İkinci hamilelik

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Kişi 7
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16
Registered for: 1 year
 İkinci hamilelik

Unread post by Kişi 7 »

Birden fazla çocuğu olan kadınlar, ilk hamilelikten sonra neler yaşayacağınızı bilerek ikinci kez hamile kalmaya nasıl karar verdiniz?
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: İkinci hamilelik

Unread post by Venüs »

Kişi 7: 16 Jul 2024, 22:55 Birden fazla çocuğu olan kadınlar, ilk hamilelikten sonra neler yaşayacağınızı zaten bildiğiniz halde ikinci kez hamile kalmaya nasıl karar verdiniz?
)))) İki çocuğum var))) Sevdiğim adamla evli olsaydım yeniden doğururdum.
These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
SwetaSw, en yüksek
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Truwor »

Eşim ve benim bir çocuğumuz var, ancak son zamanlarda eşim ve ben sık sık karımın seks yaptığı arkadaşımızı, hatta MFM’yi ve bazen tatil yerlerine uçtuğu arkadaşımızı nasıl doğuracağı hakkında konuşuyoruz. üçümüz uçuyoruz. Bir arkadaşım eşinin onu doğurmasını istiyor, eşi buna karşı çıkmıyor, eşimin arkadaşımızdan hamile kalması beni çok heyecanlandırıyor. Sorun şu ki, eşim ve benim çocuğum olacak. Ama henüz karar veremiyoruz. Olgunlaşıyoruz.
Slavik 34
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 495
Registered for: 1 year 2 months

Unread post by Slavik 34 »

Truwor: 21 Jul 2024, 01:46 Karım ve benim bir çocuğumuz var, ancak son zamanlarda eşimin seks yaptığı arkadaşımızdan ve hatta bazen uçtuğu MFM’den ne doğuracağı konusunda eşimle sık sık konuşuyoruz. tatil yerlerine gideriz, ya da üçümüz uçarız. Bir arkadaşım eşinin onu doğurmasını istiyor, eşi buna karşı çıkmıyor, eşimin arkadaşımızdan hamile kalması beni çok heyecanlandırıyor. Sorun şu ki, eşim ve benim çocuğum olacak. Ama henüz karar veremiyoruz. Olgunlaşıyoruz.
Belki ona kendinizinmiş gibi davranacaksınız, bu durumda karınıza €BLA tarafında olduğunuzu söyleyebilirsiniz. onu kendiniz eğitin 😉
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Slavik 34: 21 Jul 2024, 12:53
Truwor: 21 Jul 2024, 01:46 Karım ve benim bir çocuğumuz var, ancak son zamanlarda eşim ve ben sık sık karımın seks yaptığı arkadaşımızdan ne doğuracağı hakkında konuşuyoruz ve hatta bazen tatil yerlerine birlikte uçtuğu veya üçümüzün uçtuğu MFM bile. Bir arkadaşım eşinin onu doğurmasını istiyor, eşi buna karşı çıkmıyor, eşimin arkadaşımızdan hamile kalması beni çok heyecanlandırıyor. Sorun şu ki, eşim ve benim çocuğum olacak. Ama henüz karar veremiyoruz. Olgunlaşıyoruz.
Belki ona kendinizinmiş gibi davranacaksınız, bu durumda karınıza €BLA tarafında olduğunuzu söyleyebilirsiniz. onu kendin eğit 😉
Neden böyle saçmalık yazıyorsun? ...
These users thanked the author Truwor for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Zorba Carrie »

Truwor: 21 Jul 2024, 20:00
Slavik 34: 21 Jul 2024, 12:53
Truwor: 21 Jul 2024, 01:46 Eşimle bir çocuğumuz var ama son zamanlarda eşimle birlikte birlikte çalıştığımız arkadaşımızdan ne doğuracağı konusunda sık sık konuşuyoruz. seks yapıyor mu, hatta MFM mi ve bazen tatil yerlerine kiminle uçuyor, yoksa üçümüz uçuyoruz. Bir arkadaşım eşinin onu doğurmasını istiyor, eşi buna karşı çıkmıyor, eşimin arkadaşımızdan hamile kalması beni çok heyecanlandırıyor. Sorun şu ki, eşim ve benim çocuğum olacak. Ama henüz karar veremiyoruz. Olgunlaşıyoruz.
Belki ona kendinizinmiş gibi davranacaksınız, bu durumda karınıza €BLA tarafında olduğunuzu söyleyebilirsiniz. onu kendin eğit 😉
Neden böyle saçmalık yazıyorsun? ...
ne yazık ki bu saçmalık değil: kan korkunç bir şeydir ve çocuk sizin kanınızı alamayacaktır ve siz onu büyütürken her şey olabilir olursa, genleriniz dışarı fırlamayacak ve bununla yaşamak zor olabilir. Kendinizinkinden daha iyi doğurun.
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

İçinden geçmek nasıl bir şey? Hamileliğim boyunca özel bir şey yaşamadım. Ama etrafımdaki herkes benimle ilgilendi, beni şımarttı ve kendimi gerçekten bir kraliçe gibi hissettim.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Yeşil
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Hooligan Carrie: 21 Jul 2024, 20:13 Nasıl bir süreçten geçmek istiyorsunuz?
Toksikoz gerçekten korkunç bir şey...
These users thanked the author Venüs for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs: 21 Jul 2024, 21:31 Toksikoz çok kötü bir şey...
ama sonsuza kadar değil, genellikle ilk üç ayda olur ve genel olarak herkes için bile geçerli değildir.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Venüs
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Hooligan Carrie: 21 Jul 2024, 20:10
Truwor: 21 Jul 2024, 20:00
Slavik 34: 21 Jul 2024, 12:53 Belki ona kendinizin değilmiş gibi davranacaksınız, bu durumda daha sonra karınıza onun €’unda olduğunuzu söyleyebilirsiniz BLA tarafı, kendinizi eğitin 😉
Neden yazmalı böyle saçmalık.. .
ne yazık ki bu saçmalık değil: kan korkunç bir şeydir, ama çocuk senin kanını alamayacak ve sen onu büyütürken, her şey olabilir, genlerinizi dışarı atmazlar ve bununla yaşamak sizin için zor olabilir. Kendi doğumunuzdan daha iyi doğum yapın.
Bunlar artık cinsel sapkınlık değil.
Ve burada, bu sitede özellikle cinsel sapmalardan, yani olması gerektiği gibi görünmemesinden bahsediyoruz, ancak iki veya daha fazla kişiyi birbirine bağlayan ilişkileri belirleyen de tam olarak budur. hatta üç.
Kan ve genleri düşünüyorsanız, o zaman hiç böyle bir şey yapmamalı, doğru ve günahsız yaşamalısınız. Ama işler bu şekilde yürümüyor. Hayat bir çeşit akut duyum tarafından kontrol ediliyor. Ve evlilik yatağına üçüncü bir kişinin girmesine izin verildiği için, bu hiçbir kısıtlama olmaksızın olmalıdır. Ve herhangi bir kısıtlama sadece ikiyüzlülüktür. O zaman hiçbir şeye başlamamak daha iyidir.
Sorun başka yerde.
Karım yakında bir arkadaşıyla birlikte bir tatil yerine uçacak. Bir arkadaşım uçabiliyor ama ben iş nedeniyle henüz uçamıyorum.
Ayrıca denize gitmek, yüzmek, güneşlenmek, şarap içmek ve seksin tadını çıkarmak istiyorum. Ama eşimin en azından yüzebildiği, güneşlenebildiği ve arkadaşımızla seksin tadını çıkarabildiği için mutluyum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”