Biliyorsunuz, çoğu zaman olumsuz çocukluk izlenimlerinden çok etkileniyorum ve bunlar benim eğilimlerimi etkiledi. Beni anlayabilirsiniz, çocukken şiddet içeren filmlerden etkilenirdim, özellikle bağlı insanların olduğu sahneler sıklıkla vardı ve bunu filmlerde sık sık görürdüm. Esirler, tutsaklar, rehineler, köleler vb. Ve ben onların yerinde olsaydım, benim için nasıl olurdu, nasıl hayatta kalırdım diye düşünmeye devam ettim. Her sahneyi sünger gibi emdim. Ve bu durumları her hayal ettiğimde, ilk başta beni korkuttu ama sonra zihinsel olarak kendimi bu konuda test etmek istedim. Beni köle olarak kaçıran, çalışmaya zorlayan, kilit altında tutan ve kaçmaya çalışırken beni sıkı sıkıya bağlayan deri ceketli haydutları hayal etmeye başladım.
Neden aramaya başladım Beni yakalayıp esaret altında tutmak için akranlarımın ya da daha iyisi daha yaşlı adamların arasında. Ve bu tür fanteziler geliştirmem, görünüşe göre okuldaki akranlarımla olan ilişkimi de etkiledi. Okulda sık sık zorbalığa uğradım, dövüldüm, gözyaşlarına boğuldum ve aşağılandım. En saldırgan şey, tüm aşağılamaların kızların huzurunda gerçekleşmesiydi. Zaten kendimi sıkışmış ve güvensiz hissetmeye başlamıştım.
6. sınıfta, okulda epey zorbalığa maruz kaldığımda karate bölümüne kaydoldum. Oraya gitmek istedim çünkü aynı filmlere dayanarak harika olduğunu düşündüm. İlk başta kendim için ayağa kalkmayı öğrenebileceğimi düşündüm, ancak davranışlarım ve birinin iradesine boyun eğme eğilimim nedeniyle yalnızca ek eğilimler edindim. Öncelikle, karatede çıplak ayakla gittiğin ve çıplak topukla suratına vurulabileceği için, onu yakından izlerken bir kızda ayak fetişi denilen çıplak ayaklara ilgi duymaya başladım. Sanki kendi tarzında çıplak tabanıyla suratıma vuruyormuş gibi hayal ettim ve antrenman sırasında hayal gücüm çılgına döndü. Kızlara olan güçlü ilgimi bu şekilde hatırlıyorum. Ama itiraf etmeliyim ki, karateye gittiğim için kısmen erkeklerin bacaklarında çekicilik ortaya çıktı, eğer bu süreçte bir erkek bana bacaklarıyla hakim olabilirse
Gelecekte içine kapanık ve utangaç kaldım kızlarla ilişkilerde ve evli olmama rağmen bu hala oluyor. Yukarıdaki olaylar sayesinde kadınların ayaklarına ilgi duymaya başladım ve gerçekte öyle olmasına rağmen sadece sınıftaki en güzel kızların topuklarını öptüğümü, onların kölesi olduğumu ve onların da Metreslerim olduğunu hayal ettim. onların bana karşı tavırları beni bu düşüncelere sürükledi. Prensip olarak okuldaki en kibirli sert adamların ayaklarını yalamaya ve onlara Usta demeye hazırdım.
Ayrıca okulda resmi kıyafetlere her zaman özel önem verdiklerini de söylemek istedim. , erkekleri ve kızları gerçekten bu gereksinimleri karşılamaya zorladılar. Herkes gibi ben de beğenmedim. Ancak zamanla diğer düşüncelerle benzerlikler bulduğum için bu sisteme yenik düştüm. Resmi kıyafetten fantezilerime belirli bir ek tetikleyici geliştirdim. İçinde, özellikle kızların ve hatta belki erkeklerin yanında gerçek bir hizmetçi gibi daha itaatkar hissetmeye başladım. Ve onu giyerken tüm fantezilerimi gerçekleştirmek istedim. Sık sık okul kıyafeti giyerdim ve onu çıkarmadan evin içinde dolaşırdım, kızlara hizmet ettiğimi ve ona bağlandığımı hayal ederdim
Okulda çeşitli durumlar vardı. Üzerimde sadist yöntemler denemeye başladılar. Kelepçelediler, bazı adamlar beni bağlamak istedi. Ve bir gün başardılar, okuldan sonra içlerinden birini ziyaret ederken iki sınıf arkadaşım beni yere devirip yutkunma pozisyonunda bağladılar, işte o zaman yüzüstü yatıyorum, kollarım ve bacaklarım arkamdan bağlı, dayanamadım, daha güçlüydüler. Güçlü olumsuz duygular aldım ama aynı zamanda karışık duygular da vardı. İtiraf ediyorum ki düşüncelerimde çoğu zaman bu şekilde bağlanmak istiyordum. Korku ve rahatsızlığın yanı sıra zevk de vardı. Adamların kendilerinin eğilimleri var gibi görünüyordu, içlerinden biri birden fazla kez beni bağlayıp topuklarını yalamaya ilgi gösterdi. Bu anlar gerçekten kafama kazındı. Belki de anlatılan anlar eğilimlerimin zirvesi haline geldi.
Şimdi zaten bir yetişkinim ve mazoşist eğilimlerim var, boyun eğme eğilimindeyim. Bu en çok kendimi resmi bir iş kıyafeti giymiş, düğmelerini iliklemiş halde hayal ettiğimde fark ediliyor. Bu giyim özelliği bu arzular için güçlü bir tetikleyicidir. Ve bu okuldan beri böyle. Özellikle çekici olan şey, kızların bazen bana takdirle bakması. Ancak bunun kendilerine itaat etme, ayaklarına kapanıp topuklarını öpme isteği uyandırdığının farkında değiller çünkü... Ben de ayak fetişistim ve onların kölesi olacağım. Ama şunu fark ettim ki, bir ofis kıyafeti içinde erkeklere, özellikle de benden daha güçlü ve daha güçlü olanlara, hatta kızlardan daha güçlü olanlara ve hatta onların huzurunda daha da iyi olanlara boyun eğmeye hazırım, köleliğim ve aşağılanmam gerçekleşecek. Bu yüzden tüm fiziksel ve psikolojik parametrelerde benden üstün olan güçlü adamların beni dışarıdaki güzel kızların gözünde bir insan olarak yok etmesini, bağımsız ve başarılı bir insandan haksız bir köleye dönüştürmesini istiyorum. Evet, öyle istiyorum.
Bana hükmedildiğinde ve Efendilerimin kölesi olduğumda sürekli olarak bu düşüncelere ve fantezilere sahibim. Bu, erkeğin sevgilisinin önünde bana emir verdiği, benimle dalga geçtiği, yerleri yıkamaya zorladığı, beni bağladığı bir aşk çifti olabilir. Ya da belki sadece erkekler, karşı koyamadığım güçlü adamlar. Beni nasıl kendi apartmanlarında ya da kır evlerinde zorla köle olarak tuttuklarını, kilitli ya da bağlı tuttuklarını, beni çalışmaya, yerleri yıkamaya, çamaşır yıkamaya, yemek pişirmeye, bulaşık yıkamaya vb. zorla tuttuklarını, bir yandan da üzerime zincirler ve prangalar taktıklarını düşünüyorum. , ayakkabılar yasaktı ve rahatlama veya kötü davranış cezaları arasında kırbaçlama veya tekmeleme, yüzü yere sokma, asma veya yutma pozisyonunda bağlama gibi cezalar vardı. Çocukluğumdan kalma durumları, o çocukların beni nasıl bağladığını hala hatırlıyorum ve bunu onlarla tekrarlamak istiyorum..
Beni bir apartman dairesine götürmeleri esaretim açısından daha iyi olur Ofisten sonra kendimi okuldaki çocuklar gibi beni yutma pozisyonunda düzgün bir şekilde bağlayacak güçlü, atletik adamların olduğu dört duvar arasında bulacağım. Bunun ne kadar rahatsız edici ve aynı zamanda aşağılayıcı olduğunu biliyorum. Ama şimdi düşününce bunu gerçekten istiyorum. Bu pozisyonda bir takım elbise giymiş, sözlü çalışmayı birleştirme arzusu var. Bana şaka yapabilirsin, ya da ben Efendilerimin topuklarını sevgilim gibi yalayabilirim, hatta siklerini bile emebilirim. Bu durumda başkalarının önünde kendimi çaresiz ve umutsuz hissetmek istiyorum
Çocukluğumdaki düşünceler
-
Автор темыUygun olmak
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Çocukluğumdaki düşüncelerim
Travma yaşayan insanlar tekrar tekrar travma yaşarlar. Bir uzmanla konuşabilir.
Biliyorsunuz, çoğu zaman olumsuz çocukluk izlenimleri beni çok etkiliyor ve bunlar eğilimlerimi etkiledi. Beni anlayabilirsiniz, çocukken şiddet içeren filmlerden etkilenirdim, özellikle bağlı insanların olduğu sahneler sıklıkla vardı ve bunu filmlerde sık sık görürdüm. Esirler, tutsaklar, rehineler, köleler vb. Ve ben onların yerinde olsaydım, benim için nasıl olurdu, nasıl hayatta kalırdım diye düşünmeye devam ettim. Her sahneyi sünger gibi emdim. Ve bu durumları her hayal ettiğimde, ilk başta beni korkuttu ama sonra zihinsel olarak kendimi bu konuda test etmek istedim. Beni köle olarak kaçıran, çalışmaya zorlayan, kilit altında tutan ve kaçmaya çalışırken beni sıkı sıkıya bağlayan deri ceketli haydutları hayal etmeye başladım.
Neden aramaya başladım Beni yakalayıp esaret altında tutmak için akranlarımın ya da daha iyisi daha yaşlı adamların arasında. Ve bu tür fanteziler geliştirmem, görünüşe göre okuldaki akranlarımla olan ilişkimi de etkiledi. Okulda sık sık zorbalığa uğradım, dövüldüm, gözyaşlarına boğuldum ve aşağılandım. En saldırgan şey, tüm aşağılamaların kızların huzurunda gerçekleşmesiydi. Zaten kendimi sıkışmış ve güvensiz hissetmeye başlamıştım.
6. sınıfta, okulda epey zorbalığa maruz kaldığımda karate bölümüne kaydoldum. Oraya gitmek istedim çünkü aynı filmlere dayanarak harika olduğunu düşündüm. İlk başta kendim için ayağa kalkmayı öğrenebileceğimi düşündüm, ancak davranışlarım ve birinin iradesine boyun eğme eğilimim nedeniyle yalnızca ek eğilimler edindim. Öncelikle, karatede çıplak ayakla gittiğin ve çıplak topukla suratına vurulabileceği için, onu yakından izlerken bir kızda ayak fetişi denilen çıplak ayaklara ilgi duymaya başladım. Sanki kendi tarzında çıplak tabanıyla suratıma vuruyormuş gibi hayal ettim ve antrenman sırasında hayal gücüm çılgına döndü. Kızlara olan güçlü ilgimi bu şekilde hatırlıyorum. Ama itiraf etmeliyim ki, karateye gittiğim için kısmen erkeklerin bacaklarında çekicilik ortaya çıktı, eğer bu süreçte bir erkek bana bacaklarıyla hakim olabilirse
Gelecekte içine kapanık ve utangaç kaldım kızlarla ilişkilerde ve evli olmama rağmen bu hala oluyor. Yukarıdaki olaylar sayesinde kadınların ayaklarına ilgi duymaya başladım ve gerçekte öyle olmasına rağmen sadece sınıftaki en güzel kızların topuklarını öptüğümü, onların kölesi olduğumu ve onların da Metreslerim olduğunu hayal ettim. bana karşı tavırları beni bu düşüncelere sürükledi. Prensip olarak okuldaki en kibirli havalı çocukların ayaklarını yalamaya ve onlara Usta demeye hazırdım.
Ayrıca okulda resmi kıyafetlere her zaman özel önem verdiklerini de söylemek istedim. , erkekleri ve kızları gerçekten bu gereksinimleri karşılamaya zorladılar. Herkes gibi ben de beğenmedim. Ancak zamanla diğer düşüncelerle benzerlikler bulduğum için bu sisteme yenik düştüm. Resmi kıyafetten fantezilerime belirli bir ek tetikleyici geliştirdim. İçinde, özellikle kızların ve hatta belki erkeklerin yanında gerçek bir hizmetçi gibi daha itaatkar hissetmeye başladım. Ve onu giyerken tüm fantezilerimi gerçekleştirmek istedim. Sık sık okul kıyafeti giyerdim ve onu çıkarmadan evin içinde dolaşırdım, kızlara hizmet ettiğimi ve ona bağlandığımı hayal ederdim
Okulda çeşitli durumlar vardı. Üzerimde sadist yöntemler denemeye başladılar. Kelepçelediler, bazı adamlar beni bağlamak istedi. Ve bir gün başardılar, okuldan sonra içlerinden birini ziyaret ederken, iki sınıf arkadaşım beni yere düşürdüler ve kırlangıç pozisyonunda bağladılar, işte o zaman yüzüstü yatıyorum, kollarım ve bacaklarım arkamdan bağlı, yapamıyordum. direndiler, daha güçlüydüler. Güçlü olumsuz duygular aldım ama aynı zamanda karışık duygular da vardı. İtiraf ediyorum ki düşüncelerimde çoğu zaman bu şekilde bağlanmak istiyordum. Korku ve rahatsızlığın yanı sıra zevk de vardı. Adamların kendilerinin eğilimleri var gibi görünüyordu, içlerinden biri birden fazla kez beni bağlayıp topuklarını yalamaya ilgi gösterdi. Bu anlar gerçekten kafama kazındı. Belki de anlatılan anlar eğilimlerimin zirvesi haline geldi.
Artık artık bir yetişkinim ve mazoşist eğilimlerim var, boyun eğme eğilimindeyim. Bu en çok kendimi resmi bir iş kıyafeti giymiş, düğmelerini iliklemiş halde hayal ettiğimde fark ediliyor. Bu giyim özelliği bu arzular için güçlü bir tetikleyicidir. Ve bu okuldan beri böyle. Özellikle çekici olan şey, kızların bazen bana takdirle bakması. Ancak bunun kendilerine itaat etme, ayaklarına kapanıp topuklarını öpme isteği uyandırdığının farkında değiller çünkü... Ben de ayak fetişistim ve onların kölesi olacağım. Ama şunu fark ettim ki, bir ofis kıyafeti içinde erkeklere, özellikle de benden daha güçlü ve daha güçlü olanlara, hatta kızlardan daha güçlü olanlara ve hatta onların huzurunda daha da iyi olanlara boyun eğmeye hazırım, köleliğim ve aşağılanmam gerçekleşecek. Bu yüzden tüm fiziksel ve psikolojik parametrelerde benden üstün olan güçlü adamların beni dışarıdaki güzel kızların gözünde bir insan olarak yok etmesini, bağımsız ve başarılı bir insandan haksız bir köleye dönüştürmesini istiyorum. Evet, öyle istiyorum.
Bana hükmedildiğinde ve Efendilerimin kölesi olduğumda sürekli olarak bu düşüncelere ve fantezilere sahibim. Bu, erkeğin sevgilisinin önünde bana emir verdiği, benimle dalga geçtiği, yerleri yıkamaya zorladığı, beni bağladığı bir aşk çifti olabilir. Ya da belki sadece erkekler, karşı koyamadığım güçlü adamlar. Beni nasıl kendi apartmanlarında ya da kır evlerinde zorla köle olarak tuttuklarını, kilitli ya da bağlı tuttuklarını, beni çalışmaya, yerleri yıkamaya, çamaşır yıkamaya, yemek pişirmeye, bulaşık yıkamaya vb. zorla tuttuklarını, bir yandan da üzerime zincirler ve prangalar taktıklarını düşünüyorum. , ayakkabılar yasaktı ve rahatlama veya kötü davranış cezaları arasında kırbaçlama veya tekmeleme, yüzü yere sokma, asma veya yutma pozisyonunda bağlama gibi cezalar vardı. Çocukluğumdan kalma durumları, o çocukların beni nasıl bağladığını hala hatırlıyorum ve bunu onlarla tekrarlamak istiyorum..
Beni bir apartman dairesine götürmeleri esaretim açısından daha iyi olur Ofisten sonra kendimi okuldaki çocuklar gibi beni yutma pozisyonunda düzgün bir şekilde bağlayacak güçlü, atletik adamların olduğu dört duvar arasında bulacağım. Bunun ne kadar rahatsız edici ve aynı zamanda aşağılayıcı olduğunu biliyorum. Ama şimdi düşününce bunu gerçekten istiyorum. Bu pozisyonda bir takım elbise giymiş, sözlü çalışmayı birleştirme arzusu var. Bana şaka yapabilirsin, ya da ben Efendilerimin topuklarını sevgilim gibi yalayabilirim, hatta siklerini bile emebilirim. Bu durumda başkalarının önünde kendimi çaresiz ve umutsuz hissetmek istiyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1600 Views
-
Last post by Maliyet
-
- 33 Replies