Uygun fiyata Miramistin ve analogları ne kadar etkilidir?
Ben hiçbir zaman cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanmadım, ancak bir şeye yakalanırsanız sorun yaşamayacağınızı ilk elden biliyorum.
Hepsi Gastrointestinal sistem böbrekleri etkileyebilir ve bu da kronik bir hastalığa dönüşebilir.
Kim neyi korunmak için kullanıyor ve sizin kullandığınızın etkinliği nedir?
Miramistin ve ZPPP
-
Автор темыEvli Aşık
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
Yanıt: Miramistin ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar
Prezervatif kullanın. %100 koruma olmasa da 100’e çok yakın korumaEvli Aşık: ↑25 Feb 2023, 18:42 Miramistin ve benzerleri uygun fiyata ne kadar etkilidir?
Ben hiçbir zaman cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanmadım, ancak bir şeye yakalanırsanız sonunun gelmeyeceğini ilk elden biliyorum sorunları ortadan kaldırır. Her türlü çöp daha sonra mide-bağırsak sistemini veya böbrekleri etkileyebilir ve bu daha sonra kronik bir hastalığa dönüşür.
Kim neyi korunmak için kullanıyor ve kullandığınız şeyin etkinliği nedir? ?
-
Автор темыEvli Aşık
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Elbette kullanıyorum ama bazen GERÇEKTEN onsuz kullanmak istiyorum. Ultra ince olanları kullanırken bile penisimde hala kalın bir lastik parçası olduğu hissine kapılıyorum. Ve yaklaşık %100 etkili, bu daha çok bir şey. pazarlama hilesi Sizi AIDS’ten koruyacağı bir gerçek değil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
%100 değil çünkü koruyamıyor. Kondomun bütünlüğünün bozulmamış olması ve mikroskobik bir hasara sahip olmaması göz önünde bulundurulmalıdır. Ve yüzey aktif antiseptikler sabunla yıkamakla hemen hemen aynıdır. Hiç yoktan iyidir ama garantisi yok.