İyi akşamlar beyler
Очень хочу найти себе пошлого парня , возраст не имеет значения, я очень добрая и веселая, правда слегка озабоченная и шлю фото всем попало.
Endişeliyim. Demek ki çözülmemiş. Beyler söyleyin... Ama keyifle okuyacağım.
Beni uzun zamandır tanıyanlar anlayacaktır. 20 yıl özgür yaşam. Evli değil. Eylül 2022’de...
Joy ile...kocamla evlendim. evet
Ama alıştım. Herkesin önünde söyleyeceğim. Site çıkış yoluydu. Kendimi erkeklere, yabancılara verdim.
Alexey bunu fark etti ve durdu. Uyuşturucu bağımlısı gibi başka bir telefon aldım.
Ama sikişmek istiyorum. Telefonla değil. Çıplak gidemezsin, doğru yaşta değilsin.
Şimdi yazıyorum. Leshka akşam gelecek.
Yeni bir şey olursa sana haber vereceğim. Ampuller sağlam!
Vero-nika: 01 Jul 2023, 00:58
Endişeliyim. Demek ki çözülmemiş. Beyler söyleyin... Ama keyifle okuyacağım.
Beni uzun zamandır tanıyanlar anlayacaktır. 20 yıl özgür yaşam. Evli değil. Eylül 2022’de...
Joy ile...kocamla evlendim. evet
Ama alıştım. Herkesin önünde söyleyeceğim. Site çıkış yoluydu. Kendimi erkeklere, yabancılara verdim.
Alexey bunu fark etti ve durdu. Uyuşturucu bağımlısı gibi başka bir telefon aldım.
Ama sikişmek istiyorum. Telefonla değil. Çıplak gidemezsin, doğru yaşta değilsin.
Şimdi yazıyorum. Leshka akşam gelecek.
Yeni bir şey olursa sana haber vereceğim. Ampuller sağlam!
Yapmayacağım’ bugün böyle bir şey için gelmedim gelecek sezon için bir anlaşma var gibi görünüyordu
Benimki her zaman doğrudur. Teşekkür ederim. İki kürk manto alacağım.
Genel olarak altını sevmesem de gümüş giyiyorum. Belki ---zengin olmak? (Kızlar, haritada iki limon.)
Kızlar.ve.tavsiye? Öğrendim. Saç boyama - 8.000. Ve genel olarak... haritadalar, adam zaten memnun. Harcayabilir miyim?
Nerede ve nerede dinliyorum. Salonlara hiç gitmedim. Tavsiye? Dinleyeceğim.
Ah, hırsızlar uyurken düzlükte yürüyün ve kabinde ne yapılacağı makyajı kendiniz yapabilirsiniz ve dilerseniz salon havada olacak şekilde altın kahretsin, çocuğum için bir hediye aramam gerekiyor kardeş
Bu paranın geçmişini bilmiyorsunuz. 22 Eylül’de evlendim. Kocam damperli kamyon şoförü. Kartta 700.000 bin ruble vardı. Onunla yaşayıp yaşamayacağımı düşünüyordum. Yapmayacağım, param nerede diye soracak. Ben harcamadım. Aile benim paramla geçiniyordu.
Artık haritada ikiden fazla limon var. İlk kez benim için harcadı. Oral::::Sana para verdim, neden harcamıyorsun?
Bazıları beni kıskanacak. Bundan hoşlanmıyorum. Ama alışmaya başlıyorum. O orada değil - ama nerede ve ne? Sakin bir şekilde geldi.
Muhtemelen doğru söylemişler; dayan, aşık ol.
Sadece para Onlar umurumda değil. Dün patron bana kızdı ve maaşımı tekrar artırdı şimdi çalışmanız gerekiyor You need to register to see the link. пока мужа дома нет можно такой пуфик в коридоре поставить
Last edited by Cujoi on 01 Jul 2023, 01:58, edited 1 time in total.
Merhaba.
Adım Danila, 24 yaşındayım. Moskova, Shchelkovskaya metro istasyonunda yaşıyorum. Sponsor değilim, üzgünüm.
Burada 40 yaşın altındaki kızları ve kadınları bekliyorum. samimi toplantılar...
Ne Dinliyorum a gitmek istedim. Çok fazla bilgi. Bilgisayarım arıza veriyor.
Ama bir yanıt var. Artık yalnızım, siteden arkadaşlarımla sohbet etmenin tadını çıkarıyorum. Doğal olarak çıplaktı ama...
Last post
Gitar şarkıları, evet, yürüyüşlerimizde çalıp söylediklerini hatırlıyorum 😎 ama adam gitar çalmış olmasına rağmen çalmayı hiç öğrenmedim via’da 😁 çalan bir müzisyen benim dışımda herkese 😂
Hepinize iyi insanlar, kendilerini düşündükten sonra bir gerçeğin farkına vardım, karımı elbette çok seviyorum ama ben bir ibneyim, beni bu duruma kendisi getirdi ama benim olmadan değil...
Сабрина, маленькая шлюха Карла Швальца, желает всем спокойной ночи (ノ◕ヮ◕)ノ*.✧
Спасибо всем за теплые слова и комплименты, я ценю всё, что вы говорите! Не стесняйтесь кидать отчёты, но, для...
Karım ’sert seks’ istiyor, ben de bir şekilde kaba olmaya çalıştım, ama bana öyle geliyor ki o bundan hoşlanmıyor ve biz seks yapmaya devam ediyoruz. Devamlı olarak bunu nasıl yapmalı, sekste nasıl...
Last post
Forum tamamen ölüyor. Konular gittikçe daha sık olarak naftalinlerden alınıyor. *x)
ve monitör karşısında nasırlaşan bu eller başlı başına bir keyif.... :crazy:
Ve ölülere mektuplar kesintisiz...