereddüt edip bunu kimseye, özellikle de karısına ve kızına söylemeyeceğine dair söz vererek (gülerek söz verdi), penisimdeki havluyu çıkardım, eliyle aldı ve vay be, ne kadar büyük, dedi. diz çöktü ve emmeye başladı. Olanlar hakkında hâlâ yalan söylemediğimden keyif almaya başladım. Birkaç dakika emdikten sonra masaya uzanmasını istedim. Uzandı, eteğinin altına uzandım, beyaz külotunu çıkardım ve ona oral seks yapmaya başladım. Güldü ve inledi. Dayanamadım, içeri girmeye karar verdim. Daha önce de söylediğim gibi penis küçük olmadığı için biraz zaman aldı, yavaş yavaş içine girdi. Biraz yüzünü buruşturdu. İçeri girdiğimde onu becermeye başladım. Yüksek sesle inledi ve sikimin ne kadar büyük olduğunu söyledi. Birkaç dakika seviştikten sonra kanepeye geçtik ve ben de onu arkadan sikmeye başladım. Tanrım, ne kadar da sıkı bir amcığı var! ve sonra hiç tereddüt etmeden osuruyor! Hiçbir şey olmamış gibi davrandık, ben de devam ettim. Ben onun üstte olmasını istedikten sonra bluzunu ve eteğini çıkardı, sadece gömleği ve diz çoraplarıyla kaldı. Yatağa geçtik, o da üzerime oturdu. Devam etmeden önce gömleğinin düğmelerini açtım ve bu sürtük altına sutyen giymemişti! Bu beni çılgınca heyecanlandırdı ve kıçını tutarak ona borçlu olmaya başladım. Bu sırada onu oldukça geniş bir alana yaydım ve yine osurdu! Ama buna aldırış etmedim ve onu dövmeye devam ettim çünkü onunki kadar sıkı bir amcığı hiç sikmemiştim. Sonra ters kovboy kızı pozisyonunda kıçını bana doğru çevirdi ve çömeldi. Onu becermeye devam ettim ve seksi sesiyle yüksek sesle inledi (oldukça çocuksu bir sesi var). Aynı sesle birkaç kez öksürmesi de beni heyecanlandırmadan edemedi. Daha sonra tekrar kanepeye geçtik. Dizlerini göğsüne çekerek uzandı ve yan taraftan içeri girdi. Yine çılgın sürtünmeler, yine kendimi tutamadığım bu cinsel inlemeler penisimi çıkardı ve yüzüne ve gömleğine geldi. Koluyla kendini sildi, yüzü çok memnundu, ayrıca penisimdeki perma kalıntılarını da mutlulukla yaladı.

Kızım gerçekten aynı mı? Erkeklerle ciddi bir şekilde çıktığını fark etmedim, güzel olmasına rağmen her zaman ders çalışmayı düşündü. Bu ana kadar onun bakire olduğundan emindim ama şimdi şüpheler beni rahatsız ediyor ve yanıldığımı düşünmek beni rahatsız ediyor
Ve şimdi aynı şey sadece kızım için de geçerli :)
Hevesli bir bilimkurgu yazarı ya da sadece bir amcık...
fahişe :)
0dlb0
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 689

Unread post by 0dlb0 »

Kalyaev: 05 Dec 2023, 18:31 Sözlere inanmayın, makbuz alın!)
Evet, o zaman şöyle diyecek: Seni makbuz vermeye zorladı.
Tehdit edildi. *x) Tam olarak ne? :ayyy:
Ajan 177
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Ajan 177 »

MarkII: 09 Mar 2023, 18:47 Penisimdeki havluyu çıkardım, eliyle aldı ve vay be ne kadar büyük dedi dizlerinin üstüne çöktü ve emmeye başladı.
... ve sonra uyandım🤣😂🤣😂
These users thanked the author Ajan 177 for the post:
Stopkin
Sergey-strapon
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 115
Orientation: biseksüel

Unread post by Sergey-strapon »

Doğru ya da değil, benim için önemli değil.
Ve hikayeyi de beğendim! :şampuan:
These users thanked the author Sergey-strapon for the post:
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”