Bir kadın hiçbir oyuncağı kabul etmiyor
-
Автор темы6996
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel

Arkadaşım seks sırasında oyuncak kullanmayı reddediyor. Üstelik düzenli olarak satın almayı teklif ediyorum ama o istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum." Aynı zamanda yumruk atmak da kabul edilebilir, hoşuna gidiyor. Bu sorunla karşılaşan ve bir şekilde çözmeyi başaran var mı?
Bunun pek olası olmadığını anlıyorum, birini bir şeyi sevmeye zorlayamazsınız, ama aniden...
Bunun pek olası olmadığını anlıyorum, birini bir şeyi sevmeye zorlayamazsınız, ama aniden...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 178
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Bir kadın oyuncak kabul etmiyor
Bu harika, neden oyuncaklar var? Ve parmaklar, eğer canlı bir penis varsa, onun yerini hiçbir şey tutamaz. Devam et dostum ve onu tüm deliklerinle sik. Benimki parmakları bile kabul etmiyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
Ama yumruklamanın evet olduğu gerçeği, ama oyuncaklar öyle değil; bu çok tuhaf. Kendiniz almaya ve yatağa getirmeye çalışın. Belki şöyle bir şey vardır: "Eğer bir erkek bana bunu yaparsa, o zaman bu normaldir, ama bir oyuncakla yetinmek utanç vericidir."
Kızların kafasında bazen seks konusunda bu tür hamamböcekleri dolaşır... sen hayret. Evet, erkekler için de "prostat masajı eşcinseldir" gibi..
Büyük ihtimalle bu bir kompleks. "İyi kızlar otuzbir çekmez", "İyi kızların oyuncaklara ihtiyacı yoktur"... Ne yazık ki, eğer bu zaten içine girmişse bunu kafanızdan silmek gerçekçi değildir. Evet benimki de aynı. Oyuncaklar verdim - toz topluyorlar. Belki utangaç olduğunu, bunu sinsice kullandığını düşündüm... Bir tür "işaret" yaptı - hayır, bunu kabul etmiyor bile.
Ama yumruklamanın evet olduğu gerçeği, ama oyuncaklar öyle değil; bu çok tuhaf. Kendiniz almaya ve yatağa getirmeye çalışın. Belki şöyle bir şey vardır: "Eğer bir erkek bana bunu yaparsa, o zaman bu normaldir, ama bir oyuncakla yetinmek utanç vericidir."
Kızların kafasında bazen seks konusunda bu tür hamamböcekleri dolaşır... sen hayret. Evet, erkekler için de "prostat masajı eşcinseldir" gibi..

- These users thanked the author Gudgeon for the post:
- Leon kralı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
çoğu erkek sadece mutlu olurdu))) Bazı insanlar penislerini kıskanıyor ve oyuncaklara para harcamadan bütçe daha güçlü olacak 
Bunu yapan kadınları hatırlamıyorum en azından ilginç süslemeli bir anal tıkacı reddetti. En az bir kez. 14 Şubat’ta hediye edebilir miyim? Sanki tesadüfen. Tabii ki sadece bir mantarla değil başka bir hediyeyle

Bunu yapan kadınları hatırlamıyorum en azından ilginç süslemeli bir anal tıkacı reddetti. En az bir kez. 14 Şubat’ta hediye edebilir miyim? Sanki tesadüfen. Tabii ki sadece bir mantarla değil başka bir hediyeyle

-
Автор темы6996
- Penetrasyon
Evet, o eşit kafa iyi çalışmadığında ve daha sonra eldeki araçları (salatalık, muz) reddettiğinde. Kurbağa kullanmak zorunda kalmayacağım bir şeyi satın almam için beni boğuyor (Gudgeon: ↑02 Feb 2023, 18:36Büyük ihtimalle bu bir kompleks. "İyi kızlar otuzbir çekmez", "İyi kızların oyuncaklara ihtiyacı yoktur"... Ne yazık ki, eğer bu zaten içine girmişse bunu kafanızdan silmek gerçekçi değildir. Evet benimki de aynı. Oyuncaklar verdim - toz topluyorlar. Belki utangaç olduğunu, bunu sinsice kullandığını düşündüm... Bir tür "işaret" yaptı - hayır, bunu kabul etmiyor bile.istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum."
Kızların kafasında bazen seks konusunda bu tür hamamböcekleri dolaşır... sen hayret. Evet, erkekler için de "prostat masajı eşcinseldir" gibi..![]()
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 7 months
Çeşitlilik olsun diye birkaç oyuncak aldım. Üstelik kendisine bir oyuncak aldığımı öğrendiğinde kendisi de denemek istiyor ve bu süreçte onu beğendiği anlaşılıyor ve kendisi de bundan bahsediyor... Ama nedense, o zaman bu oyuncaklar, amacına uygun olarak bir veya iki kez kullanılan, “toz toplayan yalan”. :bilinmiyor:
Eşim de oyuncakları pek sevmiyor...Gudgeon: ↑02 Feb 2023, 18:36 Büyük olasılıkla bunlar komplekslerdir. "İyi kızlar otuzbir çekmez", "İyi kızların oyuncaklara ihtiyacı yoktur"... Ne yazık ki, eğer bu zaten içine girmişse bunu kafanızdan silmek gerçekçi değildir. Evet benimki de aynı. Oyuncaklar verdim - toz topluyorlar. Belki utangaçtır ve sessizce kullanıyordur diye düşündüm... Ne tür "işaretler" yapmış - hayır, almıyor bile.
Çeşitlilik olsun diye birkaç oyuncak aldım. Üstelik kendisine bir oyuncak aldığımı öğrendiğinde kendisi de denemek istiyor ve bu süreçte onu beğendiği anlaşılıyor ve kendisi de bundan bahsediyor... Ama nedense, o zaman bu oyuncaklar, amacına uygun olarak bir veya iki kez kullanılan, “toz toplayan yalan”. :bilinmiyor:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 10 months
6996, kurbağanın boğulması gerekecek. Ve Alika’da güzel oyuncaklar var - birkaç bin için kolayca değerli bir şeyi seçebilirsiniz. (Seks mağazalarında aynı olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, %90 aynı ama iki kat daha pahalı).
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Zorlayamazsınız ama bir oyuncak istiyorsanız onu satın almanız ve bir şekilde dikkatlice sunmanız gerekir. Bir oyuncak olduğunda ve bunu bildiğinde konuşma olasılığı daha yüksektir. Ve eğer oyuncak olmadan kendini iyi hissediyorsa, o zaman yan taraftan gelin ve bir oyuncakla ne denemek istediğinizi görün. Ben böyle çalışıyorum, benimki oyuncaklara karşı tarafsız olmak daha kolay elbette.
- These users thanked the author galibiyetle for the post:
- 6996
-
Автор темы6996
- Penetrasyon

1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Aldım tam da böyle illüzyonlar yok

1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Belki oyuncakta bir şeyler değişir ama şimdilik onların isteklerini bile dinlemiyor.Winsly: ↑03 Feb 2023, 11:59 Zorlayamazsınız ama bir oyuncak istiyorsanız onu satın almanız ve bir şekilde dikkatlice sunmanız gerekir. Bir oyuncak olduğunda ve bunu bildiğinde konuşma olasılığı daha yüksektir. Ve eğer oyuncak olmadan kendini iyi hissediyorsa, o zaman yan taraftan gelin ve bir oyuncakla ne denemek istediğinizi görün. Ben böyle davranıyorum, oyuncaklara karşı tarafsız bir tavır sergilemek benim için daha kolay tabii ki
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Hemen hemen aynıydı, reddettim. Titreşimli bir yumurta aldım. Hemen değil ama nerede şaka yapılıyorsa, nerede baskı yapılıyorsa onu kullanmaya başladılar. Fallusla ve nötr bir şeyle başlamanızı tavsiye ederim. Titreşimli yumurta, masaj cihazı vb.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Bir klitoral vibratör satın almayı deneyin. Eczanelerde bile satılıyor. Ali Express’e böyle şeyler yazmamak daha iyidir, kötü kokabilir ve sonra çöpe atabilirsiniz.
-
Автор темы6996
- Penetrasyon
Ben de tam olarak öyle yapıyorum hakkında düşünüyorum. Düzenli seks ile birleştirilebilir, belki reddetmeyecektir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
O senin arkadaşın olduğuna göre... uzun süredir birlikte olmadığın anlamına gelir... yani, ona %1000 sahip olduğun sürece... neden oyuncak? Eğer ihtiyaç yoksa... mantıklı bir sonuca varırız... oynamak istiyorsun... Neden arkadaşını suçluyorsun? Kendinize bir Igoice satın alın...belki o da sürece katılacaktır...? Preiata için özür dilerim...6996: ↑02 Feb 2023, 17:20 Arkadaşım seks sırasında oyuncak kullanmayı reddediyor. Üstelik düzenli olarak satın almayı teklif ediyorum ama o istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum." Aynı zamanda yumruk atmak da kabul edilebilir, hoşuna gidiyor. Belki birisi böyle bir sorunla karşılaşmış ve bir şekilde çözmeyi başarmıştır?
Anlıyorum ki bu pek olası değil, birini bir şeyi sevmeye zorlayamazsınız, ama aniden...
-
Автор темы6996
- Penetrasyon
Komik sonuçlar. Genel olarak 7,5 yıldır birlikteyiz. Ve çeşitlilik istiyor, her şekilde eğleniyoruz. Ama oyuncak yok.Shalun70: ↑06 Feb 2023, 15:05O senin arkadaşın olduğuna göre... uzun süredir birlikte olmadığın anlamına gelir... yani, ona %1000 sahip olduğun sürece... neden oyuncak? Eğer ihtiyaç yoksa... mantıklı bir sonuca varırız... oynamak istiyorsun... Neden arkadaşını suçluyorsun? Kendinize bir Igoice satın alın...belki o da sürece katılacaktır...? Ön değerlendirme için özür dilerim...Arkadaşım seks sırasında oyuncak kullanmayı reddediyor. Üstelik düzenli olarak satın almayı teklif ediyorum ama o istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum." Aynı zamanda yumruk atmak da kabul edilebilir, hoşuna gidiyor. Belki birisi böyle bir sorunla karşılaşmış ve bir şekilde çözmeyi başarmıştır?
Anlıyorum ki bu pek olası değil, birini bir şeyi sevmeye zorlayamazsınız, ama aniden...
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Doğru konuştuğum için beni bir kez daha bağışla, belki de yapmamam gereken yere burnumu sokuyorum ama... anladığım kadarıyla , 5 yıl ve daha fazla yaşamış kişiler... ya da ilişkiyi meşrulaştıran... ya da kaçan... Peki o zaman, onun anı... Sanırım bunu duymak sizin için pek hoş olmayacak... ama şunu söyleyeyim... bu sana yardımcı olabilir... Eğer ikiniz de çeşitlilik istiyorsanız... ama o oyuncak istemiyorsa, çeşitliliğinizin oyuncaklarla bittiğini kabul ediyorum... ve size bir aile dostu hakkında ipucu veriyor ... yaşıyor... Ama... unutma... bir oyuncak al... deneyecek ve yine de... onun aile dostu olacak.... senden önce... bir düşünsene? Peki ve 3... cesur ol... izin istemeden... sadece al ve ver... kadınlar kararlı MACHO’yu sever
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 23 Replies
- 1894 Views
-
Last post by Anton-goremyka
-
- 5 Replies