Güzellik çürümüş mü yoksa ensest değil mi?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 6 months
 Güzellik çürümüş mü yoksa ensest değil mi?

Unread post by Keita123 »

Hiç bir erkekle sevişmedim. 4 yıl sonra kardeşim ziyarete geldi. Onu gördüğümde güzelliği ve tanınmazlığı karşısında şok oldum. Orta derecede şişkin vücudu, kürek kemiklerinin hemen altında bordo saçları, gotik. giyim tarzı.Genel olarak güzel, gösterişli gotik porselen bir bebeğe benziyor ve ben ensestin onaylanmadığı bir ailede büyüdüm ve ben de ensese her zaman karşıydım ama kardeşimi bir arada görünce. yeni imaj ve tarz, böyle bir kardeşle sevişmeye değer olduğunu anladım ama yine de, gerçekten istememe rağmen, ilk kez ensest seksi istemiyorum çünkü ensest olduğunu düşünüyorum anormal ve yanlış, ilk defa bir akrabamla değil ve genel olarak akrabalarla sevişmek istemiyorum ama kardeşime karanlık sevişmeyi teklif edersem bana huzur vermiyor. Kelimenin kötü anlamıyla üzülecek hatta belki onunla tartışacak. Kardeşim için o kadar heyecanlıyım ki gece gündüz ıslak dolaşıyorum, ona oral seks yapıp onu öpmek istiyorum. sevişmek, farklı sapkın teknikler denemek istiyorum sizce ona cinsel partnerim olmasını mı teklif etmeliyim yoksa yine de bu arzuya katlanıp ilk kez akraba olmayan bir erkek mi bulmalıyım ki Daha sonra bir şey ister miyim, yoksa kardeşimle ilk kez mi gitsem? Onu çok istediğim için daha fazlasını söyleyeyim, o kadar gotik bir güzelliğe sahip ki onun gibisini bulamazsınız.
These users thanked the author Keita123 for the post:
Rasaroam
Zuf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel
 Re: Güzellik çürük mü yoksa ensest değil mi?

Unread post by Zuf »

İpuçları vermeyi deneyin))
Alexander Trofimoviç
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154
Registered for: 3 years
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Alexander Trofimoviç »

Buna katlanmak da en iyi seçenek değil. Sonra evlenirsiniz, aileniz olur, çocuklarınız olur ve gerçekten hoşlandığınız kişiyle bunu hiç denemediğinize pişman olursunuz. Bir zamanlar kız kardeşimle birlikteydim ve uzun bir süre. Artık ne ben ne de o olanlardan pişman değiliz. Önemli olan çocuklara zarar vermemeye dikkat etmektir.
These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 6 months

Unread post by Sibiryak89 »

keta123: 07 Feb 2023, 16:02 Hiç bir erkekle sevişmedim. 4 yıl sonra kardeşim ziyarete geldi. Onu gördüğümde güzelliği ve tanınmazlığı karşısında şok oldum. kürek kemiklerinin hemen altındaydı, giyim tarzı gotikti, genel olarak güzel, göz alıcı bir gotik porselen bebeğe benziyordu ve ben ensestin onaylanmadığı bir ailede büyüdüm ve ben de her zaman öyleydim. ensest karşıyım ama kardeşimi yeni bir imaj ve tarzda görünce böyle bir kardeşle sevişmeye değer olduğunu anladım ama yine de gerçekten istememe rağmen ensest seks yapmak istemiyorum İlk kez ensest ilişkinin anormal ve yanlış olduğunu düşündüğüm için bir akrabamla değil ilk kez sevişmek istiyorum ve genel olarak akrabalarla sevişmek istemiyorum ama ağabeyim bana vermiyor. İçiniz rahat olsun, eğer ona samimi bir sevişme teklif edersem, kelimenin tam anlamıyla üzülür, hatta belki kardeşimle kavga eder, o kadar heyecanlıyım ki bütün gün ıslak dolaşırım. ve gece ona oral seks yapmak, öpmek ve sevişmek istiyorum, çeşitli sapkın teknikler denemek istiyorum, sizce ona cinsel partnerim olmasını teklif etmeli miyim, yoksa yine de tüm bu arzuya katlanıp onu tatmin edecek bir erkek bulmalı mıyım? o ilk kez akrabam değil, bu yüzden daha sonra hiçbir şey istemiyorum, yoksa bunu ilk kez mi yapmalıyım, kardeşimle, onu o kadar çok istediğim için, daha fazlasını söyleyeyim, o gotik açıdan o kadar güzel ki buna benzer bir şey bulamazsınız
Görünüşe göre bunu zaten başka bir konuda tartışmışlar🤔 eklemeniz gerekiyor, sizin için her şey nasıl gidiyor, nasıl bir ilişki haline geldi? 😊
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Şalun70 »

Sibiryak89: 17 Feb 2023, 07:53 Daha önce başka bir konuda tartışılmış gibi görünüyor, sizin için her şeyin nasıl gittiğini, nasıl bir ilişki haline geldiğini eklemenize gerek var mı?
Peki, eğer bir insan aceleye getirilmiş ve dümdüz edilmişse... her şey demek değildir... Bu mantıklıdır...
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Shalun70: 17 Feb 2023, 08:41
Yani bu konu zaten başka bir başlıkta tartışılmış gibi görünüyor, sizin için her şeyin nasıl gittiğini, nasıl bir ilişki haline geldiğini eklemenize gerek var mı?
Bir insan acele ediyor ve düzleşiyorsa... bu her şey demek değildir... Sadece mantıklıdır...
Sunum orijinal ve sorular mantıklı, aynı türden olacaklar ama cevap şu ki, işe yarayan her şeye sahip. Hala biraz lezzet olduğunu anlıyorum, hala tartışmak istiyorum, ama eskisi daha iyi, günlük yaşamdaki ilişkiler şimdi nasıl?))
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

İşte o zaman ensest kategorisinde bir konu açtım, kimse ilgilenmedi ve başka bir bölümde başka bir konu açtım ki dikkat etsinler
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

keta123: 17 Feb 2023, 13:03 İşte o zaman ensest kategorisinde bir konu açtım, kimse ilgilenmedi ve başka bir bölümde başka bir konu açtım ki dikkat etsinler
Çok öyle Lütfen unutmayın, geri kalanlar sadece okuyucular, pasif katılımcılardır😊
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

keta123, farkettim ki konunuz neredeyse hiçbir şey değil . Senin adına mutlu oldular, muhtemelen birisi üzgündü)) birisi mastürbasyon yaptı.
Bundan sonra ne bekliyorsunuz? Üçüncü dairede, hangi kardeşin Gotik tanrı olduğunu veya kanınızın nasıl aktığını erteleyin :-D
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Kardeş: 17 Feb 2023, 13:46 dikkat edin, sadece konunuzun hiçbir şeyle alakası yok.
hayır, konu neyle ilgili, tavsiye istedim ve eğer herhangi bir nedenle tavsiye vermiyorsun ya da yazacak işe yarar bir şeyin yoksa geçip gidiyorsun
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

keta123, sana tek bir tavsiyem var : Derslerinizi öğrenin, özellikle Rus diline yaslanın. Peki, ya da en azından ders kitabını açıp okuyun :wink:
These users thanked the author Kardeş for the post:
Vadim77
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Kardeş: 17 Feb 2023, 18:20 Sana tek bir tavsiyem var: ödevine çalış, özellikle de Rus diline odaklan. Peki, ya da en azından ders kitabını açın ve okuyun
Yanıtla Önceki. konuSonraki konu

11 gönderi • Sayfa 1 / 1
geçin, trol
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”