Ne tür bir ilişkiye sahip olduklarını nasıl öğrenebilirim? Çıkmayı bıraktılar mı?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Evet Neil
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years 5 months
 Ne tür bir ilişkiye sahip olduklarını nasıl öğrenebilirim? Çıkmayı bıraktılar mı?

Unread post by Evet Neil »

Alena kızı üçüncü girişte yaşıyor. Babası onunla birlikte yürür, bisiklete binerdi, sonra onu birkaç kez bize getirirdi ve bize en son eylül ayında gelmişti. Onu pek iyi karşılamadım ve babama onun bize gelmesini istemediğimi söyledim. Babam kabul etti ve bir daha bize geri dönmedi. Dün babamın telefonunda onun WhatsApp mesajlarını gördüm. Açtım ve okudum. Babası ona Alyonochka diyor ve buluştuğumuzda onu özlediğini söylüyor. Bu yüzden onunla iletişimini sürdürüyor. Ne tür bir ilişkileri olduğunu nasıl öğrenebilirsin?
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ne tür bir ilişkiye sahip olduklarını nasıl öğrenebilirim? Çıkmayı bıraktılar mı?

Unread post by Skromnaga »

YesNeilLa: 09 Feb 2023, 13:50 WhatsApp’taki Mesajları. Açtım, okuyun
Başkalarının mesajlarını okuma hakkınız yok.
These users thanked the author Skromnaga for the post (total 2):
SeRg !$!, elektronik
Fernando
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
 Re: Ne tür bir ilişkiye sahip olduklarını nasıl öğrenebilirim? Çıkmayı bıraktılar mı?

Unread post by Fernando »

Neden aniden babanın kiminle oyun oynayacağına karar verdin?!
Kendi hayatı var, kendi kafası omuzlarında, kararları kendisi veriyor.
İstemedin ve o hemen sizin melodinizle dans etmeli mi?!
Kişisel hayatınıza bakıp kiminle birlikte olmanız gerektiğine karar verseniz iyi olur ve babanızın hayatına karışmayın!
These users thanked the author Fernando for the post:
elektronik
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

EvetNeilLa, oğlum, çünkü zaten buraya yazıyorsun forumda, bu zaten az çok büyük olduğun anlamına geliyor.
Ve ne kadar büyük olursan ol, farklı amcığa sahip olan tek kişinin sen olmadığını anlamalısın. Yani
klasörün eğlenmesine müdahale etmeyin. Aksi takdirde, seçtiğiniz kişiyi becermenizi engellediklerinde bir karşılık alabilirsiniz!
Bunu istiyor musun?
These users thanked the author Nikk for the post:
elektronik
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by 6996 »

Aldanmayın. Bir günlük hikayeden başka bir sahte konu.
These users thanked the author 6996 for the post (total 2):
Gudgeon, SeRg !$!
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Bir daha değil
6996: 09 Feb 2023, 17:05 Bir günlük hikayeden başka bir sahte konu
Yine değil, yine...
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by hadi »

Resmin tamamı belirsiz. Anne (babanın karısı) var mı - yani baba yalnız mı yaşıyor yoksa evli mi? Ve anneden hiç bahsedilmediğine bakılırsa, büyük olasılıkla bir tane var. Eğer olsaydı, o zaman ne... Eğer baban olsaydım (çünkü ben de bir babayım), kafana tokat atar ve nereye gitmen gerektiğini söylerdim. Babanıza kiminle buluşması gerektiğini söylemek ve daha da önemlisi, kimin olursa olsun, babasının, karısının, kız arkadaşının telefonuna girmek çok ama çok çirkin ve alçaktır. Genel olarak şunu söyleyebilirim: bir daire kiralayın ve istediğiniz gibi yaşayın.
Автор темы
Evet Neil
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Evet Neil »

niqk: 09 Feb 2023, 16:36 Farklı ağaçlarda kedisi olan tek kişinin sen olmadığını anlamalısın. Yani
klasörün eğlencesine karışmayın.
Ben karışmıyorum. Ama bir şekilde ayrıldılar. Uzun zamandır bizimle birlikte değildi ve artık iletişim kurmadıklarını sanıyordum
d3nan: 09 Feb 2023, 21:14 Babanıza kiminle çıkacağını söyleyin
Karşılaşmıyorlar. Uzun zamandır aramızda değildi
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by hadi »

Babanın ilişkisine neden karışıyorsun? Bunda senin için ne var? Eğer babam kendini iyi hissediyorsa onun adına sevinmeliyiz. İnsanların her şeyi başkalarının işine karıştırması çok kötü.
Kendinizi onun yerinde hayal edin; hoşunuza giden bir kızı getiriyorsunuz ve babanız gelip ona bir daha buraya gelmemesini mi söylüyor? Nasıl olacak?
These users thanked the author hadi for the post:
elektronik
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

EvetNeilLa, eğer ayrıldılarsa neden deli misin?
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by elektronik »

Yanına gitmeye gerçekten gerek yok. Annemin babasıyla boşandığından beri uzun süredir bir erkeği olmadı. Bu yüzden kendime birini bulursam mutlu olurum. Sadece seks uğruna.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”