Bir sorum var: Başka birinin yanında seks yapan var mı?
Öğrenciliğimden bir hikayem var. Giyindikten sonra arkadaşım beni yurduna davet etti (o ve arkadaşları bir şeyi kutluyorlardı). Doğal olarak herkes sarhoş oldu ve yatmaya başladı. Kız arkadaşım ve ben yere uzandık ve işe koyulduk.
Arkadaşları uyanıktı, konuşuyorlardı. Biz de buna göre dikkat çekmemeye çalışarak "cinsel işimizi" yaptık.
Odanın ışıkları yandığında, basit bir Kama Sutra pozuyla konukların karşısına çıplak çıktık.
Bu deneyim gelecekte beni sıklıkla giderek daha ekstrem durumlara itti. Örneğin, benzer bir hikaye bir yıl sonra arkadaşımın yanına geldiğimde (bilinen niyetlerle) yaşandı ve o kendini yalnız değil, küçük kız kardeşiyle birlikte buldu.
Geceyi tek odalı bir dairede geçirdik (bu nedenle saklanmanın bir yolu yok). Ve küçük kız kardeşi, şans eseri hâlâ uyuyamadı; televizyon izliyordu.
Sonra hanımım şakacı bir şekilde battaniyeyi ve ardından külotumu çıkarmaya başladı.
Televizyonun yanında yerde yatıyorduk ve bu küçük kız elinde olmadan bize dikkat etti. Her hareketimizi nasıl izlediğini tenim ile hissettim.
Kızım (maalesef adını unuttum) kasıtlı olarak penisimi yavaşça ağzına aldı ve emmeye başladı.
Kız kardeşinin yönüne bakmamak için merakımı zar zor bastırabildim - bana battaniyenin altında mastürbasyon yapıyormuş gibi geldi, çok yavaş ve derin nefes alıyordu.
Sonra seks yaptık ve bu süreçte tanığımızın işini "bitirmeye" karar verdim - arkadaşımı oral seksle orgazma getirdim.
İşte hikaye