“Hayır”ı ne sıklıkla duyuyorsunuz?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 686
Registered for: 2 years
Orientation: heteroseksüel
 “Hayır”ı ne sıklıkla duyuyorsunuz?

Unread post by Yağmurcu »

Burada ilginç fantezileri olan bir sürü insan var. Ve her seferinde şu ortaya çıkıyor: "Partnerime söylemekten korkuyorum çünkü onun benim fetişimi bir sapkınlık, kabul edilemez bir sapkınlık olarak görmesinden korkuyorum.

Fakat pratikte , bu ne sıklıkla oluyor?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
 Re: Ne sıklıkla “hayır” kelimesini duyuyorsunuz?

Unread post by Venüs »

Rainmaker: 19 Jan 2024, 18:56 Burada ilginç fantezileri olan bir sürü insan var. Ve her seferinde şu ortaya çıkıyor: "Partnerime söylemekten korkuyorum çünkü onun benim fetişimi bir sapkınlık, kabul edilemez bir sapkınlık olarak görmesinden korkuyorum.

Fakat pratikte , bu ne sıklıkta oluyor?
))) Sanırım kimse partnerine bir şey söylemiyor. Her şey fantezilerde ve forumda kalıyor. ))) ve belki daha iyisi için heyecan için iyidir, ancak gerçek hayatta uygulama için değil ve bunları uygulamaya koyarsanız, o zaman kesinlikle sevdiklerinizle değil.
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 19 Jan 2024, 19:07
Burada ilginç fantezileri olan bir sürü insan var. Ve her seferinde şu ortaya çıkıyor: "Partnerime söylemekten korkuyorum çünkü onun benim fetişimi bir sapkınlık, kabul edilemez bir sapkınlık olarak görmesinden korkuyorum.

))) Sanırım kimse partnerine bir şey söylemiyor. Her şey fantezilerde ve forumda kalıyor. ))) ve belki de daha iyisi heyecan için iyidir, ancak gerçek hayatta uygulamak için değil ve bunları uygulamaya koyarsanız kesinlikle sevdiğiniz kişiyle olmaz
Görüş önemli) Peki neden sevdiğinizle olmasın? Bu bir garanti değilse, sevdiğiniz kişinin sola gitme olasılığını kesinlikle azaltır mı?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Rainmaker: 19 Jan 2024, 19:12
Rainmaker: 19 Jan 2024, 18:56 Burada ilginç fantezileri olan bir sürü insan var. Ve her seferinde şu ortaya çıkıyor: "Partnerime söylemekten korkuyorum çünkü onun benim fetişimi bir sapkınlık, kabul edilemez bir sapkınlık olarak görmesinden korkuyorum.

))) Sanırım kimse partnerine bir şey söylemiyor. Her şey fantezilerde ve forumda kalıyor. ))) ve belki de daha iyisi heyecan için iyidir, ancak gerçek hayatta uygulamak için değil ve bunları uygulamaya koyarsanız kesinlikle sevdiğiniz kişiyle olmaz
Görüş önemli) Peki neden sevdiğiniz kişiyle olmasın? Bu bir garanti değilse, o zaman sevdiğiniz kişinin sola gitme olasılığını kesinlikle azaltır mı?
))) Hamamböceklerinin sevdiğiniz kişi için tehlikeli olduğunu gösterin, ya bunu kategorik olarak kabul etmezse, risk almamak ve sevgilisiyle işleri halletmemek daha mı iyi?
These users thanked the author Venüs for the post:
Yağmurcu
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 19 Jan 2024, 19:15
Strecoza: 19 Jan 2024, 19:07 ))) Kimsenin partnerine bir şey söylemediğini düşünüyorum. Her şey fantezide ve forumda kalıyor))) ve hatta belki daha iyisi için. Bazı fanteziler uyarılma açısından iyidir ancak gerçek hayatta uygulanmaları açısından iyi değildir ve bunları uygulamaya koyarsanız, bu kesinlikle sevdiğiniz kişiyle olmaz
Fikir önemlidir) Peki neden sevdiğinizle olmasın? Eğer bu bir garanti değilse, o zaman "sevdiğiniz kişinin" sola gitme olasılığını kesinlikle azaltır mı?
) )) Hamamböceklerinizi sevdiğiniz kişiye göstermek tehlikelidir, aniden bunu kategorik olarak kabul etmiyor mu? Risk almamak ve her şeyi sevgilinizle birlikte uygulamak daha iyidir
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum) Ve “sevgili adam” bunu açıkça ortaya koydu "hayır-hayır, zashkvar falan" mı? Yoksa kendin mi çözdün?)
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Rainmaker: 19 Jan 2024, 19:17

Görüşler dikkate alındı) Peki neden sevdiğiniz kişiyle olmasın? Eğer bu bir garanti değilse, o zaman "sevdiğiniz kişinin" sola gitme olasılığını kesinlikle azaltır mı?
) )) Hamamböceklerinizi sevdiğiniz kişiye göstermek tehlikelidir, aniden bunu kategorik olarak kabul etmiyor mu? Risk almamak ve her şeyi sevgilinizle birlikte uygulamak daha iyidir
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum) Ve “sevgili adam” bunu açıkça ortaya koydu "hayır-hayır, zashkvar falan" mı? Yoksa kendin mi çözdün?)
Sevdiğim bir adam yok. Aslında şu anda hiçbiri yok. Bunlar benim yüksek sesle düşüncelerim. Eğer olsaydı ne yapardım?
Автор темы
Yağmurcu
Orgazm!
Orgazm!

Strecoza: 19 Jan 2024, 19:20
Strecoza: 19 Jan 2024, 19:15

))) Hamamböceklerinizi sevdiğiniz kişiye göstermek tehlikelidir, ya o bunu kategorik olarak kabul etmezse? Risk almamak ve her şeyi sevgilinizle birlikte uygulamak daha iyidir
Sevdiğim bir adam yok. Aslında şu anda hiçbiri yok. Bunlar benim yüksek sesle düşüncelerim. Öyle olsaydım ne yapardım.
Artık eşimden neredeyse hiçbir şeyi saklamıyorum. Ve istediğim her şeyi alıyorum. Neredeyse. Bu da neredeyse tamamen dürüst olmam gerekip gerekmediğini düşündürüyor.
These users thanked the author Yağmurcu for the post:
Venüs
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Rainmaker: 19 Jan 2024, 19:24

Tam olarak bundan bahsediyorum) Ve "sevgili adam" şunu açıkça belirtti: "hayır, hayır, bu bir karmaşa vb. “sonraki"? Yoksa kendin mi çözdün?)
Sevdiğim bir adam yok. Aslında şu anda hiçbiri yok. Bunlar benim yüksek sesle düşüncelerim. Öyle olsaydım ne yapardım.
Artık eşimden neredeyse hiçbir şeyi saklamıyorum. Ve istediğim her şeyi alıyorum. Neredeyse. Bu da bana neredeyse tamamen açık sözlü olmaya değer mi diye düşündürüyor.
))) Bu neredeyse nedir? Bize söyleyin ve ne elde ettiğinizi de söyleyin, buna değip değmeyeceğini anlayın. Tabii eğer rahatça söylersen
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”