Herkese selam. Alışılmadık yerlerde kim vuruldu? Sonuçları nelerdir?
Tatilde tombul, genç bir Taylandlı adamla tanıştım ve gece kumsalda ve bizi yakan yerel muhafızların yanındaki çalıların arasında onu havaya uçurdum. cesaret verici bir şeyler bağırdı ve ben de sikimi ağzımdan çıkardım.
Utandım, söyleyecek söz yok
Herkese selam. Alışılmadık yerlerde kim vuruldu? Sonuçları nelerdir? :)
Tatilde tombul, genç bir Taylandlı adamla tanıştım ve gece kumsalda ve bizi yakan yerel muhafızların yanındaki çalıların arasında onu havaya uçurdum. cesaret verici bir şeyler bağırdı ve ben de sikimi ağzımdan çıkardım. Utandım, söyleyecek söz yok :oops:
Nehirde bir arkadaşımın önünde bir adamı yaladım, zaten bir yetişkindim. Üvey babam bunu gördü ve herkesin önünde bana şaplak atmaya başladı, sonra beni bir sopayla çıplak kıçımla bahçenin her tarafına sürdü ve kıçıma şaplak attı. Sonra beni eve getirdi, yatağa attı ve onu sertçe kıçından becerdi. Sonra bunu bir ay boyunca, belki daha fazla yapmadım.
These users thanked the author İsimsiz9 for the post:
Nehirde bir arkadaşımın önünde bir adamı yaladım, zaten bir yetişkindim. Üvey babam bunu gördü ve herkesin önünde bana şaplak atmaya başladı, sonra beni bir sopayla çıplak kıçımla bahçenin her tarafına sürdü ve kıçıma şaplak attı. Sonra beni eve getirdi, yatağa attı ve onu sertçe kıçından becerdi. Sonra bunu bir ay boyunca, belki daha fazla yapmadım.
Bir şekilde kapalı otoparkta seks yapıyorduk.... kendimizi kaptırmıştık ve yanımıza bir arabanın nasıl yanaştığını fark etmedik.... ve bizi izliyorlardı.... onu gördüklerinde, biz daha da heyecanlıydık..... camlar buğulu olarak ayrıldık... .ama o araba kaldı.... orada kimin olduğu ve bize bakarken ne yaptığı bir sır olarak kaldı....
Bir şekilde kapalı otoparkta seks yapıyorduk.... kendimizi kaptırmıştık ve yanımıza bir arabanın nasıl yanaştığını fark etmedik.... ve bizi izliyorlardı.... onu gördüklerinde, biz daha da heyecanlıydık..... camlar buğulu olarak ayrıldık... .ama o araba kaldı.... orada kimin olduğu ve bize bakarken ne yaptığı bir sır olarak kaldı....
Mastürbasyona kimler aşık oldu, sizi kim fark etti, kaç yaşında ve sizi nasıl mazur göstermeye çalıştı.
Last post
Birinci katın penceresinden dışarı baktığımda evin eski olduğunu, pencerelerin alçak olduğunu gördüm. Orada bir kız duştan sonra çıplak olarak saçlarını kurutuyordu. Aynı anda ben de sarsıldım....