çifte istiyorum
-
Автор темыOksi1991
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 6 months
çifte istiyorum
Sevgili bir kocam var ama uzun zamandır çifte penetrasyonla ilgili düşünceler bana eziyet ediyor. Ben değişmek istemiyorum. İkinci erkek benim için aldatmakla eşdeğerdir, teklif etse bile kabul etmem.
Ama penis aparatlı oyuncaklar gördüm. Kocanıza satın alması ve denemesi için nasıl ipucu verilir? Bundan önce sadece kıçta bir tıkaç vardı. Sadece anal.
Peki kızlara bir soru, kim iki erkekle ve böyle bir oyuncakla karşılaştırılabilecek hislere sahipti?
Ama penis aparatlı oyuncaklar gördüm. Kocanıza satın alması ve denemesi için nasıl ipucu verilir? Bundan önce sadece kıçta bir tıkaç vardı. Sadece anal.
Peki kızlara bir soru, kim iki erkekle ve böyle bir oyuncakla karşılaştırılabilecek hislere sahipti?
- These users thanked the author Oksi1991 for the post (total 2):
- Süleyman, Büyüleyici
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: çift kişilik istiyorum
Hiçbir oyuncak canlı bir penisin yerini tutamaz...... bunu anlamak için partnerinize açılmanız gerekir. Ve eğer aranızda tam bir güven varsa, o zaman ikiniz bundan keyif alacaksınız...
Ve kesinlikle pişman olmayacaksınız......
Ve kesinlikle pişman olmayacaksınız......
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
- Orientation: heteroseksüel
Çeşitli şeyler, oyuncaklar ve yaşayan bir insan…. Peki, bir oyuncakla başlamak istiyorsanız, o zaman bir BDSM oteline gidebilirsiniz, bir delikte kocanın çift penetrasyonu için bir salıncak var, diğerinde ise prezervatifle diyot salınımı var
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
Oyuncaklara karşı olan ve bunun onlara hakaret olduğunu hemen düşünen adamları hiç anlamadım
Sanırım öyle muhafazakarsa ve sözlü anlaşmazlık riski yüksekse, o zaman doğru oyuncağı kendiniz seçmek, satın almak ve seksten önce onu vahşi bir arzuyla ve bu arzuyu eşinizle yerine getirme isteğiyle çıkarmak daha iyidir. sevgili koca.Oksi1991: ↑22 Jan 2023, 02:45 Sevdiğim bir kocam var ama uzun zamandır çifte penetrasyonla ilgili düşünceler bana işkence ediyor. Ben değişmek istemiyorum. İkinci erkek benim için aldatmakla eşdeğerdir, teklif etse bile kabul etmem.
İki erkekle ve böyle bir oyuncakla eğlenen kızlara bir soru, hisler karşılaştırılabilir mi?
Oyuncaklara karşı olan ve bunun onlara hakaret olduğunu hemen düşünen adamları hiç anlamadım
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
- Registered for: 2 years 8 months
Kocanıza arzularınızı anlatmalısınız. Aksi takdirde ilişkilerdeki tüm sorunlar yetersizlikten kaynaklanmaktadır. Aynı anda iki tane alabilmeniz için cinsiyet çeşitliliği için bir oyuncak almayı teklif edin. Veya bir oyuncak kullandıkları bir video bulun ve denemek istediğinizi söyleyin. Bunda yanlış bir şey yok.
- These users thanked the author Mihaaaa 4 for the post:
- Büyüleyici
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Elbette hiçbir şey penisin yerini tutamaz! Ancak iki penis isteyip istemediğinizi anlamanın bir yolu olarak oyuncağın yeri doldurulamaz. Göreyim seni!
-
- Orgazm!
- Total posts: 896
Bu yüzden bir oyuncakla başlamaya inanıyorum, sonra eğer kocasına beni iki kişinin sikmesini istediğimi söylerse, o zaman böyle bir açık sözlülükle gözlerinin içine girebilirsin.
2 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Bu yüzden bir oyuncakla başlamayı düşünüyorum, eğer kocasına bunu söylerse o zaman Beni iki kişinin sikmesini istiyorum, bu kadar açık sözlülüğün için gözüne yumruk yiyebilirsin.
2 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Bu yüzden bir oyuncakla başlamayı düşünüyorum, eğer kocasına bunu söylerse o zaman Beni iki kişinin sikmesini istiyorum, bu kadar açık sözlülüğün için gözüne yumruk yiyebilirsin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 5 months
13 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
Anladım Uzun zamandır karımla MFM’yi istiyordum, o da çok uzun süre buna karşıydı. Seks oyuncaklarla, bir tıkaçla ve bir penisle yapılıyordu, o gerçekten çifti seviyordu. Sonra iki adamı denemeyi kabul etti. İlk sefer çift penetrasyon yoktu, ancak böyle bir seksten sonra karısı çok sevindi, sonra kedide hem ikili hem de ikili olmak üzere farklı pozisyonlar denemeye başladılar ve sonra karısı rahatladı. Artık bizim için şaka yapmak bir seçenek gibi. Duygulardan bahsetti, süper olduğunu, oyuncaklarla karşılaştırılamayacağını söylüyor, birinin arkadan diğerinin ağzından vermesini ve amımdaki iki sikten boşalmamı gerçekten seviyorOksi1991: ↑22 Jan 2023, 02:45 Sevdiğim bir kocam var ama uzun zamandır çifte penetrasyonla ilgili düşünceler bana işkence ediyor. Ben değişmek istemiyorum. İkinci erkek benim için aldatmakla eşdeğerdir, teklif etse bile kabul etmem.
Ve iki erkekle ve böyle bir oyuncakla eğlenen kızlara bir soru, bu duygular karşılaştırılabilir mi?
13 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
En doğru şey, kocanıza arzularınızı anlatın. En azından sadece bir ipucu. Eşim ve ben tamamen açığız ve arzularımız hakkında doğrudan konuşuruz, çok daha az soru ve sorun olurOksi1991:22 Jan 2023, 02:45 Sevdiğim bir kocam var ama ben uzun zamandır çifte penetrasyonla ilgili düşünceler yüzünden eziyet çekiyorlar. Ben değişmek istemiyorum. İkinci erkek benim için aldatmakla eşdeğerdir, teklif etse bile kabul etmem.
Peki iki erkekle ve böyle bir oyuncakla benzer duygular yaşayan kızlara bir soru?
-
- ön sevişme
- Total posts: 102
Kocamın başka bir partner fikrinden hoşlanmayacağını düşünüyorum.
Onunla konuşmaya çalışmalıyız. Destekleyeceğini düşünüyorum. Veya yukarıda da önerildiği gibi kendiniz satın alabilir ve seksten önce ne denemek istediğinizi bize anlatabilirsiniz. Sırf eğlence için de olsa kabul etmeliyim.
Onunla konuşmaya çalışmalıyız. Destekleyeceğini düşünüyorum. Veya yukarıda da önerildiği gibi kendiniz satın alabilir ve seksten önce ne denemek istediğinizi bize anlatabilirsiniz. Sırf eğlence için de olsa kabul etmeliyim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Küçük başlayın; oyuncaklar en iyisidir.
Vibratörler, fişler vb.
Bunda yanlış bir şey yok.
Kıçımı siktiğimde, klitoral uyarıcılı bir vibratörü amımın içine sokuyorum - böylece kesinlikle uçup gidiyor.
Vibratörler, fişler vb.
Bunda yanlış bir şey yok.
Kıçımı siktiğimde, klitoral uyarıcılı bir vibratörü amımın içine sokuyorum - böylece kesinlikle uçup gidiyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
Oksi1991, bu yüzden ona bunun senin için ilginç olduğunu söyle çift hissetmek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
İki erkekle seks, bir erkek ve bir oyuncakla seks yapmakla kesinlikle aynı şey değildir.
mastürbasyonbir yapay penisle, bir erkekle seksin yerini alamaz.
mastürbasyonbir yapay penisle, bir erkekle seksin yerini alamaz.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- çapkın, Büyüleyici, Anna Dimitrova
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
- Registered for: 2 years 10 months
Tamamen katılıyorum!Marinka: ↑22 Jan 2023, 20:13 İki erkekle seks, bir erkek ve bir oyuncakla seks yapmakla kesinlikle aynı şey değildir.
mastürbasyon bir yapay penis ile bir erkekle seksin yerini almaz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Oksi1991, Bilirsin, birçok grup seks katılımcısı şununla başladı: oyuncaklar. ve sonra - gidiyoruz!..
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Anna Dimitrova
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 9 months
Kişisel mesaj olarak yazabilirsiniz, orada anlatırım.
Başarılar dilerim!
Öncelikle 2 yapay penis satın alabilirsiniz - Kocanıza, bedenin sığacağından emin olmadığınızı söyleyin.. Sırasında önerin seks, yapay penis’i önce kıçına sokar, sikini kediye sokar. Diğerinde, ters çevirin ve arada, her iki taraftaki gerçek bir penisin, boyutla bağlantısı olmadan bir dildak ile karşılaştırılamayacağını söyleyin. Bırakın da bununla pişsin.. Duruma göre..
Kişisel mesaj olarak yazabilirsiniz, orada anlatırım.
Başarılar dilerim!
-
Автор темыOksi1991
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
5 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Hayır, sadece muhafazakar değilim. Oyuncaklarımız ve çeşitlerimiz var. Kelepçeler, tıkaçlar ve bir çift vibratör. Birlikte yürüyüşe çıktığımız küçük olan da dahil. Ama bütün bunlar benim onayımla onun inisiyatifinde. Ama aynı anda iki delikte hareket etmesini istiyorum. Teklif etmekten korkuyorum, birdenbire gücenecek ve benim için yeterli olmadığına karar verecek.Solomon: ↑22 Jan 2023, 06:36 о ve iki erkekle ve
Bence eğer muhafazakarsa ve sözlü olarak anlaşmazlığa düşme riski yüksekse, o zaman doğru oyuncağı kendiniz seçip satın almanız ve seksten önce almanız daha iyi olur. Bunu çılgın bir arzu ve bu arzuyu sevgili kocamla gerçekleştirme isteğiyle ortaya koydum.
Oyuncaklara karşı olan ve bunu hemen hakaret sayan adamları hiç anlamadım
5 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Evet, üçüncü bir ortak da istemiyorum. Ve gerçekten yeni hisler istiyorum. Nasıl bir şey olduğunu deneyimleyinViktorPiter: ↑22 Jan 2023, 09:14 ViktorPiter » Dün, 11:14
Sanırım kocam bu fikirden hoşlanmayacak başka bir ortak
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 2 years 7 months
Biz genç bir çiftiz ve biz de sürekli çift seks fantezisi kuruyoruz ve hatta bunu oyuncaklarla denedik, kız çok memnun ama anal hala yeterince gelişmemiş, ancak canlı bir penisle daha az acı olacağını düşünüyorum
- These users thanked the author Niş for the post (total 3):
- SeRg !$!, Büyüleyici, Turbo94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post