İşte başka bir gerçek hikaye)). Bir gece uçuştan dönüyordum ve baktım...

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 İşte başka bir gerçek hikaye)). Bir gece uçuştan dönüyordum ve baktım...

Unread post by Guest »

İşte başka bir gerçek hikaye))
Bir gece uçuştan dönüyordum, ateşin yanında duran bir ateş gördüm, iki kız el salladı, durdum, biri koştu, (sürücü) kapımı açtı, koşu tahtasına atladı ve konuşuyor; İçiyorum, sigara içiyorum ama sigara yok, bana yardım et)) Ona bir paket verdim ve o; Ot içiyor musun? - diyor ki, ben sigara içmiyorum ama kirişteki komşum sigara içiyor, ben de ona sigara içtiğimi söyledim, büyük bir kase çıkardı, yarısını kırdı, kendine yardım et, diyor, ben sadece çılgına döndü!))
Kısacası konuşmaya başladık, Meğerse benim üssümün bulunduğu köye, bir diskoteke gidecekler, telefon numaralarını değiştirmişler ve yolları ayırmışlar.
Üsse vardım, hamama gittim ve yatağa çöktüm ve neredeyse uykuya daldım, aniden Tanya’nın seslendiğini gördüm, kısacası onları yuvarlayan kişi onları bir yere attı ve gidecek yerleri yok. KAMAZ’ı çalıştırdım ve onların peşinden gittim (buna sonradan çok pişman oldum), onlar benimle otururken arkadaşları geldi ve küçük olanı aldı ve ben de bu Tanya’yı benimle kalması ve onu eve götüreceğim konusunda ikna ettim. öyle söylediğinde. Kısacası, bu başladı!, ilk başta sadece sikiştik ve normal bir şekilde dinlenmek ve nefesimi toplamak için sırtıma uzandığımda, hızla üstüne oturdu ve amını sikimde kıpırdatmaya başladı ve doğal olarak hızla ayağa kalktı, koydu yeni bir prezervatif taktım, sikimin üstüne oturdu ve zıplamaya başladı, pozisyon değiştirmek istedim ama durum böyle değildi, atladı, atladı ve nöbet gibi geldi (tüm gece boyunca kaç kez yaptığını saymadım) geldi, ama sık sık geldi) ve ben geldim, bu ikinci seferdi, sanırım, işte bu, tavşan ve artık istemiyorum, bakıyorum ve inmiyor ve açık ki o hazırlanmıyor. Nasıl olduğunu anlamıyorum ama bu sarhoş ve çok aç hatun zavallı dostumu dışarı çıkarmadan üç kez daha kaldırmayı başardı, nasıl bir sperm birikintisinin içinde yattığımı hayal edebiliyor musun, her şey acıyor, kasık kıllarım, diye düşündüm hiç saç kalmamıştı, dört Bir saat boyunca benden faydalandı, ondan önce bana hastalanana kadar kendini becerebileceğini söyleselerdi inanmazdım)). Onu kendimden uzaklaştırdım, bir şekilde eve gitmeye ikna ettim, götürdüm ve önce numarasını engelledim, sonra da onu sildim. Bir ay boyunca seks hakkında düşünemedim. Yani anlamıyorum, çimlerin mi bu kadar etkisi vardı onu, yoksa gerçekten bu kadar aç kızlar var mıydı?
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Yönetici naziktir. Belki Anonim değildir. Benzer bir hikayem vardı, bana böyle bir yolculuk verildi...

Unread post by Anonim »

Yönetici nazik.
Anonim olmayabilir.
Benzer bir hikayem vardı: KAMAZ’dan sonra böyle bir yolcuyu arabaya bindirdim (tabii ki, o zamandan beri onu becermedim) zaten iyiydin ve bu yüzden... mahvoldun)) bu KAMAZ’da / ve sadece değil) Daha sonra şirket için Schmitz 13,6 metrelik (euro tente/perde) bir Mercedes Benz 1835 Axor’da çalıştım. Ama mesele bu değil. İşte burada. Yekaterinburg’dan arabayla gidiyordum ve Kirov üzerinden Kostroma, Yaroslavl’a kadar tepeden geçen kısa bir yol almaya karar verdim (çok iyi kalitede değil, ama bu beni birkaç yüz km kurtarırdı) ve oradan St. Petersburg)). Ve Kirov’dan sonra bir yerde, yol kenarında, sabahın erken saatlerinde bir kız yürüyordu ve bacakları neredeyse boka dolanmıştı, içki içiyordu, her şeyi kafamda işlerken onun yanından birkaç yüz metre uçtum ( "Bu ne saçmalık") Frene bastım ve acil durum ekibinde ondan 300-350 metre uzakta yol kenarında durdum, o yaklaşana kadar bekledim ("aynada görmek" korkutucuydu) sivilce mi, yoksa sarhoş bir timsah mı normaldir)) yaklaştığımda sarhoş ama güzel bir kıza benzediğini gördüm yardım/gerekirse yardım teklif et) Onun için kapıyı açtım (sadece M’ye göre sürüyorum) -VİDEO TB kuralları, sık sık ev eşyası taşıyordum ve TB kuralları her yerde uygulanmaya başladı (nutria’nın kapıları her zaman kapalı) peki, bu kız benimle arabaya bindi (o zaman ne kadar sarhoş olduğumu düşündüm) sordum Nereye gitmek istiyordu? Ne yapacağını ve buraya nasıl geldiğini bilmediğini ve kendisinin de Lukoyanov’dan (Arzamas’ın ötesinde Saransk’a doğru) kadar yol aldığını söyledi. anlamıyorum.. onun burada ne işi var ve ne oldu?" .. kahretsin
Sözümü kestiler, beni işten arıyorlar, patron, tamam, Başbakan. ya da daha sonra sana ne olduğunu yazmadan önce anlatacağım, ama onu beceremedim!))
O halde devam edeceğim.
Genel olarak onun hakkında ondan öğrendiklerim şunlar: kelimeler:
Arkadaşlarımla Lukoyanov’a eğlenmeye gittim. Teyze tek başına Sam’i kaçak içki içmeye götürüyor ("orada bir bekarlığa veda partisi, buna ne diyorlar bilmiyorum.") Genel olarak, onlar o gece oldukça fazla alkol içti ve eve dağılmış halde gitti. Eve doğru yürürken bacaklarının sarktığını fark etti, hiç yürümediler, dinlemediler ve oy vermeye başladı (ya bir binek araba gelip 400-200 metre ileri atsa) evin yürümesine az kaldı)
Orada yabancı bir arabayı nasıl durdurabilirim, şoför içeri gir diyor güzelim, beni bırak diyorlar? Ve şoföre bacaklarının evden 200 metre uzakta olduğunu ve onu taşıyamayacaklarını açıklamak isterken arabaya bindi, sürücü onu çoktan evin önünden geçirmişti ve “Lukoyanov yerleşiminin sonu” tabelası parladı. .” Arabada, içeri aldıklarına göre genel olarak sıcak ve rahattı (tüm bu SAM ay ışığı onu daha da fazla taşımaya başladı ve başlangıcını kesti).
Sabah
Piz’de birisinin ona tırmandığı gerçeği ..elleriyle yumuşayıp masaj yapıyor, bu yabancı arabada yatakta yatıyor ve Sürücü onun yanında ve genellikle onu rahatsız ediyor.
Ayrıca genel olarak, ben sözlerinden biraz atlayacak, onun kontrolünü ele almasına izin verdi / ona verdi. Yine sözümü kestiler.
(O zaman gerekirse söylerim, biri çok yorgun. Konuşmaya başlarsan dikkatini dağıtırlar.)
İşte, o Yabancı arabadan sonra, o da Ch*rka ile bir KamAZ’a bindiler ve Ch*rka onu gerçekten becerdi. Bana bunu sert ayrıntılarla anlattı, genel olarak zor. Peki, eğer ilgilenen biri olursa sana daha sonra anlatırım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”