Bir milyon hikaye olduğu doğru ve hepsi saçmalık. Anlıyorum, ayık değilim, erkek ve kız kardeşler sık sık deneyler yapıyor, oluyor, anlıyorum, çok özgür aileler ve yetişkin çocuklar var, peki ya dokunmak ve uyanmamakla ilgili peri masalları? Taktım ve fark etmedim mi?
Anlıyorum, iç çamaşırlarına ve taytlara dokundum ve baktım, ki muhtemelen çoğu kişi bunu yapmıştır, eh, rüyalar olabilir ama neden yazayım Okuma yazma bilmeyenlerin okuması imkansız bir eseri mi?
Neredeyse herkes annesine mastürbasyon yapıyor ama aynı zamanda güzel hikayeler de yazmanız gerekiyor.
Öyle görünüyor ki Bana göre tüm forum için böyle bir veya en fazla 2 hikaye varsa.
These users thanked the author Semyon Semyoniç for the post (total 6):
Bir milyon hikaye olduğu doğru ve hepsi saçmalık. Anlıyorum, ayık değilim, erkek ve kız kardeşler sık sık deneyler yapıyor, oluyor, anlıyorum, çok özgür aileler ve yetişkin çocuklar var, peki ya dokunmak ve uyanmamakla ilgili peri masalları? Taktım ve fark etmedim mi?
Anlıyorum, iç çamaşırlarına ve taytlara dokundum ve baktım, ki muhtemelen çoğu kişi bunu yapmıştır, eh, rüyalar olabilir ama neden yazayım Okuma yazma bilmeyenlerin okuması imkansız bir eseri mi?
Neredeyse herkes annesine mastürbasyon yapıyor ama aynı zamanda güzel hikayeler de yazmanız gerekiyor.
Öyle görünüyor ki Bana göre tüm forum için böyle bir veya en fazla 2 hikaye varsa.
Semyon Semyonich: ↑09 Jun 2022, 20:01
pekala, çok özgür aileler ve yetişkin çocuklar olduğunu anlıyorum, ama dokunmak ve uyanmamak hakkındaki masallar?
Uyuyan bir kıza dokundum. 11 ya da 12 yaşındaydı. Ölü gibi uyudum.
[quote="Semyon Semyonich" post_id=75609 time=1654794117 user_id=7706] pekala, çok özgür aileler ve yetişkin çocuklar olduğunu anlıyorum, ama dokunmak ve uyanmamak hakkındaki masallar? [/quote] Uyuyan bir kıza dokundum. 11 ya da 12 yaşındaydı. Ölü gibi uyudum.
slavik.neskaju: ↑09 Jun 2022, 20:24
Uyuyan bir kıza dokundum, 11 ya da 12 yaşlarındaydı. Ölü gibi uyudum .
Eh, bir çocuk varken buna inanabiliyorum ve tekrar ediyorum, dokunmak ve mastürbasyon yapmak hala yetişkin bir kadınla sikişmek sayılmaz mı?
Mesajlar arasında bir saat kadar duraklama var mı?) Gönderemiyorum.
[quote=slavik.neskaju post_id=75611 time=1654795449 user_id= 7526] Uyuyan bir kıza dokundum, 11 ya da 12 yaşlarındaydı. Ölü gibi uyudum . [/quote] Eh, bir çocuk varken buna inanabiliyorum ve tekrar ediyorum, dokunmak ve mastürbasyon yapmak hala yetişkin bir kadınla sikişmek sayılmaz mı?
Mesajlar arasında bir saat kadar duraklama var mı?) Gönderemiyorum.
[quote="Semyon Semyonich" post_id=75614 time=1654795813 user_id=7706] Mesajlar arasında bir saat kadar duraklama var mı?) Gönderemiyorum. [/quote] Yeni başlayanlar iki tane gönderemez mesajlar
Ve yalan söylemediğiniz sürece evet.
Kadın ismiyle ilgili hikayelere kesinlikle inanmıyorum. Anladığım kadarıyla yapan, filme çeken, para kazanan, çekimler yapan anneler var. Ancak çoğu zaman yazı stili bir kadın tarafından yazılmaz.
These users thanked the author Semyon Semyoniç for the post:
Ve yalan söylemediğiniz sürece evet. Kadın ismiyle ilgili hikayelere kesinlikle inanmıyorum. Anladığım kadarıyla yapan, filme çeken, para kazanan, çekimler yapan anneler var. Ancak çoğu zaman yazı stili bir kadın tarafından yazılmaz.
[quote="Semyon Semyonich" post_id=75616 time=1654796391 user_id=7706] genellikle yazı stili bir kadın tarafından yazılmaz. [/quote] Annenin daha fazla olması için bunu bilerek yapıyorlar etkilenmiş
Babaska, normal yazsalardı sorun olmazdı , o zaman Orada öyle bir karanlık ve korku var ki, okumak bile imkansız. İşte bir sonraki konudan bir örnek:
Alla1122: ↑05 Sep 2021, 01:31
Bu durumu yaşadım. Derin bir uykuya dalmıştım ve ilk başta hiçbir şey hissetmedim ve titremelerden uyandım, ilk başta ne olduğunu anlamadım ama kendime geldiğimde biraz korktum, oğlum yalan söylüyordu üzerimde ve beni amcıktan beceriyor...
Yazar kaç yaşında? 11? 10 mu?
These users thanked the author Faust for the post (total 3):
[ref=#804000]Babaska[/ref], normal yazsalardı sorun olmazdı , o zaman Orada öyle bir karanlık ve korku var ki, okumak bile imkansız. İşte bir sonraki konudan bir örnek:
[quote =Alla1122 post_id=26260 time=1630794660 user_id=1] Bu durumu yaşadım. Derin bir uykuya dalmıştım ve ilk başta hiçbir şey hissetmedim ve titremelerden uyandım, ilk başta ne olduğunu anlamadım ama kendime geldiğimde biraz korktum, oğlum yalan söylüyordu üzerimde ve beni amcıktan beceriyor... [/quote]
Faust,
Pekala, bunlar sperm zehirli gençler ...Ensest ve hayvanlarla cinsel ilişki genellikle küçük yaştadır. Konuları özellikle sevindirici, cunnilingus diyelim..))) İşte tartışacak bir şey bulduk.. Yapılabilir ya da yapılmayabilir. Tıpkı boynuzlu hikayeler gibi - bunlar giderek daha fazla fantezi. Gerçekte her şey biraz farklı)))
These users thanked the author Babaska for the post (total 2):
[ref=#0000ff]Faust[/ref], Pekala, bunlar sperm zehirli gençler ...Ensest ve hayvanlarla cinsel ilişki genellikle küçük yaştadır. Konuları özellikle sevindirici, cunnilingus diyelim..))) İşte tartışacak bir şey bulduk.. Yapılabilir ya da yapılmayabilir. Tıpkı boynuzlu hikayeler gibi - bunlar giderek daha fazla fantezi. Gerçekte her şey biraz farklı)))
Babaska, dürüst olmak gerekirse bilmiyorum cunnilingus hakkında hikayeler. Orada yazdıklarını bile okumadım ama gerçekte her şeyin biraz farklı olduğu bir gerçek. Bu onlar için sadece bir fantezi, sanki bir annem var, ben varım, bir sikim var, o bunu gördü ve biz de ’hadi her yerde sevişelim’ diyoruz. Ve annenizin aynı kadın olması ve tek bir kadının sadece cinsel organınızı görünce ayaklarınızın dibine düşmeyeceği gerçeği onlar için önemli değil. Bu konuda düşüncelerimi burada bir yere yazdım, ensest mümkün:
1. Anneniz alkolik olduğunda ve siz işlevsiz koşullarda yaşadığınızda.
2. Tecavüz ederek.
3. Eğer baba yoksa ve anne son derece ürkek ve utangaç bir karaktere sahipse, bu durum zamanla onu ayaklar altına almanıza neden olur.
Ve son durum uzun bir çalışma gerektirir. Annenin kafasındaki dirençler ve tavırlar, oğlunun sadece oğul olduğu ve onunla yatamayacağın yönünde. Bu birkaç yıl sürebilir ve sonra şu soru ortaya çıkacaktır: "Bu neden gerekli?"
These users thanked the author Faust for the post (total 2):
[ref=#804000]Babaska[/ref], dürüst olmak gerekirse bilmiyorum cunnilingus hakkında hikayeler. Orada yazdıklarını bile okumadım ama gerçekte her şeyin biraz farklı olduğu bir gerçek. Bu onlar için sadece bir fantezi, sanki bir annem var, ben varım, bir sikim var, o bunu gördü ve biz de ’hadi her yerde sevişelim’ diyoruz. Ve annenizin aynı kadın olması ve tek bir kadının sadece cinsel organınızı görünce ayaklarınızın dibine düşmeyeceği gerçeği onlar için önemli değil. Bu konuda düşüncelerimi burada bir yere yazdım, ensest mümkün:
1. Anneniz alkolik olduğunda ve siz işlevsiz koşullarda yaşadığınızda. 2. Tecavüz ederek. 3. Eğer baba yoksa ve anne son derece ürkek ve utangaç bir karaktere sahipse, bu durum zamanla onu ayaklar altına almanıza neden olur.
Ve son durum uzun bir çalışma gerektirir. Annenin kafasındaki dirençler ve tavırlar, oğlunun sadece oğul olduğu ve onunla yatamayacağın yönünde. Bu birkaç yıl sürebilir ve sonra şu soru ortaya çıkacaktır: "Bu neden gerekli?"
Faust,
Dürüst olmak gerekirse, Genelde bir annenin oğlunu neden siktiğini anlamıyorum, ama sadece deli değilse. Sadece kişisel deneyime dayanarak, eşim ve ben sık sık web siteleri aracılığıyla tanışıyoruz ve birbirimizi tanıyoruz - yazılan ve önerilen her şeyin% 95’i, özellikle de duyulmaya ihtiyaç duyan çılgın insanların kısır gençlik sahtekarlıkları veya saçmalıklarından ibarettir - özellikle de sözde SNG toplantıları
These users thanked the author Babaska for the post:
[ref=#0000ff]Faust[/ref], Dürüst olmak gerekirse, Genelde bir annenin oğlunu neden siktiğini anlamıyorum, ama sadece deli değilse. Sadece kişisel deneyime dayanarak, eşim ve ben sık sık web siteleri aracılığıyla tanışıyoruz ve birbirimizi tanıyoruz - yazılan ve önerilen her şeyin% 95’i, özellikle de duyulmaya ihtiyaç duyan çılgın insanların kısır gençlik sahtekarlıkları veya saçmalıklarından ibarettir - özellikle de sözde SNG toplantıları
[quote=Babaska post_id=75808 time=1654853612 user_id=7268] Dürüst olmak gerekirse, bir annenin oğlunu neden sikmesi gerektiğini anlamıyorum, ancak sadece deli değilse [/quote] 14 16 yaşındaki gençler bana yazdı VK’da annelerini sikmek istediklerini söylüyorlar. Ama nasıl olduğunu bilmiyorlar😅 Fotoğraf bile gönderdiler
slavik.neskaju, benden fotoğraf istiyorlar çıplak annem. "Onları nereden aldım?" diyorum ve inanmıyorlar
Babaska, tam da buna gerek yok. Böyle düşünceleri bile olmayacak. İşler yolunda gitse ve haftada bir onu ziyarete gelseniz, akşam yemeği yiyip sonra onu yatağına yatırsanız bile, annem şu düşünceyle yaşayacaktır: "Bu çok kötü, bunu anlatacak kimsem yok, Tanrı yardımcısı olsun" ben, oğlum beni beceriyor."
These users thanked the author Faust for the post:
[ref=#804000]slavik.neskaju[/ref], benden fotoğraf istiyorlar çıplak annem. "Onları nereden aldım?" diyorum ve inanmıyorlar :)
[ref=#804000]Babaska[/ref], tam da buna gerek yok. Böyle düşünceleri bile olmayacak. İşler yolunda gitse ve haftada bir onu ziyarete gelseniz, akşam yemeği yiyip sonra onu yatağına yatırsanız bile, annem şu düşünceyle yaşayacaktır: "Bu çok kötü, bunu anlatacak kimsem yok, Tanrı yardımcısı olsun" ben, oğlum beni beceriyor."
[quote=Babaska post_id=75820 time=1654854994 user_id=7268] Gençlerin başı dertte, özellikle de anne boşanmışsa ve etrafı aynı boşanmış kişilerle doluysa [/quote] Hiç annem olmadı çünkü Ona dokunmama izin veren bir arkadaşım vardı.
Ve Kuzey’de birçok anne büyük bir zevkle kendilerini oğullarına veriyor! Kural olarak bu tür ilişkilerin yasaklanması nedeniyle herhangi bir ahlaki eziyet yaşamazlar. Her şey çok gelişigüzel oluyor - eğer bir anne cinsel ilişkiye girmiyorsa ve penisi sertleşmiş bir oğlu varsa, buna uzun süre tahammül edemez! Oğlunu eyerliyor. Belki bu, Rusya’nın kuzeyinde yaşayanların yaşam özellikleriyle veya belki de güçlü içeceklerin geleneksel yaygın kullanımıyla ve bununla bağlantılı olarak ahlakın özgürleşmesiyle bağlantılıdır... Bilmiyorum, ama sadece bu fenomen "mevcuttur"...
These users thanked the author Piero for the post:
Ve Kuzey’de birçok anne büyük bir zevkle kendilerini oğullarına veriyor! Kural olarak bu tür ilişkilerin yasaklanması nedeniyle herhangi bir ahlaki eziyet yaşamazlar. Her şey çok gelişigüzel oluyor - eğer bir anne cinsel ilişkiye girmiyorsa ve penisi sertleşmiş bir oğlu varsa, buna uzun süre tahammül edemez! Oğlunu eyerliyor. Belki bu, Rusya’nın kuzeyinde yaşayanların yaşam özellikleriyle veya belki de güçlü içeceklerin geleneksel yaygın kullanımıyla ve bununla bağlantılı olarak ahlakın özgürleşmesiyle bağlantılıdır... Bilmiyorum, ama sadece bu fenomen "mevcuttur"...
slavik.neskaju, Peki, eğer saçmasa o zaman ah seninle ne konuşayım? Sayfa 24’teki "Ensest" bölümünü açın ve okuyun, orada her şey anlatılıyor. Eğer bu saçmalıksa, o zaman ben hiç yokum!
[ref=#804000]slavik.neskaju[/ref], Peki, eğer saçmasa o zaman ah seninle ne konuşayım? Sayfa 24’teki "Ensest" bölümünü açın ve okuyun, orada her şey anlatılıyor. Eğer bu saçmalıksa, o zaman ben hiç yokum!
Semyon Semyonich, Petrozavodsk, Medvezhyegorsk, Kondopoga, Kem, Arhangelsk bölgesi, Komi. Doğuda, Sibirya’nın kuzeyinde - bilmiyorum, belki orada da bu tür gelenekler gelişiyor. Çocukluğum ve gençliğim Medvezhyegorsk ile Kem arasındaki köyde geçti... Yani neden bahsettiğimi biliyorum!
51 saniye sonra gönderildi: slavik. neskaju, Canlı.
[ref=#0000ff]Semyon Semyonich[/ref], Petrozavodsk, Medvezhyegorsk, Kondopoga, Kem, Arhangelsk bölgesi, Komi. Doğuda, Sibirya’nın kuzeyinde - bilmiyorum, belki orada da bu tür gelenekler gelişiyor. Çocukluğum ve gençliğim Medvezhyegorsk ile Kem arasındaki köyde geçti... Yani neden bahsettiğimi biliyorum!
[size =85][color=green]51 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]slavik. neskaju [/ref], Canlı.
Sınıf arkadaşımın kocası, gelecekteki eşiyle tanışana kadar kendi annesiyle yattı. Annem kızların onu görmesine izin vermiyordu. Onunla kardeş gibiler. Onu asistanıyla tanıştırdı ve onlarla evlendi. Ve kendisi hala genç adamlarla çıkıyor. Birbirlerinin önünde çıplak olmaktan utanmıyorlar. O ve karısı ziyarete geliyorlardı. Bir dizinin üstüne karısı, diğer dizinin üzerine de annesi oturdu. Belinizin altını ve üstünü okşamaktan çekinmeyin. Hepsi senin.
Sınıf arkadaşımın kocası, gelecekteki eşiyle tanışana kadar kendi annesiyle yattı. Annem kızların onu görmesine izin vermiyordu. Onunla kardeş gibiler. Onu asistanıyla tanıştırdı ve onlarla evlendi. Ve kendisi hala genç adamlarla çıkıyor. Birbirlerinin önünde çıplak olmaktan utanmıyorlar. O ve karısı ziyarete geliyorlardı. Bir dizinin üstüne karısı, diğer dizinin üzerine de annesi oturdu. Belinizin altını ve üstünü okşamaktan çekinmeyin. Hepsi senin.
Bir bayanla yazıştım, reklam değil, yasaklandım... Erojen. Ru’ya oğluyla yattığını, onun bir batan olduğunu, kızlara göre olmayan bir doktora tezi yazdığını, yazıp otuzbir çektiğini fark ettiğini söyledi... Ve her şeyi kendisi için planladı ve onlar da bundan memnundu ama ortada bir şey yok kocam, onlar entelektüeller
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Bir bayanla yazıştım, reklam değil, yasaklandım... Erojen. Ru’ya oğluyla yattığını, onun bir batan olduğunu, kızlara göre olmayan bir doktora tezi yazdığını, yazıp otuzbir çektiğini fark ettiğini söyledi... Ve her şeyi kendisi için planladı ve onlar da bundan memnundu ama ortada bir şey yok kocam, onlar entelektüeller
Arkadaşlar!.. Anlaşmazlık içinde yaşamayalım. Var olana dair bir tartışma başlatmanın manasını göremiyorum. İsterseniz Allah’a inanın... İsterseniz de boşuna anmayın. İstersen hareket eden her şeyi siktir et!.. Ama istemiyorsan gizlice otuzbir çek. Görünen o ki yasak değil. Gösteriş yapmakta sorun yok.
Arkhangelsk bölgesinin taşrasında büyüdüm. Başkalarına kıyasla kendi kendine yeten ve müreffeh bir ailede. Ancak
Neden buraya geliyorsunuz?... Kaybedenler?... Demek sorununuz bu!...
Bir şekilde giydirin, tüm masalları dünya edebiyatından çıkarın.
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
Arkadaşlar!.. Anlaşmazlık içinde yaşamayalım. Var olana dair bir tartışma başlatmanın manasını göremiyorum. İsterseniz Allah’a inanın... İsterseniz de boşuna anmayın. İstersen hareket eden her şeyi siktir et!.. Ama istemiyorsan gizlice otuzbir çek. Görünen o ki yasak değil. Gösteriş yapmakta sorun yok. Arkhangelsk bölgesinin taşrasında büyüdüm. Başkalarına kıyasla kendi kendine yeten ve müreffeh bir ailede. Ancak :cat1: Neden buraya geliyorsunuz?... Kaybedenler?... Demek sorununuz bu!... Bir şekilde giydirin, tüm masalları dünya edebiyatından çıkarın.
SergeiKa: ↑22 Jun 2022, 11:00
Arkadaşlar!.. Anlaşmazlık içinde yaşamayalım. Var olana dair bir tartışma başlatmanın manasını göremiyorum. İsterseniz Allah’a inanın... İsterseniz de boşuna anmayın. İstersen hareket eden her şeyi siktir et!.. Ama istemiyorsan gizlice otuzbir çek. Görünen o ki yasak değil. Gösteriş yapmakta sorun yok.
Arkhangelsk bölgesinin taşrasında büyüdüm. Başkalarına kıyasla kendi kendine yeten ve müreffeh bir ailede. Ancak
Neden buraya geliyorsunuz?... Kaybedenler?... Demek sorununuz bu!...
Neyse, tak şunu, dünya edebiyatından tüm masalları çıkar, eğer o boktan mantığınla hareket edersen.
Kardeşim, ben de böyle şaka yapıyorum. ...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote=SergeiKa post_id=79349 time=1655884838 user_id=4591] Arkadaşlar!.. Anlaşmazlık içinde yaşamayalım. Var olana dair bir tartışma başlatmanın manasını göremiyorum. İsterseniz Allah’a inanın... İsterseniz de boşuna anmayın. İstersen hareket eden her şeyi siktir et!.. Ama istemiyorsan gizlice otuzbir çek. Görünen o ki yasak değil. Gösteriş yapmakta sorun yok. Arkhangelsk bölgesinin taşrasında büyüdüm. Başkalarına kıyasla kendi kendine yeten ve müreffeh bir ailede. Ancak :cat1: Neden buraya geliyorsunuz?... Kaybedenler?... Demek sorununuz bu!... Neyse, tak şunu, dünya edebiyatından tüm masalları çıkar, eğer o boktan mantığınla hareket edersen. [/quote] Kardeşim, ben de böyle şaka yapıyorum. ... 🤣
Babaska: ↑10 Jun 2022, 12:33Faust, Dürüst olmak gerekirse, bir annenin oğlunu neden siktiğini anlamıyorum, tabii eğer deli değilse. Sadece kişisel deneyime dayanarak, eşim ve ben sık sık web siteleri aracılığıyla tanışıyoruz ve birbirimizi tanıyoruz - yazılan ve önerilen her şeyin% 95’i, özellikle de duyulmaya ihtiyaç duyan çılgın insanların kısır gençlik sahtekarlıkları veya saçmalıklarından ibarettir - özellikle de sözde SNG toplantıları
Sana katılmıyorum! Doğası gereği kenarda birini arama riskini göze alamayacak kadınlar var ama kocaları yaş veya başka nedenlerden dolayı buna değmiyor! Ve örneğin yaklaşık 20 yaşında bir oğul evinde yaşıyorsa, o zaman ideal seçeneğin oğlunu becermek olduğu açıktır! Annenin de ensest konusunu gerçekten sevmesi ve insanları heyecanlandırması gibi bir seçenek de olabilir, farklı durumlar da var! İster inanın ister inanmayın, yaşlı adam iş için kız kardeşini ziyaret etmek için birkaç günlüğüne başka bir şehre gittiğinde annem bana seks imasında bulundu! 2 kez ve gün içinde bir kez imada bulundu ve ikinci kez bornozla neredeyse gece yarısı bir şey sormak için geldi ve tüm bunlar, ikisinde de aptalın yüzüne saldırdım! Aynen öyle
[quote=Babaska post_id=75808 time=1654853612 user_id=7268] [ref=#0000ff]Faust[/ref], Dürüst olmak gerekirse, bir annenin oğlunu neden siktiğini anlamıyorum, tabii eğer deli değilse. Sadece kişisel deneyime dayanarak, eşim ve ben sık sık web siteleri aracılığıyla tanışıyoruz ve birbirimizi tanıyoruz - yazılan ve önerilen her şeyin% 95’i, özellikle de duyulmaya ihtiyaç duyan çılgın insanların kısır gençlik sahtekarlıkları veya saçmalıklarından ibarettir - özellikle de sözde SNG toplantıları [/quote]Sana katılmıyorum! Doğası gereği kenarda birini arama riskini göze alamayacak kadınlar var ama kocaları yaş veya başka nedenlerden dolayı buna değmiyor! Ve örneğin yaklaşık 20 yaşında bir oğul evinde yaşıyorsa, o zaman ideal seçeneğin oğlunu becermek olduğu açıktır! Annenin de ensest konusunu gerçekten sevmesi ve insanları heyecanlandırması gibi bir seçenek de olabilir, farklı durumlar da var! İster inanın ister inanmayın, yaşlı adam iş için kız kardeşini ziyaret etmek için birkaç günlüğüne başka bir şehre gittiğinde annem bana seks imasında bulundu! 2 kez ve gün içinde bir kez imada bulundu ve ikinci kez bornozla neredeyse gece yarısı bir şey sormak için geldi ve tüm bunlar, ikisinde de aptalın yüzüne saldırdım! Aynen öyle
Piero: ↑14 Jun 2022, 17:25
Peki, eğer bu saçmalıksa seninle ne konuşayım? Sayfa 24’teki "Ensest" bölümünü açın ve okuyun, orada her şey anlatılıyor. Eğer bu saçmalıksa ben aslında yokum!
Bu kadar üzülme, burada pek fazla insan yok! Size bir örnek vereceğim, burada herkesin tanıdığı bir tane var BUGOR Ve annesi berbat, karısı berbat ve karısının kız kardeşi berbat, ve herkesi hayal kırıklığına uğratıyor! Ve sonra kızı onu doğurdu ve annesi onu doğurdu (ve etrafındaki gençler sıçmak için sinekler gibi akın etti ve hadi onu övelim, ah ne güzel, ah, tebrikler! Ve o çok mutlu ve bıraksınlar) kozmik aptallığa benzer talimatlar veriyorlar ) Şimdi soru şu ki, gerçekten böyle bir insan var mı - buna kefil olabilir misiniz? Yoksa bu hala bir tür "edebi" karakter mi!? Bu arada, onun hakkında arkasından konuştuğum için özür bile dilemeyeceğim - çünkü edebi bir karakterden bahsetmek yasak değil!
These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 4):
[quote=Piero post_id=77029 time=1655216744 user_id=4635] Peki, eğer bu saçmalıksa seninle ne konuşayım? Sayfa 24’teki "Ensest" bölümünü açın ve okuyun, orada her şey anlatılıyor. Eğer bu saçmalıksa ben aslında yokum! [/quote] Bu kadar üzülme, burada pek fazla insan yok! Size bir örnek vereceğim, burada herkesin tanıdığı bir tane var [size=150][b]BUGOR[ /b][/size] Ve annesi berbat, karısı berbat ve karısının kız kardeşi berbat, ve herkesi hayal kırıklığına uğratıyor! Ve sonra kızı onu doğurdu ve annesi onu doğurdu (ve etrafındaki gençler sıçmak için sinekler gibi akın etti ve hadi onu övelim, ah ne güzel, ah, tebrikler! Ve o çok mutlu ve bıraksınlar) kozmik aptallığa benzer talimatlar veriyorlar ) Şimdi soru şu ki, gerçekten böyle bir insan var mı - buna kefil olabilir misiniz? Yoksa bu hala bir tür "edebi" karakter mi!? Bu arada, onun hakkında arkasından konuştuğum için özür bile dilemeyeceğim - çünkü edebi bir karakterden bahsetmek yasak değil!
Semyon Semyonich: ↑09 Jun 2022, 20:01
Bir milyon hikaye olduğu doğru ve bunların hepsi bir çeşit saçmalık. Ayık olmadığımı anlıyorum, kardeşim kız kardeşimlesık sık deneyler yapıyorlar, oluyor, anlıyorum, çok özgür aileler ve yetişkin çocuklar var, peki ya dokunmak ve uyanmamakla ilgili peri masalları? Taktım ve fark etmedim mi?
Öyle görünüyor ki bana göre tüm forum için böyle bir hikaye varsa en fazla 2 tane.
Evet, burada çok fazla hayalperest olduğunu da fark ettim. Kiminin annesinden SAĞLIKLI çocukları var, kiminin kızını 4 yaşından beri sikiyor ama en komik olanı da oğullarının 4-5 kız kardeşle yattığını, annesi, teyzesi ve hepsinin hamile kaldığını anlatması. aynı oğul.. . Genel olarak hayalperestler)
6 dakika 58 saniye sonra gönderilir:
Bu konuyla ilgili düşüncelerimi burada bir yere yazdım, ensest mümkün:
1. Anneniz alkolik olduğunda ve siz işlevsiz koşullarda yaşadığınızda.
2. Tecavüz ederek.
3. Eğer baba yoksa ve anne son derece ürkek ve utangaç bir karaktere sahipse, bu da zamanla onu ezmesine neden olur.
Peki dinle, sık sık vakaları anlatıyorsun. Peki diyelim ki öyleyim. Annemle babamla ensest ilişki yaşadım ama onlar sarhoş değillerdi, boşanmamışlardı ve tecavüz etmiyorlardı. Çocukluğumdan beri ensest pornosu izlediğim için beni sık sık eleştiriyorlardı ve bir noktada bunu benimle denemeye karar verdiler. Ama kızın annesi boşanmış. Babam yoktu ve annem onu ailesine bıraktı. Mali yardımda bulundu ancak eğitime katılmadı. 17 yaşındayken babama oral seks yaparken çekilmiş bir fotoğrafını gördü ve kafasında bir şeyler harekete geçti. Yani onunla ve üvey babasıyla da seks yapıyoruz. Farklı durumlar var.
[quote="Semyon Semyonich" post_id=75609 time=1654794117 user_id=7706] Bir milyon hikaye olduğu doğru ve bunların hepsi bir çeşit saçmalık. Ayık olmadığımı anlıyorum, kardeşim [url=viewtopic.php?t=3940]kız kardeşimle[/url ]sık sık deneyler yapıyorlar, oluyor, anlıyorum, çok özgür aileler ve yetişkin çocuklar var, peki ya dokunmak ve uyanmamakla ilgili peri masalları? Taktım ve fark etmedim mi?
Öyle görünüyor ki bana göre tüm forum için böyle bir hikaye varsa en fazla 2 tane. [/quote] Evet, burada çok fazla hayalperest olduğunu da fark ettim. Kiminin annesinden SAĞLIKLI çocukları var, kiminin kızını 4 yaşından beri sikiyor ama en komik olanı da oğullarının 4-5 kız kardeşle yattığını, annesi, teyzesi ve hepsinin hamile kaldığını anlatması. aynı oğul.. . Genel olarak hayalperestler)
[size=85][color=green]6 dakika 58 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Faust post_id=75776 time=1654849333 user_id =7625] Bu konuyla ilgili düşüncelerimi burada bir yere yazdım, ensest mümkün:
1. Anneniz alkolik olduğunda ve siz işlevsiz koşullarda yaşadığınızda. 2. Tecavüz ederek. 3. Eğer baba yoksa ve anne son derece ürkek ve utangaç bir karaktere sahipse, bu da zamanla onu ezmesine neden olur. [/quote] Peki dinle, sık sık vakaları anlatıyorsun. Peki diyelim ki öyleyim. Annemle babamla ensest ilişki yaşadım ama onlar sarhoş değillerdi, boşanmamışlardı ve tecavüz etmiyorlardı. Çocukluğumdan beri ensest pornosu izlediğim için beni sık sık eleştiriyorlardı ve bir noktada bunu benimle denemeye karar verdiler. Ama kızın annesi boşanmış. Babam yoktu ve annem onu ailesine bıraktı. Mali yardımda bulundu ancak eğitime katılmadı. 17 yaşındayken babama oral seks yaparken çekilmiş bir fotoğrafını gördü ve kafasında bir şeyler harekete geçti. Yani onunla ve üvey babasıyla da seks yapıyoruz. Farklı durumlar var.
Ne motive eder? Planlarını ve arzularını gerçekleştirme fırsatları yok ve bir şekilde sakinleşip fantezilerine dalmak istiyorlar, sonunda her şeyi tükürüp sakinleşmenin bir yolunu arıyorlar. Bu ve buna benzer forumlarda yazılanların tamamen hayal ürünü olduğuna eminim. Bu her zaman olmuştur ve olacaktır. Ve bunu bir fantezi olarak ele almalısınız. Bu insanlarla tartışmanın, konularını tartışmanın hiçbir anlamı yok. Tabii aynı "yazar" değilseniz ve amacınız cevaplara dalmak değilse. O zaman evet...
These users thanked the author Kivi666 for the post:
Ne motive eder? Planlarını ve arzularını gerçekleştirme fırsatları yok ve bir şekilde sakinleşip fantezilerine dalmak istiyorlar, sonunda her şeyi tükürüp sakinleşmenin bir yolunu arıyorlar. Bu ve buna benzer forumlarda yazılanların tamamen hayal ürünü olduğuna eminim. Bu her zaman olmuştur ve olacaktır. Ve bunu bir fantezi olarak ele almalısınız. Bu insanlarla tartışmanın, konularını tartışmanın hiçbir anlamı yok. Tabii aynı "yazar" değilseniz ve amacınız cevaplara dalmak değilse. O zaman evet...
Kendi adıma konuşabilirim. Annemi okşamadım, onun yanında otuzbir çekmedim ama annemin bir fahişe olduğunu bilmek hoşuma gidiyor. Sık sık onun içinde kaç tane sik olduğunu düşünüyorum ve babasının katılımıyla veya babasının katılımı olmadan birkaç erkek tarafından nasıl sikildiğini hayal etmek hoşuma gidiyor. Bazen kurgusal bir hikaye bile yazmak istersiniz.
Kendi adıma konuşabilirim. Annemi okşamadım, onun yanında otuzbir çekmedim ama annemin bir fahişe olduğunu bilmek hoşuma gidiyor. Sık sık onun içinde kaç tane sik olduğunu düşünüyorum ve babasının katılımıyla veya babasının katılımı olmadan birkaç erkek tarafından nasıl sikildiğini hayal etmek hoşuma gidiyor. Bazen kurgusal bir hikaye bile yazmak istersiniz.
Bu sayfayı okudum ve şu sonuca vardım: ensest yoktur! Kesinlikle! Ve porno forumu yok! Hepsi iyi durumda! Hepsi tamamen
erdem örnekleri! Ve kimse seks yapmıyor! Eh, sadece üreme için de olsa...
Bu sayfayı okudum ve şu sonuca vardım: ensest yoktur! Kesinlikle! Ve porno forumu yok! Hepsi iyi durumda! Hepsi tamamen erdem örnekleri! Ve kimse seks yapmıyor! Eh, sadece üreme için de olsa... :shamp:
Hemen hemen her birimiz ailede cinselliğin bazı tezahürleriyle karşılaşıyoruz. Soru, bu belirtilerin çocuklarda ve ebeveynlerinde nasıl bir tepkiye neden olduğudur. Bazıları için bu belirtiler, belirli koşullar altında, akrabalara yönelik cinsel eylemler için bir “tetikleyici” haline geliyor. Çoğu zaman, bu eylemler ceza korkusuyla, ahlaki standartlarla sınırlanır ve başarı şansı yoktur. Bu durumda hayal gücünü harekete geçirirler. Yazarları, basit metinlerini yayınlayarak, bu kadar kusurlu bir biçimde de olsa, cinsel tatmin elde etmelerine yardımcı olan gerçek duyguları deneyimliyorlar. Özellikle birçoğu gerçekten genç olduğu için onlara sempati duymalı ve üzülmeliler. Yetişkinlerin paylaşacak bir şeyleri vardır, ancak çoğu zaman bunlar tam teşekküllü cinsel ilişkilerle ilgili değil, hiçbir şeye dönüşmeyen bireysel erotik anlarla ilgili anılardır.
These users thanked the author Ampland for the post:
Hemen hemen her birimiz ailede cinselliğin bazı tezahürleriyle karşılaşıyoruz. Soru, bu belirtilerin çocuklarda ve ebeveynlerinde nasıl bir tepkiye neden olduğudur. Bazıları için bu belirtiler, belirli koşullar altında, akrabalara yönelik cinsel eylemler için bir “tetikleyici” haline geliyor. Çoğu zaman, bu eylemler ceza korkusuyla, ahlaki standartlarla sınırlanır ve başarı şansı yoktur. Bu durumda hayal gücünü harekete geçirirler. Yazarları, basit metinlerini yayınlayarak, bu kadar kusurlu bir biçimde de olsa, cinsel tatmin elde etmelerine yardımcı olan gerçek duyguları deneyimliyorlar. Özellikle birçoğu gerçekten genç olduğu için onlara sempati duymalı ve üzülmeliler. Yetişkinlerin paylaşacak bir şeyleri vardır, ancak çoğu zaman bunlar tam teşekküllü cinsel ilişkilerle ilgili değil, hiçbir şeye dönüşmeyen bireysel erotik anlarla ilgili anılardır.
3-6 büyüklüğündeki büyük doğal göğüsler beni çok heyecanlandırıyor, özellikle de geniş yakalı bir dekolte ile onlara baktığımda.
Birçok kişi göğüslerin o kadar önemli olmadığını, popoyu daha çok...
Last post
Ama kişisel olarak bir kızda beni en çok heyecanlandıran şey onun şehveti... okşamalarıma, yakınımdaki varlığıma tepki vermesi, avucumu göğsüne koyduğumda titreyen vücudunun derin bir iç çekişle...
Annem ve ben yakında 10. yılımızı kutluyoruz. Buradaki hikayelerin çoğundan farklı olarak bu aslında yetişkinlikte yaşandı. 27 yaşındaydım. Annem 50 yaşında. Bütün bunları o başlattı ama artık onsuz...
Last post
Çoğu ıslak rüya görür
8 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Herkes birini, birini, anneyi, birini, babayı, birini, erkek kardeşini, kız kardeşini, komşusunu, meslektaşını ister! Bu arzu dünyaya...
Bu olayla gerçekten karşılaşan var mı? Bunu nasıl başardınız?
Last post
Düzenli olarak elleriyle ama nadiren penisinden fışkırtan bir hanım var
bütün sorun şu (eğer birisinde varsa) bunu yaptım), jinekoloji konusunda uzman değilim ama stimülasyon bir bariyerin arkasında...