[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 21 of 77 bytes Kışın seks - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Şimdiki gibi havalarda, dışarısı eksi otuz dereceyken ve kuzey rüzgarı buz gibiyken, iyi bir sahip köpeğini dışarı çıkarmaz ama bir hafta önce hava sıcaktı. Rüzgar, kar, sıcaklık eksi bir, iki yoktu. Bu havada seks yaptım. Soğuğu hissetmiyorsun, hatta sıcaksın. Tek şey, çıplak soyunmamaları ve seksin ön sevişme olmadan gerçekleşmesiydi.
These users thanked the author Geçit for the post:
Şimdiki gibi havalarda, dışarısı eksi otuz dereceyken ve kuzey rüzgarı buz gibiyken, iyi bir sahip köpeğini dışarı çıkarmaz ama bir hafta önce hava sıcaktı. Rüzgar, kar, sıcaklık eksi bir, iki yoktu. Bu havada seks yaptım. Soğuğu hissetmiyorsun, hatta sıcaksın. Tek şey, çıplak soyunmamaları ve seksin ön sevişme olmadan gerçekleşmesiydi.
Tek ben değilim, bu da demek oluyor ki :cat2: Çok uzun zaman önceydi. Bir kış akşamı parkta yürüyorduk, eh, içimden bir dürtü geldi.. kabuklu ve normal.
Okul yıllarımda soğuk mevsimi pek sevmezdim. Kışı sevmediğimden değil. Tam tersine, dışarıda kar yağmasını, özellikle de çok kar yağmasını ve kasabamın bir peri masalına dönüşmesini gerçekten...
Kızlar ve erkekler, nasıl sertleştiğinize dair fotoğraflarınızı ve videolarınızı bu konuya yayınlıyoruz! Materyallerinizi hem mayolu hem de mayosuz olduğunuz yere gönderin!
Last post
Hacı, burası nerede?
Rostov, Paramonov depoları. Ama ne yazık ki havuz uzun zaman önce bozulmuştu ve ondan önce sonbahardan ilkbahara kadar her gün akşamları burada yüzdük, hatta birkaç kez Yeni...
Bir arkadaşım kışın Mısır’a gitmeyi öneriyor. Ocak ayında veya Aralık ayında orada yüzebilir misiniz bilmiyorum. Bir arkadaşım kocasıyla birlikte seyahat ediyor ve bana güveniyor. Bir dövüş sanatları...
Last post
Kışın Mısır’a gitmek ücretsizdir. Gidelim mi?
Bildiğiniz gibi ülser hastaları ve içki içenler bile başkalarının pahasına içki içerler :)
( k/ f Elmas Kol )
Zeki ve bakımlı bir kız, hoş bir erkekle mutlu bir şekilde vakit geçirecektir.
Last post
Ve hafta sonu diş fırçasını vibratör olarak kullandım. Birkaç dakika içinde eşim geldi. Orgazm şiddetliydi)
böyle bir düşünceydi. ! Ama benimki beğenmedi (( çok titrediğini söylüyor! Ama 🐧...