İsimsiz olarak! Dikkat! Onu atmayın! Aksine, hayatın sert gerçekliği ve gerçeği. Ne zaman...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 İsimsiz olarak! Dikkat! Onu atmayın! Aksine, hayatın sert gerçekliği ve gerçeği. Ne zaman...

Unread post by Anonim »

İsimsiz olarak! Dikkat! Onu atmayın! Aksine, hayatın sert gerçekliği ve gerçeği. 12 yaşına geldiğimde babam evimizden sonsuza kadar ayrıldı ve başkentte iz bırakmadan ortadan kayboldu. Annem fazla acı çekmeden sevgilisini getirdi ve tek odalı bir dairede toplandık. Oda çok büyük olmasına rağmen her gece tokatlar ve inlemeler duyuyordum. Muhtemelen benim küçük olduğumu ve ne olduğunu anlamadığımı düşündüler ama ben anladım. O an psikolojim bozuldu. Dinleyemiyordum ve ne zaman duymamak için kulaklığımı kulağıma taksam annem müziğin sesi çok yüksek olduğundan ve o saatte uyumam gerektiğinden dolayı beni dövüyordu. Hatta daha sessiz olacaklarını söylemekten, ne yaptıklarını anladığımı ima etmekten bile korkuyordum. Üvey babamın bana şaplak atmasından korkuyordum. Ondan çok korkuyordum. Ve aynı anda bundan nefret ettim. Anne inledi ve üvey baba da onunla aynı anda inledi. Küçük kızın duyguları kimsenin umurunda değildi. O kadar küstahlaştılar ki, sabahları kıyafet giymeyi "unuttular" ve battaniyesiz, külotsuz çıplak yattılar ve kullanılmış prezervatifler yerde yatıyordu. Çok acı çekiyordum ve en kötüsü de kimsenin bana oy verme hakkını vermemesiydi. Bir keresinde ben zaten 14 yaşındaydım. Okuldan eve aç geldim ve akşam yemeği yerine üvey babam mutfakta anneme kaba bir şekilde vurdu. Kapıyı bile kapatmadılar. Annem geldiğimi duyunca onu hemen şu sözlerle itti: "Geldi, giyin! Ona akşam yemeği hazırlamamız lazım."
O şöyle dedi: "Kim oluyor Ona yiyecek bir şeyler bulacağım” dedi ve sonrasında şaplaklar hızlandı.. 18 yaşına geldiğimde okuldan mezun oldum. Mezuniyetten eve geldim ve üvey babam sarhoş olduğum için bana vurdu, oysa ben tamamen ayıktım ve o da çöpte sarhoştu.
Herhangi bir yere kaçmaya hazırdım. Geceyi bir arkadaşımla geçirmek için kaçtım ve eve döndüğümde üvey babam beni dövdü. Göğsüne dokundu ve güçlü ellerinde morluklar bıraktı. Bu piç beni rahatsız etti, kafasına tencereyle vurdum, o da acıyla eğildi. Annesi ona sürtük dedi ve piçine üzülmek için koştu. Her şeyden yoruldum ve büyükannemin yanına gittim. Çok katı bir kadındır ve kendi kuralları vardır. Beni desteklemeyi reddetti ve ben de bir şekilde temizlik ve temizlikçi olarak gece vardiyasında çalışmak zorunda kaldım, ayrıca üniversitede okuyordum. Kabul edilmiş. Şimdi 20 yaşındayım ve yine annemle yaşıyorum. Birkaç ay önce bu ucube özgür bir yaşam için onu terk etti. Uzun süre ağladı ve bana saldırdı. Onun başını okşamamı ve onun için üzülmemi bekliyordu. Peki bana ve çocukluğuma kim üzüldü? Yakında bir yerlerde bir adamla tanıştı. Çok akıllı, mütevazı, zeki. Yanlışlıkla sosyal ağlarının şifresini içeren bir not defteri buldum ve onunla bu adam arasındaki yazışmaları okudum. Bilirsin. O hala bir fahişeydi, onu o kadar çok pislikle baştan çıkardı ki ve o... O farklı. Başlangıçta çocukluğumu ve gençliğimi mahvettiği için fahişe annemden intikam almaya karar verdim. Yaşlı ve işe yaramaz bir cüzdan olduğunu, çocuğunun bile ihtiyaç duymadığını anlasın diye erkeğini götürmeye karar verdim. İlk buluşmalarından önce ona yazdım. Uzun süre yazıştık ve ona sempati duymaya başladım. Ve burada. Vay. Tanıştılar ve bizimle yaşayacağını söyledi. Yazışmalarda flört etmesine karşılık vermedi. Ona tavsiyede bulundum: belki de acele etmemelidir. İşin garibi beni dinledi ve biraz bekleyeceğini söyledi. Bir aydır onunla VKontakte’de yazışıyorum ve VK’daki iletişimini annesiyle ve benimle karşılaştırıyorum ve bana minnettar olacağım, annem sadece kirli bir fahişe olduğu için daha istekli (kaba ama dürüst) ) ve ben mütevazı bir kızım, genç ve güzel. O ve ben çizgiyi aştık. Bir hafta önce sanal seks yaptık. Artık her sabah şöyle yazıyor: Sevgilim, aç gözlerini, donacaksın ve buna benzer şeyler. Annemden intikam almama ve nasıl aşık olduğumu fark etmememe rağmen. Onunla konuşup her şeyi itiraf etmek istiyorum. Beni anlamamasından ve bizimle yaşamaya gelmesinden korkuyorum. Beni değil annemi seçecek. Bunu yapamam! Buna dayanamıyorum! Ne yapacağımı bilmiyorum. Kafası karışmış. Kendisi başka bir şehirden ve bugün annesi onu buluşmaya çağırdı. Ona sevgiyle kedi dediğini duydum. Bütün bu peri masalı gerçekten onun için genç bir kızın oynadığı bir oyun mu?
Cazibe
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Anonim! Dikkat! Onu atmayın! Aksine, hayatın sert gerçekliği ve gerçeği. Ne zaman...

Unread post by Cazibe »

Ebeveyninizin dünyevi bilgelik ve zeka eksikliğinden dolayı şanssızdınız. Bir erkeğin genç bir kızdan hoşlanması onun için normaldir, ama senin için!? Artık önünüzde tüm hayatınız var ve neye izin verilmemesi gerektiği ve nasıl davranacağınıza dair deneyiminiz var. Benim deneyimim seninkinden daha kolay, annem bir keresinde babası tarafından yakılmıştı ve normal yaşama arzusu olmasına rağmen başkalarının içeri girmesine izin vermemişti. Ama normal yaşamak kısıtlamalarla sonuçlandı, bu insanlarla arkadaş olmayın, büyüyünce, daha iyisi ölünce önemli şeyler yapın. Üstelik yazdıklarım doğrudur. Zamanla, ölümüne yaklaştıkça, onun bir zihinsel bozukluğu olduğunu öğrendim ve bu çok uzun zaman önceydi; büyükannemde de benzer bir şey vardı, ama o bir despottu. Bunu neden yazdım, ailenizin kadın soyundaki geçmişine dikkatlice bakın, kökler orada olabilir ya da ciddi bir kafa hastalığı olabilir; sarsıntılar, zamanında tedavi edilmeyen şiddetli morluklar. Annem aslında demanstan öldü ve ölümü korkunçtu. Artık umarım normal evlatlar yetiştirirsin, öncelikle sana iyi şanslar ve bilgelik.
gport
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
 Yanıt: Anonim! Dikkat! Onu atmayın! Aksine, hayatın sert gerçekliği ve gerçeği. Ne zaman...

Unread post by gport »

Yine de onunla konuşmaya değer olduğunu düşünüyorum. Ve sonra karar ver.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”