FFM için kadın arıyoruz

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 FFM için kadın arıyoruz

Unread post by Altı »

:shamp: Biz bir MF çiftiyiz ve 14-15 Ocak’ta MF için St. Petersburg’da bir kız arıyoruz. Yeterliliğe, temizliğe ve sadeliğe değer veriyoruz. İlk buluşma başarılı olursa, arkadaş olmaya ve uzun süre, muhtemelen sürekli olarak buluşmaya hazırız. Sevgili kızlar, dokunmuyoruz, özgürce yazıyoruz, herhangi bir şeye ilginiz var mı diye sormuyoruz.
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171
Registered for: 2 years 9 months
 Re: Kadın seks için kadın arıyorum

Unread post by 5nica »

Oldu. Arkadaşlarımdan biri beni şöyle ikna etti: "Birlikte ziyarete gitmeliyiz, çünkü yalnız olmak çok korkutucu." :)
Aynı zamanda üçüncü kızla da konuştu. dışarı.
Sonuç olarak üçüncü kişiyle birlikte ziyarete gittik ama kız arkadaşı orada değildi :)
Demek istediğim bu... Sanırım yazarın MJ değil, sadece M olduğunu. Ancak iki veya daha fazla F bulduktan sonra istenen yağı alacaksınız. Peki, bu hayat tüyosu diğerlerinden daha kötü değil :)
Yeni Yılınız Kutlu Olsun, St. Petersburg!
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Alex366 »

Olması gerektiği gibi yakışıklı, her yerde o kadar çok sikik kız var ki, toplu tecavüze bile ihtiyaçları yok, sadece sikini tutup emmek için)
These users thanked the author Alex366 for the post:
Altı
Автор темы
Altı
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308
Registered for: 4 years 9 months

Unread post by Altı »

5nica: 27 Dec 2022, 11:05 Oldu. Arkadaşlarımdan biri beni şöyle ikna etti: "Birlikte ziyarete gitmeliyiz, çünkü yalnız olmak çok korkutucu." :)
Aynı zamanda üçüncü kızla da konuştu. dışarı.
Sonuç olarak üçüncü kişiyle birlikte ziyarete gittik ama kız arkadaşı orada değildi :)
Demek istediğim bu... Sanırım yazarın MJ değil, sadece M olduğunu. Ancak iki veya daha fazla F bulduktan sonra istenen yağı alacaksınız. Peki, bu hayat tüyosu diğerlerinden daha kötü değil :)
Yeni Yılınız Kutlu Olsun, St. Petersburg!
n Bu konuda yorum yapmayı unutmayın, ne bilmiyorsunuz?!. Fantezilerinizi ve spekülasyonlarınızı kategorik olarak ortaya atıp insanları yanıltmak yerine, tahminlerinizi kendinize saklamanız daha faydalıdır. Söyleyecek hiçbir şey yoktu - konu dışına çıkmaktansa geçip gitmek daha iyi olurdu.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”