Seks ve kalori

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Seks ve kalori

Unread post by Geçit »

Az önce seks sırasında saatte yaklaşık 300 kalori yaktığınızı okudum. Acaba spermde kaç kalori var? Seks yaparken negatif mi oluyorsunuz, kaç kalori gidiyor, kaç kalori geri geliyor?
These users thanked the author Geçit for the post:
Atlas
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months
 Re: Seks ve kalori

Unread post by Yün »

Sperm yaklaşık 2000 kalori kg’dır. Bu daha fazla tavuk-sığır eti, daha az domuz eti ve hatta daha fazla ekşi krema-şeker-domuz yağı, yaklaşık dokuz bin tane var :wink:
Peki, maksimum miktar 20 gram olduğundan ve genellikle 5-7 bile olsa maksimum 10-20 kaloriye çıkıyor. Basit bir belyaşikte 200-300 kalori bulunur :wink:
These users thanked the author Yün for the post:
Geçit
Dinozzz
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Dinozzz »

Ne kadar sürer bilmiyorum ama seksten sonra öyle bir iştah duyuyorum ki bazen kendimi şaşırtıyorum. Ve eğer bir kız da sperm yemeyi seviyorsa, o zaman bunu telafi etmelidir)
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Bolbol: 29 Jan 2023, 18:51 Sperm yaklaşık 2000 kalori kg’dır. Bu daha fazla tavuk-sığır eti, ama daha az domuz eti ve hatta daha az ekşi krema-şeker-domuz yağı, yaklaşık dokuz bin var
Maksimum miktar 20 gram ve hatta genellikle 5-7 olduğundan, o zaman öyle oluyor Maksimum 10-20 kalori olacak. Basit bir belyaşikte 200-300 kalori var
Bugün eşim bunu okumama izin verecek, aksi takdirde ona doğru alçalmaya başladıklarından beri poposunun şiştiğini söylüyor gözle görülür şekilde daha büyük hale gelir.
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Marinka: 29 Jan 2023, 17:53 Az önce seks sırasında saatte yaklaşık 300 kalori yaktığınızı okudum. Acaba spermde kaç kalori var? Seks yaparken eksiye mi gidiyorsunuz, gitmiyor musunuz, kaç kalori gidiyor, o kadarı geri geliyor?
Kadınları bilmiyorum, ama yarım saatlik sert seks sırasında 90 kg ağırlığındaki bir erkeğin 500’den fazla kalori yakabildiğini okudum. Eh, öyle bir yangında 60-70 kiloluk bir kadının da rahatlıkla 300 kalori yakacağı ortaya çıktı :daypyat: Ama bu süper bir hareket :roll : aslında elbette daha az. Çimleri hiç ara vermeden biçtim, bir saatte sanırım bine çıkar, nasıl anladığımı anlatmayacağım.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Bolbol: 29 Jan 2023, 18:51 Sperm yaklaşık 2000 kalori kg’dır. Bu daha fazla tavuk-sığır eti, daha az domuz eti ve hatta daha fazla ekşi krema-şeker-domuz yağı, yaklaşık dokuz bin tane var :wink:
Peki, maksimum miktar 20 gram olduğundan ve genellikle 5-7 bile olsa maksimum 10-20 kaloriye çıkıyor. Basit bir belyaşik 200-300 kalori içerir :wink:
Pratik olarak düşük kalorili bir diyet ürünüdür.
These users thanked the author Geçit for the post:
Yün
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”