“Hayır”ı ne sıklıkla duyuyorsunuz?
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
“Hayır”ı ne sıklıkla duyuyorsunuz?
Burada ilginç fantezileri olan bir sürü insan var. Ve her seferinde şu ortaya çıkıyor: "Partnerime söylemekten korkuyorum çünkü onun benim fetişimi bir sapkınlık, kabul edilemez bir sapkınlık olarak görmesinden korkuyorum.
Fakat pratikte , bu ne sıklıkla oluyor?
Fakat pratikte , bu ne sıklıkla oluyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 4 months
Re: Ne sıklıkla “hayır” kelimesini duyuyorsunuz?
))) Sanırım kimse partnerine bir şey söylemiyor. Her şey fantezilerde ve forumda kalıyor. ))) ve belki daha iyisi için heyecan için iyidir, ancak gerçek hayatta uygulama için değil ve bunları uygulamaya koyarsanız, o zaman kesinlikle sevdiklerinizle değil.
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
Görüş önemli) Peki neden sevdiğinizle olmasın? Bu bir garanti değilse, sevdiğiniz kişinin sola gitme olasılığını kesinlikle azaltır mı?Strecoza: ↑19 Jan 2024, 19:07))) Sanırım kimse partnerine bir şey söylemiyor. Her şey fantezilerde ve forumda kalıyor. ))) ve belki de daha iyisi heyecan için iyidir, ancak gerçek hayatta uygulamak için değil ve bunları uygulamaya koyarsanız kesinlikle sevdiğiniz kişiyle olmazBurada ilginç fantezileri olan bir sürü insan var. Ve her seferinde şu ortaya çıkıyor: "Partnerime söylemekten korkuyorum çünkü onun benim fetişimi bir sapkınlık, kabul edilemez bir sapkınlık olarak görmesinden korkuyorum.
Fakat pratikte , bu ne sıklıkta oluyor?
-
- Nirvana’dayım
))) Hamamböceklerinin sevdiğiniz kişi için tehlikeli olduğunu gösterin, ya bunu kategorik olarak kabul etmezse, risk almamak ve sevgilisiyle işleri halletmemek daha mı iyi?Rainmaker: ↑19 Jan 2024, 19:12Görüş önemli) Peki neden sevdiğiniz kişiyle olmasın? Bu bir garanti değilse, o zaman sevdiğiniz kişinin sola gitme olasılığını kesinlikle azaltır mı?))) Sanırım kimse partnerine bir şey söylemiyor. Her şey fantezilerde ve forumda kalıyor. ))) ve belki de daha iyisi heyecan için iyidir, ancak gerçek hayatta uygulamak için değil ve bunları uygulamaya koyarsanız kesinlikle sevdiğiniz kişiyle olmaz
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum) Ve “sevgili adam” bunu açıkça ortaya koydu "hayır-hayır, zashkvar falan" mı? Yoksa kendin mi çözdün?)Strecoza: ↑19 Jan 2024, 19:15) )) Hamamböceklerinizi sevdiğiniz kişiye göstermek tehlikelidir, aniden bunu kategorik olarak kabul etmiyor mu? Risk almamak ve her şeyi sevgilinizle birlikte uygulamak daha iyidirFikir önemlidir) Peki neden sevdiğinizle olmasın? Eğer bu bir garanti değilse, o zaman "sevdiğiniz kişinin" sola gitme olasılığını kesinlikle azaltır mı?Strecoza: ↑19 Jan 2024, 19:07 ))) Kimsenin partnerine bir şey söylemediğini düşünüyorum. Her şey fantezide ve forumda kalıyor))) ve hatta belki daha iyisi için. Bazı fanteziler uyarılma açısından iyidir ancak gerçek hayatta uygulanmaları açısından iyi değildir ve bunları uygulamaya koyarsanız, bu kesinlikle sevdiğiniz kişiyle olmaz
-
- Nirvana’dayım
Sevdiğim bir adam yok. Aslında şu anda hiçbiri yok. Bunlar benim yüksek sesle düşüncelerim. Eğer olsaydı ne yapardım?Rainmaker: ↑19 Jan 2024, 19:17Ben de tam olarak bundan bahsediyorum) Ve “sevgili adam” bunu açıkça ortaya koydu "hayır-hayır, zashkvar falan" mı? Yoksa kendin mi çözdün?)) )) Hamamböceklerinizi sevdiğiniz kişiye göstermek tehlikelidir, aniden bunu kategorik olarak kabul etmiyor mu? Risk almamak ve her şeyi sevgilinizle birlikte uygulamak daha iyidir
Görüşler dikkate alındı) Peki neden sevdiğiniz kişiyle olmasın? Eğer bu bir garanti değilse, o zaman "sevdiğiniz kişinin" sola gitme olasılığını kesinlikle azaltır mı?
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
Artık eşimden neredeyse hiçbir şeyi saklamıyorum. Ve istediğim her şeyi alıyorum. Neredeyse. Bu da neredeyse tamamen dürüst olmam gerekip gerekmediğini düşündürüyor.
-
- Nirvana’dayım
))) Bu neredeyse nedir? Bize söyleyin ve ne elde ettiğinizi de söyleyin, buna değip değmeyeceğini anlayın. Tabii eğer rahatça söylersenRainmaker: ↑19 Jan 2024, 19:24Artık eşimden neredeyse hiçbir şeyi saklamıyorum. Ve istediğim her şeyi alıyorum. Neredeyse. Bu da bana neredeyse tamamen açık sözlü olmaya değer mi diye düşündürüyor.Sevdiğim bir adam yok. Aslında şu anda hiçbiri yok. Bunlar benim yüksek sesle düşüncelerim. Öyle olsaydım ne yapardım.
Tam olarak bundan bahsediyorum) Ve "sevgili adam" şunu açıkça belirtti: "hayır, hayır, bu bir karmaşa vb. “sonraki"? Yoksa kendin mi çözdün?)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post