Bu ne anlama gelir?
-
Автор темыtenzör
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Bu ne anlama gelir?
Bir arkadaşım şehrin eteklerinde yaşıyordu. Yakınlarda çiftlerin gittiği bir orman vardı ve biz çocukken onları gözetlerdik. Bir arkadaşım söyledi. Bir gün ormandan çıplak bir kadın çıkmış, tılsımlarını elleriyle kapatmış ve birkaç kıyafet istemiş. Ona kıyafet verdiler. Arkadaşıyla güneşlendiğini söyledi! ormanda!, kıyafetleri çalındı. Bu elbette saçmalık. Peki orada gerçekte ne oldu? Diyelim ki ona tecavüz ettiler ve elbiselerini aldılar ki gidip onları gözetleyemesin. Peki bunu konuşamaz mıydık?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
- Registered for: 3 years 10 months
-
-
Автор темыtenzör
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 7 months
Yanıt: Bu ne anlama geliyor?
Göğüslerini ve amını elleriyle kapattı.X011011011: ↑24 Feb 2023, 10:21Kamuya açık çıplaklık. Google’layın, her şey hemen anlaşılacaktır.nedir
-
Bunun başka bir şey olabileceğini iddia etmiyorum. Belki tecavüz. Ama bunun sadece birinin şakası olduğunu ve her şeyin iyi bitmesini umalım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 991
- Registered for: 2 years 6 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
tenzor, belki zamanda yolculuk yapıyor olabilir. Bu yüzden kıyafetleri yoktu. Böyle bir film var.
-
- Orgazm!
X011011011, şimdi ona ne dediğimi anlıyorum Lyuba adında sürekli yalnız yaşayan bir komşum, onu bahçede çıplak görüyorum, öyle dolaşıyor, bilmiyorum, kendini başkalarına da öyle gösteriyor ama bazen beni gördüğünde, ben de kanser oldum ve ona gösterdim
ve 5 yıl önce beni davet etme vakası vardı. Nyura adında bir büyükanne, ben çamaşır makinesiyle uğraşırken onu değiştirmesi için çağırdı, onun önünde soyunmaya başladı ben ve evin içinde çıplak dolaştım ve sonra yanıma geldi ve benden hoşlandığını söyledi, ben de beklenmedik bir şekilde dedim, şoktaydım ve evet, bir amın var dedim, o zaten neredeyse saçsızdı, her şeyi yaptığında büyük göğüsler, bana para ödedi ve sana kendimi gösterdiğimi kimseye söyleme dedi, kimseye böyle bir şey söylemek mümkün mü dedim, ben de gidecektim ve o da bana istersen dedi, o zaman gel ben, kimsenin bilmemesi önemli değil, bana öyle geliyor ki onunla seks yapmayı ima ediyordu
ve 5 yıl önce beni davet etme vakası vardı. Nyura adında bir büyükanne, ben çamaşır makinesiyle uğraşırken onu değiştirmesi için çağırdı, onun önünde soyunmaya başladı ben ve evin içinde çıplak dolaştım ve sonra yanıma geldi ve benden hoşlandığını söyledi, ben de beklenmedik bir şekilde dedim, şoktaydım ve evet, bir amın var dedim, o zaten neredeyse saçsızdı, her şeyi yaptığında büyük göğüsler, bana para ödedi ve sana kendimi gösterdiğimi kimseye söyleme dedi, kimseye böyle bir şey söylemek mümkün mü dedim, ben de gidecektim ve o da bana istersen dedi, o zaman gel ben, kimsenin bilmemesi önemli değil, bana öyle geliyor ki onunla seks yapmayı ima ediyordu
-
- Nirvana’dayım
Bu nasıl olabilir, kimseye söylemeyeceğine söz vermiştin ama söylüyor musun? kendin?))))BUGOR: ↑24 Feb 2023, 12:36 X011011011, şimdi bunun nasıl olduğunu anlıyorum dedi ki, sürekli yalnız yaşayan bir komşum Lyuba var, onu bahçede çıplak görüyorum, öyle yürüyor, başkalarına bilmiyorum, kendini böyle gösteriyor ama bazen beni gördüğünde kansere de dönüşebiliyor ve kendini gösterebiliyor
ve kıçımda bir 5 yıl daha vardı, Nyura adında bir büyükanne beni evine davet ettiğinde, ben onunla uğraşırken çamaşır makinesini değiştirmem için beni aradılar, önümde soyunmaya başladı ve evin içinde çıplak dolaştım ve sonra gelip benden hoşlandığını söyledim, beklenmedik bir şekilde dedim, şoktaydım ve evet dedim, kedisi zaten neredeyse saçsızdı, göğüsleri büyüktü, işi bittiğinde parasını ödedi bana bunu kimseye söyleme dedi, sana kendimi gösterdim, kimseye böyle bir şey söylemek mümkün mü dedim, ben gidecektim o da bana istersen dedi, sonra gel kim bilir , bana öyle geliyor ki onunla seks yapmayı ima ediyordu
-
- Orgazm!
Marinka, burası uzun zaman önce olabilirdi ve bu büyükanne artık hayatta değil
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
HATA, büyükannenin ima ettiği şey %100 . Ve ipucunu anlamadığınız gerçeği de %100!
-
- Orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies