kız kardeşimi istiyorum..
-
Автор темыkullanıcı6825
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 7 months
- Orientation: heteroseksüel
kız kardeşimi istiyorum..
Kuzenime cinsel açıdan ilgi duyuyorum. Ben 14 yaşındayım, o ise neredeyse 12. Bunun yanlış olduğunu anlıyorum ama bunu gerçekten istiyorum. Ona arkadan yaklaşarak, tişörtünü hafifçe kaldırıp karın bölgesine dokunarak sarılmayı seviyorum. Benimle yaşamıyor, her zaman birbirimizi göremiyoruz. Zaman zaman onunla aynı yatakta yatıyorum ve bir kez de bu yüzden uyurken yuvarlak poposuna hafifçe dokundum. Öyleyse sorularım var, örneğin poposuna dokunmayı nasıl doğru bir şekilde isteyebilirim? Ayrıca ona zihinsel ve fiziksel zarar vermeden onunla nasıl düzgün bir şekilde sevişilir?
- These users thanked the author kullanıcı6825 for the post (total 2):
- Maxim......, Martin
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
- Registered for: 1 year 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Cevap: Kardeşimi istiyorum..
Bunda tam olarak yanlış olan ne? Yaş söz konusu olduğunda 11 yaş elbette çok erken bence. Eğer kuzenin olduğundan bahsediyorsak o zaman endişelenme, bu ensest değil, eşcinsellik.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
Gidip tuvalette uyusan ve yatsan iyi olur. Sabah okulda, ya sınıfımdaki ya da paralel sınıftaki kızları tanıyorum.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 10 months
14 yaşındayken ben de onunla birlikte olurdum.user6825: ↑01 Nov 2023, 20:17 Kuzenimden cinsel olarak etkileniyorum. Ben 14 yaşındayım, o ise neredeyse 12. Bunun yanlış olduğunu anlıyorum ama bunu gerçekten istiyorum. Ona arkadan yaklaşarak, tişörtünü hafifçe kaldırıp karın bölgesine dokunarak sarılmayı seviyorum. Benimle yaşamıyor, her zaman birbirimizi göremiyoruz. Zaman zaman onunla aynı yatakta yatıyorum ve bir kez de bu yüzden uyurken yuvarlak poposuna hafifçe dokundum. Öyleyse sorularım var, örneğin poposuna dokunmayı nasıl doğru bir şekilde isteyebilirim? Ayrıca ona zihinsel ve fiziksel olarak zarar vermeden onunla düzgün bir şekilde nasıl sevişilir?
-
Автор темыkullanıcı6825
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 7 months
Yine de daha fazla tavsiye almak istiyorum ve arka plan hakkında mantık yürütmek istemiyorum. Eğer iyi bir ipucu varsa onun ilginç fotoğraflarını ekleyeceğim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 425
- Registered for: 2 years 10 months
Ne tavsiyesi? Kız bununla ilgilenmezse hiçbir şey yolunda gitmez. Anne babasına söyleyebilir. Bir skandal çıkacak, buna ihtiyacınız var mı?

- These users thanked the author slavik.meshalkin for the post:
- Morpheus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
İstersen siktir et...İş...user6825: ↑01 Nov 2023, 20:17 Kuzenimden cinsel olarak etkileniyorum. Ben 14 yaşındayım, o ise neredeyse 12. Bunun yanlış olduğunu anlıyorum ama bunu gerçekten istiyorum. Ona arkadan yaklaşarak, tişörtünü hafifçe kaldırıp karın bölgesine dokunarak sarılmayı seviyorum. Benimle yaşamıyor, her zaman birbirimizi göremiyoruz. Zaman zaman onunla aynı yatakta yatıyorum ve bir kez de bu yüzden uyurken yuvarlak poposuna hafifçe dokundum. Öyleyse sorularım var, örneğin poposuna dokunmayı nasıl doğru bir şekilde isteyebilirim? Ayrıca ona zihinsel ve fiziksel olarak zarar vermeden onunla düzgün bir şekilde nasıl sevişilir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 86 Replies