Ciddi ilişkiler ve evlilik

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
 Ciddi ilişkiler ve evlilik

Unread post by Geçit »

Dün erkeklerin kadınlarda nelerden hoşlandığı ve nelerden hoşlanmadığıyla ilgili bir konu yayınlamıştım. Birçok erkeğin yanıt vermesi çok hoş. Cevapları okumak çok ilginçti.
Birkaç kez konunun çok büyük olduğunu ve ayrıca erkeklerin seks ve ilişkiler için farklı kızlardan hoşlandığını yazdılar. Seks konusunda neye ihtiyaçları olduğuna dair kabaca bir fikrim var ve ayrıca tercihler hakkında da okudum.
Ah, sorum şu. Erkekler, hangi kadınla asla evlenmezsiniz? Evli olmamakla, resmi bir evlilik içinde yaşamı değil, resmi olarak kayıtlı bir ilişkiyi kastediyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Atlas, Beluga
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Ciddi ilişkiler ve evlilik

Unread post by Alex366 »

Kim başka erkekleri sikiyor?
These users thanked the author Alex366 for the post:
Yün
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Aleks366: 27 Jan 2023, 12:28 Diğer erkekleri kim sikiyor.
Karınız için bir bakireye ihtiyacınız var mı?
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Atlas, Beluga
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by Alex366 »

İlişkilerde demek istiyorum.
These users thanked the author Alex366 for the post:
Geçit
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Tekrar Geri Dön »

Marinka, eğer temel noktalardan en az biri: eksik:
Karşılıklılık
Sevgi
Tutku
Ortak dünya görüşü
Ortak temel yaşam değerleri
Sadakat
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 5):
Geçit, Martin, Üstü kendinize saklayın, abartı, Airsex
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Gudgeon »

Daha önce yazdıklarıma (bağımsızlık eksikliği, olgunlaşmamışlık, bir şeyi başarma konusundaki isteksizlik vb.) ek olarak, bazı kadınlarda her türlü haysiyeti öldürecek bir nitelik daha var. Bu sürekli küçük bir durumdur ve çok da tatminsizlik değildir.
"Sonsuza kadar memnuniyetsizlik" en kötü kabustur. Evden: Yanlış temizlediniz, yanlış yere koydunuz, az ürün aldınız, kavanozdaki ekşi kremanın rengi yanlış, yüksek sesle nefes alıyorsunuz, yine benzin kokuyor, arabamı yıkamadınız, siz Onarımları yavaş yapıyorsunuz, lezzetli olmayan bir akşam yemeği hazırladınız, eti kuruttunuz, suyu fazla ıslattınız, yağı fazla yağladınız, vb. vesaire. "Hayat boyu" diye sunmadan önce: az kazanıyorsun, yeterince hediye vermiyorsun, çok çalışıyorsun, eve geç geliyorsun, benimle yeterince zaman geçirmiyorsun (ve tüm bunları aynı anda yapmak çok kolay) zaman), kel oldun/şişmanladın/kilo verdin/yaşlandın, hiçbir yere gitmiyoruz, hiçbir şey seni görmüyorum, akrabalarımı görmezden geliyorsun, az okuyorsun, egzersiz yapmıyorsun vs. vesaire. Sanki bir insanın günde 48 saati varmış gibi...
Genel olarak, ne zaman gelseniz ve ne birlikte olursanız olun, her zaman tutunacak bir şeyler vardır.
Bu kadınlardan kaçınıyorum. Kısa bir süreliğine de olsa tüm bunları dinlemek can sıkıcı ama ömür boyu evli olmak... Evet, burası bir işkence odası. Benim de öyle bir karakterim var... Yavaş yavaş kaynıyorum ama havlayabiliyorum... Eğer beni dışarı çıkarırlarsa azarlanırlar!
Ben her zaman bu pozisyonla yaşadım: eğer bu kadar mutsuzsam Kimseyi zorla tutmuyorum, kapı orada.
Ve bu dezavantaja sahip olmayan bir kadın bulduğunuzda, ona iki elinizle tutunun! Hele ki deneyiminiz varsa...
Ve en ilginç olanı da, "sonsuza kadar tatminsiz" olanların, onlara kapıyı gösterseniz bile asla kendi başlarına ayrılmamasıdır. Onlar. her şey yanlış ve her şey yanlış ama ben burada kalacağım :) böyle insanları hayatımdan atmak zorunda kaldım. Umarım benimki asla buna dönüşmez. Tabii ki, tüm kadınlarda belli bir miktar bu "öyle değil" vardır, onsuz olmaz. Önemli olan bunun günlük bir alışkanlık ve yaşam normu olmamasıdır.
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
Geçit, Truwor
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Rtrc »

Marinka: 27 Jan 2023, 12:55 Eş olarak bakireye mi ihtiyacınız var?
Bu yaşa bağlıdır. MCH 20’nin biraz üzerindeyse, elbette tam olarak buna ihtiyacı var.
30 yaş ve sonrasında her şey tam tersi oluyor.
Tembel biriyle kesinlikle evlenmem.
These users thanked the author Rtrc for the post (total 2):
Geçit, Truwor
SON
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by SON »

Sigara içen biriyle asla evlenmem!
These users thanked the author SON for the post:
Geçit
Fernando
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Fernando »

Mesela şu durumda evlenmezdim:
Onu sevmeseydim
Herkesle yatsaydı
Görünüşü çok iğrenç olsaydı
Bence akşama kadar benzer kriterler sıralanabilir ve her şeyi listelemezsiniz
"Hangisiyle evlenirsiniz" sorusuna cevap vermek çok daha kolay
Daha az şey olacak liste ve hiçbir şüphe olmayacak)
These users thanked the author Fernando for the post:
Geçit
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Fernando: 29 Jan 2023, 10:58 Örneğin, şu durumda evlenmezdim:
Onu sevmeseydim
Herkesle yatsaydı
Görünüşü çok iğrenç olsaydı
Sanırım akşama kadar böyle kriterler sıralanır, sonra her şeyi sıralamazsınız
"Hangisiyle evlenirdin" sorusunun cevabını vermek çok daha kolay
Listelenecek daha az şey olacak ve hiçbir şüphe kalmayacak)
Aynı zamanda şu soruyu da yanıtlayın: kiminle evlenirdiniz?)
These users thanked the author Geçit for the post:
Beluga
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Karşılıklı sevgiden dolayı evlendim. Aksi halde bunu düşünmek aptallık olur...
These users thanked the author Nikk for the post:
Geçit
Fernando
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180

Unread post by Fernando »

Marinka,
Öyleyse ben zaten evli
Tatilde dışarı çıkmayan güzel, ince, becerikli bir ev hanımı.
Hem ev içi hem de cinsel açıdan tam bir karşılıklı anlayışa ve ideal ilişkilere sahibiz.
Bunlar şunlar: evlenmelisin - çiftin birlikte olacağı adamı tamamlayanlarla
Bu kulağa aptalca ve banal gelebilir - ama bu tamamen benim görüşüm)
These users thanked the author Fernando for the post:
Geçit
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Marinka, çok iyi bir kadınla evlenmem kirli numaralar yapmaktan hoşlanan zararlı karakter. Seksten hoşlanmayan, para hırsı olan, şişman, bakımsız, görünüşü çirkin, kötü ev hanımı olan biri hakkında.
These users thanked the author Güzel for the post:
Geçit
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

Beni sevmeyen bir kadınla asla evlenmem.
Alkol bağımlılığı varsa (uyuşturucu da var)
Cinsel açıdan beni çekmiyorsa.
Tabii, seksten hoşlanmıyorsa veya bu benim için yeterliyse ona çok sık sahip olmamak))
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Geçit
Kölelik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Kölelik »

Beni olduğum gibi, tüm kusurlarımla ve haysiyetimle kabul etmeyen biriyle kesinlikle evlenmem. Değişmek için zaman yoktur ve arzu da yoktur.
These users thanked the author Kölelik for the post:
Geçit
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years

Unread post by Yün »

Marinke ile evlenmezdim :daypyat: Pasaportumu sicil dairesinin önünde yerdim :unknown:
These users thanked the author Yün for the post:
Rooss
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Bolbol: 18 Mar 2023, 20:04 Marinke ile evlenmezdim :daypyat: Pasaportumu sicil dairesinin önünde yerdim :unknown:
Muhtemelen boğulurdum! Ve bu herkesi eğlendirecektir!!! :kullanıldı:
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years

Unread post by Aion2012Ölü »

Olumlu bir ensest deneyimi yaşamış ve bunu hayvanlarla sulandırmaktan çekinmeyen bir kızla evlenirdim.
Ve böylece çocuklarımızı da aynı ruhla yetiştirecekti.
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by İsveç125 »

Marinka: 27 Jan 2023, 12:24 Dün erkeklerin kadınlarda nelerden hoşlandığı ve nelerden hoşlanmadığıyla ilgili bir konu yayınlamıştım. Birçok erkeğin yanıt vermesi çok hoş. Cevapları okumak çok ilginçti.
Birkaç kez konunun çok büyük olduğunu ve ayrıca erkeklerin seks ve ilişkiler için farklı kızlardan hoşlandığını yazdılar. Seks konusunda neye ihtiyaçları olduğuna dair kabaca bir fikrim var ve ayrıca tercihler hakkında da okudum.
Ah, sorum şu. Erkekler, hangi kadınla asla evlenmezsiniz? Evli olmamakla, resmi nikahlı yaşamı değil, resmi olarak kayıtlı bir ilişkiyi kastediyorum.
Burada farklı konular ve açıklamalar var! Bazı insanlar bir şeyi sever, diğerleri başka bir şeyi! 18 yıldır kocamla birlikteyim ve kızları seviyorum!
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 3):
Geçit, Beluga, Altı
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316

Unread post by hadi »

Genel olarak soru net değil. Herkes yazıyor: Ben falanla evlenmem. İkinci kez evlendiğimi ve evlilik dışında farklı ilişkiler yaşadığımı da hesaba katarsak. Evet, bir insanı sevmiyorsanız ve ondan etkilenmiyorsanız şununla, bununla veya bununla evlenmeyeceğimi söyleyebilirsiniz. Ama aşk diye bir şey var. Ve aşık olursan kusurlarını fark etmezsin. Aşk kusurları gizler, aşk onları ortaya çıkarmaz. Histeriyi, tuhaflıkları, aldatmacaları affediyorsun... Onu kendin adına haklı çıkarıyorsun... Sonra duygular ya da tutkular geçiyor. Ve zaten düşünüyorsun. Neden hemen göremedim... Ve sonra insanın erdemleri bile onu çileden çıkarmaya başlıyor.
Zaten evli olmama rağmen şunu söyleyeyim, ilk evliliğimden sonra asla görmezdim. kendi fikrini diğerlerinin üstünde tutan bir kadınla evlen. Daha doğrusu, daha yüksek değil ama tek doğru olan bu. Gerisi dikkate alınmıyor. Karar verdiğim gibi olmalı. Seçenek yok. Sonuç olarak ayrıldılar ama yine de 10 yıl yaşadılar.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

d3nan: 03 Aug 2023, 22:44 Kendi fikrini başkalarının üstünde tutan bir kadınla asla evlenmem. Daha doğrusu, daha yüksek değil ama tek doğru olan bu. Gerisi dikkate alınmıyor. Karar verdiğim gibi olmalı. Seçenek yok. Sonuçta ayrıldılar ama sonuçta 10 yıl yaşadılar.
Görünüşe göre 10 yıldır bununla mutlu muydunuz? On yıl sonra ne oldu? Tetikleyici neydi?
Beluga
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Marinka: 03 Aug 2023, 23:03
d3nan: 03 Aug 2023, 22:44 Kendi fikrini başkalarının üstünde tutan bir kadınla asla evlenmem. Daha doğrusu, daha yüksek değil ama tek doğru olan bu. Gerisi dikkate alınmıyor. Karar verdiğim gibi olmalı. Seçenek yok. Sonuçta ayrıldılar ama sonuçta 10 yıl yaşadılar.
Görünüşe göre 10 yıldır bununla mutlu muydunuz? On yıl sonra ne oldu? Tetikleyici neydi?
iraz yanlış))) öncelikle - ilk günden itibaren ortaya çıkmadı, daha doğrusu bu haliyle ortaya çıkmadı. İkinci nokta ise aşktır. Sevdiğin kadını memnun etmeye çalışırsın.. Peki, o bu tatil yerine gitmek istemiyor ama buraya, tamam, eğer istiyorsa.. Öyle değil, böyle istiyor. tamam, sevdiği kadının şımartılmaya ihtiyacı var.. öyle yapalım. Ve bu bana yaklaşık 5 yıl boyunca yakıştı... Ta ki onun fikri arkadaşlarımı ve işimi etkilemeye başlayana kadar. Kelimenin tam anlamıyla, arkadaşlarınız aptaldır, onlarla iletişim kurmanıza gerek yoktur. Benim işimde... senin işin aynı değil. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. . Onun adına skandallar başladı. Üç yıl daha durumu düzeltmeye, evliliğimi kurtarmaya çalıştım.. Sonuçta çocuklar.. İş değiştirdim ama yine de eskisi gibi değilim.. Sonuç olarak, 8 yıllık evliliğin ardından, artık ailemi kurtarmaya çalışmaktan vazgeçtim. bir ilişki ve bir metres ortaya çıktı.. Ve bir buçuk yıl sonra ayrıldık.. Doğrudan başka bir sevgilim olup olmadığını sorduğunda, doğrudan ve dürüstçe evet dedim.. Ve sessizce ve huzur içinde ayrıldık. Daha sonra çocuklarla iyi bir şekilde iletişim kurmaya çalıştım. Çocukları ziyarete geldim. Ama ailenin parçalanmasından her zaman sorumluydu. Ta ki her seferinde bunu dinlemekten yorulana kadar. Ve artık iletişim bile kuramıyoruz.. Kesinlikle. Çocuklarımla iletişim kuruyorum, onlarla görüşüyorum ama eski eşimle görüşmüyorum ve istemiyorum..
İşte hikaye. Kısa, hiçbir nüans olmadan.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

d3nan: 04 Aug 2023, 08:29
iraz yanlış))) öncelikle - ilk günden itibaren ortaya çıkmadı, daha doğrusu bu haliyle ortaya çıkmadı. İkinci nokta ise aşktır. Sevdiğin kadını memnun etmeye çalışırsın.. Peki, o bu tatil yerine gitmek istemiyor ama buraya, tamam, eğer istiyorsa.. Öyle değil, böyle istiyor. tamam, sevdiği kadının şımartılmaya ihtiyacı var.. öyle yapalım. Ve bu bana yaklaşık 5 yıl boyunca yakıştı... Ta ki onun fikri arkadaşlarımı ve işimi etkilemeye başlayana kadar. Kelimenin tam anlamıyla, arkadaşlarınız aptaldır, onlarla iletişim kurmanıza gerek yoktur. Benim işimde... senin işin aynı değil. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. . Onun adına skandallar başladı. Üç yıl daha durumu düzeltmeye, evliliğimi kurtarmaya çalıştım.. Sonuçta çocuklar.. İş değiştirdim ama yine de eskisi gibi değilim.. Sonuç olarak, 8 yıllık evliliğin ardından, artık ailemi kurtarmaya çalışmaktan vazgeçtim. bir ilişki ve bir metres ortaya çıktı.. Ve bir buçuk yıl sonra ayrıldık.. Doğrudan başka bir sevgilim olup olmadığını sorduğunda, doğrudan ve dürüstçe evet dedim.. Ve sessizce ve huzur içinde ayrıldık. Daha sonra çocuklarla iyi bir şekilde iletişim kurmaya çalıştım. Çocukları ziyarete geldim. Ama ailenin parçalanmasından her zaman sorumluydu. Ta ki her seferinde bunu dinlemekten yorulana kadar. Ve artık iletişim bile kuramıyoruz.. Kesinlikle. Çocuklarımla iletişim kuruyorum, onlarla görüşüyorum ama eski eşimle görüşmüyorum ve istemiyorum..
Eğer çocuklara maddi yardımda bulunuyorsanız, o zaman yakışıklısınız demektir.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Beluga, Sibiryak89
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

d3nan: 04 Aug 2023, 08:29 İşte hikaye. Kısa, hiçbir nüans olmadan.
Böyle bir hikaye bize hiçbir şey anlatmıyor. Eşinizle ilgili değil, sizinle ilgili değil. Neden kendi çalışmasını örnek olarak kullandı? Bunu nasıl açıkladı? Onun işi neydi? Onun görüşüne göre sizin çalışmanız neden kötüydü ve sizinkine göre neden onun görüşü yanlıştı? Kimin için çalıştın? İyi para kazandınız, hafta sonlarını ailenizle geçirdiniz ama o bundan memnun olmadı mı? İkinci işini neden beğenmedi? İkinci işinizde ne yaptınız? Arkadaşlarınızın sorunu neydi? Entelektüel görevleri tamamladınız mı ve bunlar birkaç puan mı aldı? Yapmaları gerektiğini söylediğinizde bir örnek verin. Böylece onlara sahip olmaman gerektiğini anlayabilirsin.
İhanetinden sonra bu kadar kolay boşandıysan neden ihanetten önce boşanmadın? Çocukları tartışma konusu olarak almayacağız. Bir aile seçerek metresinizi çocukların iyiliği için bırakmadınız ama boşandınız ve çocuklar bir şekilde aileyi kurtarmak için o kadar da önemli değil hale geldi.
Şimdilik şu sonuca varabiliriz: yaşadığınız ve hepinizin memnun olduğu hikayeniz. Hatta işlerini bile değiştirdiler, sonra başka biri ortaya çıktı ve sadakatsizliğiniz yüzünden evlilik dağıldı.
Kirli çamaşırlarımı karıştırmayacağım. Bir şekilde onu suçluyorsun ama şimdilik onu bir buçuk yıl boyunca aldatanın o değil, sen olduğunu biliyoruz.
Keşke onun işi de öyle olsa ve İkiniz çok iyisiniz ve ayrıca onun hoşlanmadığı harika arkadaşlarınız da var. O zaman dengeler en azından biraz sizin lehinize düzelecektir.
Beluga
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 04 Aug 2023, 10:55
Kirli çamaşırlara girmeyeceğim.
dedi Marinka ve ayaklarını kirli çamaşırların olduğu sepete daldırdı *x) kendi çamaşırlarının değil, başkasının çamaşırlarının... kimin hangi külota sıçtığını ve neden sıçtığını bulmak?..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
SeRg !$!, Beluga, Airsex
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Marinka, d3nan, ama bence her şey açık - karısı kocasına iddialarıyla saldırdı. kocası lütfen ve lütfen onu istedi.
Klasik.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 11:25
Marinka: 04 Aug 2023, 10:55
d3nan: 04 Aug 2023, 08:29 İşte hikaye. Kısa, hiçbir nüans olmadan.
Kirli çamaşırlara girmeyeceğim.
dedi Marinka ve ayaklarını kirli çamaşırlarla dolu bir sepete daldırdı *x) kendi çamaşırlarının değil, başkasının çamaşırlarının... kimin hangi külota sıçtığını ve neden sıçtığını bulmak?..
Her şey onun için çok ilginç çıktı. Bir buçuk yıl boyunca aldattı ve ailenin çöküşünden karısını sorumlu tuttu.

6 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Markul: 04 Aug 2023, 11:33 Marinka, d3nan ama bence her şey açık - kocası onu memnun etmek ve memnun etmek isterken, karısı iddialarıyla kocasına saldırdı.
Klasik.
Sonuçlara çok erken varıyorsunuz. Öncelikle ilk işinin ne kadar iyi olduğunu, ikinci işinin ne kadar iyi olduğunu ve ne kadar harika arkadaşları olduğunu yazsın. Ah, kötü kadın bunların hiçbirini takdir etmedi.
Bir kişinin boşanmak istemediği için bir buçuk yıl boyunca aldattığını yazması, bindiği dalı kesmek gibidir.
Beluga
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 04 Aug 2023, 11:38
Marinka: 04 Aug 2023, 10:55 Kirli çamaşırlarımı karıştırmayacağım.
dedi Marinka ve kirli çamaşırların bulunduğu sepete ayaklarını daldırdı *x) kendi çamaşırlarının değil, başkasının çamaşırlarının.. kimin hangi külota sıçtığını ve neden? .
Her şey onun için çok ilginç çıktı. Kendisi bir buçuk yıl boyunca aldattı ve ailenin çöküşünden karısını sorumlu tuttu.
Bu onun meselesi, senin değil. Onu yargılayacak mısın?.. İncil’deki bilgeliği hatırlamayın: "İlk taşı günahsız olanınız atsın." Her nasılsa, başınızın üzerinde bir hale olduğundan şüpheliyim ve melek kanatlarını göremiyorum. arkandan.
Beluga, Sibiryak89
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 11:46
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 11:25 Marinka dedi ve konuya daldı kirli çamaşırlarla dolu sepet *x) kendi çamaşırların değil, başkasının... kimin hangi külota sıçtığını ve neden sıçtığını mı buluyorsun?..
Her şey onun için çok ilginç çıktı. Kendisi bir buçuk yıl boyunca aldattı ve ailenin çöküşünden karısını sorumlu tuttu.
Bu onun meselesi, senin değil. Onu yargılayacak mısın?.. İncil’deki bilgeliği hatırlamayın: "İlk taşı günahsız olanınız atsın." Her nasılsa, başınızın üzerinde bir hale olduğundan şüpheliyim ve melek kanatlarını göremiyorum. arkandan.
Konumda bir kişi eşi hakkında bir gönderi bıraktı ve doğal olarak sorularım oldu. Bu soruların işleri tersine çevirmesi muhtemel. Hikayesi sadece yaptığı iğrenç davranışın bahanesi değildi, aynı zamanda karısına yönelik haksız bir suçlamaydı. Korkak insanlar bunu her zaman yapar. Kendisi istediği gibi düşünsün ama burada bizi kandırmaya gerek yok.
Eğer durum böyle değilse, işi hakkında, arkadaşları hakkında yazacak ve ailenin çöküşünden her ikisinin de sorumlu olduğunu anlayacağız.
Beluga
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Marinka: 04 Aug 2023, 10:55 Kirli çamaşırlarımı karıştırmayacağım.
dedi Marinka ve kirli çamaşırların bulunduğu sepete ayaklarını daldırdı *x) kendi çamaşırlarının değil, başkasının çamaşırlarının.. kimin hangi külota sıçtığını ve neden? .
Her şey onun için çok ilginç çıktı. Bir buçuk yıl boyunca aldattı ama ailenin çöküşünden karısını sorumlu tuttu.
Ben çöküşten karımı suçlamadım)) bunu nerede okudun? Olayların yaklaşık seyrini anlattım... Ayrıntılara girmeden. Ve dürüstçe şunu yazdı: evet, ilk konuşmamda bunu olduğu gibi anlattığım bir metresim vardı. çünkü o anda evliliği kurtarmak artık benim için önemli değildi. Ve evet, boşanmanın başlatıcısı benim. Sorumluluğumdan kaçmıyorum çünkü aile ve evlilik ortak bir girişimdir, tek taraflı bir oyun değildir.
These users thanked the author hadi for the post:
Airsex
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

d3nan: 04 Aug 2023, 12:01
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 11:25 Marinka dedi ve ayaklarını kirli çamaşırlarla dolu bir sepete daldırdı *x) onun iç çamaşırı değil, bir başkasının... kimin hangi külota sıçtığını ve neden sıçtığını mı buldunuz?..
Her şey onun için çok ilginç çıktı. Bir buçuk yıl boyunca aldattı ama ailenin çöküşünden karısını sorumlu tuttu.
Ben çöküşten karımı suçlamadım)) bunu nerede okudun? Olayların yaklaşık seyrini anlattım... Ayrıntılara girmeden. Ve dürüstçe şunu yazdı: evet, ilk konuşmamda bunu olduğu gibi anlattığım bir metresim vardı. çünkü o anda evliliği kurtarmak artık benim için önemli değildi. Ve evet, boşanmanın başlatıcısı benim. Kendimi sorumluluktan kurtarmıyorum çünkü aile ve evlilik ortak bir girişimdir ve tek hedefe yönelik bir oyun değildir.
Sorularıma yanıt vermeden, durum anlaşılmaz. Birkaç soru var, cevapları bir dakika sürecek. Lütfen cevap verin
Beluga
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 04 Aug 2023, 11:58
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 11:46
Marinka: 04 Aug 2023, 11:38 Her şey onun için çok ilginç çıktı. Kendisi bir buçuk yıl boyunca aldattı ve ailenin çöküşünden karısını sorumlu tuttu.
Konumda bir kişi eşi hakkında bir gönderi bıraktı ve doğal olarak sorularım oldu. Bu soruların işleri tersine çevirmesi muhtemel. Hikayesi sadece yaptığı iğrenç davranışın bahanesi değildi, aynı zamanda karısına yönelik haksız bir suçlamaydı. Korkak insanlar bunu her zaman yapar. Kendisi istediği gibi düşünsün ama burada bizi kandırmaya gerek yok.
Eğer durum böyle değilse işi ve arkadaşları hakkında yazacak ve ailenin çöküşünden her ikisinin de sorumlu olduğunu anlayacağız.
Yargılayan sizsiniz, ancak kimse sizden yargıç olmanızı istemedi ve sizin de açıkça bunu yapmaya yetkiniz yok.
Ve evet. Bir ilişkinin bozulmasında her zaman her iki taraf da suçludur, asla tek bir taraf değil.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Beluga
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Marinka, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, kızlar, tartışmayın, lütfen, biraz daha konuşsanız iyi olur Fransız öpücüğü)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 12:23
Marinka: 04 Aug 2023, 11:58
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 11:46 bu onun işi, senin değil . Onu yargılayacak mısın?.. İncil’deki bilgeliği hatırlamayın: "İlk taşı günahsız olanınız atsın." Her nasılsa, başınızın üzerinde bir hale olduğundan şüpheliyim ve melek kanatlarını göremiyorum. arkandan.
Eğer durum böyle değilse işi ve arkadaşları hakkında yazacak ve ailenin çöküşünden her ikisinin de sorumlu olduğunu anlayacağız.
Yargılayan sizsiniz, ancak kimse sizden yargıç olmanızı istemedi ve sizin de açıkça bunu yapmaya yetkiniz yok.
Ve evet. İlişkilerin yok edilmesinde her iki taraf da her zaman suçludur ama suçlanacak tek taraf vardır.
Peki, kendisini aldatan yakışıklı bir erkeği arayın karısı, o zaman burada onu savunmak zorundasın, hakkın var mı? Birisi senden bunu yapmanı mı istedi? Yoksa yetkiniz var mı?
Peki her zaman ikisinin de suçlu olduğu fikrine nereden kapıldınız? Böyle bir araştırma yaptınız mı ya da birisi yaptı mı?
Beluga
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 04 Aug 2023, 12:56
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 12:23
Marinka: 04 Aug 2023, 11:58 Konumdaki bir kişi karısı hakkında bir gönderi bıraktı ve doğal olarak sorularım vardı. Bu soruların işleri tersine çevirmesi muhtemel. Hikayesi sadece yaptığı iğrenç davranışın bahanesi değildi, aynı zamanda karısına yönelik haksız bir suçlamaydı. Korkak insanlar bunu her zaman yapar. Kendisi istediği gibi düşünsün ama burada bizi kandırmaya gerek yok.
Ve evet. İlişkilerin yok edilmesinde her iki taraf da her zaman suçludur ama suçlanacak tek taraf vardır.
Peki, kendisini aldatan yakışıklı bir erkeği arayın karısı, o zaman burada onu savunmak zorundasın, hakkın var mı? Birisi senden bunu yapmanı mı istedi? Yoksa yetkiniz var mı?
Peki her zaman ikisinin de suçlu olduğu fikrine nereden kapıldınız? Siz böyle bir araştırma yaptınız mı ya da birisi yaptı mı?
Ona iltifat ettim.. bu bir tür özel izin gerektiriyor mu?
İlişkiler kurulur hem insanlar tarafından hem de sorumluluklar eşit olarak paylaşılmaktadır.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Beluga, Airsex, Sibiryak89
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 13:00
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 12:23 yargılıyorsunuz ama kimse yok Hakim olman istendi ve senin buna yetkin olmadığı açık.
Peki her zaman ikisinin de suçlu olduğu fikrine nereden kapıldınız? Siz böyle bir araştırma yaptınız mı ya da birisi yaptı mı?
İlişkiler kurulur her iki kişi tarafından ve onlardan eşit derecede sorumluyuz.
Ve durumu açıklığa kavuşturmak için birkaç soru sordum. Bunun için izin istemeniz gerekiyor mu?
Bir ilişkinin sorumluluğu ile ilişkinin sona ermesinin nedeni iki farklı şeydir.
İş yerinde toplu mali sorumluluğumuz vardır, ancak bir kişi hırsızlık yaparsa o zaman bu kolektifin hatası değil. Sağ?
Beluga
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Marinka: 04 Aug 2023, 12:05

Ben çöküşten karımı suçlamadım)) bunu nerede okudun? Olayların yaklaşık seyrini anlattım... Ayrıntılara girmeden. Ve dürüstçe şunu yazdı: evet, ilk konuşmamda bunu olduğu gibi anlattığım bir metresim vardı. çünkü o anda evliliği kurtarmak artık benim için önemli değildi. Ve evet, boşanmanın başlatıcısı benim. Kendimi sorumluluktan kurtarmıyorum çünkü aile ve evlilik ortak bir girişimdir ve tek hedefe yönelik bir oyun değildir.
Sorularıma yanıt vermeden, durum anlaşılmaz. Birkaç soru var, cevapları bir dakika sürecek. Lütfen cevap verin
Aslında soru benim ilişkimle ilgili değil, nasıl bir kadınla evlenirsiniz sorusuydu)) ama iyi cevap vereceğim.
Tanıştığımızda o bir mağazada kasiyer olarak çalışıyordu, ben de çatı ustası olarak çalışıyordum. Daha sonra kıdemli kasiyer, ardından muhasebeci, ardından da baş muhasebeci oldu ve bugün hala çalışmaktadır. Bu süre zarfında çatı ustası olarak çalıştım ve 25 yaşında yüksek öğrenim görmeye gittim. Çatı ustası olduktan sonra metro inşaatına, ardından et işleme fabrikasına gittim, o tüm bu işleri sevmiyordu çünkü. elleriyle değil kafasıyla çalışması gerekiyordu. Kuleye gittim ve enstitüdeki ikinci yılımda et fabrikasından ayrıldım. sistem yöneticisi yardımcısı olmak için ofisten ayrıldı ve ardından tam teşekküllü bir yönetici oldu. Ancak bu şirketten hoşlanmadı çünkü burası bir "sharashkin’in ofisi" ve sonra sistem yöneticisinin de öyle bir meslek olduğu ortaya çıktı, çünkü işlerinde programcılara vay be maaş veriliyor.. Her fırsatta bunları itti programcılar örneğe. Ancak herkes programcı olarak doğmaz ve herkes programcı olma arzusuna bile sahip değildir. Evet, kocasının (yani benim) prestijli bir mesleğe sahip olmasını, yüksek bir maaş almasını istiyordu... Muhtemelen, baş muhasebesinin arka planına göre kocası eşit düzeyde olsun diye, ama bir şey var tüm bunlarda yukarıda yazdığım gibi. Kişisel görüşüm ne olursa olsun buna ihtiyacım olduğuna inanıyordu: Programcı olmak ister miyim? Evet programlama okumaya başladım.. 5 kez başladım.. Bu güne kadar hala yönetici olarak çalışıyorum. . Ve arkadaşlarını bir nedenden dolayı sevmiyordu - onlar benim prodüksiyonumdan geliyorlar - gelişmiyorlar ve beni aşağı çekmiyorlar... Kendimi yukarı çekebilmem için işindeki adamlarla, programcılarla iletişim kurmam gerekiyor. Neden onların aptal olduğunu düşünüyor? çünkü fabrikadalar ve hayatlarında hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorlar. Sarhoş ya da uyuşturucu bağımlısı oldukları için değil.. Hayır. Sadece çalışkanlar. Umarım cevap verebilmişimdir?
Gerçi bu soruları gerçekten cevaplamak istemedim.
These users thanked the author hadi for the post (total 2):
Airsex, Sibiryak89
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Marinka: 04 Aug 2023, 13:05
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 04 Aug 2023, 13:00

Karısını aldatan yakışıklı bir adamı arıyorum , O halde onu burada savunma hakkınız var mı? Birisi senden bunu yapmanı mı istedi? Yoksa yetkiniz var mı?
İlişkiler kurulur her iki kişi tarafından ve onlardan eşit derecede sorumluyuz.
Ve durumu açıklığa kavuşturmak için birkaç soru sordum. Bunun için izin istemeniz gerekiyor mu?
Bir ilişkinin sorumluluğu ile ilişkinin sona ermesinin nedeni iki farklı şeydir.
İş yerinde toplu mali sorumluluğumuz vardır, ancak bir kişi hırsızlık yaparsa o zaman bu kolektifin hatası değil. Değil mi?
evet, psikolojide uzman soru sormadan önce izin ister. Üstelik bunlar sadece birkaç soru değil, tam bir liste olduğunda)) asıl sorununuz, nasıl pes edeceğinizi ve hatalarınızı nasıl kabul edeceğinizi bilememenizdir... peki, umarım hayat size bunu zamanla öğretir)
Çalışma ekibi ve aile karşılaştırılmamalıdır. Bu, kıçı parmakla karşılaştırmaktır.
Last edited by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ on 04 Aug 2023, 13:18, edited 2 times in total.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Beluga
hadi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by hadi »

Küfür etmeyin, kavga etmeyin.. Zaten 20 satırlık yazıya bakarak kimin suçlanacağı sonucuna varmak doğru değil)) 20 satıra 10 yıllık ömrümü sığdırdım.. Bu gerçek değil))
Tek bir şey söyleyebilirim. Hem oğlumla hem de kızımla (üvey kızım) iyi iletişim kurduğum için, onlar zaten yetişkin. Kızımla her gün birbirimize mesaj atıyoruz. Şu anda dahil. Bir arabada. Durumu içeriden biliyorlar ve bu da muhtemelen suçlunun sadece benim olmadığımın göstergesi. Hala benimle iletişim kurdukları için.
These users thanked the author hadi for the post:
Airsex
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

d3nan: 04 Aug 2023, 13:16 Küfür etmeyin, kavga etmeyin.. Zaten 20 satırlık yazıya bakarak kimin suçlanacağı sonucuna varmak doğru değil)) 10 yıllık ömrümü 20 satıra sığdırdım.. Bu değil gerçek))
nTek bir şey söyleyebilirim. Hem oğlumla hem de kızımla (üvey kızım) iyi iletişim kurduğum için, onlar zaten yetişkin. Kızımla her gün birbirimize mesaj atıyoruz. Şu anda dahil. Bir arabada. Durumu içeriden biliyorlar ve bu da muhtemelen suçlunun sadece benim olmadığımın göstergesi. Benimle hâlâ iletişim kurdukları için.
Marinka’da zaten suçlusun)
hadi, Beluga
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”