Durum. Sadece dürüstçe cevap verin lütfen.
-
Автор темыkurs
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Durum. Sadece dürüstçe cevap verin lütfen.
Evde yalnızca siz ve oğlunuz (16+) var. Geceleri vajinanıza (poponuza) bir şeyin girmesiyle uyanırsınız ve birisinin sessizce sizi siktiğini fark edersiniz. Birisi uyuyormuş gibi davranıp çocuğun (yüzünü göremezsiniz ama teoride oğlu dışında hiç kimse göremez) işini bitirmesine izin mi verecek? Ve sabah ne olduğuna dair hiçbir işaret göstermeyeceksin. Veya tepkiniz ne olacak?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 1 year 10 months
- Orientation: biseksüel
-
Автор темыkurs
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 11 months
Yanıt: Durum. Sadece dürüstçe cevap verin lütfen.
Bir dereceye kadar şüphesiz bir oğulum. Ama ben yetişkin bir adamım ve anneme bakmıyorum. Annelerin bu gibi durumlarda ne yaptığını bilmek ilginç geldi.
Genç yaşta bile benzer bir şey başıma gelmedi. Şu anda annemle ilgili hiçbir şekilde böyle bir düşüncem yok. Ve benimle gurur duyabileceğin için değil. 50/50 sebep.
Öncelikle, yaş kimseyi rahatsız etmiyor ve beni anında tahrik edebilmesi, en hafif deyimle, kabul edilemez ve aptalca.
Ve ikinci olarak, ben dürüst olmak gerekirse, eğer o en azından benim teyzem olsaydı ya da onun yerine ona benzeyen güzel bir milf olsaydı...
şu anda bile direnemezdim
Genç yaşta bile benzer bir şey başıma gelmedi. Şu anda annemle ilgili hiçbir şekilde böyle bir düşüncem yok. Ve benimle gurur duyabileceğin için değil. 50/50 sebep.
Öncelikle, yaş kimseyi rahatsız etmiyor ve beni anında tahrik edebilmesi, en hafif deyimle, kabul edilemez ve aptalca.
Ve ikinci olarak, ben dürüst olmak gerekirse, eğer o en azından benim teyzem olsaydı ya da onun yerine ona benzeyen güzel bir milf olsaydı...
şu anda bile direnemezdim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 2 years 1 month
Biraz konu dışı ama kısmen benzer. Bir yerde bir hikaye okudum. Kocası yazıyor.
Karısı daha erken yattı ama o geç saatlere kadar ayakta kaldı. Bir süre sonra yatak odasına gittiğimde eşim uyuyordu. Uyurken ona yapıştırmaya karar verdi. İçeri sıkışmış olması hareket ettiği anlamına gelir. Karısı yavaş yavaş uyandı, gözlerini açmadı ve eğleniyordu. Ve sonra şeytan onu kulağına çekerek şu cümleyi fısıldadı: "Kocanız nerede?" Karısının hangi gözlerle ve hangi hızla penisten atladığını ve dehşet içinde yataktan fırladığını görmeliydiniz... hiç böyle gülmediğimi söylüyor. Böyle bir patlama yüzünden karısı neredeyse onu öldürüyordu.
Karısı daha erken yattı ama o geç saatlere kadar ayakta kaldı. Bir süre sonra yatak odasına gittiğimde eşim uyuyordu. Uyurken ona yapıştırmaya karar verdi. İçeri sıkışmış olması hareket ettiği anlamına gelir. Karısı yavaş yavaş uyandı, gözlerini açmadı ve eğleniyordu. Ve sonra şeytan onu kulağına çekerek şu cümleyi fısıldadı: "Kocanız nerede?" Karısının hangi gözlerle ve hangi hızla penisten atladığını ve dehşet içinde yataktan fırladığını görmeliydiniz... hiç böyle gülmediğimi söylüyor. Böyle bir patlama yüzünden karısı neredeyse onu öldürüyordu.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
Ahtung,
Benzerini duydum Benzer durumdaki bir eşin, kocası Ivan’ı Vasily adıyla çağırdığı gerçek bir durum.
Ve sonra kocamın gözleri neredeyse alnından fırlayacaktı :şok:
Benzerini duydum Benzer durumdaki bir eşin, kocası Ivan’ı Vasily adıyla çağırdığı gerçek bir durum.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post