Kazakistanlıyım
Gerçekten video konferans yoluyla iletişim kurabileceğim bir İnternet arkadaşı istiyorum
Çok kıskanıyorum ve kendimi memnun etmeyi seviyorum)
yeniden paylaşımları beğeniyorum eee) Ben’ 18 yaşındayım
Adım Seryozha, bu hikayeyi yazdığımda 16 yaşındaydım. Üçümüz yaşıyorduk, ben anne ve babaydım, erkek ve kız kardeşlerim yoktu ve artık olmayacaktı) Ben tamamen normal bir adamdım, tabii ki...
Ben mutfakta oturuyordum, eşim telefonla konuşuyordu ve o da çöpü çıkarmaya gitti.
Yaklaşık 20-25 dakika geçti, mağazanın penceresinden onu aramaya gittim. onu bir erkekle öpüşürken gördüm, onları...
Eşim ve ben MFM’yi genç bir adamla denemeye karar verdik. Gerçekten gelmedi ve utandı. Penis kalın ya da çok büyük olmasa da bir sopa gibi dışarı çıkmıştı. Eşim kıçını açığa çıkararak beni emmeye...
Last post
Kız arkadaşım ve ben bunu birkaç yıl önce denedik ve bu onun isteğiydi, benim değil. Uzun zamandır zihinsel olarak buna hazırlanıyordum...
Bir kızla tanıştım, 19 yaşına yeni girmişti. Ben 20 yaşındaydım. Adı Alina’ydı. Güzel kısa esmer, mavi gözlü, dolgun dudaklı, büyük göğüsleri vardı (3,5 yerde). Yerel bir okulda okudu. İlk...