İlk anilingus
-
Автор темыFoxaparen
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
- Registered for: 1 year 11 months
Re: İlk anilingus
28 yaşında. İlk başta çok tuhaftı. O zaman heyecan verici... Ve sonra... bunun müstehcen, yasak bir şey olmasından kaynaklanan, vücutta bir ısı dalgası, titreşim.. sınıf
- These users thanked the author Katerinka for the post (total 9):
- Fargal94, Alexey 997, Alexsss, Yağmurcu, yedili, Sibiryak89, kiraz_man, Nicolausblind, Esnek
-
- Penetrasyon
- Total posts: 265
- Registered for: 1 year 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
- Registered for: 1 year 10 months
Bir kız kıçımı yaladığında kafayı buluyorum. Özellikle köpek stili ayakta durmayı seviyorum, dilini kıçıma sokuyor ve sikimi çekiyor.
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Katerinka, yaptığınız bu mu?
5 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Katerinka, yaptığınız bu mu?
- These users thanked the author Billy Kemikleri for the post (total 2):
- Yağmurcu, Fargal94
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
-
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years
Billy Bones,
Bu çok belirli bilgi , onlara katı davranmayın)
Asıl önemli olan...
Bu çok belirli bilgi , onlara katı davranmayın)
Asıl önemli olan...
- These users thanked the author Yağmurcu for the post (total 2):
- Billy Kemikleri, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
Yağmur Yapıcı, evet! Ve orada, zorbanın trombon olarak adlandırılmasına izin verin :akıllı:
- These users thanked the author Billy Kemikleri for the post (total 3):
- Yağmurcu, Fargal94, seksforumu_
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years 1 month
Bunu sadece bir kez kız kardeşime yaptım, onlar sarhoştu. Ayıkken tekrarlamak istedim ama o istemedi.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 4):
- seksforumu_, Ahah, Sibiryak89, Esnek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Yakınlık kurduğum birçok kadına bunu yaptım, ilk başta utanıyorlar - kıçlarını kaldırıyorlar, ama sonra aklı başına geliyor ve tam tersine kendilerini dillerine kazımaya çalışıyorlar. Bazıları daha sonra kıçına bir penis yerleştirilmesini istedi - bunu denemek istediler.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 11 months
Kız değilim ama her seks yaptığımda karımın poposunu öpüyorum. Amcıktan kıçına, diliyle hem amcığa hem de kıçına nüfuz ederek hem onu hem de kendisini orgazma ulaştırıyor. Anilingus’umdan sonra arkadaşımızın bir üyesinin karımın kıçına girmesi özel bir durum.
- These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
- Ahah, seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
Sevgi dolu bir kocanın sevgilisini hazırlaması genellikle harikadır. karısının kıçını dilini kullanarak deliğini arkadaşının sikine sorunsuz bir şekilde kaydırabilsin!
- These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
- Truwor, seksforumu_
-
- Orgazm!
Evet, başka bir adamın penisi karısının amına girdiğinde tefekkür , göt ya da ağız herkes için inanılmaz heyecan verici ve heyecan verici: ben, başka bir adamın penisinin karıma girmesi, çılgınca bir adrenalin artışına neden olması, karım, başka bir adamın benim önümde, bir arkadaşıma girmesi, karıma girmesi önümde. Penisinin gergin başı, tahta gibi sert penisin kendisi, damarları şişmiş, gergin testisleri, karısının dudakları şişmiş. Bu kadar kalın bir penisin bu kadar küçük bir eşin kıçına nasıl girebildiği ilk başta anlaşılmaz ve hatta korkutucu. Ama bir mucize oluyor, karısı her zamanki pozisyonunda sırt üstü yatıyor, sikini karısının amından çekiyor, penisini kafamı karımın poposuna bastırıyorum ve karımın küçük poposu onun penisinin baskısı altında. , uzaklaşır ve açılır ve önce kafası onun kıçına, sonra da penisin kendisine sıkıştırılır. Karısı çığlık atıyor ve sarsılıyor, anüsünün halka kaslarını yenen penisinin başıdır, ardından penisi yavaş ama emin adımlarla kadının kıçına giderek daha derine girer, ta ki elastik topları kadının pürüzsüz beyaz kıçına yaklaşana kadar. Penisinin 20 cm’lik kısmının karımın kıçında olduğunun farkına varmak kafamı karıştırıyor. Şu anda onun toplarına dokunuyorum ve karımın ayak parmaklarını öpüyorum.
- These users thanked the author Truwor for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
Heyecan verici bir şekilde yazılmış!!!Truwor: ↑15 Apr 2024, 00:02Evet, başka bir erkeğin penisi karısının amına, kıçına veya ağız herkes için inanılmaz heyecan verici ve heyecan verici: ben, başka bir adamın penisinin karıma girmesi, çılgınca bir adrenalin artışına neden olması, karım, başka bir adamın benim önümde, bir arkadaşıma girmesi, karıma önümde girmesi benden. Penisinin gergin başı, tahta gibi sert penisin kendisi, damarları şişmiş, gergin testisleri, karısının dudakları şişmiş. Bu kadar kalın bir penisin bu kadar küçük bir eşin kıçına nasıl girebildiği ilk başta anlaşılmaz ve hatta korkutucu. Ama bir mucize oluyor, karısı her zamanki pozisyonunda sırt üstü yatıyor, sikini karısının amından çekiyor, penisini kafamı karımın poposuna bastırıyorum ve karımın küçük poposu onun penisinin baskısı altında. , uzaklaşır ve açılır ve önce kafası onun kıçına, sonra da penisin kendisine sıkıştırılır. Karısı çığlık atıyor ve sarsılıyor, anüsünün halka kaslarını yenen penisinin başıdır, ardından penisi yavaş ama emin adımlarla kadının kıçına giderek daha derine girer, ta ki elastik topları kadının pürüzsüz beyaz kıçına yaklaşana kadar. Penisinin 20 cm’lik kısmının karımın kıçında olduğunun farkına varmak kafamı karıştırıyor. Şu anda onun toplarına dokunuyorum ve karımın ayak parmaklarını öpüyorum.
- These users thanked the author Ahah for the post:
- seksforumu_
-
- Orgazm!
Bütün bunlarda en önemli şey erkekler arasında sempati olması, karşıdaki erkeğin hem karısına hem de bana karşı çekici ve hoş olması. Peki ona da yardım edelim.
Kendinize yazın.AxAX: ↑15 Apr 2024, 00:34Heyecan verici bir şekilde yazılmış!!!Truwor: ↑15 Apr 2024, 00:02Evet, başka bir adamın penisinin karısının amına, kıçına ya da ağzına girmesini düşünmek herkes için inanılmaz derecede heyecan verici ve heyecan vericidir: benim için başka bir adamın penisinin karıma girmesi, çılgınca bir heyecan dalgasına neden olması adrenalin, karım, benim önümde başka bir adamın, bir arkadaşımın ona girmesi, benim önümde karıma girmesi. Penisinin gergin başı, tahta gibi sert penisin kendisi, damarları şişmiş, gergin testisleri, karısının dudakları şişmiş. Bu kadar kalın bir penisin bu kadar küçük bir eşin kıçına nasıl girebildiği ilk başta anlaşılmaz ve hatta korkutucu. Ama bir mucize oluyor, karısı her zamanki pozisyonunda sırt üstü yatıyor, sikini karısının amından çekiyor, penisini kafamı karımın poposuna bastırıyorum ve karımın küçük poposu onun penisinin baskısı altında. , uzaklaşır ve açılır ve önce kafası onun kıçına, sonra da penisin kendisine sıkıştırılır. Karısı çığlık atıyor ve sarsılıyor, anüsünün halka kaslarını yenen penisinin başıdır, ardından penisi yavaş ama emin adımlarla kadının kıçına giderek daha derine girer, ta ki elastik topları kadının pürüzsüz beyaz kıçına yaklaşana kadar. Penisinin 20 cm’lik kısmının karımın kıçında olduğunun farkına varmak kafamı karıştırıyor. Şu anda onun taşaklarına dokunuyorum ve karımın ayak parmaklarını öpüyorum.
Bütün bunlarda en önemli şey erkekler arasında sempati olması, karşıdaki erkeğin hem karısına hem de bana karşı çekici ve hoş olması. Peki ona da yardım edelim.
- These users thanked the author Truwor for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
Forumdaki pek çok konuda kendim hakkında yazdım...
Eşimde bu olmadı, genel olarak sekse karşı soğuk bir tavrı vardı (bu yüzden sık sık sorun yaşıyorduk), ama şimdi o genel olarak bunun her şeyi aştığını söyledi.
Soldan yürümeye başladığım konusunda tartışmalar oldu, ama sonra konuşmakta ısrar ettim, eğer seksle ilgilenmiyorsan, o zaman hala hepsine sahibim...
O halde artık bazen (nadiren de olsa) “ziyaretlere gitmem” onu hiç rahatsız etmiyor çünkü sakin ve rahatım.
Eşimde bu olmadı, genel olarak sekse karşı soğuk bir tavrı vardı (bu yüzden sık sık sorun yaşıyorduk), ama şimdi o genel olarak bunun her şeyi aştığını söyledi.
Soldan yürümeye başladığım konusunda tartışmalar oldu, ama sonra konuşmakta ısrar ettim, eğer seksle ilgilenmiyorsan, o zaman hala hepsine sahibim...
O halde artık bazen (nadiren de olsa) “ziyaretlere gitmem” onu hiç rahatsız etmiyor çünkü sakin ve rahatım.
- These users thanked the author Ahah for the post (total 2):
- seksforumu_, Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
- Registered for: 1 year 3 months
Doğal olarak eşime de yaptım, amın daha iyi olduğunu söylüyor. O da bana aynısını yaptı, kendisi önerdi, aklıma bile gelmedi. Hoşuma gitti. Ayrıca oral seks sırasında her zaman deliği okşar ve küçük bir fallus yerleştirir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 7 months
Last bumped by Foxaparen on 24 Aug 2024, 15:13.
Ben yapmadım, yapmayacağım da ama bir arkadaşım bana bir kızın ondan izin istediğini, sonra anilingus yaptığını, adını çok sonra öğrendim, sonra yaladığını anlattı
ve bunu bana kimse yapmadı
Last bumped by Foxaparen on 24 Aug 2024, 15:13.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 39 Replies
- 817 Views
-
Last post by Eustace
-
- 114 Replies