Ensest sırasında partnerinizi nasıl algılıyorsunuz?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Ensest sırasında partnerinizi nasıl algılıyorsunuz?

Unread post by Takma ad »

Herkese selam! Uzun zaman önce benden oldukça genç olan kuzenimle nasıl bir ilişkiye başladığımla ilgili bir hikaye yazmıştım. Hafta sonlarını birlikte geçiriyoruz ve birlikte vakit geçirmekten, seks yapmaktan büyük keyif alıyoruz. Ama yatağa gittiğimizde bana sımsıkı sarılıyor, küçük burnuyla burnuma dokunuyor, ben de ona iki kolumla sımsıkı sarılıyorum ve genellikle bu şekilde uykuya dalıyoruz. Böyle anlarda ne hissettiğimi anlamıyorum. Bu favorim tüm çocukluğumu birlikte geçirdiğim küçük kız kardeşim mi, yoksa kız kardeşimin büyüyünce onda gördüğüm muhteşem vücutlu ve pek hoş olmayan vücut kokusuna sahip seksi kız mı? Seks sırasında kafamda neler olup bittiğini de anlamıyorum. Hayalim gerçek olmuş gibi görünüyor ama aynı zamanda seks sırasında ondan bir kız olarak keyif alıyorum ve onun bir kız kardeş olduğu gerçeğini pek düşünmüyorum. Mükemmel bir öğrenci, örnek ve doğru bir kız olan en küçük kız kardeşimi baştan çıkardığım düşüncesi yine beni heyecanlandırıyor. Onun ve benim bu sırrı herkesten biliyoruz.

Gerçekte seks yaptığınız babalarınızı, annelerinizi, kız kardeşlerinizi, erkek kardeşlerinizi nasıl algılıyorsunuz?
Bunun ensest olduğu, yasak bir şey yaptığınız düşüncesi sizi heyecanlandırıyor mu, yoksa tam tersi belki de karşınızdakinin sevdiğiniz biri olması sizin için önemli değil ve sadece onun vücuduyla mı seks yapmak istiyorsun?
These users thanked the author Takma ad for the post (total 6):
Tolkala, Mishanya090, Svetlana ve, Esinti, Martin, Aion2012Ölü
Mishanya090
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 144
Registered for: 3 years 8 months
 Re: Ensest ilişkide partnerinizi nasıl algılıyorsunuz?

Unread post by Mishanya090 »

İyi soru. Hiç deneyimim yoktu ama aile ensesti, seksin akrabalar arasında olduğunu fark ettiğimde heyecandan daha fazlasını yaşıyorum. Kelimelerle anlatmak zor. Ancak iletişim kuran pek çok kişi bunun kendileri için sadece seks olduğunu söyledi. Ensest konusunda ne kadar gerçek deneyime sahip olduklarını söyleyemem.
These users thanked the author Mishanya090 for the post:
Esinti
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by HATA »

Annemi sıradan bir kadın, daha doğrusu bir eş olarak algılıyorum
These users thanked the author HATA for the post:
Esinti
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 602

Unread post by Tpoo »

İki ikinci dereceden kuzenimle (aynı zamanda birbirlerinin ikinci dereceden kuzeni olan) ilişkilerim vardı. Onlardan biri artık eşim.
Eşim değil, biz çıkıyoruz. Eşimle aynı yatağı bile paylaştık.
These users thanked the author Tpoo for the post:
Esinti
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Aksler »

Belki bir şekilde "böyle olmayan" benim ama prensipte "benzer duygulardan" bahsettiklerini hiç anlamadım. Yani öyle. Başkalarına karşı hissetmemem gereken şeyleri geniş ailemin hiçbir üyesi için hissetmiyorum. Saygı? Evet, çoğu için. Takdir mi? Evet. İlgilenme, koruma arzusu? Kesinlikle! Ruh akrabalığı mı? Şüphesiz! Vesaire.
Fakat bu duyguları akraba olmayan çok sayıda kişi için de yaşıyorum. Arkadaşlarına, meslektaşlarına, hatta tanıdıklarına.
Yazarını anlamak benim için zor:
Nikname: 05 Mar 2023, 12:12 ...Böyle anlarda ne hissettiğimi anlamıyorum. Bu favorim tüm çocukluğumu birlikte geçirdiğim küçük kız kardeşim mi, yoksa o muhteşem vücutlu seksi kız mı...
Bunlar birbirini dışlayan tanımlar mı? Evet, bu sizin kız kardeşiniz, evet birlikte büyüdünüz ama aynı zamanda bu "muhteşem figürlü, seksi bir kız" ve burada hiçbir çelişki yok.

I Kendim ve yaşadıklarım hakkında şunları söyleyebilirim: Kızım küçükken benim için sadece bir kız çocuğuydu. Ve duygular tamamen babaya özgüydü - onu büyütmek, korumak, ona iyi bir yaşam için bir bilet vermek. Büyüdüğünde benim için iyi bir arkadaş oldu; zihinsel olarak çok benzeriz, dünyaya aynı şekilde bakıyoruz. Ve babalık duygularına dostça duygular da eklendi - birlikte eğlenceli ve ilginç vakit geçiriyoruz. Daha sonra kendisi de yetişkin olduğunda, duygularımızın babalık ve hatta arkadaşlıktan çok daha derin olduğunu fark ettik. Ancak bu, bu babalık ve dostluk duygularının bir yerlerde kaybolduğu anlamına gelmez.
These users thanked the author Aksler for the post:
Esinti
Автор темы
Takma ad
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 116
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Takma ad »

Axler: 13 Mar 2023, 12:17 Kendim ve yaşadıklarım hakkında şunları söyleyebilirim: Kızım küçükken benim için sadece bir kız çocuğuydu. Ve duygular tamamen babaya özgüydü - onu büyütmek, korumak, ona iyi bir yaşam için bir bilet vermek. Büyüdüğünde benim için iyi bir arkadaş oldu; zihinsel olarak çok benzeriz, dünyaya aynı şekilde bakıyoruz. Ve babalık duygularına dostça duygular da eklendi - birlikte eğlenceli ve ilginç vakit geçiriyoruz. Daha sonra kendisi de yetişkin olduğunda, duygularımızın babalık ve hatta arkadaşlıktan çok daha derin olduğunu fark ettik. Ancak bu babalık ve dostluk duygularının bir yerlerde kaybolduğu anlamına gelmiyor.
Bana ilginç gelen de bu. Bunu kim algılıyor ve ona nasıl davranıyorlar? Sonuçta, bazıları için bu genellikle kabul edilemez, bazıları ise bunda çok ilginç ilişkiler buluyor.
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Martin »

Nikname: 05 Mar 2023, 12:12 Herkese merhaba! Uzun zaman önce benden oldukça genç olan kuzenimle nasıl bir ilişkiye başladığımla ilgili bir hikaye yazmıştım. Hafta sonlarını birlikte geçiriyoruz ve birlikte vakit geçirmekten, seks yapmaktan büyük keyif alıyoruz. Ama yatağa gittiğimizde bana sımsıkı sarılıyor, küçük burnuyla burnuma dokunuyor, ben de ona iki kolumla sımsıkı sarılıyorum ve genellikle bu şekilde uykuya dalıyoruz. Böyle anlarda ne hissettiğimi anlamıyorum. Bu favorim tüm çocukluğumu birlikte geçirdiğim küçük kız kardeşim mi, yoksa kız kardeşimin büyüyünce onda gördüğüm muhteşem vücutlu ve pek hoş olmayan vücut kokusuna sahip seksi kız mı? Seks sırasında kafamda neler olup bittiğini de anlamıyorum. Hayalim gerçek olmuş gibi görünüyor ama aynı zamanda seks sırasında ondan bir kız olarak keyif alıyorum ve onun bir kız kardeş olduğu gerçeğini pek düşünmüyorum. Mükemmel bir öğrenci, örnek ve doğru bir kız olan en küçük kız kardeşimi baştan çıkardığım düşüncesi yine beni heyecanlandırıyor. Onun ve benim bu sırrı herkesten biliyoruz.

Gerçekte seks yaptığınız babalarınızı, annelerinizi, kız kardeşlerinizi, erkek kardeşlerinizi nasıl algılıyorsunuz?
Bunun ensest olduğu, yasak bir şey yaptığınız düşüncesi sizi heyecanlandırıyor mu, yoksa tam tersi belki de karşınızdakinin sevdiğiniz biri olması sizin için önemli değil ve sadece onun vücuduyla mı seks yapmak istiyorsun?
Ben de hemen hemen aynı hisleri yaşıyorum... Kuzenimle seks yaparken her şey çok daha yumuşak, daha fazla oluyor nazik ve nazik... Dedikleri gibi, hemen ağzına girmeyeceğim ve aşınma ve yıpranmanın eşiğinde değilim, bunu diğer ADIM genç bayanlarla nasıl karşılayabilirim...)))
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Ensest ilişki. Bana öyle geliyor ki onlar başka hiçbir şeye benzemiyorlar, başkalarıyla karşılaştırılamazlar.
Ergenlik çağında küçük kız kardeşimle samimi oyunlar oynadım. Ne yazık ki konu sekse gelmedi. Ben de bir aptalım ve hayatım boyunca bundan pişmanlık duyuyorum.
Bunu kelimelerle anlatmak zor.
Sevdiğiniz birine izin verilenden daha fazla yaklaşıyormuşsunuz gibi (gerçi kimin tarafından, neye izin verildiği ve hangi sınırlara izin verildiği net bir şekilde anlaşılmasa da)
Ulaşılamaz bir şeye dokunma hissi, bu kişiye duyulan genel heyecan ve aile sevgisi ile birleşince...
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tpoo »

Yeğenim gece bize geldi. Geçen yıl karısı ve benimle birlikte yaşadı. Üçümüz aynı yatakta yatıyorduk. Ve şimdi geldiğimde beni selamladılar, oturdular ve yatağa gittiler. Eşim onu ​​sikimin üzerine kendisi oturttu. Yeğenim küçük göğüslerini sallayarak üzerime atladı. Karısı buna kendi içine vibratör sokup amını okşayarak baktı. Daha sonra ayağa kalktı ve yeğeninin ağzını klitorise doğru çekti. Yeğen olarak mezun oldu. Yüzüne oturdu ve spermi içti. Bayanlar yıkandı ve iki yanımda uyudular. Çıplak uyuduk. Daha bu sabah ayrıldık. Benimki işe, yeğenim ise antrenmana gidiyor.
Seks yapmayı doğal algılıyoruz. Yeğenimin herhangi bir kısıtlaması yok. 16 yaşında annesinin sevgilisiyle yatıp ona bunu sorduktan sonra bekaretini kaybetti.
Bize taşındıktan birkaç gün sonra seks yaptık. Otorva hâlâ yatakta ama dışarıda sakin. Şimdi o zaten 20 yaşında.
These users thanked the author Tpoo for the post:
Aion2012Ölü
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Aion2012Ölü »

Tpoo,
Kurgu değilse - Senin adına çok sevindim!!!!
Aile arasındaki normal iyi ilişkiler bu şekilde olmalıdır.
Tpoo
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Tpoo »

Aion2012Dead: 20 Mar 2023, 07:32 Tpoo,
nEğer kurgu değilse, o zaman senin adına çok mutluyum!!!!
Aileler arasındaki normal iyi ilişkiler böyle olmalıdır.
Tutkuya aç üç yetişkin başka neler yapabilir?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”