Bir kadın hiçbir oyuncağı kabul etmiyor

Çeşitli oyuncaklar ve cihazlar yardımıyla kendinizin ve başkalarının cinsel yaşamını nasıl çeşitlendirebilirsiniz?
Автор темы
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Bir kadın hiçbir oyuncağı kabul etmiyor

Unread post by 6996 »

Arkadaşım seks sırasında oyuncak kullanmayı reddediyor. Üstelik düzenli olarak satın almayı teklif ediyorum ama o istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum." Aynı zamanda yumruk atmak da kabul edilebilir, hoşuna gidiyor. Bu sorunla karşılaşan ve bir şekilde çözmeyi başaran var mı?
Bunun pek olası olmadığını anlıyorum, birini bir şeyi sevmeye zorlayamazsınız, ama aniden...
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bir kadın oyuncak kabul etmiyor

Unread post by Leon kralı »

Bu harika, neden oyuncaklar var? Ve parmaklar, eğer canlı bir penis varsa, onun yerini hiçbir şey tutamaz. Devam et dostum ve onu tüm deliklerinle sik. Benimki parmakları bile kabul etmiyor.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

6996: 02 Feb 2023, 17:20 istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum."
Büyük ihtimalle bu bir kompleks. "İyi kızlar otuzbir çekmez", "İyi kızların oyuncaklara ihtiyacı yoktur"... Ne yazık ki, eğer bu zaten içine girmişse bunu kafanızdan silmek gerçekçi değildir. Evet benimki de aynı. Oyuncaklar verdim - toz topluyorlar. Belki utangaç olduğunu, bunu sinsice kullandığını düşündüm... Bir tür "işaret" yaptı - hayır, bunu kabul etmiyor bile.
Ama yumruklamanın evet olduğu gerçeği, ama oyuncaklar öyle değil; bu çok tuhaf. Kendiniz almaya ve yatağa getirmeye çalışın. Belki şöyle bir şey vardır: "Eğer bir erkek bana bunu yaparsa, o zaman bu normaldir, ama bir oyuncakla yetinmek utanç vericidir."
Kızların kafasında bazen seks konusunda bu tür hamamböcekleri dolaşır... sen hayret. Evet, erkekler için de "prostat masajı eşcinseldir" gibi.. :pardon:
These users thanked the author Gudgeon for the post:
Leon kralı
XiaH
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 373
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by XiaH »

çoğu erkek sadece mutlu olurdu))) Bazı insanlar penislerini kıskanıyor ve oyuncaklara para harcamadan bütçe daha güçlü olacak :D
Bunu yapan kadınları hatırlamıyorum en azından ilginç süslemeli bir anal tıkacı reddetti. En az bir kez. 14 Şubat’ta hediye edebilir miyim? Sanki tesadüfen. Tabii ki sadece bir mantarla değil başka bir hediyeyle :D
Автор темы
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Gudgeon: 02 Feb 2023, 18:36
istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum."
Büyük ihtimalle bu bir kompleks. "İyi kızlar otuzbir çekmez", "İyi kızların oyuncaklara ihtiyacı yoktur"... Ne yazık ki, eğer bu zaten içine girmişse bunu kafanızdan silmek gerçekçi değildir. Evet benimki de aynı. Oyuncaklar verdim - toz topluyorlar. Belki utangaç olduğunu, bunu sinsice kullandığını düşündüm... Bir tür "işaret" yaptı - hayır, bunu kabul etmiyor bile.
Ama yumruklamanın evet olduğu gerçeği, ama oyuncaklar öyle değil; bu çok tuhaf. Kendiniz almaya ve yatağa getirmeye çalışın. Belki şöyle bir şey vardır: "Eğer bir erkek bana bunu yaparsa, o zaman bu normaldir, ama bir oyuncakla yetinmek utanç vericidir."
Kızların kafasında bazen seks konusunda bu tür hamamböcekleri dolaşır... sen hayret. Evet, erkekler için de "prostat masajı eşcinseldir" gibi.. :pardon:
Evet, o eşit kafa iyi çalışmadığında ve daha sonra eldeki araçları (salatalık, muz) reddettiğinde. Kurbağa kullanmak zorunda kalmayacağım bir şeyi satın almam için beni boğuyor (
Bibirombi
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 15
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Bibirombi »

Gudgeon: 02 Feb 2023, 18:36 Büyük olasılıkla bunlar komplekslerdir. "İyi kızlar otuzbir çekmez", "İyi kızların oyuncaklara ihtiyacı yoktur"... Ne yazık ki, eğer bu zaten içine girmişse bunu kafanızdan silmek gerçekçi değildir. Evet benimki de aynı. Oyuncaklar verdim - toz topluyorlar. Belki utangaçtır ve sessizce kullanıyordur diye düşündüm... Ne tür "işaretler" yapmış - hayır, almıyor bile.
Eşim de oyuncakları pek sevmiyor...
Çeşitlilik olsun diye birkaç oyuncak aldım. Üstelik kendisine bir oyuncak aldığımı öğrendiğinde kendisi de denemek istiyor ve bu süreçte onu beğendiği anlaşılıyor ve kendisi de bundan bahsediyor... Ama nedense, o zaman bu oyuncaklar, amacına uygun olarak bir veya iki kez kullanılan, “toz toplayan yalan”. :bilinmiyor:
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

6996, kurbağanın boğulması gerekecek. Ve Alika’da güzel oyuncaklar var - birkaç bin için kolayca değerli bir şeyi seçebilirsiniz. (Seks mağazalarında aynı olmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, %90 aynı ama iki kat daha pahalı).
These users thanked the author Gudgeon for the post:
6996
galibiyetle
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by galibiyetle »

Zorlayamazsınız ama bir oyuncak istiyorsanız onu satın almanız ve bir şekilde dikkatlice sunmanız gerekir. Bir oyuncak olduğunda ve bunu bildiğinde konuşma olasılığı daha yüksektir. Ve eğer oyuncak olmadan kendini iyi hissediyorsa, o zaman yan taraftan gelin ve bir oyuncakla ne denemek istediğinizi görün. Ben böyle çalışıyorum, benimki oyuncaklara karşı tarafsız olmak daha kolay elbette.
These users thanked the author galibiyetle for the post:
6996
Автор темы
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Gudgeon: 03 Feb 2023, 11:44 6996, kurbağanın boğulmak. Ve Alika’da güzel oyuncaklar var - birkaç bin için kolayca değerli bir şeyi seçebilirsiniz. (Seks mağazalarındakinin aynı olmadığını düşünüyorsanız, %90 aynı ama iki kat daha pahalı).
Aldım tam da böyle illüzyonlar yok :wink:

1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Winsly: 03 Feb 2023, 11:59 Zorlayamazsınız ama bir oyuncak istiyorsanız onu satın almanız ve bir şekilde dikkatlice sunmanız gerekir. Bir oyuncak olduğunda ve bunu bildiğinde konuşma olasılığı daha yüksektir. Ve eğer oyuncak olmadan kendini iyi hissediyorsa, o zaman yan taraftan gelin ve bir oyuncakla ne denemek istediğinizi görün. Ben böyle davranıyorum, oyuncaklara karşı tarafsız bir tavır sergilemek benim için daha kolay tabii ki
Belki oyuncakta bir şeyler değişir ama şimdilik onların isteklerini bile dinlemiyor.
These users thanked the author 6996 for the post:
Gudgeon
Rooss
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Rooss »

Hemen hemen aynıydı, reddettim. Titreşimli bir yumurta aldım. Hemen değil ama nerede şaka yapılıyorsa, nerede baskı yapılıyorsa onu kullanmaya başladılar. Fallusla ve nötr bir şeyle başlamanızı tavsiye ederim. Titreşimli yumurta, masaj cihazı vb.
These users thanked the author Rooss for the post:
6996
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Geçit »

Bir klitoral vibratör satın almayı deneyin. Eczanelerde bile satılıyor. Ali Express’e böyle şeyler yazmamak daha iyidir, kötü kokabilir ve sonra çöpe atabilirsiniz.
These users thanked the author Geçit for the post:
6996
Автор темы
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Marinka: 03 Feb 2023, 17:04 Bir klitoral vibratör almayı deneyin. Eczanelerde bile satılıyor. Ali Express’e bu tür şeyler yazmamak daha iyidir, kötü kokabilir ve sonra çöpe atabilirsiniz.
Ben de tam olarak öyle yapıyorum hakkında düşünüyorum. Düzenli seks ile birleştirilebilir, belki reddetmeyecektir.
These users thanked the author 6996 for the post:
Geçit
sor61
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 89
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by sor61 »

These users thanked the author sor61 for the post:
Rooss
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

6996: 02 Feb 2023, 17:20 Arkadaşım seks sırasında oyuncak kullanmayı reddediyor. Üstelik düzenli olarak satın almayı teklif ediyorum ama o istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum." Aynı zamanda yumruk atmak da kabul edilebilir, hoşuna gidiyor. Belki birisi böyle bir sorunla karşılaşmış ve bir şekilde çözmeyi başarmıştır?
Anlıyorum ki bu pek olası değil, birini bir şeyi sevmeye zorlayamazsınız, ama aniden...
O senin arkadaşın olduğuna göre... uzun süredir birlikte olmadığın anlamına gelir... yani, ona %1000 sahip olduğun sürece... neden oyuncak? Eğer ihtiyaç yoksa... mantıklı bir sonuca varırız... oynamak istiyorsun... Neden arkadaşını suçluyorsun? Kendinize bir Igoice satın alın...belki o da sürece katılacaktır...? Preiata için özür dilerim...
Автор темы
6996
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by 6996 »

Shalun70: 06 Feb 2023, 15:05
Arkadaşım seks sırasında oyuncak kullanmayı reddediyor. Üstelik düzenli olarak satın almayı teklif ediyorum ama o istemiyor. Şöyle diyor: "Ben siki daha çok seviyorum." Aynı zamanda yumruk atmak da kabul edilebilir, hoşuna gidiyor. Belki birisi böyle bir sorunla karşılaşmış ve bir şekilde çözmeyi başarmıştır?
Anlıyorum ki bu pek olası değil, birini bir şeyi sevmeye zorlayamazsınız, ama aniden...
O senin arkadaşın olduğuna göre... uzun süredir birlikte olmadığın anlamına gelir... yani, ona %1000 sahip olduğun sürece... neden oyuncak? Eğer ihtiyaç yoksa... mantıklı bir sonuca varırız... oynamak istiyorsun... Neden arkadaşını suçluyorsun? Kendinize bir Igoice satın alın...belki o da sürece katılacaktır...? Ön değerlendirme için özür dilerim...
Komik sonuçlar. Genel olarak 7,5 yıldır birlikteyiz. Ve çeşitlilik istiyor, her şekilde eğleniyoruz. Ama oyuncak yok.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

6996: 06 Feb 2023, 15:42 Komik sonuçlar. Genel olarak 7,5 yıldır birlikteyiz. Ve çeşitlilik istiyor, her şekilde eğleniyoruz. Ama hiç oyuncak yok.
Doğru konuştuğum için beni bir kez daha bağışla, belki de yapmamam gereken yere burnumu sokuyorum ama... anladığım kadarıyla , 5 yıl ve daha fazla yaşamış kişiler... ya da ilişkiyi meşrulaştıran... ya da kaçan... Peki o zaman, onun anı... Sanırım bunu duymak sizin için pek hoş olmayacak... ama şunu söyleyeyim... bu sana yardımcı olabilir... Eğer ikiniz de çeşitlilik istiyorsanız... ama o oyuncak istemiyorsa, çeşitliliğinizin oyuncaklarla bittiğini kabul ediyorum... ve size bir aile dostu hakkında ipucu veriyor ... yaşıyor... Ama... unutma... bir oyuncak al... deneyecek ve yine de... onun aile dostu olacak.... senden önce... bir düşünsene? Peki ve 3... cesur ol... izin istemeden... sadece al ve ver... kadınlar kararlı MACHO’yu sever
These users thanked the author Şalun70 for the post:
6996
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks oyuncakları ve diğer cihazlar”