Bekaretimi 12 yaşında çok erken kaybettim ve sonra çıldırdım

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Misafir_524
Potansiyel seks nesnesi
 Bekaretimi 12 yaşında çok erken kaybettim ve sonra çıldırdım

Unread post by Misafir_524 »

Bekaretimi 12 yaşında çok erken kaybettim ve sonra çılgına döndüm. Her şey vardı: kulüpler, sarhoşken tek seferlik seks, grup seks, yabancılarla seks ve para karşılığında seks; aynı zamanda aynı anda iki erkekle "çıkıyordum".
Artık 4 yıldan fazla zaman geçti, davranışlarımdan ÇOK utanıyorum, o zaman bana ne olduğunu bilmiyorum, sanki bir iblis beni ele geçirmiş gibiydi. Kendimi tanımıyorum, böyle yaşadığımı ve korkmadığımı kabul edemiyorum... Artık dikkat çekmeyen giyiniyorum, makyaj yapmıyorum ve neredeyse evden hiç çıkmıyorum. Hemen okula koşup tekrar eve dönüyorum. Ben bir fahişeyim değil mi?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Bekaretimi 12 yaşımda çok erken kaybettim ve sonrasında zincir gibi oldu...

Unread post by Nikk »

Guest: 19 Nov 2019, 01:26 Bekaretimi 12 yaşımda çok erken kaybettim ve sonrasında zinciri kırdım. Her şey vardı: kulüpler, sarhoşken tek seferlik seks, grup seks, yabancılarla seks ve para karşılığında seks; aynı zamanda aynı anda iki erkekle "çıkıyordum".
Artık 4 yıldan fazla zaman geçti, davranışlarımdan ÇOK utanıyorum, o zaman bana ne olduğunu bilmiyorum, sanki bir iblis beni ele geçirmiş gibiydi. Kendimi tanımıyorum, böyle yaşadığımı ve korkmadığımı kabul edemiyorum... Artık dikkat çekmeyen giyiniyorum, makyaj yapmıyorum ve neredeyse evden hiç çıkmıyorum. Hemen okula koşup tekrar eve dönüyorum. Ben deliyim, değil mi?
Ah! Ne geniş bir aralık! Şenlikten manastıra! Ve "fahişe" sözcüğünden korkman gerçekten inanılmaz!
Sevgili kızım! Kelimeler sizin onlara yüklediğiniz anlamlara sahiptir.
Listenin aşağılarında "fahişe", "tutulan kadın" kelimelerine hayran olan kızlar var. Hatta zengin bir enayinin nasıl becerileceğiyle ilgili bloglar bile var...
Durman iyi oldu. Gençliğini sağa sola sikişerek harcamak aptallık. Ancak kendinizi yalnızca ders çalışmak için çıkabileceğiniz bir mağaraya sürmek de daha az aptal değil. Kendinizde bir orantı duygusu geliştirmeye çalışın: orta derecede mütevazı, orta derecede sürtük, orta derecede pratik vb.
Sağduyu, iyi bir eğitim almanız, iyi bir iş bulmanız, iyi bir erkekle tanışmanız, yeni bir hayat kurmanız gerektiğini belirtir. aile... Ve sevdiğiniz kişiyle kendi zevkiniz için sevişebilirsiniz! Ve herkese vermek çok çabuk sıkıcı olmaya başlıyor... :angel:
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408

Unread post by Utangaç bebek »

Guest: 19 Nov 2019, 01:26 Bekaretimi 12 yaşımda çok erken kaybettim ve sonrasında zinciri kırdım. Her şey vardı: kulüpler, sarhoşken tek seferlik seks, grup seks, yabancılarla seks ve para karşılığında seks; aynı zamanda aynı anda iki erkekle "çıkıyordum".
Artık 4 yıldan fazla zaman geçti, davranışlarımdan ÇOK utanıyorum, o zaman bana ne olduğunu bilmiyorum, sanki bir iblis beni ele geçirmiş gibiydi. Kendimi tanımıyorum, böyle yaşadığımı ve korkmadığımı kabul edemiyorum... Artık dikkat çekmeyen giyiniyorum, makyaj yapmıyorum ve neredeyse evden hiç çıkmıyorum. Hemen okula koşup tekrar eve dönüyorum. Ben bir sl$ha ha?
...İlk seksimi senden daha önce yaptım....Ama her şey geçmişte kaldı. Okulda iyi okudum, madalyayla mezun oldum...
These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 4):
Sibiryak89, Cidden, Jet4, sapık
Misafir_219
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_219 »

Utangaç Bebek: 11 Mar 2020, 00:35 ...İlk seksimi senden daha önce yaptım....Ama her şey geçmişte kaldı. Okulda iyi okudum, madalyayla mezun oldum...
Geçmişi mi kastediyorsun?
Artık sevişmiyor musun yoksa kiminle?

İnsanların neden seks uğruna bu kadar utanç verici ve uygunsuz bir şey yaptığını gerçekten anlamıyorum. Sanki evsizdim ama sonra her şey geçmişte kaldı...
Eh, bu sadece vücudunun bir parçası, bekaretin. İşte buradaydı ve şimdi gitti. Ne değişti?
Boynuzlarınız mı çıktı? Yoksa alnında bununla ilgili bir yazı mı belirdi?
Ya da belki ruhunda bazı değişiklikler ortaya çıktı?

Aksine - düzenli cinsel yaşamla birlikte pek çok ilginç şey ortaya çıktı . Hayat ek renkler kazandı. Pek çok ek neden ortaya çıktı.
Önceden karşı cins yalnızca karşı cinsti. Eylemleri ve arzuları anlaşılmaz, bazen yabancı ve anlaşılmaz.
Ve düzenli cinsel yaşamın gelişiyle karşı cins bir tür somutluk kazandı.

Örneğin, orada genç bir adamdır. Ondan hoşlanıyorsun, ondan hoşlanıyorsun. Ona gülümseyebilirsin. Yaklaşıp dirseğinden ona dokunabilirsin. Vücudun herhangi bir kısmı için evet. Ve sonra pantolonunun nasıl şiştiğini izleyin.
Bir keresinde metroda bir grup genç gördüm. Üç kız ve bir erkek. Oturdular, o da önlerinde durdu. Şaka yaptılar, güldüler, ellerini tutup birbirlerine bir şeyler anlattılar. Adam gerçekten sertleşti. Kot pantolon giyiyordu ve çıplak gözle görülebiliyordu. Onu cep telefonundan aramışlar gibi davranmak zorunda kaldı ve o da kapıya çekilip orada durdu ve oradan onlarla iletişim kurmaya devam etti.
:-)

Genellikle özgür bir kızdır. Yani evli olmayan ve ilişkisi olmayan kişi istediğini karıştırabilir. Tek yapması gereken birine gülümsemek ve bugün için seks garantisi var. Kendisiyle ilgili dedikodu yapılmasını istemiyorsa sosyal çevresi dışında istediği kişiyle sevişebilir.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Seksin neden bir tür öcüye dönüştürülmesi gerektiği gerçekten belli değil! Her şeye akıllıca yaklaşılmalıdır! Seksin kendisi ne iyi ne de kötüdür. Siz
ona KENDİNİZ bir değerlendirme yapın! Eğer sağa sola sikilmenin kötü olduğunu düşünüyorsanız, sevişmeyin! Ve eğer - iyi! Kimse seni durduramaz... Ve
büyüme ve gelişmeye göre notunuz değişirse bu da normaldir. Durmaya karar verirsen dur! Tek bir partnerle yaşamaya karar verdin - bu senin hakkın... Ve kendini yemene gerek yok - işte ben bu kadar aptaldım: Herkese verdim! Oldu. Ve artık bunu herkese vermiyorsun - sadece erkek arkadaşına! Ve harika! Sen hayatının efendisisin.
Bunu yönetmek senin elinde. Ve geçmiş maceralar yüzünden kendinizi depresyona sokmak, en hafif tabirle aptalcadır. Geçmişteki hiçbir şeyi değiştiremezsiniz! O halde
bir şey yapmadan önce düşünün...
These users thanked the author Nikk for the post:
Olesya90
Utangaç bebek
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 408
 Re: Bekaretimi 12 yaşında çok erken kaybettim ve sonra zinciri kırdım

Unread post by Utangaç bebek »

Guest_219: 15 Sep 2020, 14:40
Utangaç Bebek: 11 Mar 2020, 00:35 ...İlk seksimi senden daha önce yaptım....Ama her şey geçmişte kaldı. Okulda iyi okudum, madalyayla mezun oldum...
Geçmişi mi kastediyorsun?
Artık sevişmiyor musun yoksa kiminle?
...,Muhtemelen beni yanlış anladılar....Her şeyin geçmişte kaldığını yazarken şunu kastetmiştim: Hayatımda çocukluğumda seks yaptığım bir bölüm yaşadım. O bölüm bitti ve geçmişte kaldı.
.....Ve yeterince seks yapıyorum...Bollukla. 8 yıldır evliyim...
These users thanked the author Utangaç bebek for the post (total 2):
Nikk, Sibiryak89
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157

Unread post by Alex Barları »

13 yaşın altında kimse yoktu ve ben de ilk kez [/url] 15 yaşında başladım ve gittim, sonra ordu vardı, ah zordu)) ve sonra köyden kızlarla tanıştım, geldiler, hayat güzeldi , ve köy kızları, onlar sadece küçük güzelliklerdi, kendi insanlarıyla dalga geçmediler, o zaman bütün köyün bileceğini söylüyorlar, ama siz askerler sessiz olun, bu sizin lehinize)))
These users thanked the author Alex Barları for the post:
Sibiryak89
MISTER_COCK
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 137

Unread post by MISTER_COCK »

Çılgın bir p.dar’ın hezeyanları😂
These users thanked the author MISTER_COCK for the post (total 2):
şefkatli, Endişeli
Seks devi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 208
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Seks devi »

Ve 16 yaşındayken kaybettim, daha doğrusu teyzem bekaretimi aldı ve oğlanı bir seks makinesi yaptı. Ve 1 Eylül’den itibaren okulda, içlerinden biri hamile kalana kadar seksin ne olduğunu denemekten çekinmeyen sınıf arkadaşlarımı sikmeye başladım. Burası biraz yerleştim. O zamanlar çok fazla hışırtı vardı. Peki bu başka bir hikaye...
These users thanked the author Seks devi for the post (total 2):
Endişeli, Sibiryak89
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Ah, okul zamanı))) ne kadar güzeldi, 9. veya 10. sınıfta kimsenin bunu bilmeyeceğini bilerek onları memnun etmek isteyen bir kız çevrem vardı, ama çoğu kişi için bu en önemli faktördü, bu yüzden geldiler ve kimse bilmesin diye benden kendileriyle zaman geçirmemi istediler, bunu delice sevdim, kızlardan birinin beni diğerine tavsiye etmesi ve endişelenmesine gerek olmadığını söylemesi, sonuçta, öyle oldu okul zamanıydı, hava güzeldi, tasasız zamanlarımı hatırladım,
xxccxx
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 92

Unread post by xxccxx »

Guest_524: 19 Nov 2019, 01:26 O zaman bana ne olduğunu bilmiyorum, sanki bir iblis beni ele geçirmiş gibiydi.
İblis hiçbir yere gitmedi . Birkaç yıl boyunca sadık bir eş, neredeyse bir rahibe olabilirsiniz, AMA zamanı gelecek ve şeytanınız yeniden ortaya çıkacak...
BOmD
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by BOmD »

Bekaretinizi ne kadar kötü kaybederseniz, ailenizin sizi o kadar iyi yetiştirdiğine inanıyorum. Ama ölçülü olarak elbette. Bana gelince, bekaretinizi 20 yaşında +\- kaybetmek en iyisidir: kız tamamen olgunlaşmıştır, maksimum duyguları alabilmektedir ve bu zamana kadar erkek büyük olasılıkla bağımsız bir hayata hakim olacaktır.
Alex Barları
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

BOmD: 19 Jul 2022, 22:58 Sanırım bekaretinizi ne kadar kötü kaybederseniz o kadar iyi hissedersiniz
Hayatımda bu tür kızlarla birkaç kez tanıştım, bunlar 20 yaşın üzerinde ve hala kızlar, tabii ki çok şaşırtıcı olduğunu söyleyeceğim, ama aynı zamanda ilk olmaya ilgi de vardı, sonradan ilk seksin ömür boyu hatırlandığını söylemeleri boşuna değil, bir genç bayan, 21 yaşındaydı. onunla tanıştığımda ve onu denemeye ikna ettiğimde, ah, penisinin başını vajinaya sokamadığın halde en iyi görünmek istediğinde, ne kadar emek ve eziyet anlatmaya, öğretmeye ve güzelce kızlığını bozmaya değerdi ve en nazik, böylece durup devam etmezsin))) hedefe ulaşılır, kalbinin hanımı mutlu olur ve sonra elinden gelen her şeyi gösterirsin, yatakta görmek istediğin her şeyi öğretmeye çalışırsın ve mütevazı gri fare, tüm deliklerinin acımasını ve aşk suyuyla dolmasını isteyen manyak bir nemfoman yetiştiriyor ve sonra kendisi de cinsel zevkleri artırıyor, pembe bir vibratör getiriyor ve aynı zamanda ondan aç deliklerini memnun etmesini istiyor Birkaç yıl önce tüm bunları denemediği için ne kadar aptal olduğunu söylüyor...
These users thanked the author Alex Barları for the post:
İskender
yakınlaştırma
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Unread post by yakınlaştırma »

Lanet olsun, ne hayalperestler ama🤦🏼‍♂️😂😂😂
IkaRuss
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Orientation: biseksüel

Unread post by IkaRuss »

zoom: 28 Aug 2022, 01:07 Blyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kendi hayalini kuruyorsun ama
En sinir bozucu olan şey bu aptalların aslında bir genç kızla değil de genç bir kızla yazıştıklarını düşünmeleri. şiş göbekli sapık ve hatta tüm bu saçmalıklara inanmadığın için sana kızıyorlar)
Şaşkalove kardeş
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 36

Unread post by Şaşkalove kardeş »

12 yaşımdayken köyde 16 yaşındaki komşum beni onu yalamaya zorladı... Uzun süre onu yaladığımı hatırlıyorum...
Bir hafta boyunca onu her gün memnun ettim... ta ki onu becermeme izin verene kadar..
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Orientation: biseksüel

Unread post by sapık »

Sashkalovesister: 28 Aug 2022, 02:15 12 yaşındayken köyde 16 yaşındaki komşum bana onu yalattı
Köyde, temiz havada ve olmadan Gereksiz yetişkin gözetimi nedeniyle çocuklar cinsel hazzın zevklerini erkenden öğrenmeye başlarlar. Köyümüzde kız kardeşlerim ve ben sürekli olarak cinsel içerikli çeşitli oyunlar oynardık. Çocukluğumda bu kız gibi amcıkları yeterince gördüm. Mutluluk!
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874

Unread post by Rasaroam »

Guest_524: 19 Nov 2019, 01:26 Bekaretimi 12 yaşımda çok erken kaybettim ve sonrasında zinciri kırdım. Her şey vardı: kulüpler, sarhoşken tek seferlik seks, grup seks, yabancılarla seks ve para karşılığında seks; aynı zamanda aynı anda iki erkekle "çıkıyordum".
Artık 4 yıldan fazla zaman geçti, davranışlarımdan ÇOK utanıyorum, o zaman bana ne olduğunu bilmiyorum, sanki bir iblis beni ele geçirmiş gibiydi. Kendimi tanımıyorum, böyle yaşadığımı ve korkmadığımı kabul edemiyorum... Artık dikkat çekmeyen giyiniyorum, makyaj yapmıyorum ve neredeyse evden hiç çıkmıyorum. Hemen okula koşup tekrar eve dönüyorum. Ben bir fahişeyim, değil mi?
Sen bir fahişesin ve bu HARİKA.
Senin gibi insanlara hayranım.👍👍👍
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

sapık: 12 Jan 2023, 15:50
12 yaşındayken köyde 16 yaşındaki komşum bana onu yalattı
Köyde, Temiz hava ve yetişkinlerin gereksiz gözetimi olmadan, çocuklar cinsel hazzın zevklerini erken yaşta deneyimlemeye başlarlar. Köyümüzde kız kardeşlerim ve ben sürekli olarak cinsel içerikli çeşitli oyunlar oynardık. Çocukluğumda bu kız gibi amcıkları yeterince gördüm. Harika bir şey!
Tuhaf kavramlar: kırsalda, temiz havada... Sizi temin ederim ki şehirde de çocuklar daha az değil, daha fazlası değilse bile, cinsiyet açısından
kurnaz....
These users thanked the author Nikk for the post:
Tanya
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by N@TyPaL »

Bu konuda fazla endişelenmeyin. Her kadın evlendikten sonra her şeyin kendisine ait olduğunu bilir seks maceraları sıfırlandı. Ve eğer o da bir bebek doğurursa, o zaman neredeyse bir aziz olur ve artık geçmişin hiçbir önemi kalmaz! :melek:
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

N@TyPaL: 12 Jan 2023, 22:06 Bu konuda fazla endişelenmeyin. Her kadın evlendikten sonra her şeyin kendisine ait olduğunu bilir seks maceraları sıfırlandı. Ve eğer o da bir bebek doğurursa, o zaman neredeyse bir aziz olur ve artık geçmişin hiçbir önemi kalmaz! :angel:
Neden bahsediyorsun?!! Bir kadının kahrolası bir geçmişi olamaz! ASLA!!! Temel olarak!...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”