Nudian plajına gitme durumum vardı.
-
Автор темыGezgin31
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Nudian plajına gitme durumum vardı.
Bir keresinde bir adamla konuşuyordum ve bana bir plajımız olduğunu söyledi. Aslında detaylı bir şey söylemedi ve ilginç bir şekilde, zar zor bulduğum bir plajdan içeri girmeye karar verdim. o kumsal, bir ada gibi, çimenlik, bir kulübe gibi görünen, daha sessiz bir yerin kenarına gittim. külotuma baktım. Adamın aleti ayaktaydı. Sonra biraz etrafa baktım peki, gibi, neredeyse sadece erkekler garip. Uzakta bir adamla yatak örtüsünün üzerinde şaka yapan bir adam görüyorum. Diğerleri çalıların arasında yürüyor. Bir yerlerde inlemeler vardı, kafam karıştı. Muhtemelen evli çiftler ayrı ayrı oturuyorlardı. Sonra birkaç çocuğu gördüm, muhtemelen gençtiler, 10 yaşına kadar. . Evet, konuştuk. Bira içti. Uzun zamandır bildiğimi söyledi. Anlamadım. Aslında bu bir adamla bir adam. 5 yıldır oraya gidiyor ve çok şey anlatıyor. 58 yaşında bir adam, sık sık uyuşturucu koklayan ve bir şeyler yapan insanları görüyor. Sadece koklamakla kalmıyorlar, aynı zamanda içebiliyorlar, yani çocuklarını da getiriyorlar, istersem bugün onlara da bakabilirim diyor. Bana yeri gösterdi, sessizce yaklaştık, bu konuda tecrübeliydi, her yer çalılarla kaplıydı, iki orta yaşlı kişinin resmini gördüğüme itiraz edemem. beyler, yanlarında daha küçük bir tane var ama yanlarında bir çocuk var. 3-4 yaşlarında görünüyor. ona bakıyorlar, mastürbasyon yapıyorlar. küçük çıplak kız elinde telefonu tutuyor, bir şeye bakıyor. orada.genç adam sigaranın içinde uykuya dalıyor.sigara içiyorlar.Ben sigara içiyorum ama koku tuhaftı. Ve sonra kim ne yaptı. Ve genç adamı siktiler. Bazıları küçük olanı yalamaya başladı ve ben hayatımda böyle bir şey görmedim. O adamla birlikte ayrıldım. Adam heyecanlanıp bana dokunmaya başladı ama ben bir şekilde erkeklerden hoşlanmıyorum. Ben de böyle bir şeye hazır olmadığımı, eşimin beni beklediğini ve burada konuştuğumu kimseye söylemediğimi söyledim. .
- These users thanked the author Gezgin31 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Vik.ruba80, rüyada doğmuş
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
-
Автор темыGezgin31
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Nudian plajına gitme durumum vardı.
Timuryay, peki bu kimin için yeniydi? Ve plaj sadece ailelerin dinlenmesi için değil. Bu plaj sadece güneşlenmek için değil, daha çok erkeklerle birlikte gidiyorlar. Ama belki de çocuklarla da gidiyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 11 months
Küçükleri eğlencenin merkezi haline getirmek iyi bir şey değil. Bu düşük bir orandır ve cezai yaptırıma tabidir.
- These users thanked the author Şiddetli for the post (total 3):
- Sibiryak89, Polonya, fildişi
-
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
- Registered for: 3 years
Teşekkür ederim strannik, hayata girmeyeceğim. Zaten sitelerinde de vardı. Kabus. Aklımda sadece mastürbasyon için tuvaletler var. Bir keresinde bana trenle seyahat ederken bunun doğru olduğunu söylemişti. İstasyona yaklaşıyoruz ve çalıların arasındaki bir adam trene doğru atlıyor. Nerede? Penisi gördün mü? Hoşuna gitti mi? Çok sayıda istek. Ama ben görmedim! O kadar küçüktü ki eliyle kapattı ve... hiçbir şey dışında.
İçlerinden biri bana geceleri çıplak yürüdüğünü söyledi. Ama neden siz çıplaksınız - erotik ve biz çıplak - sapıkız.
Yani biz güzeliz...
İçlerinden biri bana geceleri çıplak yürüdüğünü söyledi. Ama neden siz çıplaksınız - erotik ve biz çıplak - sapıkız.
Yani biz güzeliz...
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- Ded, Sibiryak89, Esinti
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 8 months
Üç yıl önce şehir plajında kıyafetlerimi değiştirdim. Kabine girdim, her şeyi çıkardım ve çantamdan mayolarımı çıkardım. Aniden aşağıdan kumla kulübenin kenarı arasında 6-7 yaşlarında bir kızın kafası beliriyor. Bana baktı. Ama ne yapacağımı bilmiyorum, ya onu uzaklaştıracağım ya da devam edeceğim. Sonuçta ebeveynleri çıbanı yükseltebilir. Sonuç olarak ona penisini gösterdi, kafasını açtı ve biraz salladı. Bütün gözleriyle baktı ve aniden ayağa kalktım. Ona biraz daha poz verdim. Sonra mayolarımı giydim, şans eseri bol şortlardan yapılmışlardı. Bir süre orada durdum, biraz sakinleşinceye kadar bekledim ve oradan ayrıldım. Sahilde az sayıda insanın olması ve kulübelerde kimsenin olmaması iyi. Daha sonra durum beni heyecanlandırdı. 47 yaşındaydım.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 45 Replies
- 4159 Views
-
Last post by viktor_zet
-
- 13 Replies