Ben bir erkeğim, 33,2 hafta önce, iş için başka bir şehre iş gezisine gönderildim ve erkek meslektaşımın da benimle gelmesi gerekiyordu, ancak ayrılmadan hemen önce hastalandı ve yerine başka bir kişi geldi. 46 yaşında bir kadın meslektaşım.
İki odalı bir dairedeyiz.
Cumartesi günü vardık ve Pazartesi günü işlerin başlaması gerekiyordu ve vardığımızda yoldan biraz uzaklaşıp şarap içmeye karar verdik. Şarap eşliğinde konuşmaya başladık ve kişisel hayatlarımız hakkında konuştuk. Biraz sarhoş olan Ekaterina açılmaya başladı ve uzun süredir yalnız olduğundan, son yıllarda akranlarıyla üzgün bir şekilde seks yaptığından ve üzerinden 4 ay geçtiğinden şikayet etmeye başladı.
İki kere düşünmedim, elimi bacağının üzerine koydum ve bunun düzeltilebileceğini söyledim ve parmaklarımı külotunun içine soktum ve o zaten tamamen ıslanmıştı. Ve onu tutkuyla öpmeye, soymaya, göğsünü ve altını öpmeye başladı. Dilim dolgun iç dudaklarına dokunduğumda ne kadar şefkatle inledi... Yaklaşık 10 dakika kadar aralıksız yaladım, ta ki o zevkle çığlık atıncaya kadar ve o anda içine girdim ve onu tutkuyla sikmeye başladım...
nO gece onunla 5 kez geldim, ilkinde o kadar güçlüydü ki her yerini doldurdum, ama kafası karışmadı ve sikimi yakaladı ve son damlasına kadar emdi.
In genel olarak, bu 2 hafta boyunca tutkulu ve çılgın seks boyunca her gece yanımızdaydık..
Ve dün gece bir tutku anında, yanlışlıkla onun kıçına girdim ve anında oraya geldim.. ve o da zevkle ciyakladı ve kıçından iyice sikmemi söyledi.. bu onun ilk seferiydi, kıçımın yarısına bile giremedim, çok dardı.
En iyi iş gezisi
-
Автор темыSashkalovegirls
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 11
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views