Konulardan birinde bir kızın partnerine oral seks yaparken nasıl boşaldığını okumuştum.
Ayrıca bir arkadaşımdan meme uçlarına mastürbasyon yaparak boşalabildiğini de duydum.
Peki seksin kendisinden değilse neyden boşalabilirsin? Hangi süreçler sizi buna yönlendirebilir?
Doğrudan seksten boşalmak
-
Автор темыVince
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 5 months
Re: Direk seksten boşalmam
Evet bu çok mümkün ama nadir görülen bir durum. Psikolojik olarak o kadar heyecanlanıyorsunuz ki amcığa ufak bir dokunuşla tüm orgazm oluyor. Oral seksten böyle boşalabilirim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
Bu tür temassız bir orgazma tanık olduğumu doğrularımira.holova: ↑15 Feb 2023, 12:52 Evet, bu oldukça mümkün ancak nadir görülen bir durumdur. Psikolojik olarak o kadar heyecanlanıyorsunuz ki amcığa ufak bir dokunuşla tüm orgazm oluyor. Oral seksten böyle boşalabilirim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 9 months
90’lı yıllarda televizyonda bütün bunlar konuşulurken ben de programı izlemiştim. Orada bir genç kız, ilk kez oral seks yaptığında kendisini rahatsız hissettiğini, ancak daha sonra bundan gerçekten hoşlandığını ve şimdi de oral seks sırasında kalçalarını sıkarak orgazm olduğunu söyledi.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 9 months
12 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Medyada bir hikaye okudum. Sovyet döneminde bu hâlâ yaşanıyordu.
30 yaşında bir adam evde sadece mayosunu giyerek egzersiz yapıyordu. 12 yaşındaki üvey kızı okuldan geldi ve mayolarını çıkarmaya başladı - ona orada ne olduğunu göster. Ertesi gün bunu onun gelişi için bilerek yaptı ve sadece mayolarını giyiyordu. Bu sefer adam ona her şeyi gösterdi ve sadece ona göstermekle kalmadı, bir ilişki de kurdu - ona oral seks yaptı.
Sonra arkadaşlarının yanına geldi, evde değillerdi ama 8 yaşındaki kızları oradaydı. Ona tecavüz edip öldürdü.
12 yaşında bir kız mı doğdu yoksa oral seks yapan bir kız mı oldun?
İlginç bir soru. Bazı kadınlar bunu sadece gerekli olduğu için yapar... ve bazıları büyük heyecan duyar - onlar için oral seks olmadan seks-(( -
12 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Medyada bir hikaye okudum. Sovyet döneminde bu hâlâ yaşanıyordu.
30 yaşında bir adam evde sadece mayosunu giyerek egzersiz yapıyordu. 12 yaşındaki üvey kızı okuldan geldi ve mayolarını çıkarmaya başladı - ona orada ne olduğunu göster. Ertesi gün bunu onun gelişi için bilerek yaptı ve sadece mayolarını giyiyordu. Bu sefer adam ona her şeyi gösterdi ve sadece ona göstermekle kalmadı, bir ilişki de kurdu - ona oral seks yaptı.
Sonra arkadaşlarının yanına geldi, evde değillerdi ama 8 yaşındaki kızları oradaydı. Ona tecavüz edip öldürdü.
12 yaşında bir kız mı doğdu yoksa oral seks yapan bir kız mı oldun?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 243 Replies
- 2549 Views
-
Last post by Henson
-
- 70 Replies