Karısının geçmişi
-
Автор темыViktor
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Karısının geçmişi
Bir insan karısının geçmişine nasıl tepki verir? Eşim bekaretini 16,5 yaşında kaybetti, ilk aşkı benden 5 yaş büyüktü, altı ay boyunca onu sikip terk etti, sonra 3 kez başka biriyle çıktı, sanırım yalan söylemiyor ve sonra neredeyse 18 yaşında benimle tanıştı, zaten 10 yıldır, 4 yıldır evli, bir sürü şey oldu, iyi ve kötü, ama biriyle seviştiği için onu affedemiyorum, ilk partnerle sikiş, ama ikinciyle sikişti, bana öyle geliyor ki ilkine inat, sanki onu gerçekten istemiyormuş gibi, başkaları da olacak, hayır, hayır, bu konuda skandallar yapıyorum (sık sık), nedenini bilmiyorum, birden aklıma geliyor! Her ne kadar ben de meşgul bir insan olsam da))) ve bunun olduğunu ve geçtiğini anlıyorum, bu benim seçimimdi! Ama beynim bunları düşünmeye devam ediyor ve kanım kaynıyor! Yüz yıl geçmesine rağmen! Nasılsın?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Re: Eşimin geçmişi
Ve işte buradayız - sakin olun! Ne olduysa o oldu. Gitti!
Ve size şunu tavsiye edebilirim: Kendinizi veya karınızı kandırmayın! Eğer onu yenerseniz sola doğru yolculuklara yol açacaksınız. Şu ana kadar sana açıkça sadık, ama aptallığınla
işleri belaya sokacaksın! İhtiyacın var mı? :ayyy:
Ve size şunu tavsiye edebilirim: Kendinizi veya karınızı kandırmayın! Eğer onu yenerseniz sola doğru yolculuklara yol açacaksınız. Şu ana kadar sana açıkça sadık, ama aptallığınla
işleri belaya sokacaksın! İhtiyacın var mı? :ayyy:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 15):
- Köpük kauçuk, annem adam yaptı, bir maceracı, SergeiKa, Sibiryak89, Orpheus, Alex10rus, Lao, Anbel, Ensest sürtük, Andrey57115, Onizm, Büyük oğlan, Bir göz at, Tapkin
-
- Potansiyel seks nesnesi
Hayatını değiştirebileceğine , eylemlerinde bağımsız hale gelir . Kimseye dönüp bakma. Ve genel olarak saygı görmeyi, sevilmeyi ve bir arkadaş gibi davranılmayı hak ediyor, ücretsiz olarak sikilebilecek bir çocuk bakıcısı olarak değil.
İşte tüm bu bilgiler nihayet bir kez ortaya çıktığında her şeyi kafasında çözerse, hepsini kafasından çıkaramazsınız. Ve er ya da geç bir karar verecektir. Ve artık hiçbir şey tarafından iptal edilemez. Senden ayrılma fikri hoşuna gitti ve sonunda bunu yapacak. Yani, seni terk edecek. Ve kıskançlığınla aptal gibi olacaksın.
Artık seninle ilgilenmeyecek ve artık onu sevip sevmediğini, kıskanç olup olmadığını umursamayacak.
O Tek bir şey isteyeceksin; onun hayatından bir yerlerde kaybolduğun için. Sonsuza kadar ve sonsuza kadar.
Genel olarak buna bir kadını getirmemek daha iyidir. Kural olarak, kadınların bu tür kararlara gelmesinden erkeklerin kendileri sorumludur. Yani, gerçekten kontrolle, bir tür arzuyla veya hakimiyetle uğraşıyorlar.
Ve sonunda, kadının içindeki bir tür sigorta kırılıyor ve tüm bu saçmalıklara karşı bir kendini savunma mekanizması oluşuyor. bir adam tetiklenir.
Güzel bir gün sonunda köle olmadığını, piyasadan satın alınmadığını ve bir eşya olmadığını anlar.
Ve bu, buna göre, bir nedenden ötürü kendisinin efendisi olduğuna karar veren bu adamına hiçbir borcu yok.
Bu sana tavsiyem...
Dur Kadınınıza çocuk ya da astınızmış gibi davranmak. Ona bir arkadaş gibi davranmaya çalışın, ancak yalnızca kadın.
Örneğin, bir arkadaşınız var. Ve bu senin kadının. Ve sen ve o bir anlaşmaya vardınız. Ancak bunlardan çok azı olmalı. Aksi takdirde, uzun bir liste her şeyin değerini düşürecektir.
Örneğin, ikinizin de geceyi evde geçirmesi yönünde bir anlaşma. Bu önemli ve temel bir konu.
Sonraki...
Yanında birisi varken uyuyamazsınız. Ve eğer biriniz gerçekten birini becermek istiyorsanız o zaman bu konuda pazarlık yapmalısınız.
Yani neden olmasın!? Ancak bu sizin arkanızdan yapılmamalı ve arkadaşınız da aynı fikirde olmalıdır. Bir yandan birini sikeceksin.
Fakat öyle bir nüans olabilir ki arkadaşınız birisiyle yatmanıza aldırış etmeyebilir ama yine de kırgın olabilir. Yani, umursamıyor gibi görünüyor, ancak evde oturup şu anda bir yerlerde kadının sikildiğini bilmek kesinlikle zor. Bu gibi durumlarda insanlar üçlü seks konusunda anlaşırlar. Bu şekilde daha kolay. Ama asıl önemli olan, bir yandan birbirimize yalan söylenmemesi ve her şeyin dürüst olmasıdır.
Ve eğer hâlâ birini becermek istiyorsan yalan söylemene ya da bir şeyler saklamana gerek yok.
n
nVe sanırım siz kişisel olarak ulaşımda ya da işte bir ya da iki defadan fazla biriyle karşılaştınız. Ve belki de iş yerinde (veya başka bir yerde) bunu birisine bağlamak istediğiniz bu tür durumlarla bir veya iki defadan fazla karşılaştınız.
Ve şimdi soru şu: Eğer bu başınıza geldiyse neden yapasınız’ Arkadaşınızın (karınızın) aklına aynı şey mi geldi?
O lastik mi? Yoksa başka bir hamurdan mı yapılıyor? Yoksa zevk ve orgazm alamıyor mu?
Sonuçta, onunla seks yaptığında onun heyecanlanmasını istiyorsun, o da seninle yatakta bir kedi gibi sevişmek istiyor. Ve böylece seninle seks yapmaktan keyif alıyor.
Sizce neden iki kişi tarafından sikilmek istemeyebilir? Yani sen ve karınızın en azından hoşlanmadığı başka bir adam var.
Ama siz karınızın böyle şeylere girmesine bile izin vermiyorsunuz. Her ne kadar bunu kendin düşünsen de ve ben inanıyorum ki, fırsat ortaya çıkarsa kesinlikle birine yapışacaksın.
Yani sonuç bir tür ikiyüzlülük ve yalan.
Karınıza onu seven, hiç kimseyle yaşamadığınız ve sahip olamayacağınız yalan söylüyorsunuz ama aslında gerekirse bunu mutlaka birine yapıştıracaksınız. Ama bunu eşinize söylemeyeceksiniz.
Ve aynı şekilde eşiniz de belki bir çeşit cinsel çeşitlilik istiyor ve belki o da birinden heyecan duyuyor. Ama sana bundan asla bahsetmeyecek çünkü sen buna izin vermeyeceksin ama sen hala onun evlenmeden önce sahip olduğu bazı erkekleri kıskanıyorsun.
Peki ne yapacağız? sonuç olarak mı var?
Peki fırsat ortaya çıkarsa ve görünen o ki karınız da hoşlandığı birine karşı koyamazsa kesinlikle ne koyacaksınız? Kimsenin bunu bilmeyeceğinden kesinlikle eminseniz. Bir iş gezisi falan. Veya bir yerde çok içki içebilir ve kendi kontrolünü kaybedebilir.
Genel olarak, sorununuzun çözümünün iki gelişmeye sahip olduğunu düşünüyorum...
Ya da katılıyorum Yukarıda anlattığım şekilde birbirlerine. Yani, birbirinize yalan söylemeyin ve arzularınızı birbirinizle dürüstçe paylaşın ve buna göre birlikte ne yapacağınıza ve sorunu nasıl çözeceğinize karar verin.
Ya da ikinci seçenek. Muhtemelen birisiyle yattığını gördüğünüzde bu tür şeylere göz yummaktır. Olay çıkarmayın ve onun bunu yaptığını anlamaya ya da yakalamaya çalışmayın.
Çünkü onu bir kez yakaladığınızda bir tür karar vermeniz gerekecek. Ve bu karardan hoşlanmayabilirsiniz. Ve muhtemelen siz de daha sonra bu karardan pişman olacaksınız.
Ama aslında her şey sadece seksle ilgiliydi.
Örneğin, kır evinde bir yerlerde akrabalarınızı ziyaret ediyordunuz. , hadi hamama gidelim. Orada da bazı köy kızları akrabalarının yanına gelerek buhar banyosu yapmaya gittiler. Sen tam bir şehir beyefendisisin. Sonra içtik, buhar banyosu yaptık ve sonra da karanlıkta onlara eve kadar eşlik etmek için gittik. İkisi de yolda terk edilmiş bir bahçede sikişmişler. Peki bu senin için ne?
Yarın boşanıp köye taşınmak için kaçacak mısın?
Peki bu sikiş sana tüm hayatını yeniden gözden geçirecek mi?
Elbette hayır. Bu sadece hayattan bir bölüm. Evet, sen ve o kızlar iyi vakit geçirdiniz ve her şey karşılıklı anlaşmaya göre gerçekleşti.
Ve karınızı sevmeye devam edin, aile hayatınızı değiştirmeyeceksiniz.
Ve aynı şey kadının (karının) başına da gelebilir. Öyle biri olabilir ama köy kızı değil, şehir kızı. Ve her bakımdan yakışıklı, nazik ve hoş bir yaz sakininden de hoşlanabilir.
Ve soyunma odasındaki buhar odasında ısındıktan sonra da, kendini bu yaz sakinine. Kendini iyi ve memnun hissedecektir.
Ama en önemlisi, o zaman bir şeyin olduğunu görmüş olabileceğin ama kıskançlık ve kıskançlık sahneleri yaratmadığın için sana çok ama çok minnettar olabilir. herkesi açığa çıkarın. Temizlemek için birinin yüzüne tırmanın...
Evet, sonunda tüm bunlardan tamamen bıkacak ve sadece bir karar verecek. Veya işten biri (veya akrabaları) onu akıllı olduğuna, genç, çekici bir kadın olduğuna, kendisinin kocası değil, kendi işinin patronu olduğuna ikna edecektir.Viktor: ↑04 May 2021, 20:21 Karısının geçmişine kim tepki veriyor? Eşim bekaretini 16,5 yaşında kaybetti, ilk aşkı benden 5 yaş büyüktü, altı ay boyunca onu sikip terk etti, sonra 3 kez başka biriyle çıktı, sanırım yalan söylemiyor ve sonra neredeyse 18 yaşında benimle tanıştı, zaten 10 yıldır, 4 yıldır evli, bir sürü şey oldu, iyi ve kötü, ama biriyle seviştiği için onu affedemiyorum, ilk partnerle sikiş, ama ikinciyle sikişti, bana öyle geliyor ki ilkine inat, sanki onu gerçekten istemiyormuş gibi, başkaları da olacak, hayır, hayır, bu konuda skandallar yapıyorum (sık sık), nedenini bilmiyorum, birden aklıma geliyor! Her ne kadar ben de meşgul bir insan olsam da))) ve bunun olduğunu ve geçtiğini anlıyorum, bu benim seçimimdi! Ama beynim bunları düşünmeye devam ediyor ve kanım kaynıyor! Yüz yıl geçmesine rağmen! Nasılsın?
Hayatını değiştirebileceğine , eylemlerinde bağımsız hale gelir . Kimseye dönüp bakma. Ve genel olarak saygı görmeyi, sevilmeyi ve bir arkadaş gibi davranılmayı hak ediyor, ücretsiz olarak sikilebilecek bir çocuk bakıcısı olarak değil.
İşte tüm bu bilgiler nihayet bir kez ortaya çıktığında her şeyi kafasında çözerse, hepsini kafasından çıkaramazsınız. Ve er ya da geç bir karar verecektir. Ve artık hiçbir şey tarafından iptal edilemez. Senden ayrılma fikri hoşuna gitti ve sonunda bunu yapacak. Yani, seni terk edecek. Ve kıskançlığınla aptal gibi olacaksın.
Artık seninle ilgilenmeyecek ve artık onu sevip sevmediğini, kıskanç olup olmadığını umursamayacak.
O Tek bir şey isteyeceksin; onun hayatından bir yerlerde kaybolduğun için. Sonsuza kadar ve sonsuza kadar.
Genel olarak buna bir kadını getirmemek daha iyidir. Kural olarak, kadınların bu tür kararlara gelmesinden erkeklerin kendileri sorumludur. Yani, gerçekten kontrolle, bir tür arzuyla veya hakimiyetle uğraşıyorlar.
Ve sonunda, kadının içindeki bir tür sigorta kırılıyor ve tüm bu saçmalıklara karşı bir kendini savunma mekanizması oluşuyor. bir adam tetiklenir.
Güzel bir gün sonunda köle olmadığını, piyasadan satın alınmadığını ve bir eşya olmadığını anlar.
Ve bu, buna göre, bir nedenden ötürü kendisinin efendisi olduğuna karar veren bu adamına hiçbir borcu yok.
Bu sana tavsiyem...
Dur Kadınınıza çocuk ya da astınızmış gibi davranmak. Ona bir arkadaş gibi davranmaya çalışın, ancak yalnızca kadın.
Örneğin, bir arkadaşınız var. Ve bu senin kadının. Ve sen ve o bir anlaşmaya vardınız. Ancak bunlardan çok azı olmalı. Aksi takdirde, uzun bir liste her şeyin değerini düşürecektir.
Örneğin, ikinizin de geceyi evde geçirmesi yönünde bir anlaşma. Bu önemli ve temel bir konu.
Sonraki...
Yanında birisi varken uyuyamazsınız. Ve eğer biriniz gerçekten birini becermek istiyorsanız o zaman bu konuda pazarlık yapmalısınız.
Yani neden olmasın!? Ancak bu sizin arkanızdan yapılmamalı ve arkadaşınız da aynı fikirde olmalıdır. Bir yandan birini sikeceksin.
Fakat öyle bir nüans olabilir ki arkadaşınız birisiyle yatmanıza aldırış etmeyebilir ama yine de kırgın olabilir. Yani, umursamıyor gibi görünüyor, ancak evde oturup şu anda bir yerlerde kadının sikildiğini bilmek kesinlikle zor. Bu gibi durumlarda insanlar üçlü seks konusunda anlaşırlar. Bu şekilde daha kolay. Ama asıl önemli olan, bir yandan birbirimize yalan söylenmemesi ve her şeyin dürüst olmasıdır.
Ve eğer hâlâ birini becermek istiyorsan yalan söylemene ya da bir şeyler saklamana gerek yok.
n
nVe sanırım siz kişisel olarak ulaşımda ya da işte bir ya da iki defadan fazla biriyle karşılaştınız. Ve belki de iş yerinde (veya başka bir yerde) bunu birisine bağlamak istediğiniz bu tür durumlarla bir veya iki defadan fazla karşılaştınız.
Ve şimdi soru şu: Eğer bu başınıza geldiyse neden yapasınız’ Arkadaşınızın (karınızın) aklına aynı şey mi geldi?
O lastik mi? Yoksa başka bir hamurdan mı yapılıyor? Yoksa zevk ve orgazm alamıyor mu?
Sonuçta, onunla seks yaptığında onun heyecanlanmasını istiyorsun, o da seninle yatakta bir kedi gibi sevişmek istiyor. Ve böylece seninle seks yapmaktan keyif alıyor.
Sizce neden iki kişi tarafından sikilmek istemeyebilir? Yani sen ve karınızın en azından hoşlanmadığı başka bir adam var.
Ama siz karınızın böyle şeylere girmesine bile izin vermiyorsunuz. Her ne kadar bunu kendin düşünsen de ve ben inanıyorum ki, fırsat ortaya çıkarsa kesinlikle birine yapışacaksın.
Yani sonuç bir tür ikiyüzlülük ve yalan.
Karınıza onu seven, hiç kimseyle yaşamadığınız ve sahip olamayacağınız yalan söylüyorsunuz ama aslında gerekirse bunu mutlaka birine yapıştıracaksınız. Ama bunu eşinize söylemeyeceksiniz.
Ve aynı şekilde eşiniz de belki bir çeşit cinsel çeşitlilik istiyor ve belki o da birinden heyecan duyuyor. Ama sana bundan asla bahsetmeyecek çünkü sen buna izin vermeyeceksin ama sen hala onun evlenmeden önce sahip olduğu bazı erkekleri kıskanıyorsun.
Peki ne yapacağız? sonuç olarak mı var?
Peki fırsat ortaya çıkarsa ve görünen o ki karınız da hoşlandığı birine karşı koyamazsa kesinlikle ne koyacaksınız? Kimsenin bunu bilmeyeceğinden kesinlikle eminseniz. Bir iş gezisi falan. Veya bir yerde çok içki içebilir ve kendi kontrolünü kaybedebilir.
Genel olarak, sorununuzun çözümünün iki gelişmeye sahip olduğunu düşünüyorum...
Ya da katılıyorum Yukarıda anlattığım şekilde birbirlerine. Yani, birbirinize yalan söylemeyin ve arzularınızı birbirinizle dürüstçe paylaşın ve buna göre birlikte ne yapacağınıza ve sorunu nasıl çözeceğinize karar verin.
Ya da ikinci seçenek. Muhtemelen birisiyle yattığını gördüğünüzde bu tür şeylere göz yummaktır. Olay çıkarmayın ve onun bunu yaptığını anlamaya ya da yakalamaya çalışmayın.
Çünkü onu bir kez yakaladığınızda bir tür karar vermeniz gerekecek. Ve bu karardan hoşlanmayabilirsiniz. Ve muhtemelen siz de daha sonra bu karardan pişman olacaksınız.
Ama aslında her şey sadece seksle ilgiliydi.
Örneğin, kır evinde bir yerlerde akrabalarınızı ziyaret ediyordunuz. , hadi hamama gidelim. Orada da bazı köy kızları akrabalarının yanına gelerek buhar banyosu yapmaya gittiler. Sen tam bir şehir beyefendisisin. Sonra içtik, buhar banyosu yaptık ve sonra da karanlıkta onlara eve kadar eşlik etmek için gittik. İkisi de yolda terk edilmiş bir bahçede sikişmişler. Peki bu senin için ne?
Yarın boşanıp köye taşınmak için kaçacak mısın?
Peki bu sikiş sana tüm hayatını yeniden gözden geçirecek mi?
Elbette hayır. Bu sadece hayattan bir bölüm. Evet, sen ve o kızlar iyi vakit geçirdiniz ve her şey karşılıklı anlaşmaya göre gerçekleşti.
Ve karınızı sevmeye devam edin, aile hayatınızı değiştirmeyeceksiniz.
Ve aynı şey kadının (karının) başına da gelebilir. Öyle biri olabilir ama köy kızı değil, şehir kızı. Ve her bakımdan yakışıklı, nazik ve hoş bir yaz sakininden de hoşlanabilir.
Ve soyunma odasındaki buhar odasında ısındıktan sonra da, kendini bu yaz sakinine. Kendini iyi ve memnun hissedecektir.
Ama en önemlisi, o zaman bir şeyin olduğunu görmüş olabileceğin ama kıskançlık ve kıskançlık sahneleri yaratmadığın için sana çok ama çok minnettar olabilir. herkesi açığa çıkarın. Temizlemek için birinin yüzüne tırmanın...
-
Ve bir şey daha....
Yukarıda yazdıklarım genel kabul görmüş ahlak çerçevesine pek uymuyor.
Birçok insan tüm bunları sadece arkadaşlarıyla veya arkadaşlarıyla tartışmaya bile cesaret edemiyor. kız arkadaşlarla ama aynı zamanda birbirleriyle. Karı-kocadan bahsediyorum.
Ama tüm bunlar özü değiştirmiyor.
Erkekler, fırsat bulduğunda çaresizce iş arkadaşlarıyla sikişiyor. Eh, onlar da aynı zamanda birinin karısıdır.
Genel olarak, gözlemlerime göre, evli insanların büyük bir kısmının sadece alışkanlıktan dolayı birbirleriyle yaşadığını düşünüyorum. Ve bence onlar hiç de arkadaş değiller.
Neyse ki evlendiler. Ve hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorlar.
Çünkü apartman dairesi, çünkü çocuklar, çünkü kocanın taşıdığı para. Çünkü iki çocuklu bir eş, boşandıktan sonra herhangi bir şey olursa seni soyacak ve seni pantolonsuz, kalacak yersiz, parasız bırakacak...
Ama işte diğer yarısı da burada hala bir şekilde daha aklı başında bir şekilde evlidir ve hiçbir şey bunu engellemediği için dağılabilir. Çünkü ikisi de çalışıyor, çünkü ev kirada ve henüz çocuk yok...
Ve insanlar birbirleriyle yaşıyorlar çünkü birbirlerini seviyorlar ve ikisi de her şeyden memnunlar.
Peki Genel olarak bu insanların birbirlerine daha dürüst davrandıklarını düşünüyorum. Çünkü başka türlü yürümeyecek.
Genel olarak, kadınına baskı yapmanı tavsiye etmem. Yalnız kalma riskiniz çok yüksek.
Güzel bir akşam eve gelmeyecek ve ailesi sizi arayacak ve siz hiçbir şeyi değiştiremeyeceksiniz.
Ve bu onun açısından doğru karar olacaktır.
Çünkü o senin eşyan değil ve sen de onun sahibi değilsin.
Ve onu bir mağazadan veya köpek olarak bir yetiştiriciden satın almadın.
Yukarıda yazdıklarım genel kabul görmüş ahlak çerçevesine pek uymuyor.
Birçok insan tüm bunları sadece arkadaşlarıyla veya arkadaşlarıyla tartışmaya bile cesaret edemiyor. kız arkadaşlarla ama aynı zamanda birbirleriyle. Karı-kocadan bahsediyorum.
Ama tüm bunlar özü değiştirmiyor.
Erkekler, fırsat bulduğunda çaresizce iş arkadaşlarıyla sikişiyor. Eh, onlar da aynı zamanda birinin karısıdır.

Genel olarak, gözlemlerime göre, evli insanların büyük bir kısmının sadece alışkanlıktan dolayı birbirleriyle yaşadığını düşünüyorum. Ve bence onlar hiç de arkadaş değiller.
Neyse ki evlendiler. Ve hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorlar.
Çünkü apartman dairesi, çünkü çocuklar, çünkü kocanın taşıdığı para. Çünkü iki çocuklu bir eş, boşandıktan sonra herhangi bir şey olursa seni soyacak ve seni pantolonsuz, kalacak yersiz, parasız bırakacak...
Ama işte diğer yarısı da burada hala bir şekilde daha aklı başında bir şekilde evlidir ve hiçbir şey bunu engellemediği için dağılabilir. Çünkü ikisi de çalışıyor, çünkü ev kirada ve henüz çocuk yok...
Ve insanlar birbirleriyle yaşıyorlar çünkü birbirlerini seviyorlar ve ikisi de her şeyden memnunlar.
Peki Genel olarak bu insanların birbirlerine daha dürüst davrandıklarını düşünüyorum. Çünkü başka türlü yürümeyecek.
Genel olarak, kadınına baskı yapmanı tavsiye etmem. Yalnız kalma riskiniz çok yüksek.
Güzel bir akşam eve gelmeyecek ve ailesi sizi arayacak ve siz hiçbir şeyi değiştiremeyeceksiniz.
Ve bu onun açısından doğru karar olacaktır.
Çünkü o senin eşyan değil ve sen de onun sahibi değilsin.
Ve onu bir mağazadan veya köpek olarak bir yetiştiriciden satın almadın.
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 4 years
- Orientation: biseksüel
Ondan önce kimseyi becermedin mi? Melek ortaya çıktı. Önce kendini cezalandıralım sonra
savunmasız birini bulup gagaladı. Peki dostum, ne?

- These users thanked the author Vladimir.tomsky for the post (total 10):
- Tolkala, Nikita, SergeiKa, Sibiryak89, Alex10rus, Anbel, Ensest sürtük, Cidden, Büyük oğlan, Kostiai72
-
Ne oldu, oldu! Her birimizin bir geçmişi, iyi anları ve kötü anları var. 10 yıldır evliyim. Bizim için her şey yolunda. Eşim hakkında neredeyse her şeyi biliyorum. Kesinlikle bir kız olarak evlenmedi). Benden önce de adamları vardı. Bu konuda hiçbir sorunum yok. Hatta 19 yaşındayken sarhoşunun üç erkek tarafından nasıl bir daire içinde sikildiğini bile anlattı. Çok korkunçtu. Ve onu anlıyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 4 years 4 months
Katılmıyorum, geçmişe takılıp kalmanıza, geçmişte yaşamanıza gerek yok. Ancak bu bilgiyi kendiniz için kullanmanız gerekip gerekmediğini hatırlamaya değer. Unutmayın ama döngülere de girmeyin.
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 3 years 11 months
Arkadaşımın geçmişini biliyorum, gençliği oldukça çalkantılıydı ama bu umurumda değil; ne oldu, oldu.
- These users thanked the author Din71 for the post (total 4):
- Tolkala, SergeiKa, Sibiryak89, Orpheus
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Benimkini ağzına alıp kıçına verdiğini biliyordum, sonra da kemerle kırbaçlandığını öğrendim.
- These users thanked the author Şeytan for the post (total 2):
- Sibiryak89, hayalet
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 159
- Registered for: 4 years 3 months
Viktor, senden önce olanlar geçmişte kaldı. Endişelenecek bir şey yok ve bu ilişkinizi bozmak için bir neden değil. Tam tersine, beni tahrik etti ve sık sık eşimden benden önce onun ne durumda olduğunu ve nasıl olduğunu bana söylemesini istedi.
4 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
dDem , Evlenmeden önce düşünmelisin. Bu sana uymuyorsa bakire aramalısın. Hiçbir şey yapamayan ve hiçbir şey bilmeyen. Bu kesinlikle ilginç değil. Dedikleri gibi, her biri kendi başına.
4 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
dDem , Evlenmeden önce düşünmelisin. Bu sana uymuyorsa bakire aramalısın. Hiçbir şey yapamayan ve hiçbir şey bilmeyen. Bu kesinlikle ilginç değil. Dedikleri gibi, her biri kendi başına.
- These users thanked the author artm.razvratnik for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Orpheus
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Lanet olsun, sanki seni becermeden ele geçirmiş gibi... Eh, herkesin gençliğinde kendi maceraları vardır. Şimdi sahip olduklarınızı unutun ve kıymetini bilin....Viktor: ↑04 May 2021, 20:21 Karısının geçmişine kim tepki veriyor? Eşim bekaretini 16,5 yaşında kaybetti, ilk aşkı benden 5 yaş büyüktü, altı ay boyunca onu sikip terk etti, sonra 3 kez başka biriyle çıktı, sanırım yalan söylemiyor ve sonra neredeyse 18 yaşında benimle tanıştı, zaten 10 yıldır, 4 yıldır evli, bir sürü şey oldu, iyi ve kötü, ama biriyle seviştiği için onu affedemiyorum, ilk partnerle sikiş, ama ikinciyle sikişti, bana öyle geliyor ki ilkine inat, sanki onu gerçekten istemiyormuş gibi, başkaları da olacak, hayır, hayır, bu konuda skandallar yapıyorum (sık sık), nedenini bilmiyorum, birden aklıma geliyor! Her ne kadar ben de meşgul bir insan olsam da))) ve bunun olduğunu ve geçtiğini anlıyorum, bu benim seçimimdi! Ama beynim bunları düşünmeye devam ediyor ve kanım kaynıyor! Yüz yıl geçmesine rağmen! Nasılsın?
- These users thanked the author galip for the post (total 4):
- artm.razvratnik, SergeiKa, Sibiryak89, Vladtsst
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Normal tepki veriyorum. Önceden, gençken sağa sola salladığım için kızıyordum. Ama şimdi bu beni tahrik ediyor ve ona farklı bakıyorum
- These users thanked the author Aleksma for the post (total 4):
- artm.razvratnik, Kasım, SergeiKa, Vladtsst
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Her şey unutulacak. Ona zaman ver. Ve evlenmeden önce unutulacak her şey ve evlilik sırasında unutulacak her şey.
- These users thanked the author Sergey_R for the post:
- seksforumu_
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
Onun geçmişi hakkında çok şey biliyorum. Ama bunların hepsi umurumda değil; bunlar geçmişte kaldı. Bu hiç umurumda değildi.
-
- Nirvana’dayım
-
Merak etme! Olumlu düşünün. Eğer evlilikte hile yapmıyorsa bu onun iyi bir eş olduğu ve sadık olduğu anlamına gelir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
Ne olmalı? Ya da onu yaşadı ve sevdi. Ta ki onun (erkeklerin amını ağzına mı, yoksa kıçına mı aldığını?) öğrenene kadar. Bir kadına ne olabilir? Onunla evlendin ve geçmişi bilmesen de her şey yolundaydı
Ve sonra öğrendim. Ve dikiz falan gibi koktuğunu. Sorum şu: gerçekten böyle adamlar var mı? Saçmalık, tamamen saçmalık.

-
Doğru, öyleydi.
Ben de 18 yaşında bir kızla evlendim. Çok sessiz görünüyordu. Ama her şeyi ve her şeyi denediği ortaya çıktı. İçtikten sonra genel olarak onu itiraf etmesi için heyecanlandırdım.
Hatta sana tüm ayrıntılarını anlattım.
Bu yüzden bununla yaşıyorum.
Ben de 18 yaşında bir kızla evlendim. Çok sessiz görünüyordu. Ama her şeyi ve her şeyi denediği ortaya çıktı. İçtikten sonra genel olarak onu itiraf etmesi için heyecanlandırdım.
Hatta sana tüm ayrıntılarını anlattım.
Bu yüzden bununla yaşıyorum.
-
Kocasının her yerde sikiştiği ve benimle birlikte bir metresi vardı... ve neden sabahları bir saat sonra beni emiyor?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Ve ona hiç dokunmadım (bekaretimi kendim aldım)
(Elbette yanılıyor olabilirim ama bu pek olası değil)
Ama mesele bu. Tam tersine ona bir şekilde üzülüyorum. Neden hayatının geri kalanında bunu başkasıyla denemiyor? Kırıldığını ima etti - önerdi. Büyük olasılıkla çeşitlilik bulur, ancak sinsice beni aldatıyor. Üstelik fırsatlar da var - iş nedeniyle yarım yıldır evde değilim, bazen geceyi bizimle geçiren erkek arkadaşları var (yalnız değil ama dairede - oğlu da yaşıyor) Ve tabii ki o değil bir ucube, her şey onunla birlikte. Diyeceksiniz ki, yüzde 100 berbat, ve bundan fazlasıyla eminim. En azından onun arkadaşı olsaydım bunu yapardım. Ama buna karşılık olarak - tank kadar inatçı - benim hakkımda nasıl böyle bir şey düşünebilirsin??? Üstelik onu tutuklamıyorum, tutkuyla sorguya çekiyorum - onunla dalga geçiyorum, onunla dalga geçiyorum - karşılığında ölümcül hakaretler ediyorum...
Ama mesele bu. Tam tersine ona bir şekilde üzülüyorum. Neden hayatının geri kalanında bunu başkasıyla denemiyor? Kırıldığını ima etti - önerdi. Büyük olasılıkla çeşitlilik bulur, ancak sinsice beni aldatıyor. Üstelik fırsatlar da var - iş nedeniyle yarım yıldır evde değilim, bazen geceyi bizimle geçiren erkek arkadaşları var (yalnız değil ama dairede - oğlu da yaşıyor) Ve tabii ki o değil bir ucube, her şey onunla birlikte. Diyeceksiniz ki, yüzde 100 berbat, ve bundan fazlasıyla eminim. En azından onun arkadaşı olsaydım bunu yapardım. Ama buna karşılık olarak - tank kadar inatçı - benim hakkımda nasıl böyle bir şey düşünebilirsin??? Üstelik onu tutuklamıyorum, tutkuyla sorguya çekiyorum - onunla dalga geçiyorum, onunla dalga geçiyorum - karşılığında ölümcül hakaretler ediyorum...
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 3):
- Sibiryak89, SergeiKa, Onizm
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Her şey zamanı var. Bir baykuşu bir çantaya saklayamazsınız. Eğer açılırsa kesinlikle elinden kaçacaktır. Konuşmasını sağlamak için ona içecek bir şeyler verebilirsiniz. Ancak onun saf olduğu gerçeği göz ardı edilemez.Andrey I: ↑22 Aug 2021, 08:30 Ve ona dokunmadım (bekaretimi kendim aldım)
Ama mesele bu. Tam tersine ona bir şekilde üzülüyorum. Neden hayatının geri kalanında bunu başkasıyla denemiyor? Kırıldığını ima etti - önerdi. Büyük olasılıkla çeşitlilik bulur, ancak sinsice beni aldatıyor. Üstelik fırsatlar da var - iş nedeniyle yarım yıldır evde değilim, bazen geceyi bizimle geçiren erkek arkadaşları var (yalnız değil ama dairede - oğlu da yaşıyor) Ve tabii ki o değil bir ucube, her şey onunla birlikte. Diyeceksiniz ki, yüzde 100 berbat, ve bundan fazlasıyla eminim. En azından onun arkadaşı olsaydım bunu yapardım. Ama buna karşılık olarak - tank kadar inatçı - benim hakkımda nasıl böyle bir şey düşünebilirsin??? Üstelik onu tutuklamıyorum, tutkuyla sorguluyorum - onunla dalga geçiyorum, onunla dalga geçiyorum - karşılığında ölümcül hakaretler ediyorum...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Bütün evli kadınlar sola yürür ve eğer erkekseniz kocalar ya şüphelenmez ya da bilmez o zaman size üzülüyorum
- These users thanked the author onanist1982 for the post:
- SergeiKa
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Ben de benimkini ağzıma aldım ve hiçbir şey olmadı.
- These users thanked the author Romannnn for the post (total 2):
- Sibiryak89, Vladtsst
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Sizler için üzülüyorum beyler, buraya yazıyorsunuz, eşlerinizin size sadık olduğunu söylüyorsunuz ama gerçekte çoğunuz uzun süredir bulutları boynuzlarıyla sallıyorsunuz, hayır, elbette sizi anlıyorum , karınızın sadakatsizliğini görmezden gelmek elbette daha kolay ama o ana kadar sevgilisinden hamile kalmayacak ve çocuğunu size kaydettirmeye başlamayacak
- These users thanked the author onanist1982 for the post:
- LisaAlisa
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
Metatropizm, Peki, söyle bana - neden böyle yapıyorsun? ihtiyacın var mıydı? Huzur içinde yaşadın, şimdi hayatının geri kalanında içini araştıracaksın! "İtiraf ettim" ve klitorisi dudaklarına vuruldu! Siz ne kadar ilkel ve aptalsınız!
- These users thanked the author şefkatli for the post (total 8):
- Nikk, Akran Gynt, Alex444, SergeiKa, Evgeniy-Spb, Tolkala, Sibiryak89, LisaAlisa
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karım benden önce zengin bir erkek arkadaş tarafından sikildi. Arkadaşı, tanışmamızdan kısa bir süre önce ayrıldığını söyledi. Onunla sevişirken arkadaşı sürekli beni emmeyi seviyordu ama bir Gürcü için bacaklarını ayırdı.
I eski sevgilinin ona çorap almayı ve sonra onu yukarıdan becererek onu parçalamayı sevdiğini biliyorum.
I eski sevgilinin ona çorap almayı ve sonra onu yukarıdan becererek onu parçalamayı sevdiğini biliyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 2 months
Viktor, Karmaşık olmayın! Anı yaşayın. Karınızın sizden önce yaşadıkları sizi ilgilendirmiyor. Sen de evlenmeden önce kadın taburunu becerebilirdin, seni kim durdurdu????
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Registered for: 3 years 10 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 321
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 3 years 8 months
Her iki karıyı da detaylı olarak biliyordum. Sakin olmamız gerektiğini düşünüyorum; bu geçmişte kaldı, öyleydi. Geçmişi kıskanıyorsanız, başlangıçta bir bakire aramalısınız. Ve anal veya sözlü olarak pes etmediği de bir gerçek değil.
İkincisi hakkında pek bir şey bilmediğimi fark ettim ve bu daha sinir bozucu. Ayrıntılı olarak bilmek isterim, tahmin etmekten daha kolaydır :)
İkincisi hakkında pek bir şey bilmediğimi fark ettim ve bu daha sinir bozucu. Ayrıntılı olarak bilmek isterim, tahmin etmekten daha kolaydır :)
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Burada her şey bireyseldir. Herkesin uygun bir ortak konusunda kendi fikri vardır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Geçmiş geçmişte kaldı, buna başka nasıl tepki verilir)
- These users thanked the author Anderson for the post:
- Sibiryak89
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 4 years 1 month
Evet, onun geçmişini en başından beri biliyordum, belki ilk başta her şeyi anlatmıyordu ama çoğu şeyi o zaman bile umursamıyordum, 17-18 yaşındaydım, istediğim gibi takılırdım ve pek de umursamazdım. o hayatta onunla ilgilendim, ben kendi işimle meşguldüm, kendi tarzımda takılıyordum ve onunla fazla vakit geçirmiyordum, onu sikmek için kullandığımı söyleyebilirsin, o da beni bekledi falan 5-6 yıl sonra takılmayı bırakacağımı ve kızımın en tatlı ve en güzel kız olduğunu ve o eski salakların böyle bir şey fırlattığını ve bunu takdir etmediğim için benim bir salak olduğumu fark ettim. Eşim ve çocuklarımla her şey yolunda görünüyordu ama iş değiştirip düşünecek çok zamanım olur olmaz bu konuyu takıntı haline getirmeye başladım ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ve onun eski şimdikileriyle aynı olduğumu anlıyorum! Şu anda iki kızdan oluşan bir aile var ve bir gün onların da hayatlarında aynı hainlerin olabileceği ve daha da kötüsü benim gibi bir kocanın bu konuda dırdır edeceği ve Tanrı korusun elini kaldırabileceğine dair kuruntu düşünceler var.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Kendinizi Tanrı’nın seçilmiş biri olarak mı görüyorsunuz? Karın neden 18 yaşına gelene kadar amına dokunulmadan oturup seni beklesin ki? Ne olursa olsun olduğu gibi kabul edin ve karınızı sevin. Sonuçta eşinizden önce sizin de kızlarınız vardı, belki bunun için eşinizden hak talebinde bulunmak istersiniz?
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
İki kız ve bir tanıdık vardı, ilkinde üzgünüm, belki birden fazla erkek arkadaşı vardı.
Mümkün ama olmasaydı belki benimle evlenirdi ama aksi halde , onu unutmadı ve zor oldu, sonunda kaçmaya karar verdim.
İkinci kızla öyleydi, öyleydi, artık beni almalarına bile aldırış etmiyorum ona bakardım.
Ve arkadaşım, tek artısı, ben deneyimsiz bir öğrenciydim, önce kocam sonra başkaları bana öğretti,
bu yüzden tanışmamız daha kolay oldu seksi zaten anladığım ve çocuklarım olduğu zaman.
Mümkün ama olmasaydı belki benimle evlenirdi ama aksi halde , onu unutmadı ve zor oldu, sonunda kaçmaya karar verdim.
İkinci kızla öyleydi, öyleydi, artık beni almalarına bile aldırış etmiyorum ona bakardım.
Ve arkadaşım, tek artısı, ben deneyimsiz bir öğrenciydim, önce kocam sonra başkaları bana öğretti,
bu yüzden tanışmamız daha kolay oldu seksi zaten anladığım ve çocuklarım olduğu zaman.
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Eşlerinizin, kız arkadaşlarınızın veya metreslerinizin geçmişiyle kafanızı meşgul etmeyin.) Öncelikle, bu bir gerçek değil ve daha da eminim ki, size geçmişten bir şeyler söylese bile, bu, hepsinin bu olduğu ve olduğu anlamına gelmez. doğru)) Bugünü ve geleceğinizi ve sizden önce olanları düşünün, bununla kafanızı karıştırmayın, kadınların size dürüstçe her şeyi ruhen, geçmişlerinde ne kadar kötü ve sadakatsiz olduklarını anlatacaklarını mı düşünüyorsunuz? erkeklerle ilişkiler)) size erkeklerin pislik olduğunu, sadık ve sevgi dolu olduklarını ve genel olarak erkeklerle üç, dört kez seks yaptıklarını ve genel olarak onlardan hoşlanmadığını söyleyecekler, ama sizin için durum böyle tamamen farklı bir konu
başınızı omuzlarınızın üzerinde tutun...

- These users thanked the author Vlad.Galtsky for the post (total 2):
- Orpheus, hayalet
-
- ön sevişme
- Total posts: 111
- Registered for: 3 years 6 months
Eşimin benden önce cinsiyetiyle ilgili anlattığı hikayeler (itiraflar) beni her zaman çok heyecanlandırır. Üstelik ikimizin de zaten epey deneyimi vardı. Herkesin ikinci evliliği var. Tanıştığımızda o 32 yaşındaydı, ben de 42 yaşındaydım. Böylece birbirimize hikayeler ve anılar aktardık. (Paylaşılan deneyim))))))). Her şeyle ilgileniyordum. Ve çok şey öğrendim. Her ne kadar ilk başta güvensizlik ve yanlış anlama ve kınama korkusu vardı. Ancak güven de hemen ortaya çıkmadı elbette. Ve daha önce ayrı ayrı yaptığımız gibi cinsiyetimizi çeşitlendirmek ilginçti (tanışmadan önce)))

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 365 Replies
- 17907 Views
-
Last post by YeniDim
-
- 45 Replies