Eski hikayelerden biri.
Bir kızla tanıştım. Sıradan, hoş bir görünüm, ancak dikkat çekici bir figürle - büyük elastik göğüsler, dar bir bel, geniş, güçlü, güzel bir popo ve ince bacaklar. Randevulardan birinde, arabamda öpüşerek ve hafifçe sevişerek benden evine gitmemi istedi, ben de çok heyecanlandığım için onunla sevişmeye başladım. Benim için oldukça beklenmedik bir şekilde, kanepede vajinal seks sırasında, onu başının arkasından yakaladı ve zorla kanepeden kaldırdı, önünde dizlerinin üstüne koydu ve güzel, sıcak, ıslak ağzını sikmeye başladı. Bu arada, onu harika bir şekilde kabul etti, ama buna daha sonra değineceğim. Sonra onu uzun süre farklı şekillerde becerdim falan. Bitirdiğimde, başka bir odadaydık ve onun yatağındaydık, yine yumuşak, sıcak, ıslak ve kaygan aletimi spermimden ve kayganlaştırıcısından aldı ve bariz bir zevkle emmeye başladı. Bu işlemi tamamladığında penisin yanında uyumak istediğini söyleyip yüzünü içine gömdü, üzerini bir battaniyeyle örttü ve bence uykuya daldı.
Yanılmıyorsam yanılmıyorsam , ertesi gün ya da ertesi gün, ilk seksimizi hatırlayarak gözlerimin içine bakarak şöyle dedi: Şimdiye kadar kimse beni dizlerimin üstüne çöktürmedi. O anda sesinde ve gözlerinde, bu sözleri söylerken ne hissettiğini açıkça yakaladım; bu bir çeşit huşu, tevazu, şehvet, cinsel tatmin ve itaat etme arzusunun karışımıydı ama aynı zamanda bir itaat duygusuydu. beğendiği için kendisiyle gurur duyuyor.
Böyle bir durum yaşamamış erkekler için böyle bir deneyim yaşamak isterim. Ve kızların bu hikayeyi okuduktan sonra yorum bırakmak isteyip istemediklerini bilmek istiyorum. Benzer bir deneyim yaşadıysanız bize böyle bir andaki duygularınızı anlatın....
These users thanked the author Dr.Who for the post (total 3):
Eski hikayelerden biri. Bir kızla tanıştım. Sıradan, hoş bir görünüm, ancak dikkat çekici bir figürle - büyük elastik göğüsler, dar bir bel, geniş, güçlü, güzel bir popo ve ince bacaklar. Randevulardan birinde, arabamda öpüşerek ve hafifçe sevişerek benden evine gitmemi istedi, ben de çok heyecanlandığım için onunla sevişmeye başladım. Benim için oldukça beklenmedik bir şekilde, kanepede vajinal seks sırasında, onu başının arkasından yakaladı ve zorla kanepeden kaldırdı, önünde dizlerinin üstüne koydu ve güzel, sıcak, ıslak ağzını sikmeye başladı. Bu arada, onu harika bir şekilde kabul etti, ama buna daha sonra değineceğim. Sonra onu uzun süre farklı şekillerde becerdim falan. Bitirdiğimde, başka bir odadaydık ve onun yatağındaydık, yine yumuşak, sıcak, ıslak ve kaygan aletimi spermimden ve kayganlaştırıcısından aldı ve bariz bir zevkle emmeye başladı. Bu işlemi tamamladığında penisin yanında uyumak istediğini söyleyip yüzünü içine gömdü, üzerini bir battaniyeyle örttü ve bence uykuya daldı. Yanılmıyorsam yanılmıyorsam , ertesi gün ya da ertesi gün, ilk seksimizi hatırlayarak gözlerimin içine bakarak şöyle dedi: Şimdiye kadar kimse beni dizlerimin üstüne çöktürmedi. O anda sesinde ve gözlerinde, bu sözleri söylerken ne hissettiğini açıkça yakaladım; bu bir çeşit huşu, tevazu, şehvet, cinsel tatmin ve itaat etme arzusunun karışımıydı ama aynı zamanda bir itaat duygusuydu. beğendiği için kendisiyle gurur duyuyor. Böyle bir durum yaşamamış erkekler için böyle bir deneyim yaşamak isterim. Ve kızların bu hikayeyi okuduktan sonra yorum bırakmak isteyip istemediklerini bilmek istiyorum. Benzer bir deneyim yaşadıysanız bize böyle bir andaki duygularınızı anlatın....:-)
Dr.Who: ↑18 Jan 2023, 09:48
Eski hikayelerden biri.
Bir kızla tanıştım. Sıradan, hoş bir görünüm, ancak dikkat çekici bir figürle - büyük elastik göğüsler, dar bir bel, geniş, güçlü, güzel bir popo ve ince bacaklar. Randevulardan birinde, arabamda öpüşerek ve hafifçe sevişerek benden evine gitmemi istedi, ben de çok heyecanlandığım için onunla sevişmeye başladım. Benim için oldukça beklenmedik bir şekilde, kanepede vajinal seks sırasında, onu başının arkasından yakaladı ve zorla kanepeden kaldırdı, önünde dizlerinin üstüne koydu ve güzel, sıcak, ıslak ağzını sikmeye başladı. Bu arada, onu harika bir şekilde kabul etti, ama buna daha sonra değineceğim. Sonra onu uzun süre farklı şekillerde becerdim falan. Bitirdiğimde, başka bir odadaydık ve onun yatağındaydık, yine yumuşak, sıcak, ıslak ve kaygan aletimi spermimden ve kayganlaştırıcısından aldı ve bariz bir zevkle emmeye başladı. Bu işlemi tamamladığında penisin yanında uyumak istediğini söyleyip yüzünü içine gömdü, üzerini bir battaniyeyle örttü ve bence uykuya daldı.
Yanılmıyorsam yanılmıyorsam , ertesi gün ya da ertesi gün, ilk seksimizi hatırlayarak gözlerimin içine bakarak şöyle dedi: Şimdiye kadar kimse beni dizlerimin üstüne çöktürmedi. O anda sesinde ve gözlerinde, bu sözleri söylerken ne hissettiğini açıkça yakaladım; bu bir çeşit huşu, tevazu, şehvet, cinsel tatmin ve itaat etme arzusunun karışımıydı ama aynı zamanda bir itaat duygusuydu. beğendiği için kendisiyle gurur duyuyor.
Böyle bir durum yaşamamış erkekler için böyle bir deneyim yaşamak isterim. Ve kızların bu hikayeyi okuduktan sonra yorum bırakmak isteyip istemediklerini bilmek istiyorum. Siz de benzer bir deneyim yaşadıysanız bize böyle bir andaki duygularınızı anlatın....
Benim için bu en ideal seçenek, başlangıcın yumuşak, vanilya, devamının ise heyecan arttıkça sert, sert olması. Sadece bir erkeğin bir rolü oynamaması, kendisinin de bunu istemesi ve sevmesi gerekir. Aksi halde parodiye dönüşecek veya bundan iyi bir şey çıkmayacak.
These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
[quote=Dr.Who post_id=160876 time=1674024480 user_id= 14984] Eski hikayelerden biri. Bir kızla tanıştım. Sıradan, hoş bir görünüm, ancak dikkat çekici bir figürle - büyük elastik göğüsler, dar bir bel, geniş, güçlü, güzel bir popo ve ince bacaklar. Randevulardan birinde, arabamda öpüşerek ve hafifçe sevişerek benden evine gitmemi istedi, ben de çok heyecanlandığım için onunla sevişmeye başladım. Benim için oldukça beklenmedik bir şekilde, kanepede vajinal seks sırasında, onu başının arkasından yakaladı ve zorla kanepeden kaldırdı, önünde dizlerinin üstüne koydu ve güzel, sıcak, ıslak ağzını sikmeye başladı. Bu arada, onu harika bir şekilde kabul etti, ama buna daha sonra değineceğim. Sonra onu uzun süre farklı şekillerde becerdim falan. Bitirdiğimde, başka bir odadaydık ve onun yatağındaydık, yine yumuşak, sıcak, ıslak ve kaygan aletimi spermimden ve kayganlaştırıcısından aldı ve bariz bir zevkle emmeye başladı. Bu işlemi tamamladığında penisin yanında uyumak istediğini söyleyip yüzünü içine gömdü, üzerini bir battaniyeyle örttü ve bence uykuya daldı. Yanılmıyorsam yanılmıyorsam , ertesi gün ya da ertesi gün, ilk seksimizi hatırlayarak gözlerimin içine bakarak şöyle dedi: Şimdiye kadar kimse beni dizlerimin üstüne çöktürmedi. O anda sesinde ve gözlerinde, bu sözleri söylerken ne hissettiğini açıkça yakaladım; bu bir çeşit huşu, tevazu, şehvet, cinsel tatmin ve itaat etme arzusunun karışımıydı ama aynı zamanda bir itaat duygusuydu. beğendiği için kendisiyle gurur duyuyor. Böyle bir durum yaşamamış erkekler için böyle bir deneyim yaşamak isterim. Ve kızların bu hikayeyi okuduktan sonra yorum bırakmak isteyip istemediklerini bilmek istiyorum. Siz de benzer bir deneyim yaşadıysanız bize böyle bir andaki duygularınızı anlatın....:-) [/quote] Benim için bu en ideal seçenek, başlangıcın yumuşak, vanilya, devamının ise heyecan arttıkça sert, sert olması. Sadece bir erkeğin bir rolü oynamaması, kendisinin de bunu istemesi ve sevmesi gerekir. Aksi halde parodiye dönüşecek veya bundan iyi bir şey çıkmayacak.
Oyunları veya parodileri kabul etmiyorum; yalnızca sevişme sırasındaki karşılıklı, spontan eylemler, arzular ve duygular, süreçteki her iki tarafa da gerçek zevk getirebilir...)))
Oyunları veya parodileri kabul etmiyorum; yalnızca sevişme sırasındaki karşılıklı, spontan eylemler, arzular ve duygular, süreçteki her iki tarafa da gerçek zevk getirebilir...)))
Dr.Who: ↑18 Jan 2023, 10:02
Oyunları veya parodileri kabul etmiyorum; yalnızca sevişme sırasındaki karşılıklı, spontan eylemler, arzular ve duygular, sürecin her iki katılımcısına da gerçek zevk getirebilir...)))
Önemli olan sert ve kaba seksin sıradan sadizme dönüşmemesidir. Bir erkek kendini kontrol etmeli ve ince çizgiyi aşmamalıdır.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Dr.Who post_id=160881 time=1674025376 user_id= 14984] Oyunları veya parodileri kabul etmiyorum; yalnızca sevişme sırasındaki karşılıklı, spontan eylemler, arzular ve duygular, sürecin her iki katılımcısına da gerçek zevk getirebilir...))) [/quote ]
Önemli olan sert ve kaba seksin sıradan sadizme dönüşmemesidir. Bir erkek kendini kontrol etmeli ve ince çizgiyi aşmamalıdır.
Marinka,
Eğer bir erkekse ya da kadınların birbirleriyle olan insan ilişkileri çizgisini aşmamak için kendilerini kontrol etmeleri gerekiyor, bu endişe verici bir işaret. Karşılıklı sempati veya sevgide sadizm, taklit veya başka sapmalar olamaz.
Ben şahsen bir kadından yayılan, bana sempati veya sevgi duyduğunda bilinçsizce yaydığı şehvetli sıcaklığı hissetmeyi seviyorum. Ve çoğu zaman, sanırım, kadınsı sıcaklığın bu bilinçsiz ışıltısı, hoşlandığım kız veya kadınla ilgili olarak deneyimlediğim benimkine yanıt olarak ortaya çıkıyor...
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Eğer bir erkekse ya da kadınların birbirleriyle olan insan ilişkileri çizgisini aşmamak için kendilerini kontrol etmeleri gerekiyor, bu endişe verici bir işaret. Karşılıklı sempati veya sevgide sadizm, taklit veya başka sapmalar olamaz. Ben şahsen bir kadından yayılan, bana sempati veya sevgi duyduğunda bilinçsizce yaydığı şehvetli sıcaklığı hissetmeyi seviyorum. Ve çoğu zaman, sanırım, kadınsı sıcaklığın bu bilinçsiz ışıltısı, hoşlandığım kız veya kadınla ilgili olarak deneyimlediğim benimkine yanıt olarak ortaya çıkıyor...:-)
Dr.Who: ↑18 Jan 2023, 11:34Marinka,
Bir erkek ya da kadının birbirleriyle olan insan ilişkileri çizgisini aşmamak için kendilerini kontrol etmesi gerekiyorsa, bu endişe verici bir işarettir. Karşılıklı sempati veya sevgide sadizm, taklit veya başka sapmalar olamaz.
Ben şahsen bir kadından yayılan, bana sempati veya sevgi duyduğunda bilinçsizce yaydığı şehvetli sıcaklığı hissetmeyi seviyorum. Ve çoğu zaman, öyle olduğunu düşünüyorum, kadınsı sıcaklığın bu bilinçsiz ışıltısı, hoşlandığım kadınla, kızla ilişkimde yaşadığım benimkine tepki olarak ortaya çıkıyor...
Gerçeklikten kopuşa ve dünyaya pembe gözlüklerle bakmaya çok benziyor. Belki şu anda bir aşk durumundasınız. Harika bir duygu ama ne yazık ki çok uzun sürmüyor. Sadece bu durumda daha uzun süre kalmanı dileyebilirim. Peki, Dünya’ya döndüğünüzde yukarıda yazdıklarımı unutmayın.
[quote=Dr.Who post_id=160905 time=1674030852 user_id= 14984] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Bir erkek ya da kadının birbirleriyle olan insan ilişkileri çizgisini aşmamak için kendilerini kontrol etmesi gerekiyorsa, bu endişe verici bir işarettir. Karşılıklı sempati veya sevgide sadizm, taklit veya başka sapmalar olamaz. Ben şahsen bir kadından yayılan, bana sempati veya sevgi duyduğunda bilinçsizce yaydığı şehvetli sıcaklığı hissetmeyi seviyorum. Ve çoğu zaman, öyle olduğunu düşünüyorum, kadınsı sıcaklığın bu bilinçsiz ışıltısı, hoşlandığım kadınla, kızla ilişkimde yaşadığım benimkine tepki olarak ortaya çıkıyor...:-) [ /quote]
Gerçeklikten kopuşa ve dünyaya pembe gözlüklerle bakmaya çok benziyor. Belki şu anda bir aşk durumundasınız. Harika bir duygu ama ne yazık ki çok uzun sürmüyor. Sadece bu durumda daha uzun süre kalmanı dileyebilirim. Peki, Dünya’ya döndüğünüzde yukarıda yazdıklarımı unutmayın.
Marinka,
Ne yaptığınıza bağlıdır gerçeği kabul edin... Her durumda, her iki fikir de, yargı da özneldir ve yalnızca kişisel gerçeklikte işe yarar... 45 yaşında Açık fikirli bir kişi, hangi renk olursa olsun artık zorla veya gönüllü olarak gözlük takamaz veya takamaz. "Sonsuz Sevgi tek Gerçektir, geri kalan her şey bir yanılsamadır" ifadesinin anlamını anladıktan sonra, dünya değişir ve bana öyle geliyor ki, daha iyiye doğru..
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Ne yaptığınıza bağlıdır gerçeği kabul edin...:-) Her durumda, her iki fikir de, yargı da özneldir ve yalnızca kişisel gerçeklikte işe yarar...:-) 45 yaşında Açık fikirli bir kişi, hangi renk olursa olsun artık zorla veya gönüllü olarak gözlük takamaz veya takamaz. "Sonsuz Sevgi tek Gerçektir, geri kalan her şey bir yanılsamadır" ifadesinin anlamını anladıktan sonra, dünya değişir ve bana öyle geliyor ki, daha iyiye doğru..:-)
Dr.Who: ↑18 Jan 2023, 12:01Marinka,
Neyi gerçeklik olarak kabul ettiğinize bağlıdır... Her durumda, her iki fikir de, yargı da özneldir ve yalnızca kişisel gerçeklikte işe yarar...:- ) Açık fikirli bir kişi, 45 yaşına geldiğinde, hangi renk olursa olsun artık zorla veya isteyerek gözlük takamaz veya takamaz. "Sonsuz Sevgi tek Gerçektir, geri kalan her şey bir yanılsamadır" ifadesinin anlamını anladıktan sonra, dünya değişir ve bana öyle geliyor ki, daha iyiye doğru..
Maalesef bizim dünyamıza daha uygun: "Her şey geçer, bu da geçer." Aşk romanları okurdum . Ama... bunların hepsi gerçekle hiçbir ilgisi olmayan güzel bir peri masalı.
İstediklerini gerçekmiş gibi sunan insanlar var. Eğer kendilerini bu kadar rahat hissediyorlarsa neden olmasın.
[quote=Dr.Who post_id=160918 time=1674032498 user_id= 14984] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Neyi gerçeklik olarak kabul ettiğinize bağlıdır...:-) Her durumda, her iki fikir de, yargı da özneldir ve yalnızca kişisel gerçeklikte işe yarar...:- ) Açık fikirli bir kişi, 45 yaşına geldiğinde, hangi renk olursa olsun artık zorla veya isteyerek gözlük takamaz veya takamaz. "Sonsuz Sevgi tek Gerçektir, geri kalan her şey bir yanılsamadır" ifadesinin anlamını anladıktan sonra, dünya değişir ve bana öyle geliyor ki, daha iyiye doğru..:-) [/quote]
Maalesef bizim dünyamıza daha uygun: "Her şey geçer, bu da geçer." Aşk romanları okurdum . Ama... bunların hepsi gerçekle hiçbir ilgisi olmayan güzel bir peri masalı. İstediklerini gerçekmiş gibi sunan insanlar var. Eğer kendilerini bu kadar rahat hissediyorlarsa neden olmasın.
Marinka,
Benimle ilgili planlanmış tartışma Bu forumdaki geçmiş cinsel deneyim, beklenmedik ve sorunsuz bir şekilde Ebedi hakkındaki felsefi diyaloğun ana akımına aktı...
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Benimle ilgili planlanmış tartışma Bu forumdaki geçmiş cinsel deneyim, beklenmedik ve sorunsuz bir şekilde Ebedi hakkındaki felsefi diyaloğun ana akımına aktı... :) :) :)
Dr.Who: ↑18 Jan 2023, 12:23Marinka,
Bu forumda geçmiş cinsel deneyimim hakkında planlanan tartışma, beklenmedik ve sorunsuz bir şekilde Ebedi hakkındaki felsefi diyaloğun ana akışına aktı... :) :) :)
Burada sadece seks tartışılmıyor. Cinsel deneyiminizi paylaşmaya devam edebilirsiniz, biz de diyaloğumuzu küçük bir lirik ara söz olarak değerlendireceğiz.
[quote=Dr.Who post_id=160928 time=1674033821 user_id= 14984] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Bu forumda geçmiş cinsel deneyimim hakkında planlanan tartışma, beklenmedik ve sorunsuz bir şekilde Ebedi hakkındaki felsefi diyaloğun ana akışına aktı... :) :) :) [/quote]
Burada sadece seks tartışılmıyor. Cinsel deneyiminizi paylaşmaya devam edebilirsiniz, biz de diyaloğumuzu küçük bir lirik ara söz olarak değerlendireceğiz.
Marinka,
Ve bu harika, aslında :) . Ya bir başkası kendini dinlerse ya da kendisi için yeni bir şey keşfederse - hikayemi ya da felsefi diyaloğumuzu okursa... Belki başka biri bile tartışmaya katılır...))))))
These users thanked the author Dr.Who for the post:
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Ve bu harika, aslında :) . Ya bir başkası kendini dinlerse ya da kendisi için yeni bir şey keşfederse - hikayemi ya da felsefi diyaloğumuzu okursa... Belki başka biri bile tartışmaya katılır...))))))
Dr.Who: ↑18 Jan 2023, 12:48Marinka,
Ve bu harika, gerçekten :) . Ya bir başkası kendini dinlerse ya da kendisi için yeni bir şey keşfederse - hikayemi ya da felsefi diyaloğumuzu okursa... Belki bir başkası bile tartışmaya katılır...))))))
Katılın) Siz hikayelerinizi anlatırsınız, belki biz de sizinle başka bir konuyu tartışırız))
[quote=Dr.Who post_id=160942 time=1674035296 user_id= 14984] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Ve bu harika, gerçekten :) . Ya bir başkası kendini dinlerse ya da kendisi için yeni bir şey keşfederse - hikayemi ya da felsefi diyaloğumuzu okursa... Belki bir başkası bile tartışmaya katılır...)))))) [/quote ]
Katılın) Siz hikayelerinizi anlatırsınız, belki biz de sizinle başka bir konuyu tartışırız))
sapık,
Evet, hepsi- Ancak çoğu kızın gerçekten Güçlü Bir Adam arayışında olduğunu düşünme eğilimindeyim. Ve her birinin kendi teslimiyet eşiği vardır. Ben şahsen bu tür aşırılıklardan hoşlanmıyorum; bir kadına karşı gerçek bir kabalık, gerçek bir aşağılama veya şiddete karşı hiçbir arzum yok. Ancak yukarıda yazdığım gibi çoğu kız, seks sırasında ona dokunmaktan duyulan erkek zevki duygusuyla iç içe geçmiş yumuşak-sert erkek gücü arıyor. Her kız bir Tanrıça olmak ister - ve sizin için bir Tanrıça haline geldiğini hissettiği anda, tutkuyla emecek ve kıçınızı alacak, başparmaklarınızı, kollarınızı ve bacaklarınızı emecek ve bir sürü başka şey yapacaktır. ..
These users thanked the author Dr.Who for the post (total 3):
[ref=#804000]sapık[/ref], Evet, hepsi- Ancak çoğu kızın gerçekten Güçlü Bir Adam arayışında olduğunu düşünme eğilimindeyim. Ve her birinin kendi teslimiyet eşiği vardır. Ben şahsen bu tür aşırılıklardan hoşlanmıyorum; bir kadına karşı gerçek bir kabalık, gerçek bir aşağılama veya şiddete karşı hiçbir arzum yok. Ancak yukarıda yazdığım gibi çoğu kız, seks sırasında ona dokunmaktan duyulan erkek zevki duygusuyla iç içe geçmiş yumuşak-sert erkek gücü arıyor. Her kız bir Tanrıça olmak ister - ve sizin için bir Tanrıça haline geldiğini hissettiği anda, tutkuyla emecek ve kıçınızı alacak, başparmaklarınızı, kollarınızı ve bacaklarınızı emecek ve bir sürü başka şey yapacaktır. ..
Okuldan mezun olduktan sonra okumak için başka bir şehre taşındığımda kısa sürede toplumun sürtüğüne dönüştüm. Genel olarak geçmişim, okul maceralarım göz önüne alındığında bu beklenmedik bir şey...
Last post
Uzun zaman önceydi, şimdi tekrar yapardım. Ama yaş. Bu bir kabus olduğunda, benden üç tane var. Şimdi keyifle.
6 saat 51 dakika sonra gönderildi:
Müziğe gelince, orada internet çalışmıyor ya da...
Aslında soru başlıkta. Ne kadar açabilirsiniz ve neden?
Last post
Karım hakkında her şeyi bilmek isterim..
İnanın beyin öyle bir uçurum ki, eşinizin geçmişiyle ilgili bu bilgi daha sonra ortaya çıkabilir. sizin için bir kabusa dönüşür ve aynı zamanda karınıza da...
Bu olayla gerçekten karşılaşan var mı? Bunu nasıl başardınız?
Last post
Düzenli olarak elleriyle ama nadiren penisinden fışkırtan bir hanım var
bütün sorun şu (eğer birisinde varsa) bunu yaptım), jinekoloji konusunda uzman değilim ama stimülasyon bir bariyerin arkasında...
Uzun bir süre sonra telefon çalıyor. Kapıdan girerken Yakında orada olacağım dedi, önce bir şişe bira içelim. Bira içtikten sonra bu olayı konuşmamız gerektiğini söyledi. Olay şu ki, gerçekten hoşuma...
Hayatımdan hikayeler paylaşabileceğim gerçek bir kişiyi bulmak isterdim, şu vardı: kız kardeş ile ensest ve çocuklukta arkadaşlarının yakınlaşmasının provokasyonu, şu anda medeni bir evlilik içinde,...
Last post
Boşanmaları gerçekten çok yazık.
Seni teselli edeceğim; merak etme, boşanmadılar, boşanmadılar Boşanma. :evet: Hiç evlenmedi, o yüzden üzülme. :göz kırp: