Karısı grup seks yapmayı kabul etti

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Kahraman
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Karısı grup seks yapmayı kabul etti

Unread post by Kahraman »

Biz Dinyeper’lı bir çiftiz, grup seksi denemek istiyoruz. Kısa ve net.
These users thanked the author Kahraman for the post:
Anna Dimitrova
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Eşim toplu tecavüze razı oldu

Unread post by Evgeniy7519 »

Peki ve...? Temanızın amacı nedir?
Batmadan yüzmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69

Unread post by Batmadan yüzmek »

Evgenii7519: 25 Dec 2022, 19:08 Peki, ve...? Konunuzun amacı nedir?
peki, nedir, aynı fikirde olan birini bul
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Heroonheroine, merhaba, bot olmak zor mu ?
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
Gudgeon
Kazankot
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kazankot »

Dinyeper’da artık tek düşündükleri bu...
These users thanked the author Kazankot for the post:
Travolta
Kostik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 3 years

Unread post by Kostik »

Peki Dinyeper’da elektrik olmadığında ne yapsınlar :)
Timas0
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Timas0 »

Heroonkahraman,
Merhaba. Dinyeper yakınındayım, 30 yaşındayım. Henüz bu konuyla ilgili hiçbir şey denemedim, ancak harika olmasını isterim!!! Seninle Telegram’da sohbet etmek mümkün mü? Sadece nadiren buradayım.
Eğer senin için uygunsa, bana bir cevap ver.
@lolita_kolesnik
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

Grup seks için iyi arkadaşlar arasından partner seçmek daha iyidir. Uygunsuz insanlarla karşılaşmamak için.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Şalun70, Süleyman, sapık
andrey.petrov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by andrey.petrov »

Marinka: 25 Dec 2022, 19:45 Grup seks için partnerinizi iyi arkadaşlar arasından seçmek daha iyidir. Uygunsuz kişilerle karşılaşmamak için
Merhaba) benzer bir deneyim yaşadınız mı?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

andrey.petrov: 25 Dec 2022, 20:02
Marinka: 25 Dec 2022, 19:45 Grup seks için partnerleri iyi arkadaşlar arasından seçmek daha iyidir. Uygunsuz kişilerle karşılaşmamak için
Merhaba) benzer bir deneyim yaşadınız mı?
Hem olumlu hem de olumsuz benzer deneyimler yaşadım. Bu da doğrudan partnerlerle ilgilidir.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Fargal94, Süleyman, sapık
Автор темы
Kahraman
İlgi gösteriliyor

Ben bot değilim, bu siteye ilk defa giriyorum. Eşim ve ben sekste yeni şeyler deniyoruz ve iş bu noktaya geldi.
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by N@TyPaL »

Marinka: 25 Dec 2022, 19:45 Grup seks için partnerinizi iyi arkadaşlar arasından seçmek daha iyidir. Yetersiz insanlarla karşılaşmamak için.
ir yandan evet ama diğer yandan iyi arkadaşlar gelecekte sorun haline gelebilir. Konuştuğum tüm swing çiftleri internetten tamamen yabancı insanlarla uğraşmayı tercih ediyordu. Ön iletişim, başlangıçta seks içermeyen toplantılar vb. Kişisel şeyler hakkında çok şey bilen iyi bir arkadaşın yetersiz bir insandan bile daha kötü olduğu ortaya çıkabilir ve onu sızdırmak bir yabancıdan daha zor olacaktır.
These users thanked the author N@TyPaL for the post:
Edik evli
Автор темы
Kahraman
İlgi gösteriliyor

Yine grup seks yaptım, gayet başarılı. Eşinizi buna hazırlamanız yeterli, dün iki delikli dildo ile denedik, çok beğendi. Her şeye hazır
These users thanked the author Kahraman for the post:
Fargal94
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

N@TyPaL: 25 Dec 2022, 22:08
Marinka: 25 Dec 2022, 19:45 Grup seks için partnerleri iyi arkadaşlar arasından seçmek daha iyidir. Yetersiz insanlarla karşılaşmamak için.
ir yandan evet ama diğer yandan iyi arkadaşlar gelecekte sorun haline gelebilir. Konuştuğum tüm swing çiftleri internetten tamamen yabancı insanlarla uğraşmayı tercih ediyordu. Ön iletişim, başlangıçta seks içermeyen toplantılar vb. Kişisel konularda çok şey bilen iyi bir arkadaşın yetersizden de beter olduğu ortaya çıkabilir ve onu sızdırmak bir yabancıdan daha zor olur
İnternetteki bir kişi dürtülmüş bir domuzdur. En iyi durumda, hiç deneyimi olmadığı ortaya çıkabilir ve en kötü durumda, bir dolandırıcı, hırsız, manyak veya zihinsel olarak dengesiz olduğu ortaya çıkabilir. Tanınmış bir kişi, tanınmış bir kişidir. Bununla birlikte hoş olmayan sürprizlerin olasılığı sıfıra yakındır.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Şamanakalar, Şalun70
Автор темы
Kahraman
İlgi gösteriliyor

:shamp: Tamamen buradasınız. Ama önce birbirimizi tanımaya ve iletişim kurmaya güveniyorum. Belki normal evli bir çift bulduğun için hâlâ şanslısındır.
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by N@TyPaL »

Marinka: 25 Dec 2022, 22:14 İnternetteki adam dürtülmüş bir domuzdur. En iyi durumda, hiç deneyimi olmadığı ortaya çıkabilir ve en kötü durumda, bir dolandırıcı, hırsız, manyak veya zihinsel olarak dengesiz olduğu ortaya çıkabilir. Tanınmış bir kişi, tanınmış bir kişidir. Bununla birlikte, hoş olmayan sürprizlerle karşılaşma olasılığı sıfıra yakındır.
her zaman deneyimi doğrulayan fotoğraflar isteyebilirsiniz. İnsanları az da olsa anlıyorsanız, detayları sormaya başlarsanız bir kişinin yalan söylediğini anlayabilirsiniz. Evinize bir yabancıyı getirmek hiç de gerekli değildir ve çoğu çift, ilgili tarafın masrafları organize etmenin tüm mali kısmını üstlenmesi gerektiğini açıkça beyan eder. Evet, tanıdığınız biriyle daha kolay ve daha sakin. Ancak bir durumu simüle edelim - iyi bir arkadaş (veya örneğin daha da kötü bir koca) bu süreçte bir şekilde incindi. Her neyse, penisim küçük, kazara hazır olmadığım bir şey yaptım, her neyse. Ve kendisinin ya da çiftin hala hoş olmayan bir hikayesi var. Daha sonra taraflardan biri ileride tekrar toplantı başlatır ancak kimse bunu bir daha tekrarlamak istemez. Kişi bundan rahatsız olur ve bu deneyimi sosyal çevresinden bir başkasına anlatmaya başlar. Ya da çifti nasıl sinirlendirebileceğini bilerek küçük intikamlar almaya başlar. Veya çift tarafında böyle bir planın bazı eylemleri başlar. Eğer bu uzaktan bir tanıdıksa, onun yeterliliğinden de asla emin olamazsınız, ne diyeyim, 30 yıllık evlilikten sonra eşler bile birbirini tam olarak tanımıyor. Başarısız MFM arasında ayrıca evliliğin bozulmasına ilişkin yüksek istatistikler vardır; eğer bir aile dostu buna dahil olmuşsa, bu her zaman daha zor olur ve iz daha uzun sürer.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

N@TyPaL: 25 Dec 2022, 22:27
Marinka: 25 Dec 2022, 22:14 İnternetteki adam dürtülmüş bir domuzdur. En iyi durumda, hiç deneyimi olmadığı ortaya çıkabilir ve en kötü durumda, bir dolandırıcı, hırsız, manyak veya zihinsel olarak dengesiz olduğu ortaya çıkabilir. Tanınmış bir kişi, tanınmış bir kişidir. Bununla birlikte, hoş olmayan sürprizlerle karşılaşma olasılığı sıfıra yakındır.
her zaman deneyimi doğrulayan fotoğraflar isteyebilirsiniz. İnsanları az da olsa anlıyorsanız, detayları sormaya başlarsanız bir kişinin yalan söylediğini anlayabilirsiniz. Evinize bir yabancıyı getirmek hiç de gerekli değildir ve çoğu çift, ilgili tarafın masrafları organize etmenin tüm mali kısmını üstlenmesi gerektiğini açıkça beyan eder. Evet, tanıdığınız biriyle daha kolay ve daha sakin. Ancak bir durumu simüle edelim - iyi bir arkadaş (veya örneğin daha da kötü bir koca) bu süreçte bir şekilde incindi. Her neyse, penisim küçük, kazara hazır olmadığım bir şey yaptım, her neyse. Ve kendisinin ya da çiftin hala hoş olmayan bir hikayesi var. Daha sonra taraflardan biri ileride tekrar toplantı başlatır ancak kimse bunu bir daha tekrarlamak istemez. Kişi bundan rahatsız olur ve bu deneyimi sosyal çevresinden bir başkasına anlatmaya başlar. Ya da çifti nasıl sinirlendirebileceğini bilerek küçük intikamlar almaya başlar. Veya çift tarafında böyle bir planın bazı eylemleri başlar. Eğer bu uzaktan bir tanıdıksa, onun yeterliliğinden de asla emin olamazsınız, ne diyeyim, 30 yıllık evlilikten sonra eşler bile birbirini tam olarak tanımıyor. Başarısız MFM’ler arasında evliliğin bozulmasına ilişkin yüksek istatistikler de vardır; eğer bir aile dostu buna dahil olmuşsa, her zaman daha zor olur ve iz daha uzun sürer
İyi arkadaşlar demek istedim. İyi tanıdığımız insanlar. Çok iyi biliyoruz. Mesela eşimin arkadaşları. Akrabaları, yakınları. Uzun zamandır tanıdığı iş arkadaşları.
Peki, küçük intikamlar hakkında yazdıklarınız, bunu yapabilen insanlar her şeyden rahatsız olabilir. Şu anda seksten bahsetmiyorum ve eğer bunların arkasında bu tür eylemler varsa o zaman onları sosyal çevrenizden hariç tutmanız yeterli.
Yabancılarla sorunlar zaten ciddi olabilir. Şantaj, dolandırıcılık, soygun veya sağlığa çeşitli zararlar. Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan başlayıp size yapılan saldırıyla biten.
Maalesef suçluların alınlarında suçlu oldukları yazmıyor.
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by Alex366 »

O zaman kendini yıkayamazsın, herkes parmağını işaret edecek, her ne kadar bunu isteyen birçok kişi olsa da, ihtiyaçları olan şey bu. Yabancılarla ve büyük bir şehirden veya başka bir şehirden gelenlerle her zaman daha iyidir. Arkadaşlar ve kız arkadaşlar, tanıdıklar ve iş anında ortadan kayboluyor
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by N@TyPaL »

Kocamın arkadaşları elbette en iyi seçenek. Erkekler evlenmeden önce genellikle gençliklerinde üçlü deneyim yaşarlar ve daha sonra eski bir arkadaşlarını karısıyla paylaşmak üzere ziyarete davet edebilirler. Ancak mevcut iş arkadaşları açıkça en iyi seçenek değil ve her iki taraftaki akrabalar da değil. Genel olarak akrabalar, üçlüye ulaşmadan önce bile evliliklerin bozulmasının yaygın bir nedenidir :D Bu tür düşünceleriniz varsa muhtemelen büyük bir metropolde yaşıyorsunuzdur
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

N@TyPaL: 25 Dec 2022, 22:54 kocamın arkadaşları elbette en iyi seçenek. Erkekler evlenmeden önce genellikle gençliklerinde üçlü deneyim yaşarlar ve daha sonra eski bir arkadaşlarını karısıyla paylaşmak üzere ziyarete davet edebilirler. Ancak mevcut iş arkadaşları açıkça en iyi seçenek değil ve her iki taraftaki akrabalar da değil. Genel olarak akrabalar, üçlüye ulaşmadan önce bile evliliklerin bozulmasının yaygın bir nedenidir :D Bu tür düşünceleriniz varsa muhtemelen büyük bir metropolde yaşıyorsunuz
nSen illüzyonlar ülkesindensin. Bir restoranda nasıl yemek yenileceği ve ödeme yapılmaması konusunu gördünüz mü? Ülkemizde dizilerde gösterilenden çok daha fazla suçlu var. Sadece dizilerde kendilerine göre ilkeleri, kanunları var ama hayatta temel bir vicdanları bile yok.
Eğer bir evlilik sona ermeye mahkumsa, o zaman grup sekste kırgınlık bir neden değil, yalnızca bir bahanedir. Ve burada, partner seçiminde temel dikkat, sinirlerinizi, maddi refahınızı, sağlığınızı ve hatta hayatınızı kurtarabilir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Firavun faresi
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by N@TyPaL »

hayır, Sovyet sonrası ülkelerden ayrıldım ve uzun süredir orada yaşamadım. Ama benim yaşadığım dönemde aynı mambada rahatlıkla yeterli insan vardı, ben de 300-400 km uzaktaki diğer şehirlerdeki eski arkadaşlarımın yanına gidip eşleriyle eğleniyordum. O zaman bile, eğer istersen, fotoğrafı ve telefon numarasıyla kesinlikle isimsiz herhangi bir kişiyi bulabilirsin. Ancak buna gerek yoktu ve ailenin eğlencesine ilişkin bilgiler ihtiyaç duyulmayan yerlere sızınca aile ve akrabalarla sorunlar yaşandı. Bu arada, çoğu zaman ortaklardan biri buna kesinlikle hazır olmadığında ve sırf çabasında ona destek olmak için diğer eşin liderliğini takip ettiğinde olur. Korkularını açıkça göstermiyor ve sırf gerginliğini ve kararsızlığını belli etmemek için bu fikirden hoşlanıyormuş gibi davranıyor. Bu durumlarda evlilikler bozulur. Mamba’dan gelen yabancılarla harika bir hikayem oldu - bir koca karısını kuzeniyle yakaladı, ancak ondan boşanmak yerine bu onlar için normal hale geldi ve bunu düzenli olarak uygulamaya başladılar. Yani kaderin iradesiyle boynuzlama yolunu tuttu. Kuzen tabii ki sosyal çevrenin dışında tutuldu ve onunla üçlü seks organize etme konusunda hiçbir zaman konuşma yapılmadı :D
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
Süleyman, sapık
Vladmar
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26

Unread post by Vladmar »

Marinka, arkadaşlarınızla yanlış anlama ve kınamalarla karşılaşabilirsiniz , sitede dikkatlice seçim yapmak, tanışmak, iletişim kurmak daha iyidir. %90 yetersizdir ama her zaman bir seçenek vardır
These users thanked the author Vladmar for the post:
Alex366
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

N@TyPaL: 25 Dec 2022, 23:21 hayır, Sovyet sonrası ülkelerden ayrıldım ve uzun süredir orada yaşamıyorum. Ama benim yaşadığım dönemde aynı mambada rahatlıkla yeterli insan vardı, ben de 300-400 km uzaktaki diğer şehirlerdeki eski arkadaşlarımın yanına gidip eşleriyle eğleniyordum. O zaman bile, eğer istersen, fotoğrafı ve telefon numarasıyla kesinlikle isimsiz herhangi bir kişiyi bulabilirsin. Ancak buna gerek yoktu ve ailenin eğlencesine ilişkin bilgiler ihtiyaç duyulmayan yerlere sızınca aile ve akrabalarla sorunlar yaşandı. Bu arada, çoğu zaman ortaklardan biri buna kesinlikle hazır olmadığında ve sırf çabasında ona destek olmak için diğer eşin liderliğini takip ettiğinde olur. Korkularını açıkça göstermiyor ve sırf gerginliğini ve kararsızlığını belli etmemek için bu fikirden hoşlanıyormuş gibi davranıyor. Bu durumlarda evlilikler bozulur. Mamba’dan gelen yabancılarla harika bir hikayem oldu - bir koca karısını kuzeniyle yakaladı, ancak ondan boşanmak yerine bu onlar için normal hale geldi ve bunu düzenli olarak uygulamaya başladılar. Yani kaderin iradesiyle boynuzlama yolunu tuttu. Kuzen tabii ki sosyal çevrenin dışında tutuldu ve onunla üçlü seks düzenlemekten hiç söz edilmedi :D
Arkadaşlarınıza gittiniz - bu sadece sözlerimi doğruluyor.

1 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Vladmar: 25 Dec 2022, 23:24 Marinka, arkadaşlarınızla Yanlış anlaşılma ve kınamayla karşılaşabilirsiniz, sitede dikkatlice seçim yapmak, tanışmak, iletişim kurmak daha iyidir. %90’ı yetersiz ama her zaman bir seçenek vardır
Siteyi okuyun))) Ne tür bir yanlış anlama ve kınama?)))
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by N@TyPaL »

Marinka, arkadaşlar, bunlar sadece birkaç bölüm, geri kalan her şey İnternet buluşması sayesinde. Bir çift konuyu çok ciddiye aldı ve tanışmadan fiili buluşmaya kadar geçen süreç altı ay sürdü. En utanç verici hikayeler akrabaları bile değil, iş arkadaşlarını içeriyor. Bu nedenle yaşadıkları şehirleri değiştiriyorlar, özellikle de seks eylemlerini "kavramlara" göre ayırmanın geleneksel olduğu yerlerde :D
Автор темы
Kahraman
İlgi gösteriliyor

Bu siteyi okuduktan sonra burada yazılanların yüzde 15’inin doğru olduğu hemen anlaşıldı.
It’s my birthday Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204

Unread post by Şamanakalar »

Grup seks için bu "tanıdık ya da tanıdık değil" teması, zaman kadar eskidir. İlk kez denemeye gelince her zaman ortaya çıkar. Danışmanlık yapan kişiler genellikle kendi olumsuz deneyimlerine göre karar verirler.

Marinka’ya katılıyorum. Arkadaşlarla daha iyi. Tanıdık insanlarla yaşanan olayların başarısızlıkla sonuçlanması durumunda, arkadaşlıklar, uzun vadeli ilişkiler ve itibar gerçekten zarar görebilir. Ancak yabancılarla sorun yaşanması durumunda riskler kıyaslanamaz derecede daha büyük.

Suçlularla karşılaşma olasılığını hariç tutsak bile (gerçi bunu yapmazdım), eğer suçlularla karşılaşma olasılığını hariç tutarsak zihinsel olarak anormal insanlar (ve bu şans, bir balıkçı partneri aradığınızdan çok daha yüksektir), yataktaki kişiyi tanımamak geri tepebilir. Cinsel deneyimi hakkında yalan söyleyebilir, kendisini beklenmedik ve rahatsız edici sapkınlıklarla karşı karşıya bulabilir ve cinsel mizaçları birbiriyle örtüşmeyebilir. Elbette arkadaşlarınız da size sürpriz yapabilir. Ama yabancılar tam bir sürpriz.

Fakat benim için asıl mesele bu bile değil. Benim için seks hiçbir zaman mekanik bir eyleme indirgenmedi. Bu her zaman iletişimin bir devamı ve sadece fiziksel yakınlığın bir eylemi değil. En büyük çekimi, entelektüel olarak ilgi duyduğum ve benzer ahlak kurallarını paylaştığım insanlara karşı hissettim. Ve burada görünümün son derece ikincil olduğu ortaya çıktı.
Yani grup seks, mekanik bir süreç değil de geniş anlamda bir sevgi eylemi olduğunda çok daha zengin ve daha olumlu duygular getiriyor. Bu, iyi arkadaşlarla olabilir ancak yabancılarla olmaz.

23 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Fakat gerçekte soru genellikle "tanıdıklar veya yabancılar" değildir, çünkü uygun tanıdık yoktur. Yani, iyi tanımadığınız insanlarla yatmak istemeseniz bile, mesele "uygun tanıdıkları nereden bulacağınız ve onları tanımak için ne yapmanız gerektiği" sorununa bağlı.

Kişisel deneyimim muhtemelen çok tipik değil çünkü eşim ve ben aynı yatağa girmeden çok önce iletişim kurduğumuz en yakın arkadaşlarımız arasından uzun vadeli partnerler bulmayı başardık. Genelde bu kadar yakın çevrede uygun insan bulunmadığını düşünüyorum.

Ama yine de uygun insanları nerede arayabileceğim konusunda iyi tavsiyelerim var: swinger partileri ve partileri, müstehcen partiler, temalı seks olaylar. Oraya sadece sevişmek için değil, özellikle tanışmak için giderseniz.

Elbette bu bir çelişki gibi görünüyor çünkü bu tür yerler "yabancılarla seks"tir. Ama öncelikle, orada seks yapmak zorunda değilsiniz ve hiç seks içermeyen etkinlikler ve iletişimle ilgili daha fazlası var (örneğin, shibari kursları ve benzerleri. Örneğin Moskova’da Love Point’ten büyük bir parti vardı) 24 Aralık’ta bir dizi seks ustalık sınıfıyla, ancak gelen insanlar arasında gerçek seks olmadan). İkincisi, orada ilgilendiğiniz kişilerin cinsel mizacını sıklıkla “canlı” olarak değerlendirebilirsiniz. Ve üçüncüsü, ki bu da önemli, böyle bir yerde şunu daha iyi anlayacaksınız: Buna ihtiyacınız var mı, bu sizin fetişiniz mi?

Ancak nasıl olduğunu bilmiyorum şu anda seks partileriyle ilgili tüm bu dehşetle Dnepropetrovsk’ta ama bir gün bu kabus sona erecek ve burası büyük bir şehir. Bu, kesinlikle bir şey olduğu anlamına gelir.

3 dakika 34 saniye sonra gönderildi: n
Bu siteyi okuduktan sonra burada yazılanların yüzde 15’inin doğru olduğu hemen anlaşıldı

Peki , onsuz olmaz.
Ama ben "bildiklerimi konuşmak" ve fantezi yaratmamak ilkesine bağlı kalıyorum. Yani hikayelerim ve deneyimlerim gerçek.

Fanteziler için seks hikayesi siteleri var.
These users thanked the author Şamanakalar for the post:
Geçit
Автор темы
Kahraman
İlgi gösteriliyor

Akıllı ve dengeli cevabınız için teşekkür ederiz.
Danylamaster
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Danylamaster »

İyi şanslar, şimdi en zor kısım kişiyi bulmak! Kendi tecrübelerime göre, İnternet ve olası tüm tematik siteler ne kadar gelişirse, erkek bulma şansının o kadar az olduğunu biliyorum.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Marinka: 25 Dec 2022, 19:45 Grup seks için partnerinizi iyi arkadaşlar arasından seçmek daha iyidir. Yetersiz insanlarla karşılaşmamak için.
Ayrıca GE’nin genel olarak olumlu başarı ile ancak arkadaşlar eşliğinde mümkün olduğuna inanıyorum. Üstelik bana öyle geliyor ki bu durumda bile herkesin %100 memnun olması her zaman işe yaramıyor. Benzer toplantıları çok yaptım ve erkek taraftan arkadaşlarım ya da akrabalarım olduğunda en iyi sonucu verdi. Verilenleri değerlendirirken istisnai biri gibi davranmıyorum ama benim için durum böyle.
These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
Geçit, Fargal94
fare60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by fare60 »

Benim düşünceme göre, kendi deneyimlerime, kaç toplantı olduğuna, her şeyin yolunda gittiğine ve erkeklerin ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarına, yeterince davrandıklarına ve karıma ve ona karşı dikkatli olduklarına bakılırsa, internette yeterli bir ortak aramanın daha iyi olduğu yönünde. dilekler
These users thanked the author fare60 for the post:
sergey.petruhin
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by G.e.org.ii »

Fiziksel olarak nesnelerle (sizinle) oynamaya hazır, ama zihinsel olarak siz hazır mısınız? Sensiz iyi durumda olduğu için ondan nefret ediyorum. Veya sana ihtiyaç duyulduğunu anlayacaktır.
Diğer yandan hayallerinizi gerçekleştirin ve evinize, tek hayalinize dönün.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Marinka: 25 Dec 2022, 22:14
N@TyPaL: 25 Dec 2022, 22:08
Marinka: 25 Dec 2022, 19:45 Grup seks için iyi arkadaşlar arasından partner seçmek daha iyidir. Yetersiz insanlarla karşılaşmamak için.
ir yandan evet ama diğer yandan iyi arkadaşlar gelecekte sorun haline gelebilir. Konuştuğum tüm swing çiftleri internetten tamamen yabancı insanlarla uğraşmayı tercih ediyordu. Ön iletişim, başlangıçta seks içermeyen toplantılar vb. Kişisel konularda çok şey bilen iyi bir arkadaşın yetersizden de beter olduğu ortaya çıkabilir ve onu sızdırmak bir yabancıdan daha zor olur
İnternetteki bir kişi dürtülmüş bir domuzdur. En iyi durumda, hiç deneyimi olmadığı ortaya çıkabilir ve en kötü durumda, bir dolandırıcı, hırsız, manyak veya zihinsel olarak dengesiz olduğu ortaya çıkabilir. Tanınmış bir kişi, tanınmış bir kişidir. Onunla birlikte, hoş olmayan sürprizlerle karşılaşma olasılığı sıfıra yakındır.
Deneyimsiz bir insan kötü mü olur?

7 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Marinka:
N@TyPaL:
Marinka:25 Dec 2022, 22:14 Adam İnternet dürtülmüş bir domuzdur. En iyi durumda, hiç deneyimi olmadığı ortaya çıkabilir ve en kötü durumda, bir dolandırıcı, hırsız, manyak veya zihinsel olarak dengesiz olduğu ortaya çıkabilir. Tanınmış bir kişi, tanınmış bir kişidir. Bununla birlikte, hoş olmayan sürprizlerle karşılaşma olasılığı sıfıra yakındır.
her zaman deneyimi doğrulayan fotoğraflar isteyebilirsiniz. İnsanları az da olsa anlıyorsanız, detayları sormaya başlarsanız bir kişinin yalan söylediğini anlayabilirsiniz. Evinize bir yabancıyı getirmek hiç de gerekli değildir ve çoğu çift, ilgili tarafın masrafları organize etmenin tüm mali kısmını üstlenmesi gerektiğini açıkça beyan eder. Evet, tanıdığınız biriyle daha kolay ve daha sakin. Ancak bir durumu simüle edelim - iyi bir arkadaş (veya örneğin daha da kötü bir koca) bu süreçte bir şekilde incindi. Her neyse, penisim küçük, kazara hazır olmadığım bir şey yaptım, her neyse. Ve kendisinin ya da çiftin hala hoş olmayan bir hikayesi var. Daha sonra taraflardan biri ileride tekrar toplantı başlatır ancak kimse bunu bir daha tekrarlamak istemez. Kişi bundan rahatsız olur ve bu deneyimi sosyal çevresinden bir başkasına anlatmaya başlar. Ya da çifti nasıl sinirlendirebileceğini bilerek küçük intikamlar almaya başlar. Veya çift tarafında böyle bir planın bazı eylemleri başlar. Eğer bu uzaktan bir tanıdıksa, onun yeterliliğinden de asla emin olamazsınız, ne diyeyim, 30 yıllık evlilikten sonra eşler bile birbirini tam olarak tanımıyor. Başarısız MFM’ler arasında evliliğin bozulmasına ilişkin yüksek istatistikler de vardır; eğer bir aile dostu buna dahil olmuşsa, her zaman daha zor olur ve iz daha uzun sürer
İyi arkadaşlar demek istedim. İyi tanıdığımız insanlar. Çok iyi biliyoruz. Mesela eşimin arkadaşları. Akrabaları, yakınları. Uzun zamandır tanıdığı iş arkadaşları.
Peki, küçük intikamlar hakkında yazdıklarınız, bunu yapabilen insanlar her şeyden rahatsız olabilir. Şu anda seksten bahsetmiyorum ve eğer bunların arkasında bu tür eylemler varsa o zaman onları sosyal çevrenizden hariç tutmanız yeterli.
Yabancılarla sorunlar zaten ciddi olabilir. Şantaj, dolandırıcılık, soygun veya sağlığa çeşitli zararlar. Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan başlayıp size yapılan saldırıyla biten.
Ve suçluların suçlu oldukları yazılı değil Hırsız, dolandırıcı, tecavüzcü olduklarını alınlarına damgaladılar.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 28 Feb 2023, 07:58
Marinka: 25 Dec 2022, 22:14
N@TyPaL: 25 Dec 2022, 22:08 on bir yandan evet, ancak diğer yandan iyi arkadaşlar gelecekte sorun haline gelebilir. Konuştuğum tüm swing çiftleri internetten tamamen yabancı insanlarla uğraşmayı tercih ediyordu. Ön iletişim, başlangıçta seks içermeyen toplantılar vb. Kişisel konularda çok şey bilen iyi bir arkadaşın yetersizden de beter olduğu ortaya çıkabilir ve onu sızdırmak bir yabancıdan daha zor olur
İnternetteki bir kişi dürtülmüş bir domuzdur. En iyi durumda, hiç deneyimi olmadığı ortaya çıkabilir ve en kötü durumda, bir dolandırıcı, hırsız, manyak veya zihinsel olarak dengesiz olduğu ortaya çıkabilir. Tanınmış bir kişi, tanınmış bir kişidir. Onunla birlikte, hoş olmayan sürprizlerle karşılaşma olasılığı sıfıra yakındır.
Deneyimsiz bir insan kötü mü olur?

7 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Marinka:
N@TyPaL: her zaman isteyebilirsiniz deneyimi doğrulayan fotoğraflar. İnsanları az da olsa anlıyorsanız, detayları sormaya başlarsanız bir kişinin yalan söylediğini anlayabilirsiniz. Evinize bir yabancıyı getirmek hiç de gerekli değildir ve çoğu çift, ilgili tarafın masrafları organize etmenin tüm mali kısmını üstlenmesi gerektiğini açıkça beyan eder. Evet, tanıdığınız biriyle daha kolay ve daha sakin. Ancak bir durumu simüle edelim - iyi bir arkadaş (veya örneğin daha da kötü bir koca) bu süreçte bir şekilde incindi. Her neyse, penisim küçük, kazara hazır olmadığım bir şey yaptım, her neyse. Ve kendisinin ya da çiftin hala hoş olmayan bir hikayesi var. Daha sonra taraflardan biri ileride tekrar toplantı başlatır ancak kimse bunu bir daha tekrarlamak istemez. Kişi bundan rahatsız olur ve bu deneyimi sosyal çevresinden bir başkasına anlatmaya başlar. Ya da çifti nasıl sinirlendirebileceğini bilerek küçük intikamlar almaya başlar. Veya çift tarafında böyle bir planın bazı eylemleri başlar. Eğer bu uzaktan bir tanıdıksa, onun yeterliliğinden de asla emin olamazsınız, ne diyeyim, 30 yıllık evlilikten sonra eşler bile birbirini tam olarak tanımıyor. Başarısız MFM’ler arasında evliliğin bozulmasına ilişkin yüksek istatistikler de vardır; eğer bir aile dostu buna dahil olmuşsa, her zaman daha zor olur ve iz daha uzun sürer
Ve suçluların suçlu oldukları yazılı değil hırsız, dolandırıcı, tecavüzcü olduklarını alınlarına damgalarlar.
Tecrübesi olmayan insanlar farklıdır. Bazıları çabuk öğreniyor, bazıları ise burada öğrenilecek bir şey olmadığına, her şeyi yapabileceklerine inanıyor. Eğer yolda ikinci kategoriye rastlarsanız kendinizi çok şanssız sayın. Ve eğer bir seçenek varsa, o zaman tecrübeyle seçim yapmak daha iyidir.
Suçlular hakkında iki duygum var. Eğer suç fiziksel şiddet içermiyorsa herkesin hata yapma hakkına sahip olduğuna inanıyorum. Bir kişi ilk kez hırsızlık yapıyorsa, o zaman belki çok ciddi bir ceza olmayabilir, ancak ikinci kez olsaydı, tam uzunlukta bir marka fena olmazdı. Böylece insanlar bu kişiye güvenilemeyeceğini görebilir ve anlayabilir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”