EŞİMİN İLK ALDATMIŞINA KATILDIM<

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 EŞİMİN İLK Aldatılmasına Katıldım<

Unread post by Guest »

EŞİMİN İLK ALDANIŞINA KATILDIM

Eşimle yaklaşık üç yıldır mutlu bir evliliğimiz var. Seçtiğim kişinin adı Ekaterina, 24 yaşında. Genel olarak eşim, güzel bir vücuda sahip, açıkça tanımlanmış bir bele sahip, uzun olmayan - 167 cm olan sıradan bir kızdır. Katya’nın saçları tek kelimeyle muhteşem: uzun siyah, orta derecede kıvırcık ve kalın.
Şehirde yürüyüşlerimiz sırasında sık sık yoldan geçen erkeklerin ona, özellikle de göğüslerine (3 bedeni var) ve kalçalarına bakışlarını yakalıyorum. Bu arada ailemizdeki kavgaların çoğu bu konu yüzünden oluyor. Kıskanç biri olmadığım kesin ama eşimin çoğu elbisesinin yakası o kadar düşük ki göğüs uçları neredeyse altından görünüyor. Katya’nın sutyen takmadığını düşünürsek bu genellikle nükleer bir karışımdır.

Bu hikaye Ağustos 2012’de yaşandı. Bunu yazmam gerekiyor çünkü arkadaşlarımla paylaşamıyorum ama gerçekten anlatmak istiyorum.

Akşam Katyunya ve ben parkta yürüdük ve gürültülü bir konuşma, ilk seviştiğimiz anı hatırlattı. Bu sıcak Ağustos akşamında karısı, içinden tango külotunun hafifçe görülebildiği kısa, yarı saydam bir elbise giymişti. Katya’nın doğal olan göğüsleri sutyenle kapatılmamıştı ve keskin meme uçları, sundress’in yumuşak kumaşından içeri giriyordu. hava hâlâ oldukça hafifti ve oradan geçen adamlar onu açıkça bakışlarıyla yutuyorlardı. Buna hiç dikkat etmedim çünkü uzun zamandır bu tür bakışlara alışmıştım ve eşim hiçbir zaman bir sebep göstermedi.

Seks hakkında konuşmak beni biraz heyecanlandırdı. Katya’ya sarıldığımda hızlı kalp atışlarını duydum ve onun da heyecan içinde olduğunu fark ettim. Daha önce hiç toplum içinde sevişmemiştik, sadece evde ve heyecanlı zihinlerimizde kalbimin daha hızlı atmasına neden olan bir fikir doğdu. Katya şöyle dedi:

- Peki? ya da belki tam burada...

Beni ikna etmeye gerek yoktu, penisim uzun zamandır patlıyordu. Gözlerden uzak bir yer aramaya başladık ve çok çabuk bulduk. Nehrin kıyısındaki eski sahnenin arkasında küçük bir ağaç kümesi vardı. Orada ilk deneyimimizi halka açık bir yerde yapmaya karar verdik.

Öteye gittiğimizde aramızdaki ilk gerilim zaten alışılmışın dışındaydı. Elim anında Katyun’un külotundaydı ve orada neredeyse tamamen ıslak bir am buldu. Parmaklar daha da derine kaydı ve bu arada eşim düzensiz bir şekilde kot pantolonumun düğmelerini açtı. Uzun bir ön sevişme arzumuz yoktu. Eşimin külotunu çıkardıktan sonra onu dikkatlice ağacın yanına yerleştirdim ve arkadan içeri girdim.

[HİKAYEYİ BEĞENDİYSENİZ BEĞENİN VE HİKAYEMİZE ABONE OLUN]

Katya zevkten yüksek sesle inledi ve kollarımda kıpırdandı. Ve o an bu mini ormanda yalnız olmadığımızı fark ettim. Bizden yaklaşık on metre ötede başka bir çift bir ağacın arkasına yerleşti. Güzel sarışın kız, kalçalarını yavaş yavaş kovboy kızı pozisyonunda arkadaşının üzerinde hareket ettirdi. Görünüşe göre onlar da bizi fark ettiler, çünkü kızdan poz vermeye başladığı, güzel göğüslerini, çıkıntılı meme uçlarıyla bizim yönümüze doğru çevirmeye çalıştığı açıkça görülüyordu.

nCihazımı karımın amından çıkarmaya bile vaktim olmadan, böyle bir manzaradan hemen çıktım. Elbette bu Katya için yeterli değildi ve gözlerinde hayal kırıklığını okudum. Giyinmeden dinlenmek için çimlere oturduk. Çift faaliyetlerini durdurmadı, görünüşe göre adam daha önce bitirmişti ve bu ikinci girişimdi. Ve sonra karısı şöyle dedi:

- Onlara çıplak yaklaşmak senin için çok zor.

Ben, iki kez düşünmeden, böyle bir şey karşısında şaşkına döndüm. teklif, yanıtladı:

— Benim için mi? Zayıf? Evet, kolayca.

Kıyafetlerimi giymeden yavaşça çifte yaklaşmaya başladım. Beni gördüler ama hiçbir şey yapmadılar ve çalışmalarına devam ettiler. Önce üç metre kadar yaklaştım, sonra yaklaştım, sarışın bana baygın bir şekilde baktı, biraz inledi, gözleriyle ona yaklaşmamı gösterdi. Kendimi onun yüzünün yanında buldum; görünüşe göre erkeğinin buna karşı hiçbir şeyi yoktu. Bu eylemden dolayı penisim kazık gibi durdu. Kız yavaşça eliyle üreme organımı aldı ve ağzına doğru yönlendirmeye başladı. Üçümüz tek bir mekanizma gibi ritmik bir şekilde hareket ediyorduk. Bu arada karım, suları damlayan yanımıza geldi, diğer adamın bakışlarının karşısına, yanımıza oturdu ve düzenli olarak kabuğunu okşamaya başladı. Uzun süre dayanamadım ve yanımdaki adam patlamaya hazır görünüyordu. Orgazm sırasında penisimi kızın ağzından çıkardım ama ilk akıntı haince sarışının yüzüne sıçradı ve aşağı doğru akarak göğsünden aşağı yuvarlandı. İnlemelere bakılırsa aşağıdaki adam hemen sevgilisine kavuştu. Spermim için utandım çünkü eşimle bile bunu yapmama izin vermedim, ancak kıza göre her şey yolundaydı, tişörtünü yüzüne sürdü, gülümsedi ve şöyle dedi:

- Hadi kendimi tanıtayım, ben Marta, bu da kocam Ivan.

Biz de kendimizi tanıttık. Birkaç cümle konuştuk ama çok uzun sürmedi çünkü kadınlar ayakta duran enstrümanlarımızdan bir devamının olacağını anlamışlardı. Üstelik Ivan görünüşe göre Katya’mdan intikam almak istiyordu. Dürüst olmak gerekirse, eşimde başkasının erkeğini görmek istemezdim ama bir borç ödemeye değer. Sırt üstü yattım ve karımı üstüme koydum; Ivan’ın Katya’nın amına girmesine izin vermek istemedim. Eşim üzerimde yumuşak hareketlere başladı ve birdenbire hiç beklemediğim bir şey oldu. Vanya, Katya’ya arkadan yaklaştı, avucunu cömertçe tükürükle nemlendirdi ve Katya’nın kıçındaki deliğini yağlamaya başladı. Vanya’nın benimkinin yanındaki siki zaten karımın kıçında çalışırken hiçbir şey yapacak zamanım yoktu. Martha hiç vakit kaybetmeden amını yüzüme sürdü, ben de onu elimden geldiğince yalamaya başladım. Dilim etinin derinliklerine nüfuz etti. Anlaşılan zamanı gelmişti, Vanya aniden penisini çıkardı, karımın yüzüne getirdi ve üzerine bol miktarda sperm dökmeye başladı. Semen yüzünün her yerine, Katya’nın çenesine, göğsüne ve uyluklarına damlıyordu. O anda bir kez daha onun içine girdim. Eşim evliliğimizde ilk kez sadakatsizliğin tadını bu şekilde aldı. Bir süre oturduktan sonra telefon numaralarımızı verdik ve etkilenerek eve gittik.

https://sun1-15.userapi.com/tLLe4Ab_9Zo ... r9Ij_4.jpg
DOCENT330
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
 Yanıt: EŞİMİN İLK HİLESİNE KATILDIM<

Unread post by DOCENT330 »

:ayyy:
Aranan
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Aranan »

:akıllı: karımın sadakatsizliğine ilk katılışım değil, kendim onayladım
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Tüm bunları beğendiyseniz devam filmi çekmelisiniz. Bekliyoruz efendim! :göz kırp:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Sergey Arı, Sibiryak89
İrina 1995
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by İrina 1995 »

Ama benimki onu arkadaşlarıyla ve hatta babasıyla siktiğimi bilmiyor, herkesi seviyorum
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

Irina1995: 28 Nov 2020, 07:14 Benimki de onun arkadaşlarıyla ve hatta babasıyla seviştiğimi bilmiyor, herkesi seviyorum
Çok ilginç! Peki ya ayrıntılar?
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
Rus12315
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Unread post by Rus12315 »

Merhaba güneş ışığı
Konstantin39_2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70

Unread post by Konstantin39_2 »

İlginç adamlar. Hangi şehirdensin?
sergey-may
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22

Unread post by sergey-may »

İlginç hikaye
Gulya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 241

Unread post by Gulya »

Harika konu
These users thanked the author Gulya for the post:
Sibiryak89
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531

Unread post by Tolkala »

Gülya, buna benzer bir şey yaşadın mı? mzhm seçeneğini veya diğerlerini denediniz mi?
Gulya
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 241

Unread post by Gulya »

Arabadaydı
These users thanked the author Gulya for the post (total 2):
Sibiryak89, Süleyman
clng2
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by clng2 »

İlginç bir hikaye. Gerçeğin aksine, her şeyin bu kadar hızlı gerçekleşmesi harika)
These users thanked the author clng2 for the post:
Süleyman
busel66
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 145

Unread post by busel66 »

Hikaye bir şekilde profesyonelce yazılmış.
These users thanked the author busel66 for the post:
Süleyman
Kasım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267
Orientation: biseksüel

Unread post by Kasım »

Irina1995: 28 Nov 2020, 07:14 Benimki de onun arkadaşlarıyla ve hatta babasıyla seviştiğimi bilmiyor, herkesi seviyorum
Kaplumbağaları sever misin?
Gayri resmi
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gayri resmi »

Okumak ilginçti, teşekkürler
exzzzik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61

Unread post by exzzzik »

Kopyala-yapıştır olsa da (en azından ne gönderdiğine dikkat etmelisin), ama komik)
Meloman Almatı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40

Unread post by Meloman Almatı »

Misafir: 13 Jul 2013, 03:00[quote=Misafir post_id=694 time=1373673600 user_id=1] Kokuyor...m...
Tatlım
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 213

Unread post by Tatlım »

iyi bir solcu evliliği güçlendirir) karı koca kendi başlarına dışarı çıkmalı... ve bu harika!
Nikolay13
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by Nikolay13 »

Benimkini düğünümüzde buldum, ahırın arkasındaydı çünkü hayatında hiç arkadaşını yalamamıştı, bu beni çok heyecanlandırdı, sikimi çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım, öyle duygular yaşadım ki anlatamam. Daha erken bitirdiler, boşalmaya vaktim olmadı, ereksiyon halinde dolaştım ama birkaç saat sonra karım beni zaten aynı yerden emdi. Hayatımda hiç olmadığım kadar geldim.
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011

Unread post by Andrey Lukashov »

Nikolay13: 28 Jul 2023, 08:48 Benimkini düğünümüzde buldum, hayatında hiç arkadaşını yalamadığı için ahırın arkasındaydı, bu beni çılgınca heyecanlandırdı, sikimi çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım, öyle duygular yaşadım ki anlatamam’ tarif etme. Daha erken bitirdiler, boşalmaya vaktim olmadı, ereksiyon halinde dolaştım ama birkaç saat sonra karım beni zaten aynı yerden emdi. Hayatımda daha önce hiç olmadığım gibi geldim
Bunların hepsi saçmalık. Birisi burada zaten oral seks yapmanın hile sayılmadığını yazmış. Şimdi, düğününüzde birisi gelininizin külotuna tekme atıp hamile kalsaydı :det2:, bu harika bir hikaye olurdu. Ve bu tam bir saçmalık :zeki:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”