Seks ve kalori
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Seks ve kalori
Az önce seks sırasında saatte yaklaşık 300 kalori yaktığınızı okudum. Acaba spermde kaç kalori var? Seks yaparken negatif mi oluyorsunuz, kaç kalori gidiyor, kaç kalori geri geliyor?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Re: Seks ve kalori
Sperm yaklaşık 2000 kalori kg’dır. Bu daha fazla tavuk-sığır eti, daha az domuz eti ve hatta daha fazla ekşi krema-şeker-domuz yağı, yaklaşık dokuz bin tane var
Peki, maksimum miktar 20 gram olduğundan ve genellikle 5-7 bile olsa maksimum 10-20 kaloriye çıkıyor. Basit bir belyaşikte 200-300 kalori bulunur

Peki, maksimum miktar 20 gram olduğundan ve genellikle 5-7 bile olsa maksimum 10-20 kaloriye çıkıyor. Basit bir belyaşikte 200-300 kalori bulunur

-
- ön sevişme
- Total posts: 145
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ne kadar sürer bilmiyorum ama seksten sonra öyle bir iştah duyuyorum ki bazen kendimi şaşırtıyorum. Ve eğer bir kız da sperm yemeyi seviyorsa, o zaman bunu telafi etmelidir)
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bugün eşim bunu okumama izin verecek, aksi takdirde ona doğru alçalmaya başladıklarından beri poposunun şiştiğini söylüyor gözle görülür şekilde daha büyük hale gelir.Bolbol: ↑29 Jan 2023, 18:51 Sperm yaklaşık 2000 kalori kg’dır. Bu daha fazla tavuk-sığır eti, ama daha az domuz eti ve hatta daha az ekşi krema-şeker-domuz yağı, yaklaşık dokuz bin var
Maksimum miktar 20 gram ve hatta genellikle 5-7 olduğundan, o zaman öyle oluyor Maksimum 10-20 kalori olacak. Basit bir belyaşikte 200-300 kalori var
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Ama bu süper bir hareket :roll : aslında elbette daha az. Çimleri hiç ara vermeden biçtim, bir saatte sanırım bine çıkar, nasıl anladığımı anlatmayacağım.
Kadınları bilmiyorum, ama yarım saatlik sert seks sırasında 90 kg ağırlığındaki bir erkeğin 500’den fazla kalori yakabildiğini okudum. Eh, öyle bir yangında 60-70 kiloluk bir kadının da rahatlıkla 300 kalori yakacağı ortaya çıktı

-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Pratik olarak düşük kalorili bir diyet ürünüdür.Bolbol: ↑29 Jan 2023, 18:51 Sperm yaklaşık 2000 kalori kg’dır. Bu daha fazla tavuk-sığır eti, daha az domuz eti ve hatta daha fazla ekşi krema-şeker-domuz yağı, yaklaşık dokuz bin tane var![]()
Peki, maksimum miktar 20 gram olduğundan ve genellikle 5-7 bile olsa maksimum 10-20 kaloriye çıkıyor. Basit bir belyaşik 200-300 kalori içerir![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7455 Views
-
Last post by android_faer
-
- 1 Replies