İlişki ikilemi
-
Автор темыLazarus33
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İlişki ikilemi
Selamlar! Aşağıdaki konularla ilgili görüşlerinizi ve daha da iyisi deneyimlerinizi duymak ilginç:
26 yaşındayım, bir buçuk yıldır bir kızla çıkıyorum. Bu benim ilk ciddi ilişkim. Daha önce sadece MFM çiftleriyle seks/seks ve diğer bazı sapkınlıklar vardı. Kızın kendisi güzel ve seksi ama çok karmaşık bir karaktere/psikolojiye sahip. Çok fazla ortak ilgi alanımız yok ama zamanla buna zaten alıştık. Genel olarak ilişkiyle ilgili bir miktar memnuniyetsizlik var ama somut bir şey yok, bence bu norm ve bu birçok insanın başına geliyor. Garip bir şekilde asıl sorun sekstir. Biz genciz ve ayda bir seks yapıyoruz. En fazla iki tane. Ve sadece çok daha fazlasını istemiyorum, aynı zamanda daha ahlaksız olmasını da istiyorum. Bunu sürekli söylüyoruz ama yazık ki bir seks seansına +1’den başka bir şey getirmiyor. Kendisi, seksin kendisini pek ilgilendirmediğini ve ona herhangi bir zevk getirmediğini söylüyor (aa, evet, sorunun bende olduğunu anlıyorum). Ama aynı zamanda ona neyi denemek/değiştirmek istediğini veya neyin yanlış olduğunu sorduğunuzda cevap sessizliktir. Aslında şimdi soru şu: Seks hayatta ne kadar önemli? Deneyimlerinize göre, bir ilişki kurmak için seks eksikliğine katlanmanın bir anlamı var mı?
26 yaşındayım, bir buçuk yıldır bir kızla çıkıyorum. Bu benim ilk ciddi ilişkim. Daha önce sadece MFM çiftleriyle seks/seks ve diğer bazı sapkınlıklar vardı. Kızın kendisi güzel ve seksi ama çok karmaşık bir karaktere/psikolojiye sahip. Çok fazla ortak ilgi alanımız yok ama zamanla buna zaten alıştık. Genel olarak ilişkiyle ilgili bir miktar memnuniyetsizlik var ama somut bir şey yok, bence bu norm ve bu birçok insanın başına geliyor. Garip bir şekilde asıl sorun sekstir. Biz genciz ve ayda bir seks yapıyoruz. En fazla iki tane. Ve sadece çok daha fazlasını istemiyorum, aynı zamanda daha ahlaksız olmasını da istiyorum. Bunu sürekli söylüyoruz ama yazık ki bir seks seansına +1’den başka bir şey getirmiyor. Kendisi, seksin kendisini pek ilgilendirmediğini ve ona herhangi bir zevk getirmediğini söylüyor (aa, evet, sorunun bende olduğunu anlıyorum). Ama aynı zamanda ona neyi denemek/değiştirmek istediğini veya neyin yanlış olduğunu sorduğunuzda cevap sessizliktir. Aslında şimdi soru şu: Seks hayatta ne kadar önemli? Deneyimlerinize göre, bir ilişki kurmak için seks eksikliğine katlanmanın bir anlamı var mı?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Cevap: İlişki ikilemi
Hayır. Daha da kötüleşecek. 30 yaşın üzerindeki kadınların seks tanrıçası olduğu biraz efsane. Gerçekte, 35 yaşından sonra çok daha sık olarak sekse kocaman, kalın bir cıvata takılır. Çocuklar ve günlük yaşam onu daha başlangıçta yok eder. Evet, her zaman değil, evet, herkes için değil. Ama sıklıkla. Yani eğer gençken yeterince seks yapmazsanız, durum daha iyiye gitmeyecektir. Başlangıçta ilişki rahatsız ediciyse (ve bu konudan da anlaşılıyor), o zaman ona yatırım yapmanın bir anlamı yok.
- These users thanked the author Gudgeon for the post (total 4):
- N@TyPaL, Lazarus33, Morpheus, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 5 months
Sadece soğuk olan kızlar var. Eğer o yaştaki sorunlar daha da kötüleşirse, başka bir sorun aramak daha kolay olur. 25-26 yaşında, ayda bir kez bir buçuk yıl boyunca buna katlanmak adeta kahramanlıktır

-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Gençsin, çok geç olmadan başka bir kız ara. Seks bu hayatta her şeye hükmeder, o yüzden yarım yamalak bir orospu yüzünden bu heyecandan vazgeçme

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 3 months
Ve eğer onunla sadece seks için birlikteysen, kendine işkence etmeye değer mi? böyle mi?.. genel olarak öncelikleri belirlemelisin, senin için en önemli olan şey.
Seks olmadan benim için zor olurdu, özellikle de bir ilişkinin başlangıcında (ve bir buçuk yıl şüphesiz başlangıç), eğer durum böyle olsaydı adamın beyninin tamamını keserdim ve yine de birlikte ayrılırdık.
Eğer onu seviyorsanız ve bu aşk çok değerliyse O zaman sana göre, belki bu ilişkiyi kurtarmaya değer mi?.. bir tür uzlaşma bul, birlikte bir seksoloğa git, örneğin.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 01:25 Selamlar! Aşağıdaki konularla ilgili görüşlerinizi ve daha da iyisi deneyimlerinizi duymak ilginç:
26 yaşındayım, bir buçuk yıldır bir kızla çıkıyorum. Bu benim ilk ciddi ilişkim. Daha önce sadece MFM çiftleriyle seks/seks ve diğer bazı sapkınlıklar vardı. Kızın kendisi güzel ve seksi ama çok karmaşık bir karaktere/psikolojiye sahip. Çok fazla ortak ilgi alanımız yok ama zamanla buna zaten alıştık. Genel olarak ilişkiyle ilgili bir miktar memnuniyetsizlik var ama somut bir şey yok, bence bu norm ve bu birçok insanın başına geliyor. Garip bir şekilde asıl sorun sekstir. Biz genciz ve ayda bir seks yapıyoruz. En fazla iki tane. Ve sadece çok daha fazlasını istemiyorum, aynı zamanda daha ahlaksız olmasını da istiyorum. Bunu sürekli söylüyoruz ama yazık ki bir seks seansına +1’den başka bir şey getirmiyor. Kendisi, seksin kendisini pek ilgilendirmediğini ve ona herhangi bir zevk getirmediğini söylüyor (aa, evet, sorunun bende olduğunu anlıyorum). Ama aynı zamanda ona neyi denemek/değiştirmek istediğini veya neyin yanlış olduğunu sorduğunuzda cevap sessizliktir. Aslında şimdi soru şu: Seks hayatta ne kadar önemli? Deneyimlerinize göre, bir ilişki kurmak uğruna seks eksikliğine katlanmak mantıklı mı?
Ve eğer onunla sadece seks için birlikteysen, kendine işkence etmeye değer mi? böyle mi?.. genel olarak öncelikleri belirlemelisin, senin için en önemli olan şey.
Seks olmadan benim için zor olurdu, özellikle de bir ilişkinin başlangıcında (ve bir buçuk yıl şüphesiz başlangıç), eğer durum böyle olsaydı adamın beyninin tamamını keserdim ve yine de birlikte ayrılırdık.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 5):
- Lazarus33, Fargal94, Onizm, Nick1979, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 2 years 11 months
Ve sonra geçmiş bağlantılara duyulan özlemle uluyacaksınız: mzhm ve diğer sapkınlıklar)) ve er ya da geç kenara çekileceksiniz, bu da birliğinizin gücüne hiçbir şey katmayacak.
Onun güzelliği ve cinselliği daha önce denediğinizin yerini tutamaz. Onun zihinsel özelliklerinin/hamam böceklerinin gelecekte nasıl sonuçlanacağı, pasaportta pulların ne zaman olacağı ve başka birçok dayanak noktası olacağı konusunda genel olarak bilinmediği konusunda zaten sessizim.
Onun güzelliği ve cinselliği daha önce denediğinizin yerini tutamaz. Onun zihinsel özelliklerinin/hamam böceklerinin gelecekte nasıl sonuçlanacağı, pasaportta pulların ne zaman olacağı ve başka birçok dayanak noktası olacağı konusunda genel olarak bilinmediği konusunda zaten sessizim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 8 months
48 saniye sonra gönderildi:
Tam saçmalık. Normal seks olmadan bir ilişkiyi sürdürmeye gerek yoktur. Seks hayatın bir parçasıdır ve onsuz bir ilişkidir ya da kısıtlamalarla kendinizi bu kısımdan mahrum bırakmaktır. Ve bu arada hayat sonsuz değil. Ve sevginin burada bir faydası olmayacak; büyük ihtimalle her şeyi karmaşıklaştıracak ve sana acı çektirecek.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 07:56Eğer onu seviyorsanız ve bu aşk çok değerliyse O zaman sana göre, belki bu ilişkiyi kurtarmaya değer mi?.. bir tür uzlaşma bul, birlikte bir seksoloğa git, örneğin.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 01:25 Selamlar! Aşağıdaki konularla ilgili görüşlerinizi ve daha da iyisi deneyimlerinizi duymak ilginç:
26 yaşındayım, bir buçuk yıldır bir kızla çıkıyorum. Bu benim ilk ciddi ilişkim. Daha önce sadece MFM çiftleriyle seks/seks ve diğer bazı sapkınlıklar vardı. Kızın kendisi güzel ve seksi ama çok karmaşık bir karaktere/psikolojiye sahip. Çok fazla ortak ilgi alanımız yok ama zamanla buna zaten alıştık. Genel olarak ilişkiyle ilgili bir miktar memnuniyetsizlik var ama somut bir şey yok, bence bu norm ve bu birçok insanın başına geliyor. Garip bir şekilde asıl sorun sekstir. Biz genciz ve ayda bir seks yapıyoruz. En fazla iki tane. Ve sadece çok daha fazlasını istemiyorum, aynı zamanda daha ahlaksız olmasını da istiyorum. Bunu sürekli söylüyoruz ama yazık ki bir seks seansına +1’den başka bir şey getirmiyor. Kendisi, seksin kendisini pek ilgilendirmediğini ve ona herhangi bir zevk getirmediğini söylüyor (aa, evet, sorunun bende olduğunu anlıyorum). Ama aynı zamanda ona neyi denemek/değiştirmek istediğini veya neyin yanlış olduğunu sorduğunuzda cevap sessizliktir. Aslında şimdi soru şu: Seks hayatta ne kadar önemli? Deneyimlerinize göre, bir ilişki kurmak uğruna seks eksikliğine katlanmak mantıklı mı?
Seks olmadan benim için zor olurdu, özellikle de bir ilişkinin başlangıcında (ve bir buçuk yıl şüphesiz başlangıç), eğer durum böyle olsaydı adamın beyninin tamamını sökerdim ve yine de birlikte ayrılırdık.
48 saniye sonra gönderildi:
Kısacası buna katlanmaya gerek yok , ayrılmak.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 01:25 Selamlar! Aşağıdaki konularla ilgili görüşlerinizi ve daha da iyisi deneyimlerinizi duymak ilginç:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Bir buçuk yıldır birlikte olduklarında ve geleceğe dair hiçbir plan olmadığında bu bir ilişki değildir. Ayda bir kez seks çok nadirdir ve kız büyük olasılıkla mastürbasyon yoluyla ya da başka biriyle seks yoluyla bulaşır. Erkekler daha hızlı karar vermeli. Elbette bu kadar ciddi bir konuda aceleye gerek yok ama bir yıl veya daha uzun süredir flört etseler bile bu bir ilişki değil. Bu bir alışkanlık. Sanırım bundan uzun zaman önce vazgeçti ama ne olur ne olmaz, bir mucizenin gerçekleşmesini umarak hiç kusmaz.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Lazarus33, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Her halükarda, karar sizin veya benim değil, bu konunun yazarına kalmış ve biz de, İstediğimiz konuda sohbet edebiliriz, sorunun çözümüne katkı sağlaması pek mümkün değildir.6996: ↑19 Jan 2023, 09:52Tam saçmalık. Normal seks olmadan bir ilişkiyi sürdürmeye gerek yoktur. Seks hayatın bir parçasıdır ve onsuz bir ilişkidir ya da kısıtlamalarla kendinizi bu kısımdan mahrum bırakmaktır. Ve bu arada hayat sonsuz değil. Ve sevginin burada bir faydası olmayacak; büyük ihtimalle her şeyi karmaşıklaştıracak ve sana acı çektirecek.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 07:56Eğer onu seviyorsanız ve bu aşk çok değerliyse O zaman sana göre, belki bu ilişkiyi kurtarmaya değer mi?.. bir tür uzlaşma bul, birlikte bir seksoloğa git, örneğin.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 01:25 Selamlar! Aşağıdaki konularla ilgili görüşlerinizi ve daha da iyisi deneyimlerinizi duymak ilginç:
Seks olmadan benim için zor olurdu, özellikle de bir ilişkinin başlangıcında (ve bir buçuk yıl şüphesiz başlangıç), eğer durum böyle olsaydı adamın beyninin tamamını sökerdim ve yine de birlikte ayrılırdık.
48 saniye sonra gönderildi:Kısacası buna katlanmaya gerek yok , ayrılın.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 01:25 Selamlar! Aşağıdaki konularla ilgili görüşlerinizi ve daha da iyisi deneyimlerinizi duymak ilginç:
26 yaşındayım, bir buçuk yıldır bir kızla çıkıyorum. Bu benim ilk ciddi ilişkim. Daha önce sadece MFM çiftleriyle seks/seks ve diğer bazı sapkınlıklar vardı. Kızın kendisi güzel ve seksi ama çok karmaşık bir karaktere/psikolojiye sahip. Çok fazla ortak ilgi alanımız yok ama zamanla buna zaten alıştık. Genel olarak ilişkiyle ilgili bir miktar memnuniyetsizlik var ama somut bir şey yok, bence bu norm ve bu birçok insanın başına geliyor. Garip bir şekilde asıl sorun sekstir. Biz genciz ve ayda bir seks yapıyoruz. En fazla iki tane. Ve sadece çok daha fazlasını istemiyorum, aynı zamanda daha ahlaksız olmasını da istiyorum. Bunu sürekli söylüyoruz ama yazık ki bir seks seansına +1’den başka bir şey getirmiyor. Kendisi, seksin kendisini pek ilgilendirmediğini ve ona herhangi bir zevk getirmediğini söylüyor (aa, evet, sorunun bende olduğunu anlıyorum). Ama aynı zamanda ona neyi denemek/değiştirmek istediğini veya neyin yanlış olduğunu sorduğunuzda cevap sessizliktir. Aslında şimdi soru şu: Seks hayatta ne kadar önemli? Deneyimlerinize göre, bir ilişki kurmak uğruna seks eksikliğine katlanmanın bir anlamı var mı?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Lazarus33
-
- Penetrasyon
Peki, ne yapabilirsin, insan doğası böyledir. İnsanlar öğütleri dinlemezler, açıkça doğru olsa bile, kendi dertlerini doldurmayı tercih ederler...◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 10:44Her halükarda, karar size ya da bana değil, bu konunun yazarına kalmış ve biz de sırayla , istediğimiz her konuda sohbet edebiliriz, sorunun çözümüne katkısı pek mümkün değildir.6996: ↑19 Jan 2023, 09:52Tam saçmalık. Normal seks olmadan bir ilişkiyi sürdürmeye gerek yoktur. Seks hayatın bir parçasıdır ve onsuz bir ilişkidir ya da kısıtlamalarla kendinizi bu kısımdan mahrum bırakmaktır. Ve bu arada hayat sonsuz değil. Ve sevginin burada bir faydası olmayacak; büyük ihtimalle her şeyi karmaşıklaştıracak ve sana acı çektirecek.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 07:56 Onu seviyorsanız ve Senin için bu aşk her şeyden daha değerli, o zaman düşün, belki de bu ilişkiyi sürdürmeye değer?.. bir tür uzlaşma bul, örneğin birlikte bir seksoloğa git.
Ve eğer onunla birlikteysen sadece seks uğruna, eziyet etmeye değer mi?.. genel olarak sizin için en önemli olana öncelik vermeniz gerekir.
Seks olmadan benim için zor olurdu, özellikle de bir ilişkinin başlangıcında ilişkim (ve bir buçuk yıl şüphesiz en başlangıç) olsaydı, koca bir beynim olurdu, adamı keserdim, eğer durum böyle olsaydı sonunda yine de ayrılmış olurduk.
48 saniye sonra gönderildi:Kısacası buna katlanmaya gerek yok , ayrılın.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 01:25 Selamlar! Aşağıdaki konularla ilgili görüşlerinizi ve daha da iyisi deneyimlerinizi duymak ilginç:
26 yaşındayım, bir buçuk yıldır bir kızla çıkıyorum. Bu benim ilk ciddi ilişkim. Daha önce sadece MFM çiftleriyle seks/seks ve diğer bazı sapkınlıklar vardı. Kızın kendisi güzel ve seksi ama çok karmaşık bir karaktere/psikolojiye sahip. Çok fazla ortak ilgi alanımız yok ama zamanla buna zaten alıştık. Genel olarak ilişkiyle ilgili bir miktar memnuniyetsizlik var ama somut bir şey yok, bence bu norm ve bu birçok insanın başına geliyor. Garip bir şekilde asıl sorun sekstir. Biz genciz ve ayda bir seks yapıyoruz. En fazla iki tane. Ve sadece çok daha fazlasını istemiyorum, aynı zamanda daha ahlaksız olmasını da istiyorum. Bunu sürekli söylüyoruz ama yazık ki bir seks seansına +1’den başka bir şey getirmiyor. Kendisi, seksin kendisini pek ilgilendirmediğini ve ona herhangi bir zevk getirmediğini söylüyor (aa, evet, sorunun bende olduğunu anlıyorum). Ama aynı zamanda ona neyi denemek/değiştirmek istediğini veya neyin yanlış olduğunu sorduğunuzda cevap sessizliktir. Aslında şimdi soru şu: Seks hayatta ne kadar önemli? Deneyimlerinize göre, bir ilişki kurmak uğruna seks eksikliğine katlanmanın bir anlamı var mı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Sizin mizacınız farklı.
Seks olmadan bir ilişki kurmak oldukça zordur, özellikle de istiyorsanız.
Ya müzakere etmeli ve uzlaşmalar aramalısınız, örneğin, bir yandan seks yapabilirsiniz (karım ve ben benzer bir şey yaşıyoruz, ancak iletişim, flört etme, sanal açısından) ya da daha iyi başkasını bul
Ya müzakere etmeli ve uzlaşmalar aramalısınız, örneğin, bir yandan seks yapabilirsiniz (karım ve ben benzer bir şey yaşıyoruz, ancak iletişim, flört etme, sanal açısından) ya da daha iyi başkasını bul
- These users thanked the author Sona ermek for the post (total 2):
- Lazarus33, Onizm
-
Автор темыLazarus33
Bu konunun amacı ilişkilerinizi anlamak, daha deneyimli kişileri okumak ve bu durumda belki de kendiniz için en net kararı vermektir. Bazı nedenlerden dolayı o kadar kolay değil. Abonelikten çıkan herkese teşekkürler, gerçekten fikrinizeveya tüm artıları ve eksileri toplamanızı tavsiye ederim.
Mmm, bütün mesele bu; ilişkiyi sürdürüp sürdürmeyeceğinize kendiniz karar verin. İlişkilerde ilk fark ettiğim şey aşkın hiçbir şeyden daha değerli olamayacağıdır. Tavsiyeniz için teşekkürler!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 07:56 Eğer onu seviyorsanız ve bu aşk sizin için en değerliyse, o zaman düşünün, belki de bu ilişkiyi kurtarmaya değerdir?.. bir tür uzlaşma bulun, örneğin bir seks uzmanına birlikte gidin.
Ve eğer onunla sadece seks için birlikteyseniz, kendinize bu şekilde işkence etmeye değer mi?.. genel olarak, sizin için en önemli olana öncelik vermeniz gerekir. Seks olmadan benim için zor olurdu, özellikle de bir ilişkinin başlangıcında (ve şüphesiz bir buçuk yıl en başlangıçtır), eğer durum böyle olsaydı adamın beyninin tamamını sökerdim ve yine de yapardık sonunda ayrılırlar.
Evet, bunu ve diğer yanıtları okuduktan sonra, yeterince zamanım olmamış olabileceği düşüncesine kapıldım. Taraf olmak istemiyorum, o zaman bir ilişkinin kesinlikle bir anlamı yok.Ve sonra geçmiş bağlantılara olan özlemle uluyacaksınız: mzhm ve diğer sapkınlıklar)) ve er ya da geç kenara çekileceksiniz, bu da birliğinizin gücüne hiçbir şey katmayacak.
Mastürbasyon - evet, kesinlikle var. Başka bir adam pek olası değil ama her şeyi bilemem. Birlikte yaşıyoruz ve ona yakın gelecekte başka bir şey (pasaportta damga) için söz vermedim. Genel olarak, bu haç hakkında gerçekten iyi bir tavsiye, bunun hakkında düşünmedim. Teşekkür ederim, konuşacak bir şey olacak.Marinka: ↑19 Jan 2023, 10:43 Bir buçuk yıldır flört ediyorsanız ve geleceğe dair bir planınız yoksa, bu bir ilişki. Ayda bir kez seks çok nadirdir ve kız büyük olasılıkla mastürbasyon yoluyla ya da başka biriyle seks yoluyla bulaşır. Erkekler daha hızlı karar vermeli. Elbette bu kadar ciddi bir konuda aceleye gerek yok ama bir yıl veya daha uzun süredir flört etseler bile bu bir ilişki değil. Bu bir alışkanlık. Sanırım bundan uzun zaman önce vazgeçti ama belki de hiç kusmazsa, aniden bir mucizenin gerçekleşmesini umuyor.
Ah, bunu daha önce söylerdim. Daha doğrusu bunu daha önce de söylemiştim.6996: ↑19 Jan 2023, 09:52 Tam saçmalık. Normal seks olmadan bir ilişkiyi sürdürmeye gerek yoktur. Seks hayatın bir parçasıdır ve onsuz bir ilişkidir ya da kısıtlamalarla kendinizi bu kısımdan mahrum bırakmaktır. Ve bu arada hayat sonsuz değil. Aşkın da burada bir faydası olmayacak; büyük olasılıkla her şeyi karmaşıklaştıracak ve sana acı çektirecek.
Bu konunun amacı ilişkilerinizi anlamak, daha deneyimli kişileri okumak ve bu durumda belki de kendiniz için en net kararı vermektir. Bazı nedenlerden dolayı o kadar kolay değil. Abonelikten çıkan herkese teşekkürler, gerçekten fikrinizeveya tüm artıları ve eksileri toplamanızı tavsiye ederim.
- These users thanked the author Lazarus33 for the post (total 2):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Bu kadar ayrıntılı bir yanıt için teşekkürler, ancak flört ve bir insanla yaşamak iki farklı şeydir. Tamamen farklı. Bu nedenle cevabınız şüphelidir.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 12:05Mmm, bütün mesele bu; ilişkiyi sürdürüp sürdürmeyeceğinize kendiniz karar verin. İlişkilerde ilk fark ettiğim şey aşkın hiçbir şeyden daha değerli olamayacağıdır. Tavsiyeniz için teşekkürler!◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 07:56 Onu seviyorsanız ve bu aşk sizin için en değerliyse, o zaman düşünün, belki de bu ilişkiyi sürdürmeye değerdir?.. biraz bul uzlaşın, örneğin bir seksoloğa gidin.
Ve eğer onunla sadece seks için birlikteyseniz, kendinize bu şekilde işkence etmeye değer mi?.. genel olarak sizin için en önemli olana öncelik vermeniz gerekir.
nSeks olmadan benim için zor olurdu, özellikle de bir ilişkinin başlangıcında (ve şüphesiz bir buçuk yıl en başlangıçtır), eğer durum böyle olsaydı adamın beyninin tamamını deşerdim ve biz de sonunda yine de ayrılırlar.Evet, bunu ve diğer yanıtları okuduktan sonra, yeterince zamanım olmamış olabileceği düşüncesine kapıldım. Taraf olmak istemiyorum, o zaman bir ilişkinin kesinlikle bir anlamı yok.Ve sonra geçmiş bağlantılara olan özlemle uluyacaksınız: mzhm ve diğer sapkınlıklar)) ve er ya da geç kenara çekileceksiniz, bu da birliğinizin gücüne hiçbir şey katmayacak.Mastürbasyon - evet, kesinlikle var. Başka bir adam pek olası değil ama her şeyi bilemem. Birlikte yaşıyoruz ve ona yakın gelecekte başka bir şey (pasaportta damga) için söz vermedim. Genel olarak, bu haç hakkında gerçekten iyi bir tavsiye, bunun hakkında düşünmedim. Teşekkür ederim, konuşacak bir şey olacak.Marinka: ↑19 Jan 2023, 10:43 Bir buçuk yıldır flört ediyorsanız ve geleceğe dair bir planınız yoksa, bu bir ilişki. Ayda bir kez seks çok nadirdir ve kız büyük olasılıkla mastürbasyon yoluyla ya da başka biriyle seks yoluyla bulaşır. Erkekler daha hızlı karar vermeli. Elbette bu kadar ciddi bir konuda aceleye gerek yok ama bir yıl veya daha uzun süredir flört etseler bile bu bir ilişki değil. Bu bir alışkanlık. Sanırım bundan uzun zaman önce vazgeçti ama belki de hiç kusmazsa, aniden bir mucizenin gerçekleşmesini umuyor.Ah, bunu daha önce söylerdim. Daha doğrusu bunu daha önce de söylemiştim.6996: ↑19 Jan 2023, 09:52 Tam saçmalık. Normal seks olmadan bir ilişkiyi sürdürmeye gerek yoktur. Seks hayatın bir parçasıdır ve onsuz bir ilişkidir ya da kısıtlamalarla kendinizi bu kısımdan mahrum bırakmaktır. Ve bu arada hayat sonsuz değil. Aşkın da burada bir faydası olmayacak; büyük olasılıkla her şeyi karmaşıklaştıracak ve sana acı çektirecek.
Bu konunun amacı ilişkilerinizi anlamak, daha deneyimli kişileri okumak ve bu durumda belki de kendiniz için en net kararı vermektir. Bazı nedenlerden dolayı o kadar kolay değil. Abonelikten çıkan herkese teşekkürler, gerçekten fikrinize veya tüm artıları ve eksileri toplamanızı tavsiye ederim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
Pek çok insan bir ilişkide seksin asıl mesele olmadığını düşünür, ama hayır, ilişkideki en önemli faktörlerden biridir, yoksa normal bir ilişki de olmaz;
-
Автор темыLazarus33
7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Yani evet, ancak bu durumda buluşacağımız anlamına geliyordu - bu "bir ilişki kurmaya çalışmaktı" " veya "Arkadaşlığın ötesine geçen bir ilişkimiz var." Ancak örneğin bir arkadaşınızla ya da sadece bir oda arkadaşınızla yaşayabilirsiniz. Ama evet, haklısınız; bunun açıklığa kavuşturulması gerekirdi.
7 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Uzlaşma iyi bir şeydir, ancak her durumda erkek bir tür tortuyla birlikte gidecektir (örneğin, "istemiyorum" yoluyla seks yapacaktır). Öte yandan, yerleşik bir ilişkiniz varsa ve onu kaybetmek hiç de bir seçenek değilse, bu iyi bir şeydir (örneğin sallanmak), ancak burada ilişki hala erken bir aşamadadır. Yani son seçenek en bariz olanıdır, geriye kalan tek şey onu kabul etmektirFinush: ↑19 Jan 2023, 11:40 Farklı bir mizacınız var.
Pazarlık yapmanız ve Uzlaşma yolları arayın, örneğin bir tarafta seks yapabileceğiniz şeyler (karım ve benim benzer bir şeyimiz var, ancak iletişim, flört, sanal açısından) veya başka birini bulmak daha iyidir
-
- Nirvana’dayım
İnsanlar birlikte yaşarken kitap okumak benim için çılgınlık ama ortada seks yok. Kendimden biliyorum ki, eğer bir adam rahatsız ederse uykuya dalmama izin vermez, iç çeker, kıpırdar, öpmeye çalışır... ve vermek daha kolaydır, ama seks sürecinde kendime karşı tahrik olurum. Seni rahatsız ettiklerini sanmıyorum. Hayır ve hayır.
Bir erkekle yaşıyorsan ve o her gece yatmadan önce seni rahatsız ediyorsa, İstiyorsun, istemiyorsun ama ona ver, en azından onun ve kendinin biraz uyuması adına. Eh, tanıştıklarında bu seks için oluyor, tıpkı şu an benimle olduğu gibi. Bazen onlar yapamıyor, bazen ben yapamıyorum. Görünüşe göre herkes yapabilir, ancak bir mücbir sebep vardı, hastalandılar ya da kendilerini iyi hissetmiyorlar ya da sadece yorgunlar ve seks çok düzensiz ve siz istemediğiniz için değil, çok sayıda dış etken nedeniyle. faktörler düzenliliği bozar.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 13:29Yani evet, ancak bu durumda buluşacağımız anlamına geliyordu - bu "bir ilişki kurmaya çalışmaktı" " veya "Arkadaşlığın ötesine geçen bir ilişkimiz var." Ancak örneğin bir arkadaşınızla ya da sadece bir oda arkadaşınızla yaşayabilirsiniz. Ama evet haklısın. Bunun açıklığa kavuşturulması gerekirdi.
İnsanlar birlikte yaşarken kitap okumak benim için çılgınlık ama ortada seks yok. Kendimden biliyorum ki, eğer bir adam rahatsız ederse uykuya dalmama izin vermez, iç çeker, kıpırdar, öpmeye çalışır... ve vermek daha kolaydır, ama seks sürecinde kendime karşı tahrik olurum. Seni rahatsız ettiklerini sanmıyorum. Hayır ve hayır.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Onunla rahatça yaşayabilir mi?.. belki de onu tamamen destekliyordur?.. benim için neden birlikte yaşamak sadece bir gizem bir erkek ve onunla seks yapmaktan kaçınıyor mu?.. ne için?.. küvetin musluğunu tamir edecek, rafı çivileyecek falan kimsesi yok?.. bu bir şekilde tuhaf.. Bunu asla anlayamayacağım..Marinka: ↑19 Jan 2023, 13:39Bir erkekle yaşıyorsan ve o her gece yatmadan önce seni rahatsız ediyorsa, İstiyorsun, istemiyorsun ama ona ver, en azından onun ve kendinin biraz uyuması adına. Eh, tanıştıklarında bu seks için oluyor, tıpkı şu an benimle olduğu gibi. Bazen onlar yapamıyor, bazen ben yapamıyorum. Görünüşe göre herkes yapabilir, ancak bir mücbir sebep vardı, hastalandılar ya da kendilerini iyi hissetmiyorlar ya da sadece yorgunlar ve seks çok düzensiz ve siz istemediğiniz için değil, çok sayıda dış etken nedeniyle. faktörler düzenliliği bozar.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 13:29Yani evet, ancak bu durumda buluşacağımız anlamına geliyordu - bu "bir ilişki kurmaya çalışmaktı" " veya "Arkadaşlığın ötesine geçen bir ilişkimiz var." Ancak örneğin bir arkadaşınızla ya da sadece bir oda arkadaşınızla yaşayabilirsiniz. Ama evet haklısın. Bunun açıklığa kavuşturulması gerekirdi.
-
- Nirvana’dayım
Yaşama kavramıyla TS, seks yaptıklarını kastediyordu. Ayrı yaşıyorlar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 14:12Onunla rahatça yaşayabilir mi?.. belki de onu tamamen destekliyordur?.. benim için neden birlikte yaşamak sadece bir gizem bir erkek ve onunla seks yapmaktan kaçınıyor mu?.. ne için?.. küvetin musluğunu tamir edecek, raf çivileyecek falan kimsesi yok mu?.. bu bir şekilde tuhaf.. Bunu asla anlayamayacağım..Marinka: ↑19 Jan 2023, 13:39Bir erkekle yaşıyorsan ve o her gece yatmadan önce seni rahatsız ediyorsa, İstiyorsun, istemiyorsun ama ona ver, en azından onun ve kendinin biraz uyuması adına. Eh, tanıştıklarında bu seks için oluyor, tıpkı şu an benimle olduğu gibi. Bazen onlar yapamıyor, bazen ben yapamıyorum. Görünüşe göre herkes yapabilir, ancak bir mücbir sebep vardı, hastalandılar ya da kendilerini iyi hissetmiyorlar ya da sadece yorgunlar ve seks çok düzensiz ve siz istemediğiniz için değil, çok sayıda dış etken nedeniyle. faktörler düzenliliği bozar.Lazarus33: ↑19 Jan 2023, 13:29 Yani evet, ancak bu durumda buluşacağımız anlamına geliyordu - bu "yapmaya çalışmaktı bir ilişki kurun" " veya "Arkadaşlığın ötesine geçen bir ilişkimiz var". Ancak örneğin bir arkadaşınızla ya da sadece bir oda arkadaşınızla yaşayabilirsiniz. Ama evet haklısın. Bunun açıklığa kavuşturulması gerekirdi.
-
- Nirvana’dayım
İtiraf etmeliyim ki, ben bunu ilk başta metinde anlayamadım..
Belki bu kız ve yazar yoldaşlardır?)) Belki de orduda birlikte görev yapmışlardır?
Lazarus33, seni kız arkadaşına bağlayan ne?.. seni flört eden ne?.. onun çok güzel olduğunu söylüyorsun .. yani. ona bir müzedeki gibi hayranlık duyuyorsunuz ama dokunamıyorsunuz?))
Cezamı bağışlayın.. ama gerçekten amacını anlamıyorum..
Oooh.. bu daha da ilginçMarinka: ↑19 Jan 2023, 14:17Yaşama kavramıyla TS, seks yaptıklarını kastediyordu. Ayrı yaşıyorlar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 14:12Onunla rahatça yaşayabilir mi?.. belki de onu tamamen destekliyordur?.. benim için neden birlikte yaşamak sadece bir gizem bir erkek ve onunla seks yapmaktan kaçınıyor mu?.. ne için?.. küvetin musluğunu tamir edecek, raf çivileyecek falan kimsesi yok mu?.. bu bir şekilde tuhaf.. Bunu asla anlayamayacağım..Marinka: ↑19 Jan 2023, 13:39
Bir erkekle yaşıyorken o seni rahatsız ettiğinde her akşam yatmadan önce istersin, istemezsin ama ona verirsin, en azından ona ve kendine yetecek kadar uyumak adına. Eh, tanıştıklarında bu seks için oluyor, tıpkı şu an benimle olduğu gibi. Bazen onlar yapamıyor, bazen ben yapamıyorum. Görünüşe göre herkes yapabilir, ancak bir mücbir sebep vardı, hastalandılar ya da kendilerini iyi hissetmiyorlar ya da sadece yorgunlar ve seks çok düzensiz ve siz istemediğiniz için değil, çok sayıda dış etken nedeniyle. faktörler düzenliliği bozar.

Belki bu kız ve yazar yoldaşlardır?)) Belki de orduda birlikte görev yapmışlardır?
Lazarus33, seni kız arkadaşına bağlayan ne?.. seni flört eden ne?.. onun çok güzel olduğunu söylüyorsun .. yani. ona bir müzedeki gibi hayranlık duyuyorsunuz ama dokunamıyorsunuz?))
Cezamı bağışlayın.. ama gerçekten amacını anlamıyorum..
-
- Nirvana’dayım
Neden bir buçuk yıl boyunca böyle bir ilişki ve bu kadar sık cinsiyet onlara yakışıyordu ve şimdi aniden anlaşılmaz bir şekilde düşünmeye başladı? Gerçi burada insanların 4 yıl sonra seks yapmamayı düşündüğü konular var. Tepki saçmalık derecesinde yavaştır.
Bir buçuk yıl boyunca ayda iki kez seks yapmanın bir ilişki olduğunu düşünüyor. Pasaportta pul sözü vermedi; görünüşe göre kendisinin zaten kız arkadaşı için bir hediye olduğunu ve bir aile kurmanın onun için çok fazla olduğunu düşünüyor. Önümüzde milyonlarca yıllık bir hayat var ve acele etmeye gerek yok.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 14:39Oooh.. bu daha da ilginçMarinka: ↑19 Jan 2023, 14:17TS, yaşamak kavramıyla şunu kastetmişti: seks yapıyorlardı. Ayrı yaşıyorlar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑19 Jan 2023, 14:12 Belki onun yanında rahattır yaşıyor mu?.. belki de onu tamamen destekliyor?.. benim için bu sadece bir muamma, neden bir erkekle yaşayıp onunla seksten kaçınırsın?.. ne için?.. küvetin musluğunu tamir edecek kimsesi yok, çivi raf falan mı?.. Bir şekilde tuhaf.. Bunu hiçbir zaman anlayamayacağım..![]()
Lazarus33, seni kız arkadaşına bağlayan ne?.. seni flört eden ne?.. onun çok güzel olduğunu söylüyorsun .. yani. ona bir müzedeki gibi hayransın ama dokunamıyorsun?))
Cezamı bağışla.. ama asıl amacını gerçekten anlamıyorum..
Neden bir buçuk yıl boyunca böyle bir ilişki ve bu kadar sık cinsiyet onlara yakışıyordu ve şimdi aniden anlaşılmaz bir şekilde düşünmeye başladı? Gerçi burada insanların 4 yıl sonra seks yapmamayı düşündüğü konular var. Tepki saçmalık derecesinde yavaştır.
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Ya da belki kızın geçmişte başarısız bir cinsel deneyimi vardı, o kadar başarısız ki seks düşüncesi bile iğrenç mi? Ya da seks konusunda o kadar çılgın fantezileri var ki partnerinin anlayıp anlamadığından emin değil ve sıradan seks onun için ilginç değil. Onun geçmişini iyice anlamayı ve gerçekte ne olduğunu anlamaya çalıştınız mı? Tabi bu büyük bir sabır ve istek gerektiriyor.
-
- Penetrasyon
Genel olarak kesinlikle buna değmez. Alaycı da olsa şarkıdaki gibi daha iyi, ama doğru: "Neden x’sizim.. ne zaman x’le birlikteyim... ta ki... ya?!"
Muma değmez. Sonunda net bir kazanç elde edemeden çok fazla zaman, enerji ve sinir harcayın. Bir yerlerde başka biriyle iyi geçindiği ortaya çıkabilir.Romul: ↑19 Jan 2023, 15:09 Ya da belki kızın geçmişte başarısız bir cinsel deneyimi olmuştur, o kadar başarısızdır ki seks düşüncesi bile iğrençtir? Ya da seks konusunda o kadar çılgın fantezileri var ki partnerinin anlayıp anlamadığından emin değil ve sıradan seks onun için ilginç değil. Onun geçmişini iyice anlamayı ve gerçekte ne olduğunu anlamaya çalıştınız mı? Tabi bu büyük bir sabır ve istek gerektiriyor.
Genel olarak kesinlikle buna değmez. Alaycı da olsa şarkıdaki gibi daha iyi, ama doğru: "Neden x’sizim.. ne zaman x’le birlikteyim... ta ki... ya?!"
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Çok zor bir durum TS’de. Çok az ortak ilgi alanınız var ama bir buçuk yıldır çıkıyorsunuz... Arzuyla yanıyorsunuz ve kız
girişimlerinizi küçümsüyor... Öğrenmeye çalışıyorsunuz ne söyleyeceğini ama kızın umurunda değil... Tek kelimeyle, tam bir çıkmaz sokak! O halde
ikinizin de karar vermesi gerekiyor. Her ikisine de sahipseniz! - ciddi duygular varsa, bir çıkış yolu bulmak için birlikte çalışmalıyız. Örneğin bir psikoterapistle iletişime geçin, çünkü bir kızın seksle ilgili tamamen psikolojik sorunları olabilir.
Örneğin, şu sloganla büyümüştü: seks iyi bir kızın yapamayacağı kadar kirli... Ya
Sadece birbirinizle vakit geçiriyorsunuz, o zaman arkadaşça seks, fazla stres yaşamadan bu süreyi geçirmenize yardımcı oluyor. Peki, tüm bunlara neden ihtiyaç duyduğunuzu kendiniz bilmiyorsanız, zamanınızı boşa harcamamak ve daha uygun bir ortak aramamak daha iyidir!
girişimlerinizi küçümsüyor... Öğrenmeye çalışıyorsunuz ne söyleyeceğini ama kızın umurunda değil... Tek kelimeyle, tam bir çıkmaz sokak! O halde
ikinizin de karar vermesi gerekiyor. Her ikisine de sahipseniz! - ciddi duygular varsa, bir çıkış yolu bulmak için birlikte çalışmalıyız. Örneğin bir psikoterapistle iletişime geçin, çünkü bir kızın seksle ilgili tamamen psikolojik sorunları olabilir.
Örneğin, şu sloganla büyümüştü: seks iyi bir kızın yapamayacağı kadar kirli... Ya
Sadece birbirinizle vakit geçiriyorsunuz, o zaman arkadaşça seks, fazla stres yaşamadan bu süreyi geçirmenize yardımcı oluyor. Peki, tüm bunlara neden ihtiyaç duyduğunuzu kendiniz bilmiyorsanız, zamanınızı boşa harcamamak ve daha uygun bir ortak aramamak daha iyidir!

-
- En güçlü orgazm!
Evlenmeden önce benim ve ben 3 yıl boyunca "çıktık" (ve ikisi birlikte yaşıyordu). Daha sonra evlendiler ve 10 yıldır birlikteler. Bir çocuk var. Ve herkes mutlu. Ve böyle ailelerden oluşan bir deniz var. Daha yakından bakan, kontrol eden ve bunun olduğuna kesin olarak karar verenler için güçlü bir evlilik - hayatınızı bağlamaya değer olan kişi. Ve toplantıdan altı ay sonra tamamen hormonlara ve ilk duygulara dayanan evlilikler çoğu zaman boşanmayla sonuçlanır.
Marinka: ↑ Erkekler daha hızlı karar vermeli.
Ne kadar harika bir saçmalık!

-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Sabırlı olmanın bir anlamı yok. Cinsel yapıların farklı olması (yani sıklık ihtiyaçlarının farklı olması). Başka bir
iş ortağı aramamız gerekiyor. Şimdi ayda 2 defa veriyorsa o zaman ne olacak? Yılda iki kez mi?
iş ortağı aramamız gerekiyor. Şimdi ayda 2 defa veriyorsa o zaman ne olacak? Yılda iki kez mi?
-
- Nirvana’dayım
Her erkek beş yıl boyunca yakından bakarsa, o zaman tam anlamıyla 4 erkek var ve doğum yapmak için çok geç. Eşiniz bir onanistle tanışmasaydı 10 yıldır birlikte olamayacaktık. Her ne kadar bir wanker ile hayata mutluluk denemez.
Bir erkek altı ay boyunca evlenme teklif etmezse ondan vazgeçebilirsin.
Birlikte mutlu musunuz? Neden porno forumunda oturuyorsun? Sahtekarlık mı yapıyorsun?Gudgeon: ↑20 Jan 2023, 00:40Ne kadar harika bir saçmalık!Evlenmeden önce benim ve ben 3 yıl boyunca "çıktık" (ve ikisi birlikte yaşıyordu). Daha sonra evlendiler ve 10 yıldır birlikteler. Bir çocuk var. Ve herkes mutlu. Ve böyle ailelerden oluşan bir deniz var. Daha yakından bakan, kontrol eden ve bunun olduğuna kesin olarak karar verenler için güçlü bir evlilik - hayatınızı bağlamaya değer olan kişi. Ve tanışmadan altı ay sonra tamamen hormonlar ve ilk duygulara dayalı evlilikler sıklıkla boşanmayla sonuçlanır.
Her erkek beş yıl boyunca yakından bakarsa, o zaman tam anlamıyla 4 erkek var ve doğum yapmak için çok geç. Eşiniz bir onanistle tanışmasaydı 10 yıldır birlikte olamayacaktık. Her ne kadar bir wanker ile hayata mutluluk denemez.
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
Komik çıkarımların canı cehenneme :udivlenie : Görünüşe göre bundan önce mesajlar oldukça yeterliydi ve işte burada...Marinka: ↑20 Jan 2023, 10:49Birlikte mutlu musunuz? Neden porno forumunda oturuyorsun? Sahtekarlık mı yapıyorsun?Marinka: Erkekler kararlarını daha hızlı vermelidir.Ne harika bir saçmalık!Evlenmeden önce benim ve ben 3 yıl boyunca "çıktık" (ve ikisi birlikte yaşıyordu). Daha sonra evlendiler ve 10 yıldır birlikteler. Bir çocuk var. Ve herkes mutlu. Ve böyle ailelerden oluşan bir deniz var. Daha yakından bakan, kontrol eden ve bunun olduğuna kesin olarak karar verenler için güçlü bir evlilik - hayatınızı bağlamaya değer olan kişi. Ve tanışmadan altı ay sonra tamamen hormonlar ve ilk duygulara dayalı evlilikler sıklıkla boşanmayla sonuçlanır.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
İşte bu, benimkini ilk buluşmada, yani ilk seksten hemen sonra teklif ettim, çünkü onun ömür boyu sürecek bir insan olduğunu, normal bir aile kurması için iyi bir anne ve eş olacağını anladım. Yanılmadım. Bir süre sonra, hanımımı cinsel arzularımla dikkatlice tanıştırmaya başladım, bir uzlaşma buldular ve en sapkın fantezileri banyoda spermle birlikte yine karımın bir fotoğrafına veya forumlara sıçrattımMarinka: ↑20 Jan 2023, 10:49 Birlikte mutlu musunuz? Neden porno forumunda oturuyorsun? Sahtekarlık mı yapıyorsun?
Her erkek beş yıl boyunca yakından bakarsa, o zaman tam anlamıyla 4 erkek var ve doğum yapmak için çok geç. Eşiniz bir onanistle tanışmasaydı 10 yıldır birlikte olamayacaktık. Gerçi bir mastürbasyoncuyla yaşamanın adı mutluluk olamaz.

-
- Nirvana’dayım
Üreme sistemi yaşlandığı için bir kadının 30 yaşından önce ilk çocuğunu doğurması gerekiyor. Erkekler çocuk doğurmaz ancak onların yaşı, doğmamış çocuğun sağlığını ve gelişimini de etkiler. Neyi bekliyorlar? Sorun değil, bu şekilde kendilerini daha rahat hissediyorlar. Kendileri için yaşıyorlar.
Kadın çocuksu bir adamla karşılaştığını bilmiyor, bu yüzden bekliyor ve umut ediyor. Beklemeyin.
6 dakika 24 saniye sonra gönderilir:
Ne istediğini biliyordun ve olgun bir adamsın, çocuksu olanlar ise sorumluluktan korkar. Hatta bazıları 5-6. sınıfta gelişmeyi bırakıyor. Çocuk düzeyinde zeka ve çocuk yaşamı. Sekse bile ihtiyaçları yok, mastürbasyon yeterli.Romul: ↑20 Jan 2023, 11:04İşte bu, benimkini ilk buluşmada, yani ilk seksten hemen sonra teklif ettim, çünkü onun ömür boyu sürecek bir insan olduğunu, normal bir aile kurması için iyi bir anne ve eş olacağını anladım. Yanılmadım. Bir süre sonra, hanımımı cinsel arzularımla dikkatlice tanıştırmaya başladım, bir uzlaşma buldular ve en sapkın fantezileri banyoda spermle birlikte yine karımın bir fotoğrafına veya forumlara sıçrattımMarinka: ↑20 Jan 2023, 10:49 Birlikte mutlu musunuz? Neden porno forumunda oturuyorsun? Sahtekarlık mı yapıyorsun?
Her erkek beş yıl boyunca yakından bakarsa, o zaman tam anlamıyla 4 erkek var ve doğum yapmak için çok geç. Eşiniz bir onanistle tanışmasaydı 10 yıldır birlikte olamayacaktık. Gerçi bir mastürbasyoncuyla yaşamanın adı mutluluk olamaz.
Bir erkek altı ay boyunca evlenme teklif etmezse ondan vazgeçebilirsin.![]()
Üreme sistemi yaşlandığı için bir kadının 30 yaşından önce ilk çocuğunu doğurması gerekiyor. Erkekler çocuk doğurmaz ancak onların yaşı, doğmamış çocuğun sağlığını ve gelişimini de etkiler. Neyi bekliyorlar? Sorun değil, bu şekilde kendilerini daha rahat hissediyorlar. Kendileri için yaşıyorlar.
Kadın çocuksu bir adamla karşılaştığını bilmiyor, bu yüzden bekliyor ve umut ediyor. Beklemeyin.
6 dakika 24 saniye sonra gönderilir:
Şaşırmayın. On yıllar boyunca biriyle, sonra diğeriyle, sonra üçte biriyle yaşamak istersiniz. Test süresi. Uygun, değil mi?6996: ↑20 Jan 2023, 10:59Komik çıkarımların canı cehenneme :udivlenie : Görünüşe göre bundan önce mesajlar oldukça yeterliydi ve işte burada...Birlikte mutlu musunuz? Neden porno forumunda oturuyorsun? Sahtekarlık mı yapıyorsun?Gudgeon: ↑20 Jan 2023, 00:40
Ne kadar harika bir saçmalık!Evlenmeden önce benim ve ben 3 yıl boyunca "çıktık" (ve ikisi birlikte yaşıyordu). Daha sonra evlendiler ve 10 yıldır birlikteler. Bir çocuk var. Ve herkes mutlu. Ve böyle ailelerden oluşan bir deniz var. Daha yakından bakan, kontrol eden ve bunun olduğuna kesin olarak karar verenler için güçlü bir evlilik - hayatınızı bağlamaya değer olan kişi. Ve tanışmadan altı ay sonra tamamen hormonlar ve ilk duygulara dayalı evlilikler sıklıkla boşanmayla sonuçlanır.
- ROM, Sibiryak89
-
Автор темыLazarus33
Tüm tuzaklar altı ay içinde ortaya çıkmıyor. Bu, kişisel olarak benim için elbette, "başkalarında var diye" damgası için basit bir gereklilik gibi görünüyor. Hayır, beni yanlış anlamayın; bu da oluyor. Ama herkes değil. Örneğin, evlilik öncesi bir anlaşmaya karşı değilseniz ve boşanma sizin için de her şeyin yolundaysa, o zaman evet, altı ay içinde mümkündür. İnsanlar farklıdır.
Matmazel, ama porno forumunda sadece bekarlar oturabilir mi? O halde çiftler burada neyi unuttu (sizin mantığınıza göre)? Tek taraflı gibi görünüyor.Marinka: ↑20 Jan 2023, 10:49 Birlikte mutlu musunuz? Neden porno forumunda oturuyorsun? Sahtekarlık mı yapıyorsun?
Tüm tuzaklar altı ay içinde ortaya çıkmıyor. Bu, kişisel olarak benim için elbette, "başkalarında var diye" damgası için basit bir gereklilik gibi görünüyor. Hayır, beni yanlış anlamayın; bu da oluyor. Ama herkes değil. Örneğin, evlilik öncesi bir anlaşmaya karşı değilseniz ve boşanma sizin için de her şeyin yolundaysa, o zaman evet, altı ay içinde mümkündür. İnsanlar farklıdır.
-
- Nirvana’dayım
Tuzaklar nelerdir? Örnek verir misiniz?
İlişki yasallaşmazsa geleceğe dair ne gibi planlar yapılabilir? Ülkemizde evlilik sözleşmesi büyük geliri olan insanlar içindir. İpotek sahibi olan ve maaş çekinden maaş çekine kadar yaşayanlar için neden bir evlilik öncesi anlaşmaya ihtiyaçları var?
Çiftler burada bir arada oturmuyorsa bu, evlilikte sorunlar olduğu ve bir şeylerin eksik olduğu anlamına gelir. Çoğunlukla muhtemelen duygular. Ancak böyle bir evliliğe artık mutlu denemez.Lazarus33: ↑20 Jan 2023, 11:22Matmazel, ama porno forumunda sadece bekarlar oturabilir mi? O halde çiftler burada neyi unuttu (sizin mantığınıza göre)? Tek taraflı gibi görünüyor.Marinka: ↑20 Jan 2023, 10:49 Birlikte mutlu musunuz? Neden porno forumunda oturuyorsun? Sahtekarlık mı yapıyorsun?
Tuzaklar nelerdir? Örnek verir misiniz?
İlişki yasallaşmazsa geleceğe dair ne gibi planlar yapılabilir? Ülkemizde evlilik sözleşmesi büyük geliri olan insanlar içindir. İpotek sahibi olan ve maaş çekinden maaş çekine kadar yaşayanlar için neden bir evlilik öncesi anlaşmaya ihtiyaçları var?
-
- En güçlü orgazm!
Yine seksin imkansız olduğu durumlar vardır (adet dönemi ve hastalıktan hamileliğe veya sadece "yorgunluğa"). Diyelim ki %95 uyumluyuz ve örneğin fahişelerle takılmaktansa eksik olan %5’i burada almayı tercih ederim. Kendime bu şekilde öncelik veriyorum.
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Çok öyle!
Bu soruyu zaten cevaplamıştım ama tekrar yapabilirim. Yüzde yüz uyumlu insan yoktur. Onunla tartışamadığım ya da tartışmak istemediğim şeyler var. Bu yüzden burasıyla ilgileniyorum. Tekrar mastürbasyon o seks değil, sadece sen kendini hissediyorsun. Bu nedenle, ne kadar seks yaparsanız yapın, bazen buna sizin de ihtiyacınız olur

1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Tamam güldüm ama kazandım Seni aksi yönde ikna edemem. Herkesin kafasında kendi hamamböcekleri vardırBir erkek altı ay boyunca evlenme teklif etmezse ondan vazgeçebilirsin.

Z.Y. Eminim bekarsın ve büyük ihtimalle boşanmışsın. Çünkü evlilik hayatıyla ilgili çok tuhaf fikirleriniz var... Hayatınız boyunca çiçekleriniz olmaz ve duygular dahil her şeyden her zaman yeterince yararlanırsınız. Evlilik, uzlaşma ve ortak sorun çözme arayışı, olumlu duygular ve manevi yakınlıkla sonuçlanan bir çalışmadır. Ve hiç de böyle sorunların yokluğu değil. Hastalıklar var, gündelik hayat var, çocuklar var, bütün bunlar “istiyorum”a kısıtlamalar getiriyor. Ve tek soru bununla nasıl başa çıkacağınızdır.
-
- Nirvana’dayım
Öncelikle mastürbasyonerkeklerin ve kadınların farklı şeyleri vardır. Eğer bir kadın bugün mastürbasyon yaptıysa, hiçbir şey onun seks yapmasını engelleyemez. Kendi yağlamanız olmadığı sürece, ancak yağlama sorun değildir. Her zevke ve renge uygun eczanelerde. Ancak bir erkek mastürbasyon yaparsa, artık tam ereksiyona sahip olmayacak veya belki de hiç ereksiyon olamayacaktır. Ve sadece bugün değil, muhtemelen yarın da. Daha sonra kendi elini kullanma alışkanlığı uzun süre boşalamaması veya genel olarak vajinanın kendisine fazla geniş gelmesi gibi sorunlara yol açmaktadır. Ve o zaman kadınlar onu değil, sadece fantezileri heyecanlandıracak ve beyin gittikçe daha karmaşık uyaranlara ihtiyaç duyacağından ve duygusal bileşen bozulacağından kafasındaki hamamböcekleri çok sayıda üreyecek.
Ve, insanların birbirini tanıdığı dönem. Bir erkeğin nesnel gereksinimleri ve değerlendirme kriterleri olmalıdır. Ne istiyor. Sık sık seks yapmak istiyor ama buna sahip değil. Yani bir buçuk yıl beklememelisiniz. Mizaçların farklı olduğunu anlamak için iki veya üç ay yeterlidir. Evde düzene alışkınsa ve kaos karısına engel değilse, o zaman düzeni kendisi üstlenir veya başka bir hayat arkadaşı arıyordur. Eğer kendisi lezzetli yemek yemeyi seviyor ama eşi yemek yapmayı bilmiyor ve öğrenmiyorsa, yine iki seçenek var. Onun için kendiniz pişirin veya daha uzağa bakın. Aradığınızı bulup bulmadığınızı anlamak için yarım yıl yeterlidir. Ancak çoğu zaman seks yaptığımız, adamı yıkadığımız, okşadığımız ve beslediğimiz ortaya çıktı, ama o bir kediye benziyor. Hiçbir yükümlülük yok. Damgayı istemiyor ve ayrılmak istemiyor. Kızın kafasını karıştırıyor.
3 yıldır neye bakıyordunuz, neyden şüphe ettiniz? Lütfen özellikle yazın. Altı ayda anlaşılamayan ve yıllarca beklenmesi gereken şey nedir?
Duygular ve uyumluluk konusunda tamamen katılıyorum ve ilişki Evlilik zor bir iştir ve öncelikler de önemlidir. Ancak birkaç şey var.Gudgeon: ↑20 Jan 2023, 12:03Çok öyle!Bu soruyu zaten cevaplamıştım ama tekrar yapabilirim. Yüzde yüz uyumlu insan yoktur. Onunla tartışamadığım ya da tartışmak istemediğim şeyler var. Bu yüzden burasıyla ilgileniyorum. Tekrar mastürbasyon o seks değil, sadece sen kendini hissediyorsun. Bu nedenle, ne kadar seks yaparsanız yapın, bazen buna sizin de ihtiyacınız olurYine seksin imkansız olduğu durumlar vardır (adet dönemi ve hastalıktan hamileliğe veya sadece "yorgunluğa"). Diyelim ki %95 uyumluyuz ve örneğin fahişelerle takılmaktansa eksik olan %5’i burada almayı tercih ederim. Kendime bu şekilde öncelik veriyorum.
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:Tamam güldüm ama kazandım Seni aksi yönde ikna edemem. Herkesin kafasında kendi hamamböcekleri vardırBir erkek altı ay boyunca evlenme teklif etmezse ondan vazgeçebilirsin.![]()
Öncelikle mastürbasyonerkeklerin ve kadınların farklı şeyleri vardır. Eğer bir kadın bugün mastürbasyon yaptıysa, hiçbir şey onun seks yapmasını engelleyemez. Kendi yağlamanız olmadığı sürece, ancak yağlama sorun değildir. Her zevke ve renge uygun eczanelerde. Ancak bir erkek mastürbasyon yaparsa, artık tam ereksiyona sahip olmayacak veya belki de hiç ereksiyon olamayacaktır. Ve sadece bugün değil, muhtemelen yarın da. Daha sonra kendi elini kullanma alışkanlığı uzun süre boşalamaması veya genel olarak vajinanın kendisine fazla geniş gelmesi gibi sorunlara yol açmaktadır. Ve o zaman kadınlar onu değil, sadece fantezileri heyecanlandıracak ve beyin gittikçe daha karmaşık uyaranlara ihtiyaç duyacağından ve duygusal bileşen bozulacağından kafasındaki hamamböcekleri çok sayıda üreyecek.
Ve, insanların birbirini tanıdığı dönem. Bir erkeğin nesnel gereksinimleri ve değerlendirme kriterleri olmalıdır. Ne istiyor. Sık sık seks yapmak istiyor ama buna sahip değil. Yani bir buçuk yıl beklememelisiniz. Mizaçların farklı olduğunu anlamak için iki veya üç ay yeterlidir. Evde düzene alışkınsa ve kaos karısına engel değilse, o zaman düzeni kendisi üstlenir veya başka bir hayat arkadaşı arıyordur. Eğer kendisi lezzetli yemek yemeyi seviyor ama eşi yemek yapmayı bilmiyor ve öğrenmiyorsa, yine iki seçenek var. Onun için kendiniz pişirin veya daha uzağa bakın. Aradığınızı bulup bulmadığınızı anlamak için yarım yıl yeterlidir. Ancak çoğu zaman seks yaptığımız, adamı yıkadığımız, okşadığımız ve beslediğimiz ortaya çıktı, ama o bir kediye benziyor. Hiçbir yükümlülük yok. Damgayı istemiyor ve ayrılmak istemiyor. Kızın kafasını karıştırıyor.
3 yıldır neye bakıyordunuz, neyden şüphe ettiniz? Lütfen özellikle yazın. Altı ayda anlaşılamayan ve yıllarca beklenmesi gereken şey nedir?
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 3 years 4 months
Dedikleri gibi, seks yok - sikilen aile!
- These users thanked the author Barmaleykin_47 for the post:
- Gudgeon
-
- Nirvana’dayım
Eşler yıllardır engelli arkadaşlarına bakıyorlar. Herhangi bir cinsiyet, maddi veya ticari çıkar olmadan. Üstelik trajedi travmanın bir sonucu değilse, eşler genellikle kocalarına bakar. Seks hayattaki en önemli şey olmasa da en az önemli şey değildir.
-
- Penetrasyon
Ve yine bazı çıkışlar. Neden bunlar? Fikrimi bile belirtmedim. Veya her zaman olduğu gibi:"Bunu kendim uydurdum, kırıldım!"?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 3 years 4 months
Genelleme yapmayın! Artık bu tür ilişkilerden bahsetmiyoruz!Marinka: ↑20 Jan 2023, 12:30Eşler, yıllardır birlikte oldukları arkadaşlarına bakıyorlar. engelli hale gelmek. Herhangi bir cinsiyet, maddi veya ticari çıkar olmadan. Üstelik trajedi travmanın bir sonucu değilse, eşler genellikle kocalarına bakar. Seks hayattaki en önemli şey değil ama son sırada yer almıyor.
-
- Nirvana’dayım
5 dakika 36 saniye sonra gönderildi: n
Araban var mı? Satın almadan önce üç yıl boyunca bir araba bayisine gittiniz mi? Sonra bir buçuk yıl boyunca kendi kendine düzeleceğini umarak kırılana baktılar?
Burada ne tür saçmalıklar yazıyorlar?
Alınmadım. Söylesene, neden altı aydan fazla bekleyesin ki? Altı ayda anlaşılması imkansız olan şey nedir?
5 dakika 36 saniye sonra gönderildi: n
Ama ne tür? Bir buçuk yıl boyunca ayda iki kez seks yapan ve aniden ne yapacağını merak eden çok inek erkekler hakkında? 3 yıl boyunca birbirlerine bakarak geçiren çok yavaş erkekler hakkında daha fazla bilgi?Barmaleykin_47: ↑20 Jan 2023, 12:34Genelleme yapmayın! Şu anda bu tür ilişkilerden bahsetmiyoruz!
Araban var mı? Satın almadan önce üç yıl boyunca bir araba bayisine gittiniz mi? Sonra bir buçuk yıl boyunca kendi kendine düzeleceğini umarak kırılana baktılar?
Burada ne tür saçmalıklar yazıyorlar?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Tartışmaya katılan her katılımcının oldukça tek taraflı bir yaklaşımı var. Hanımlar tüm sorunları için erkekleri suçlarlar, beyler de kendi sorunları için kadınları suçlarlar. Ve kimse asıl mesele hakkında, AŞK hakkında tek kelime etmiyor!!! Açıkçası hiç kimse bunu anlamıyor
eğer partnerinize karşı derin hisleriniz yoksa hiçbir evlilik yürümez! İhtiyaçların karşılıklı tatminine dayalı
az çok uzun vadeli bir ortaklık olacak. Ve sadece cinsel olanlar değil! Karşılıklı anlayış ve karşılıklı memnuniyet sağlanırsa böyle bir ortaklık ömür boyu sürebilir! Doğru, sola gitmek, skandallar, hesaplaşmalar ve diğer sorunlar burada göz ardı edilemez. Ancak bu tür sorunlar her çift için mümkündür. Bu nedenle
tüm sorunlara birlikte çözüm bulabilmeniz gerekir. Hem de karşı tarafı suçlamadan...
eğer partnerinize karşı derin hisleriniz yoksa hiçbir evlilik yürümez! İhtiyaçların karşılıklı tatminine dayalı
az çok uzun vadeli bir ortaklık olacak. Ve sadece cinsel olanlar değil! Karşılıklı anlayış ve karşılıklı memnuniyet sağlanırsa böyle bir ortaklık ömür boyu sürebilir! Doğru, sola gitmek, skandallar, hesaplaşmalar ve diğer sorunlar burada göz ardı edilemez. Ancak bu tür sorunlar her çift için mümkündür. Bu nedenle
tüm sorunlara birlikte çözüm bulabilmeniz gerekir. Hem de karşı tarafı suçlamadan...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
)
Evet, üç. Modelleri uzun süre, elbette birkaç ay seçtim. Ama araba bir donanım parçasıdır, onunla yaşayamazsınız. Beğenmedim, attım (yani sattım). Bunları hemen kendim düzeltiyorum. Ancak evliliği donanım satın alımıyla karşılaştırmak bir şekilde tuhaf.
Bu tam yerinde!

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post