oral seks denemek istiyorum
-
Автор темыTempy_Brennan
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
oral seks denemek istiyorum
Tadı nasıl? İlk defa yapmak nasıl bir duygu? Bunu yapmanın en iyi yolu nedir ve kiminle? Not: ben bir erkeğim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Oral seks denemek istiyorum
Hayatta birçok şeyi ilk kez yapıyoruz. Ne tür bir penisin tadına bakabilirsiniz, parmağınıza biraz kayganlaştırıcı, hatta sperm sürün ve deneyin, diğerleri için pek bir fark olmayacaktır. Oral seks tekniği deneyimle gelir; ilk defa hoşunuza giden ve yapmak istediğiniz hareketleri yapın, partnerinizin tepkisini size anlatacaktır. İlk başta doğal olarak heyecan olacak ve yaşananlar sanki sisler içindeymiş gibi hatırlanacak.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post:
- Esinti
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
Doğru söyledi. Sanki bir sisin içindeymiş gibi ve kafamda bir sürü düşünce beliriyor. Şimdi kimim, ben bir fahişeyim vb.
57 saniye sonra gönderildi:
Her şey ilk seferde zordur
57 saniye sonra gönderildi:
Her şey ilk seferde zordur
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 5 months
ilk defa sadece özel bir ortamda, doğru kişiyle birlikte gerekli. Böylece hayatınızın geri kalanı boyunca onu hatırlayacaksınız. Örneğin, umumi bir tuvalette bir yabancıya 
Ama cidden, buna neden ihtiyaç duyuluyor? 24 yaşında, otuz yaşına gelene kadar, onlar beyninizi tamamen sikinceye ve siz onlardan bir ara vermek isteyene kadar kadınlarla en azından güvenle eğlenebilirsiniz. Eğer gerçekten buna dayanamıyorsan, muhtemelen en iyisi bunu ahlaksız bir swinger çiftle ya da iyi bir travesti ile denemektir. Eğer 10 yaş daha genç olsaydım bunu denerdim. Ama eğer sik yalama konusunda takıntılı düşünceleriniz varsa, o zaman muhtemelen bir erkek aramanız ve onunla yalnız kalmanız gerekecektir. Bir yandan istekli bulmak açısından bunu yapmak çok kolay ama diğer yandan elbette çılgınca bir utanç ve rahatsızlık. Kamyon şoförlerine karşı dikkatli olun, aksi takdirde sadece bir oral seksle kurtulamazsınız, hatta belki de pazarlıkta sikilirsiniz.

Ama cidden, buna neden ihtiyaç duyuluyor? 24 yaşında, otuz yaşına gelene kadar, onlar beyninizi tamamen sikinceye ve siz onlardan bir ara vermek isteyene kadar kadınlarla en azından güvenle eğlenebilirsiniz. Eğer gerçekten buna dayanamıyorsan, muhtemelen en iyisi bunu ahlaksız bir swinger çiftle ya da iyi bir travesti ile denemektir. Eğer 10 yaş daha genç olsaydım bunu denerdim. Ama eğer sik yalama konusunda takıntılı düşünceleriniz varsa, o zaman muhtemelen bir erkek aramanız ve onunla yalnız kalmanız gerekecektir. Bir yandan istekli bulmak açısından bunu yapmak çok kolay ama diğer yandan elbette çılgınca bir utanç ve rahatsızlık. Kamyon şoförlerine karşı dikkatli olun, aksi takdirde sadece bir oral seksle kurtulamazsınız, hatta belki de pazarlıkta sikilirsiniz.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years
Tadı kesinlikle farklı! Tatlı olabilir ya da mide bulantısına kadar acı olabilir, yutabilirsiniz ve bu eylem size herhangi bir rahatsızlık vermez, ancak bir dahaki sefere içinizde şiddetli bir tiksinti yaratabilir ve tadı bir süre aklınızdan çıkmayacak. uzun zaman! (Her şey partnerinize bağlıdır - ne yediğine, sağlıklı olup olmadığına - hangi ilaçları aldığına vs.) Ve Tanrı sizi ilk tanıştığınız kişiye teslim etmesin.....kaderi kışkırtmayın!!!Tempy_Brennan: ↑12 Feb 2023, 23:16 Tadı nasıl? İlk defa yapmak nasıl bir duygu? Bunu yapmanın en iyi yolu nedir ve kiminle? Not: Ben bir erkeğim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 42 Replies
- 9778 Views
-
Last post by Seregyn
-
- 12 Replies