Kamu seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kamu seks

Unread post by Tavşan »

İyi günler!
Bir sorum var: Başka birinin yanında seks yapan var mı?
Öğrenciliğimden bir hikayem var. Giyindikten sonra arkadaşım beni yurduna davet etti (o ve arkadaşları bir şeyi kutluyorlardı). Doğal olarak herkes sarhoş oldu ve yatmaya başladı. Kız arkadaşım ve ben yere uzandık ve işe koyulduk.
Arkadaşları uyanıktı, konuşuyorlardı. Biz de buna göre dikkat çekmemeye çalışarak "cinsel işimizi" yaptık.
Odanın ışıkları yandığında, basit bir Kama Sutra pozuyla konukların karşısına çıplak çıktık.
Bu deneyim gelecekte beni sıklıkla giderek daha ekstrem durumlara itti. Örneğin, benzer bir hikaye bir yıl sonra arkadaşımın yanına geldiğimde (bilinen niyetlerle) yaşandı ve o kendini yalnız değil, küçük kız kardeşiyle birlikte buldu.
Geceyi tek odalı bir dairede geçirdik (bu nedenle saklanmanın bir yolu yok). Ve küçük kız kardeşi, şans eseri hâlâ uyuyamadı; televizyon izliyordu.
Sonra hanımım şakacı bir şekilde battaniyeyi ve ardından külotumu çıkarmaya başladı.
Televizyonun yanında yerde yatıyorduk ve bu küçük kız elinde olmadan bize dikkat etti. Her hareketimizi nasıl izlediğini tenim ile hissettim.
Kızım (maalesef adını unuttum) kasıtlı olarak penisimi yavaşça ağzına aldı ve emmeye başladı.
Kız kardeşinin yönüne bakmamak için merakımı zar zor bastırabildim - bana battaniyenin altında mastürbasyon yapıyormuş gibi geldi, çok yavaş ve derin nefes alıyordu.
Sonra seks yaptık ve bu süreçte tanığımızın işini "bitirmeye" karar verdim - arkadaşımı oral seksle orgazma getirdim.
İşte hikaye 😁
These users thanked the author Tavşan for the post (total 2):
Ötesinden Gelen Şehvet, Rasaroam
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Orientation: heteroseksüel
 Re: Toplu seks

Unread post by Skromnaga »

Bir pansiyonda birinin önünde seks yapmak bu türün bir klasiğidir. Odanın diğer sakinleri uyuyor gibi göründüğünde ışık olmamasının yanı sıra, küçük odanın bir köşesinde seansa hazırlanırken diğer köşesinde seks vardı. Rahatsız etmemek için sessizce ama yine de vardı.
Bir başka klasik de geceleri balkonda seks yapmaktır. Açıkça seyirci yok, ancak birisinin komşu evin pencerelerinden görebilmesi gerçeği tamamen göz ardı edilemez.
Oral seks, arabada, trafik sıkışıklığında. Sürücülerin çoğunluğu şu anda gadget’larıyla meşgul ve bazıları beklendiği gibi dikkatlice yolu izliyor, ancak diğer arabalara bakıp sonra oral seks bip sesi eğlenceli)
Bu hemen hatırladım)
These users thanked the author Skromnaga for the post (total 4):
Tavşan, Ötesinden Gelen Şehvet, elektronik, Rasaroam
Автор темы
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Tavşan »

Arabada, trafik sıkışıklığında da oral seks yaşandı. Üstelik şehrin tam merkezinde. Hatta arabayı otobüs durağında durdurmak zorunda kaldım ☺
Ve aslında hiç kimse umursamadı; ayakta durup otobüsü bekleyenler bile
These users thanked the author Tavşan for the post:
Skromnaga
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tanya »

Scromnaja: 14 Feb 2023, 09:10 Bir pansiyonda birinin önünde seks yapmak bu türün bir klasiğidir. Sadece ışıksız değildi..
....Hemen aklıma gelen buydu)
Ve hafta sonları! !!!!
These users thanked the author Tanya for the post:
Tavşan
Автор темы
Tavşan
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Tavşan »

Öğrencilik yıllarımdan bir hikaye daha hatırladım.
Hatırlıyorum, kızlarla birlikte eğitim kurumunun yanında oturuyordum. Kızlar bira içiyor, sarhoş oluyor ve seks hakkında bol bol şakalaşıyorlardı. Birisi grup cinsiyetinden bile bahsetmişti (gerçi bunların sayısı benim için çok fazlaydı).
En hareketli olanı kucağıma oturdu. Kısa bir etek giyiyordu ve elimi külotunun içine sokmadan duramadım. Orası çok nemliydi ve ilerlememden sonra gerçek bir sel başladı.
Bacaklarının arasını okşarken içlerinden biri arkamdan bana sarıldı. Çok heyecan vericiydi ve kucağımda oturanı nasıl orgazma ulaştırdığımı fark etmedim.
Kız vücudunun her yerini salladı ve fışkırtarak boşalmaya başladı.
Yakınlarda bulunanlar az önce ne olduğunu hemen anlamadılar (eğer anladılarsa bile).
These users thanked the author Tavşan for the post (total 3):
Skromnaga, Maxim......, Ötesinden Gelen Şehvet
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224

Unread post by Skromnaga »

Tania: 14 Feb 2023, 09:16 Ve hafta sonları!!!!!
Tavşan: Öğrenci yıllarımdan başka bir hikaye hatırladım
Öğrenciyle geçirilen vakit tam bir sefahattir. 6 yıllık eğitim boyunca pek çok hikayeyi hatırlayabilirsiniz. Oldukça mütevazıdan çok, çok, çok kabaya kadar.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tanya »

Scromnaja: 14 Feb 2023, 09:41
Ve hafta sonlarında!!!!!
Tavşan: 14 Feb 2023, 09:33 Öğrenci yıllarımdan başka bir hikaye hatırladım
Öğrenciyle geçirilen vakit tam bir sefahattir. 6 yıllık eğitim boyunca pek çok hikayeyi hatırlayabilirsiniz. Oldukça mütevazıdan çok, çok, çok kabaya kadar.
Aynı şey hakkında, bazen hafta sonları odamıza gelmemek daha iyi olurdu, öyle şeyler yaptılar ki ne tür bir ahlaksızlık kolaylıkla ortadan kaldırılabilir
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”