Bir fahişe için hassas duygular

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Muhatap_1996
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 162
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Bir fahişe için hassas duygular

Unread post by Muhatap_1996 »

Kimin bir fahişeye karşı şefkatli duyguları vardı? Onunla tatlı seksi kim hayal etti?
These users thanked the author Muhatap_1996 for the post (total 2):
Endişeli, Serg_A
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Bir fahişeye duyulan şefkat

Unread post by Endişeli »

Sobesednik_1996: 26 Feb 2023, 08:55 Kimin bir fahişeye karşı şefkatli hisleri vardı? Onunla tatlı seksi kim hayal etti?
Aslında bir fahişeye aşık oldum ve evlenmeyi planlıyorum.
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Ogest »

Aslında hiçbir şefkat hissetmedim ama onlara karşı her zaman sıcak duygular besledim.
These users thanked the author Ogest for the post (total 2):
Alex_Tash, Serg_A
Alex_Tash
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Alex_Tash »

Fetişlerimden biri. Fahişeler. Profesyonel ve çok profesyonel değil. Ayrıca metresinizle bu rolü oynadığınızda "fahişe olma" oyununu da gerçekten seviyorum. Benimle "fahişe ve müşteri" oynayabilirsin ve daha da tatlı ama nadir bir alternatif var - düzgün bir kadın para için kendini bir yabancıya verir. Bir reklama göre ya bir taksi şoförü, ya da en azından güvelerin çekildiği böyle bir şehirde uygun kıyafetli bir rol oynuyor.

22 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Özellikle fahişelere karşı duyulan şefkatli duygularla ilgili bir şey daha ekleyeceğim.
1. İlk ilişkim bir fahişeyle oldu. Ben 15 yaşındaydım, o ise 20-25 yaşlarındaydı, bilmiyorum. İlk defa harikaydı. Ne yazık ki uzun süre bitiremedim. Nazikçe bununla dalga geçti ve gerçekten denedi. İlk sekse dair güzel anılardan biri de o gün sıcak suyun kapatılmasıydı. Dairede gazla bir kova su ısıtıldı. O kız, seksten sonra önce beni yıkadı (pekala, yıkamama yardım etti), sonra da kendisi yıkadı ve aslında yeterince suyu yoktu. Lanet olsun, sana nasıl söyleyeyim... beni yıkamayı bitirdiğinde hacmin sadece üçte biri kovada kaldı. Benden eksik etmedi ve komik bir şekilde kendine su sıçrattı :-)
2. Zamanla, daha ileri yaşlarda fahişe kiraladığımda, hep yiyecek, içecekle onların dairelerine geldim... Bir yerde bir konu fark ettim diyorlar, bir fahişeyle seks yapmadan önce şunu söylemek çok güzel: “Bekle, bir şey unuttum ”, ayağa kalkın ve cebinizden “bahşişi” çıkarın. Gözler şaşırır, şaşırır, anlayınca da şükran ve samimiyet olur. Sikilmiş fahişelerde işe yaramaz ya da bir güzellik salonunda çalışması pek mümkün değildir. Ama fahişelerle - evet. Bu konuyla ilgili alışılagelmiş bonuslardan biri: zamanın hiç kaydedilmemesi, kahkahalar ve gülümsemeler vardı, uzanma ve sarılma gibi hassasiyetler vardı.
3. Ancak daha sonra, 30-35 yaşlarımda, kadınlar hakkında giderek daha fazla şey öğrendikçe, çoğunun şu ya da bu şekilde fuhuş yaptığını fark ettim. Para için ya da iş yerindeki bazı ikramiyeler için... hatta yakın arkadaşlar/metresler ve akrabalar arasında bile. Bazen profesyonellikten uzak ama yine de. İşte bu yüzden fahişelere karşı şefkat temasıyla daha da iç içe oldum. Lanet olsun, genellikle nazik bir davranışın karşılığını aynı şekilde verirler. Kendinize değer veriyor ve saygı duyuyorsanız ve kızlara kibar, sakin ve biraz nezaketle iyi profesyoneller gibi davranırsanız.
These users thanked the author Alex_Tash for the post (total 3):
Serg_A, Fargal94, Endişeli
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Serg_A »

Endişeli: 28 Apr 2023, 22:56 Aslında bir fahişeye aşık oldum ve evlenmeyi planlıyorum
Endişeli, evli gibi görünüyorsun, hayal kuruyorsun, değil mi? Peki nerede, nerede evlisiniz veya şimdi?😁

3 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Alex_Tash: fahişelerle - evet. Bu konuyla ilgili olağan bonuslardan: Zaman hiç kaydedilmedi, kahkahalar ve gülümsemeler vardı, uzanmak ve sarılmak gibi şefkatler vardı
Evet, oradaydı aralarında güzel kızlar da var.
Benimle
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 123

Unread post by Benimle »

Fahişeler Onlar da insandır, hassas duygular da uyandırabilirler. Burada dedikleri gibi her şey kişiye bağlıdır.
These users thanked the author Benimle for the post (total 2):
Serg_A, Fargal94
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Hassas duygulara gelince, sevişirken o anda kadını seviyorum. Ama bundan sonra yani benim yaşımda aşık olmak tam bir aptallık, aşık olursan bir psikiyatriste gitmelisin.😁😁😁
These users thanked the author Serg_A for the post:
Üstü kendinize saklayın
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Serg_A: 29 Apr 2023, 07:41 benim yaşımda aşık olmak tam bir aptallık, aşık olursan bir psikiyatriste gitmelisin.
Buna tamamen katılıyorum ve ne anlama geliyor? bu fahişeler için geçerli değil, genel olarak. 30’undan sonra nasıl bir aşk olabilir ki, 15-16’da olduğu gibi midenizde kelebekler uçuşmuyor.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Velek: 29 Apr 2023, 07:40 Fahişeler de insandır, onlar da hassas duygular uyandırabilirler. Burada, dedikleri gibi, her şey kişiye bağlıdır
Fakat ona aşık olmadan önce, ciddi olarak neden ona ihtiyacı olduğunu düşünmelisin. bu hemoroidler senin şeklinde mi? O aslında bir iş kadını, ama sizin oradaki rolünüz ne olacak? Ona sunacak bir şeyin varsa veya onun işinde ciddi bir ortak olabiliyorsan, o zaman evet, onunla aşk ilişkisi içinde olabilirsin.)

9 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Markul: 29 Apr 2023, 07:46 Buna tamamen katılıyorum ve bu neden fahişeler için geçerli değil de genel olarak geçerli. 30’undan sonra aşk nasıl olabilir ki? 15-16’da olduğu gibi midenizde kelebekler uçuşmaz.
Eh, 20’de -25 hala normal, ama 40’tan sonra tüyler ürpertici bir adam bana aşktan bahsetmeye başladığında, onu gönderiyorum. (
These users thanked the author Serg_A for the post:
Endişeli
Endişeli
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 452
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Endişeli »

Serg_A: 29 Apr 2023, 07:33
Aslında bir fahişeye aşık oldum ve evlenmeyi planlıyorum
Endişeli, evli gibi görünüyorsun, hayal kuruyorsun, değil mi? Peki nerede, nerede evlisiniz veya şimdi?😁

3 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Alex_Tash: fahişelerle - evet. Bu konuyla ilgili olağan bonuslardan: Zaman hiç kaydedilmedi, kahkahalar ve gülümsemeler vardı, uzanmak ve sarılmak gibi şefkatler vardı
Evet, oradaydı aralarında pek çok güzel kız var.
Her şey burada açıklanıyor.
Biriyle evlenmek ister misiniz? fahişe mi?
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by çapkın »

Size bu gece tam anlamıyla yaşanan bir hikayeyi anlatacağım. Karısıyla tartışan bir arkadaşım benden geceyi burada geçirmemi istedi. Yanıma geldiğimizde 3 litre bira ve 0,5 litre viski aldık. İçtik, yedik ve sonra bir fahişeyi evine çağırma arzusu duydu. Birçok görüşmeden sonra saunaya gidip onları orada çıkarmanın daha iyi olacağına karar verdik. Saunaya geldik, 2 saatlik ücreti ödedik ve yöneticiye kızları anlattıktan sonra onları bekledik, bilardo oynadık ve kalan birayı içtik. Kızlar bir saat sonra geldiler. Genç, 20-25 yaşlarında. Bir arkadaşım seçti, ben de öyle. Ama sonra, bizi şaşırtan ve mağlup eden, seçilen kızlardan biri arkadaşsız kalmayacağını söyledi, gitti ve aynı zamanda arkadaşımın çok sarhoş olması ve sertleşmemesi gerçeğiyle de motive oldu (ama bu genellikle aptalca bir bahanedir). Arkadaşının seçtiği kız, fazla kilolu, tombul ve yüzü pek güzel olmayan bir arkadaşıyla birlikteydi. Ve seçtiğim kişi o kadar tatlı, güzel, utangaç, ürkekti ki, bu alanda yeni olduğu ondan belliydi. Ve gittiler. Yöneticiden başka birini çağırmasını istemeye başladık. Biraz daha bekledik, iki kız daha geldi. Üstelik ilk kez seçtiğim kız ve bir başkası. Böylece, masada kısa bir süre geçirdikten sonra, biraz bira içip sigara içtikten sonra arkadaş ve seçilen kız tuvalete gittiler ve ben o utangaç küçük kızla baş başa kaldım. Yorgun olduğu, yeterince uyuyamadığı ve havasında olmadığı için biraz sohbet ettik. Onu bir şekilde neşelendirmek istedim. Ve onunla iletişim kurmaya başladığımda o kadar güçlü bir heyecan hissettim ki, bunu kelimelere dökemedim. Alçakgönüllülüğü beni o kadar heyecanlandırdı ki, o kadar tatlı ve güzeldi ki aletim çoktan duman çıkarmaya başlamıştı. Kendisiyle yapılan sohbetin ardından Bryansk şehrinden olduğu, 23 yaşında olduğu, boşandığı ve bir kızı olduğu ortaya çıktı. Kocası hamile olduğunu öğrendiğinde onu terk etti (peki, çoğu zaman olduğu gibi standart bir durum). Ve zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden şöyle dedim: "Ne, belki de artık gitmeliyiz?" saat geldiğinde şöyle dedi: "9 dakikada yapabilir misin?" Ben de "Yapacağım!" dedim ve odaya gittik. Soyunup çarşafı çıkardığımı görünce, sertleşmiş penisimin her şeye hazır olduğunu görünce şöyle dedi: "Vay canına, tamamen hazır mı?" Ben de şöyle cevap verdim: "Elbette!" çantasından kondomu çıkardı, sapıyla sigara içen penisimin üzerine koydu, sırt üstü yattı, başımın altına yastık koydu ve bacaklarımı yukarı kusarak genç amımı açtı. Tek yapmam gereken bacaklarını kaldırıp omzuma atmak ve penisimi sokmaktı. Göbeğini öptüm, penis hemen içeri girdi (sola doğru kavisli olduğundan dışarı fırlayabileceği için 20-25 saniye yönlendirdim) ve sonra yönlendirdim ve hemen rahmine girdi. . İlk başta onu yavaş yavaş ve derinden değil, sikmeye başladım. Sonra daha derine ve daha hızlı nüfuz etmeye başladım, inlemeye başladığını duydum ve buna bağlı olarak daha da heyecanlandım. Nefes almaya başladım, orgazmın yaklaştığını hissettim. O da bunu hissetti çünkü geldiğimde hemen sikimin üzerinden atladı, henüz içine girmeme izin vermedi ve duşa gittiğini söyledi. Böylesine genç ve güzel bir fahişeyle Moskova üzerinde kontrplak gibi uçup giden o harika saatin bitmesine hâlâ birkaç dakika kalmıştı. Ondan ayrılmak istemedim. Duştan sonra hâlâ az önce seks yaptığımız yatağa uzanıyordu ve yan odada arkadaşımın yaklaşık 40 dakikadır sikiştiği "meslektaşının" inlemeleri hâlâ duyuluyordu. 3-4 dakika sonra sürenin dolduğunu söyledi ve hazırlanmaya ve arkadaşını çağırmaya başladı, son ana kadar daha fazla inlemenin duyulduğu kapıyı yavaşça çaldı! Daha sonra hızla giyinip dışarı çıktı. Arkadaşı ve "tutkusu" 2-3 dakika sonra dışarı çıktı ve hızla giyinmeye başladı, çoktan hazırlandığını ve dışarı çıktığını bağırdı.
Daha sonra salondaki masaya oturdular. , ve arkadaşı her şeyin bu süre zarfında başladığını bitiremediğini ve bunca zaman boyunca bir şeyin kafasını karıştırdığını söyledi.
Ben de tüm bunlardan memnun olarak oturdum ve kollarım ve bacaklarım Hoş bir gerilimden titriyorum!
Söylemek istediğim şu ki, bu mesleğin size o kadar sevimli gelen kızları ve kadınları var ki, bazen onlara aşık oluyorsunuz, bir yerlerde hayatlarının böyle gittiğine pişman oluyorsunuz! Bu, kendisine karşı şefkat duyduğum ikinci fahişeydi! Ve evet onlar da insan, bunu biliyorum!
These users thanked the author çapkın for the post:
Endişeli
Shlyhoeb
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 48
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Shlyhoeb »

Bütün fahişelerimden 15’i evlendi. Bunu arkadaşının yanına geldiğinde öğreniyorum ve sonra onun evlendiği haberini alıyorum.
Fahişelerin mükemmel örnekleri var ama gerçekten evlenmeye cesaret edemiyorum.
These users thanked the author Shlyhoeb for the post:
Endişeli
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”