Aldatılan adam

Karınızın cinsel sadakatsizliğine suç ortağı olun
Автор темы
valyaass
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 22
Registered for: 1 year 5 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Boynuzlu adam

Unread post by valyaass »

Erkek arkadaşım bir boynuzlu. Birinin deliklerimi nasıl kullandığını izlemeyi seviyorum. Bizi ilk kez kız arkadaşıyla yakaladığında 69 pozisyonunda birbirimizi memnun ediyorduk. Barın altındaydık ve bitirmemize yardım etmesi için onu davet ettik. O itaatkar bir şekilde bizi yaladı ve ikimiz de itaatkar bir şekilde ona sıcak bir oral seks yaptık. Daha sonra arkadaşım ve ben onun önünde sık sık yumruklaşıp birbirimize bağlandık. Zamanla arkadaşlarını davet ettiler ve ikisi beni iyice becerdiler. Yavaş yavaş katılmayı bıraktı ve yalnızca gözlemlemeye başladı. Yüzüne oturup aynı anda sevgilisine oral seks yapmamdan hoşlanıyor. Daha sonra bakıyor. Ve dün 4 kişiyi davet ettik. Zaten 4 kişiyi de davet ettik ve en uygun olanları seçtik. Dün bana son fahişe muamelesi yapıldı. Bekaret kemeri takmış bir sandalyeye oturup izledi. En ilginç şey, iki sikin aynı anda amıma ve birinin de kıçıma girmesiyle başladı. Rahatsızlık hissi nedeniyle onlardan durmalarını istedim, her ne kadar bu dolgunluk hissi inanılmaz derecede heyecan verici olsa da, esnemenin neden olduğu hoş olmayan acı hakim oldu. Kıçıma girdiler ve oradaki delik hafifçe açıldı. Aldatılan adam hemen deliğimi yaladı. Sonra girişi tekrarladık, daha da fazla kayganlaştırıcı ekledik ve kıçımıza iki penis girdi. Bu delik bir el gerektirir ve 2 sulu horoz daha da fazlasını alır. Bu çok çılgın bir heyecan, deliklerimde 3 sik var. Vızıltıdan ölüyordum ve 4 erkeğe boğaz oral seks yaptım. 2-3 dakikada bir geldim. Sonunda bitirdim. Am, ağız ve göğüslere boşalmak. Cuck her şeyi yaladı. Kemerini çıkardım ve ona işkence etmemeye karar verdim, güzel bir oral seks yaptım ve 20 saniyede ağzıma geldi. Sabah yüzüme oturdu ve sikini olabildiğince derine soktu. LJ’e önünde teklifte bulundu ama sorun şu: 3 kız arkadaşı yok. Böyle biriyle nerede tanışacağımı bile bilmiyorum. Dün geceyi özledim... Nerede başka bir kız bulabileceğime dair ipucu var mı?
These users thanked the author valyaass for the post (total 3):
Geniş, sapık, Mihaaaa 4
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Aldatılan adam

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

valyaass,
Ben standartımla soru:

Çükünüz hâlâ ayaktayken kaç santimetreydi?
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 2 years

Unread post by ilovebiboys »

kaç santimetreydi?
kendiniz için bu bilgiye ne ihtiyacınız var? :wink: :wink: 🤣
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ilovebiboys: 27 Jan 2024, 21:31
kaç santimetreydi?
"penis uzunluğunun kişisel sunum üzerindeki etkisi" konusu üzerine randomize, kör bir çalışma yürütüyorum forumdaki hikayelerde bir kadın"
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Galce
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Değişikliği Koru: 27 Jan 2024, 21:34
kaç santimetreydi?
"penis uzunluğunun kişisel sunum üzerindeki etkisi" konusu üzerine randomize, kör bir çalışma yürütüyorum forumdaki hikayelerde bir kadın"
:ROFL: sonuçları ne zaman görmek mümkün olacak? )
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Galce
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ilovebiboys: 27 Jan 2024, 21:36

Kendiniz için bu bilgilere neye ihtiyacınız var? :wink: :wink: 🤣
Bu sebzeler yumurtayla biraz daha güçlenip itiraf etmeye başlar başlamaz ...

Sormanıza gerek yok el fotoğrafı bile var, bu saçmalığı kimin yazdığını hemen görebilirsiniz
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Galce, ilovebiboys
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

"penis uzunluğunun penis üzerindeki etkisi" konusuyla ilgili randomize kör bir çalışma yürütüyorum forumdaki hikayelerde kendini bir kadın olarak tanıtma"
Bu sebzeler yumurtayla biraz daha güçlendiğinde ve itiraf etmeye başlayın...

Sormanıza gerek olmayan bir el fotoğrafı bile var, bu saçmalığı kimin yazdığını hemen görebilirsiniz
ve onları kandırırsınız: birlikte oynayın ve sik resmi göndermelerini isteyin - kesinlikle sizi reddetmezler :wink : :lol:
aksi takdirde kaynağa yine de birkaç santimetre ekleyecekler)))
Üstü kendinize saklayın
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ilovebiboys: 27 Jan 2024, 21:40
:ROFL: sonuçları ne zaman görmek mümkün olacak?)
Bu sebzeler yumurtayla biraz daha güçlenip itiraf etmeye başlar başlamaz...

Burada buna ihtiyacınız bile yok Elinizin fotoğrafını istemek için bu saçmalığı kimin yazdığını hemen görebilirsiniz
onları kandırırsınız: birlikte oynayın ve onlardan size sik resmi göndermelerini isteyin - kesinlikle seni reddetmeyecekler :wink: :lol:
aksi halde kaynağa birkaç santimetre ekleyecekler)))

Elbette fikir güzel ama insanların bana sik göndermesine hazır değilim ((
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
Galce, ilovebiboys
Galce
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 736
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Galce »

Değişikliği Koru: 27 Jan 2024, 21:34
kaç santimetreydi?
Konuyu okudum. Ürperdim. Burada araştırma yapmak değil, bir oyuncu kadrosu ve film ekibi oluşturmak gerekli. Bu bir slasher için hazır bir komut dosyasıdır😁
These users thanked the author Galce for the post:
Üstü kendinize saklayın
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

ilovebiboys: 27 Jan 2024, 21:40

Bu sebzeler yumurtayla biraz daha güçlenip tanınmaya başlar başlamaz...

Hatta elinizin fotoğrafını istemenize bile gerek yok, bu saçmalığı kimin yazdığını hemen görebilirsiniz
ve onları kandırırsınız: birlikte oynayın ve onlardan sik resmi göndermelerini isteyin - sizi kesinlikle reddetmezler :wink: :lol:
aksi halde onlar yine de kaynağa birkaç santimetre ekleyeceğiz)))

Elbette fikir güzel ama ben insanların bana sik göndermesine hazır değilim((
🤣 🤣 hepsi, içinizdeki FSB memuru öldü))
Galce
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gelik: 27 Jan 2024, 21:44

Kendiniz için bu bilgilere neye ihtiyacınız var? :wink: :wink: 🤣
Konuyu okudum. Ürperdim. Burada araştırma yapmak değil, bir oyuncu kadrosu ve film ekibi oluşturmak gerekli. Bu bir slasher için hazır bir komut dosyasıdır😁
snuff yerine 😂
Galce
Pilot Camelot
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 477
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Pilot Camelot »

valyaass: 27 Jan 2024, 17:30 Erkek arkadaşım bir boynuzlu. Birinin deliklerimi nasıl kullandığını izlemeyi seviyorum. Bizi ilk kez kız arkadaşıyla yakaladığında 69 pozisyonunda birbirimizi memnun ediyorduk. Barın altındaydık ve bitirmemize yardım etmesi için onu davet ettik. O itaatkar bir şekilde bizi yaladı ve ikimiz de itaatkar bir şekilde ona sıcak bir oral seks yaptık. Daha sonra arkadaşım ve ben onun önünde sık sık yumruklaşıp birbirimize bağlandık. Zamanla arkadaşlarını davet ettiler ve ikisi beni iyice becerdiler. Yavaş yavaş katılmayı bıraktı ve yalnızca gözlemlemeye başladı. Yüzüne oturup aynı anda sevgilisine oral seks yapmamdan hoşlanıyor. Daha sonra bakıyor. Ve dün 4 kişiyi davet ettik. Zaten 4 kişiyi de davet ettik ve en uygun olanları seçtik. Dün bana son fahişe muamelesi yapıldı. Bekaret kemeri takmış bir sandalyeye oturup izledi. En ilginç şey, iki sikin aynı anda amıma ve birinin de kıçıma girmesiyle başladı. Rahatsızlık hissi nedeniyle onlardan durmalarını istedim, her ne kadar bu dolgunluk hissi inanılmaz derecede heyecan verici olsa da, esnemenin neden olduğu hoş olmayan acı hakim oldu. Kıçıma girdiler ve oradaki delik hafifçe açıldı. Aldatılan adam hemen deliğimi yaladı. Sonra girişi tekrarladık, daha da fazla kayganlaştırıcı ekledik ve kıçımıza iki penis girdi. Bu delik bir el gerektirir ve 2 sulu horoz daha da fazlasını alır. Bu çok çılgın bir heyecan, deliklerimde 3 sik var. Vızıltıdan ölüyordum ve 4 erkeğe boğaz oral seks yaptım. 2-3 dakikada bir geldim. Sonunda bitirdim. Am, ağız ve göğüslere boşalmak. Cuck her şeyi yaladı. Kemerini çıkardım ve ona işkence etmemeye karar verdim, güzel bir oral seks yaptım ve 20 saniyede ağzıma geldi. Sabah yüzüme oturdu ve sikini olabildiğince derine soktu. LJ’e önünde teklifte bulundu ama sorun şu: 3 kız arkadaşı yok. Böyle biriyle nerede tanışacağımı bile bilmiyorum. Dün geceyi özledim... Belki başka bir kızı nerede bulabileceğime dair bazı ipuçları vardır?
Ne saçmalık...
İşte gerçek cuckold (Cuckold) 17 yaşından beri onun tutkusunu sikiyorum. Hatta ondan önce ve tabii ki ondan sonra! Benim hakkımda bilgi sahibi. Benden şiddetli bir nefretle nefret ediyor ama ona nasıl olduğumu ve onu nerede becerdiğimi sormaya devam ediyor.
https://i.postimg.cc/L6ZjQxZy/1.jpg
These users thanked the author Pilot Camelot for the post:
Ded
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Boynuzlamak”