Anneni bebek arabasıyla siktim
-
Автор темыİskender
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anneni bebek arabasıyla siktim
2000’li yıllarda ailenin ikinci ve geç çocuğu dünyaya geldi. En büyük çocuk zaten okula kendi başına gidiyor. Bu yüzden, annenin ev işlerini yapmasına yardımcı olmak için baba, gün boyunca evin yakınındaki parkta bebek arabasıyla yürüyüşe çıktı. Ve bebek arabasıyla sakin bir saat boyunca yürüyen, birbirini tanıyan, iletişim kuran çok sayıda genç anne var, hava sıcak, yaz mevsimi. Böylece babam konuşmaya başladı ve bebek arabalı genç bir anneyle tanıştı. Bir hafta sonra aynı anda yürüyüşe çıktık, samimi sohbetler yaptık ve karşılıklı ilgi duyduk. Bir sonraki yürüyüşte yolu kapatıp sessiz bir köşeye döndük, çocuklar uyuyor, öpüşüyor, heyecanlanıyordu, onu bir çam ağacının yanına koydum, arkasından koydum ve göğüslerinden tuttum ve kız tamamen hareketsizdi. akıyor, bir dakika sonra el sallamaya başlıyor. Kalçalarından tutup dövmeye başladı, büyük bir zevkle birbiri ardına geldiler. Bu yüzden ağustos ayının sonuna kadar bazen ormana giden yolu kapatıyorlardı.
- These users thanked the author İskender for the post (total 12):
- Korsan, Lex53, Süleyman, StepanGG, Sibiryak89, Herurg, Endişeli, Fargal94, sapık, Morpheus, Dimonas555, PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Bebek arabasıyla anneyi sikmek
Oldukça gerçek. Bebek arabalı erkekler saygı gerektirir. Yani genel olarak yardımcı oluyor
- These users thanked the author Çığlıklar for the post (total 4):
- İskender, Süleyman, Sibiryak89, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Annem evde oturuyor ve şöyle düşünüyor: Ne kadar iyi bir kocam var!
- These users thanked the author sergey.chirkov for the post (total 2):
- İskender, Morpheus
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 7 months
Bu sırada annem bir tesisatçıyı arayabilir veya mobilya montajcısı ve onunla iç çamaşırı ve şeffaf bir bornozla tanışın)Ve annem evde oturup şunu düşünüyor: Ne kadar iyi bir kocam var!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 10 months
Neden iyi bir baba vermiyorsunuz?Alesander: ↑23 Dec 2022, 16:10 2000’li yıllarda ailenin ikinci ve geç çocuğu dünyaya geldi. En büyük çocuk zaten okula kendi başına gidiyor. Bu yüzden, annenin ev işlerini yapmasına yardımcı olmak için baba, gün boyunca evin yakınındaki parkta bebek arabasıyla yürüyüşe çıktı. Ve bebek arabasıyla sakin bir saat boyunca yürüyen, birbirini tanıyan, iletişim kuran çok sayıda genç anne var, hava sıcak, yaz mevsimi. Böylece babam konuşmaya başladı ve bebek arabalı genç bir anneyle tanıştı. Bir hafta sonra aynı anda yürüyüşe çıktık, samimi sohbetler yaptık ve karşılıklı ilgi duyduk. Bir sonraki yürüyüşte yolu kapatıp sessiz bir köşeye döndük, çocuklar uyuyor, öpüşüyor, heyecanlanıyordu, onu bir çam ağacının yanına koydum, arkasından koydum ve göğüslerinden tuttum ve kız tamamen hareketsizdi. akıyor, bir dakika sonra el sallamaya başlıyor. Kalçalarından tutup dövmeye başladı, büyük bir zevkle birbiri ardına geldiler. Bu yüzden ağustos ayının sonuna kadar bazen ormana giden yolu kapattılar.
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- Süleyman, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 3 years
Böyle kaç tane olduğunu biliyorum bunun gibi aileler Kadının babalara bakacak vakti yok. Tesisatçılara ve şeffaf elbiselere ayıracak vaktimiz yok orası kesin. Eğer babanın çok azgınlığı varsa ve nasıl para kazanılacağını düşünmüyorsa ve sadece parkta başkasının annesine üzülüyorsa, o zaman annesinin masaya ne koyacağı ve neden bebek bezi alması gerektiği konusunda başı ağrıyor demektir. çocukları için.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Benzer bir hikayem vardı, sadece bebek arabasındaki bir çocukla yürüyordum ve bir adam köpeğini gezdirmek için dışarı çıktı. O ve ben her gün parkta buluştuk ve hemen dikkatleri ona çektim, ancak ilk konuşmamız yalnızca bir ay veya biraz daha sonra oldu. Parkta, çalıların arasında, göletin yanında buluşup emekli olduk.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 8):
- Süleyman, Ricardomom, Sibiryak89, Fargal94, sapık, Morpheus, SeRg !$!, Aslan 123540
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
- Registered for: 2 years 3 months
Tabii ki harika, şimdi bir düşünün. Ekmek için gidiyorsun ve bu arada biriyle sikişiyorsun

-
- Nirvana’dayım
İşi zevkle birleştir)Ricardomom: ↑02 Apr 2023, 21:09 Tabii ki harika, o yüzden şimdi düşünün. Gidip ekmek alırsın ve bu arada biriyle sikişeceksin![]()
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Orientation: biseksüel
Bu yabancı seni ne kadar süre taciz etti? Anladığım kadarıyla çocuk bir aylık, muhtemelen vajina henüz gelişmemiş ve sakinleşmemiş ve siz de bir yabancı tarafından tanımadığınız bir üyeyle sikiliyorsunuz, ilişki ne kadar sürdü?Marinka: ↑23 Dec 2022, 20:00 Benzer bir hikayem vardı, sadece bebek arabasındaki bir çocukla yürüyordum ve bir adam köpeğini gezdirmek için dışarı çıktı. O ve ben her gün parkta buluştuk ve hemen dikkatleri ona çektim, ancak ilk konuşmamız yalnızca bir ay veya biraz daha sonra oldu. Parkta, çalıların arasında, gölet kenarında buluşup emekli olduk.

Last edited by içinde on 03 Apr 2023, 09:50, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 2 months
Bebek arabamızın olmaması iyi bir şey, yoksa şu anda endişelenirdik
Ayrıca yürüyen bir çocuğunuz varsa, karınızı güvenle bırakabilirsiniz. çocuk onu ispiyonluyor

Ayrıca yürüyen bir çocuğunuz varsa, karınızı güvenle bırakabilirsiniz. çocuk onu ispiyonluyor

-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
)))) Ahaha) Meraklı Varvara’nın burnu pazarda koptu))))rynda: ↑03 Apr 2023, 09:41Bu yabancı seni ne kadar süre taciz etti? Anladığım kadarıyla çocuk bir aylık, muhtemelen vajina henüz gelişmemiş ve sakinleşmemiş ve siz de bir yabancı tarafından tanımadığınız bir üyeyle sikiliyorsunuz, ilişki ne kadar sürdü?Marinka: ↑23 Dec 2022, 20:00 Benzer bir hikayem vardı, sadece bebek arabasındaki bir çocukla yürüyordum ve bir adam köpeğini gezdirmek için dışarı çıktı. O ve ben her gün parkta buluştuk ve hemen dikkatleri ona çektim, ancak ilk konuşmamız yalnızca bir ay veya biraz daha sonra oldu. Parkta, çalıların arasında, gölet kenarında buluşup emekli olduk.![]()
-
- Orgazm!
evet evet, sorunuzun "çalılıklarda" ne kadar spesifik olduğunu fark eden tek kişi ben değilim
-
- Nirvana’dayım
Fark ettin mi?) Akıllı kızım, ne kadar dikkatlisin)) Git raftan bir pasta al)))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-