Ne tür bir ilişkiye sahip olduklarını nasıl öğrenebilirim? Çıkmayı bıraktılar mı?
-
Автор темыEvet Neil
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 5 months
Ne tür bir ilişkiye sahip olduklarını nasıl öğrenebilirim? Çıkmayı bıraktılar mı?
Alena kızı üçüncü girişte yaşıyor. Babası onunla birlikte yürür, bisiklete binerdi, sonra onu birkaç kez bize getirirdi ve bize en son eylül ayında gelmişti. Onu pek iyi karşılamadım ve babama onun bize gelmesini istemediğimi söyledim. Babam kabul etti ve bir daha bize geri dönmedi. Dün babamın telefonunda onun WhatsApp mesajlarını gördüm. Açtım ve okudum. Babası ona Alyonochka diyor ve buluştuğumuzda onu özlediğini söylüyor. Bu yüzden onunla iletişimini sürdürüyor. Ne tür bir ilişkileri olduğunu nasıl öğrenebilirsin?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ne tür bir ilişkiye sahip olduklarını nasıl öğrenebilirim? Çıkmayı bıraktılar mı?
Başkalarının mesajlarını okuma hakkınız yok.
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 2):
- SeRg !$!, elektronik
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Re: Ne tür bir ilişkiye sahip olduklarını nasıl öğrenebilirim? Çıkmayı bıraktılar mı?
Neden aniden babanın kiminle oyun oynayacağına karar verdin?!
Kendi hayatı var, kendi kafası omuzlarında, kararları kendisi veriyor.
İstemedin ve o hemen sizin melodinizle dans etmeli mi?!
Kişisel hayatınıza bakıp kiminle birlikte olmanız gerektiğine karar verseniz iyi olur ve babanızın hayatına karışmayın!
Kendi hayatı var, kendi kafası omuzlarında, kararları kendisi veriyor.
İstemedin ve o hemen sizin melodinizle dans etmeli mi?!
Kişisel hayatınıza bakıp kiminle birlikte olmanız gerektiğine karar verseniz iyi olur ve babanızın hayatına karışmayın!
- These users thanked the author Fernando for the post:
- elektronik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
EvetNeilLa, oğlum, çünkü zaten buraya yazıyorsun forumda, bu zaten az çok büyük olduğun anlamına geliyor.
Ve ne kadar büyük olursan ol, farklı amcığa sahip olan tek kişinin sen olmadığını anlamalısın. Yani
klasörün eğlenmesine müdahale etmeyin. Aksi takdirde, seçtiğiniz kişiyi becermenizi engellediklerinde bir karşılık alabilirsiniz!
Bunu istiyor musun?
Ve ne kadar büyük olursan ol, farklı amcığa sahip olan tek kişinin sen olmadığını anlamalısın. Yani
klasörün eğlenmesine müdahale etmeyin. Aksi takdirde, seçtiğiniz kişiyi becermenizi engellediklerinde bir karşılık alabilirsiniz!
Bunu istiyor musun?
- These users thanked the author Nikk for the post:
- elektronik
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 9 months
Aldanmayın. Bir günlük hikayeden başka bir sahte konu.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir daha değil
Yine değil, yine...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Resmin tamamı belirsiz. Anne (babanın karısı) var mı - yani baba yalnız mı yaşıyor yoksa evli mi? Ve anneden hiç bahsedilmediğine bakılırsa, büyük olasılıkla bir tane var. Eğer olsaydı, o zaman ne... Eğer baban olsaydım (çünkü ben de bir babayım), kafana tokat atar ve nereye gitmen gerektiğini söylerdim. Babanıza kiminle buluşması gerektiğini söylemek ve daha da önemlisi, kimin olursa olsun, babasının, karısının, kız arkadaşının telefonuna girmek çok ama çok çirkin ve alçaktır. Genel olarak şunu söyleyebilirim: bir daire kiralayın ve istediğiniz gibi yaşayın.
-
Автор темыEvet Neil
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Ben karışmıyorum. Ama bir şekilde ayrıldılar. Uzun zamandır bizimle birlikte değildi ve artık iletişim kurmadıklarını sanıyordum
Karşılaşmıyorlar. Uzun zamandır aramızda değildid3nan: ↑09 Feb 2023, 21:14 Babanıza kiminle çıkacağını söyleyin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Babanın ilişkisine neden karışıyorsun? Bunda senin için ne var? Eğer babam kendini iyi hissediyorsa onun adına sevinmeliyiz. İnsanların her şeyi başkalarının işine karıştırması çok kötü.
Kendinizi onun yerinde hayal edin; hoşunuza giden bir kızı getiriyorsunuz ve babanız gelip ona bir daha buraya gelmemesini mi söylüyor? Nasıl olacak?
Kendinizi onun yerinde hayal edin; hoşunuza giden bir kızı getiriyorsunuz ve babanız gelip ona bir daha buraya gelmemesini mi söylüyor? Nasıl olacak?
- These users thanked the author hadi for the post:
- elektronik
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
EvetNeilLa, eğer ayrıldılarsa neden deli misin?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 6 months
Yanına gitmeye gerçekten gerek yok. Annemin babasıyla boşandığından beri uzun süredir bir erkeği olmadı. Bu yüzden kendime birini bulursam mutlu olurum. Sadece seks uğruna.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post