Geniş pi
-
Автор темыkimkim
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Geniş pi
konudan konuya. eğer pi genişse. bu, kızın daha önce sizden daha büyük bir penisle seks yaptığı anlamına mı geliyor? ya da 1 pi’de bir çift vardı ya da küçük bir üyeniz var. bir arkadaşım kız arkadaşının çok dar - gelişmemiş bir yapıya sahip olduğunu söyledi? burada büyük h’den sonra daraldığını yazacaklar. ve bazı durumlarda pi tasarlandı ve bu şekilde mi kalıyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Yanıt: Geniş pi
Bu hiçbir şey ifade etmiyor! Sadece cinsel yapısının özellikleri. Hepsi bu!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- Tanya, Sibiryak89, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
1 dakika 28 saniye sonra gönderilir :
Bunun cinsiyetle hiçbir ilgisi yok, yalnızca vücudun yapısıyla ilgisi var doğası gereği vücut. Mesela eşimin oldukça dar ve düzgün bir yarığı var, seksi sevmesine rağmen bunu her zaman büyük bir zevkle yapıyor, büyük penisleri seviyor ama penisi benden çok daha büyük bir adamla cinsel ilişkiye girdikten on beş dakika sonra bile, ben onu zaten normal olan, her şeyin oldukça sıkı olduğu vajinaya yapıştırın.
Bunun cinsiyetle hiçbir ilgisi yok, yalnızca vücudun yapısıyla ilgisi var doğası gereği vücut. Mesela eşimin oldukça dar ve düzgün bir yarığı var, seksi sevmesine rağmen bunu her zaman büyük bir zevkle yapıyor, büyük penisleri seviyor ama penisi benden çok daha büyük bir adamla cinsel ilişkiye girdikten on beş dakika sonra bile, ben onu zaten normal olan, her şeyin oldukça sıkı olduğu vajinaya yapıştırın.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 4):
- Martin, Tanya, Sibiryak89, YeniDim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 10 months
Önceki cevaplara katılmıyorum. Bütün kadınlarıyla yumruklaşma pratiği yaptı. Ve ondan sonra, kova nesnel olarak genişliyor, elbette değil, daha da genişliyor. Üstelik vücut yapıları hemen hemen aynı olmasına rağmen kadınların yaş ve boyları farklıdır. Belki birkaç yıl boyunca seks yapmasalardı önceki cilde geri dönerlerdi. Ama onlar benimleyken boyut azalmadı.
-
Автор темыkimkim
örneğin sikişiyorsun ve hiçbir şey hissetmiyorsun. Bu aynı yapı mı yoksa birkaç gün önce uzatılmış mıydı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 2 years 11 months
Uyarılma ve seks sırasında kadının amı genişler. Daha sonra orijinal boyutuna geri döner)
-
Автор темыkimkim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 3 years
Geniş, bu konsept muhtemelen çok başarılı değil. Elastik demek muhtemelen daha doğru olur. Eşimin vajinası iki büyük penisin rahatça girebileceği kadar genişleyebiliyor. Sıradan yaşamda bu fark oldukça dardır. Oğlumuz küçük penisiyle annesini özgürce orgazma ulaştırıyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 7 months
Bir keresinde bir arkadaşımla vajina türüne göre kilometrenin nasıl belirleneceği konusunda tartışmıştım. Bana her zaman kullanılan kedinin her zaman çok koyu bir renk tonu aldığını, bazen tamamen siyah olduğunu düşünmüşümdür ve etrafındaki sürtünme de bunu gösteriyor gibi görünüyor. Nadiren kullanılan taze amcıklar ise tam tersine pembe ve düzgündür, kuru kayısı gibi çiğnenmez. Yoldaş, gösterinin başında berbat bir kedinin açık bir kova gibi göründüğünü ve aletin bir kalem gibi içinde sallandığını ve aynı zamanda karanlık olmasının da gerekmediğini ısrarla vurguladı. Esneklik hakkında kim ne derse desin, eğer bir kadın sık sık yumruk atıyor ve aynı anda iki siki aynı anda deliğe sokuyorsa, bu sonuçsuz kalmaz. Uzun bir aradan sonra elbette bir şekilde daha da sıkılaşabilir, ancak bana öyle geliyor ki hala bir boşluk olacak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Bunların hepsi bireysel, vajina kaslarına bağlı, var, bunu söyleyeceğim, cilalı olanlar var, içlerinde elastik, atletik olanlar var, bir kovadaki gibi, zaten yazdım, eşim MS mezunu artistik jimnastik, 2 çocuk doğurdu ama bazen şaka yapıyor, penisi vajina gibi sıkıyor ve ne yapacaksın diye soruyor. Paniklemeye başlıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum, çekeceğim, birden canım acıyacak, tek cevap var, hemen burnumu ısıracağım, bırakıverecek
bu ara söz... Yürürken hatırladım, öğrencilik yıllarımda kimseyi reddetmeyen, küçük, zayıf ve amcığı bir kız gibiydi fare gözü, ona verilen tanım buydu, daha önce hiç duymamıştım. Her şey bireyseldir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 449
- Registered for: 3 years 10 months
Buradaki her şey bireyseldir. Cinsel partnerlerin sayısı ile üyelerinin büyüklüğü ve genişliği arasında bir ilişki yoktur. Aksi takdirde doğum yapanların genellikle hiçbir şeyin hissedilmediği çok geniş bir vajinası olur ancak pratikte durum böyle değildir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Uzmanlara soru))
Kadınların amlarının büyüklüğünün bacaklarının büyüklüğüne bağlı olduğunu fark eden var mı? Kişisel deneyimime dayanarak buna dikkat ettim, büyük patileri olan birkaç arkadaş vardı.
Kadınların amlarının büyüklüğünün bacaklarının büyüklüğüne bağlı olduğunu fark eden var mı? Kişisel deneyimime dayanarak buna dikkat ettim, büyük patileri olan birkaç arkadaş vardı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 65
- Registered for: 2 years 5 months
Aslında vajina bir kastır ve bir yerde bu kasın ile uyum sağladığı bilgisine rastladım. size üye ortak. Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post