Hamile bir kadınla salıncak
-
Автор темыvlad.pedo
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
- Registered for: 2 years 8 months
Hamile bir kadınla salıncak
Sivastopol ve Kırım. kimin hamile karısını sikmeliyim veya mfm yapmalıyım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Hamile kadınla sallanmak
Kısa bir süreliğine eşim, ben ve vaftiz babamız tarafından sikildi. Adet dönemi çok uzun değildi, göbek neredeyse görünmüyordu. Ama hamile olduğunu biliyorduk, bu yüzden ona zarar vermemek için nazik ve dikkatli davrandık. Eşim hamileyken çok sık seks yapmak istiyordu.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Tanya, Rasaroam
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
... ah geçmiş, neredesin... orada kaldın ufuk!?Kısa bir süreliğine eşim, ben ve vaftiz babamız tarafından sikildi. Adet dönemi çok uzun değildi, göbek neredeyse görünmüyordu. Ama hamile olduğunu biliyorduk, bu yüzden ona zarar vermemek için nazik ve dikkatli davrandık. Eşim hamileyken çok ve sık seks istiyordu.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Süleyman
-
- Nirvana’dayım
Kırım’da onlar romantikTania: ↑05 Oct 2022, 07:33... ah geçmiş, neredesin... orada kaldın ufuk!?Kısa bir süreliğine eşim, ben ve vaftiz babamız tarafından sikildi. Adet dönemi çok uzun değildi, göbek neredeyse görünmüyordu. Ama hamile olduğunu biliyorduk, bu yüzden ona zarar vermemek için nazik ve dikkatli davrandık. Eşim hamileyken çok ve sık seks istiyordu.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Tanya
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 6 months
6 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
hayır, hamilelik sırasında bunu yapmamak daha iyi herhangi biri. Aniden onu gündeme getireceksin. Hamile kalmayı çok ciddiye alıyorum. Her zaman önceden hazırlanırdım; içki içmedim, spor yapmadım, diyet yapmadım, vitamin almadım vb. Eşim de.Kısa bir süre sonra eşim ben ve vaftiz babamız tarafından sikildi
6 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
ve KUM kim, açıkla?karım ben ve vaftiz babamız tarafından birlikte sikildi
-
- Nirvana’dayım

Şu atasözünü daha çok beğendim: Ne tür vaftiz baba, eğer vaftiz babanın yönetimi altında olmasaydın
Çocuklarınızın vaftiz babası veya siz hep birlikte vaftiz ebeveynleri olursunuz, vaftizden sonra vaftiz babaları olursunuz. Sanırım doğru bir şekilde açıkladım, herhangi bir şeyi düzeltirsemMeloman: ↑13 Dec 2022, 06:54hayır, hamilelik sırasında öyle hiç kimse olmasa daha iyi, bunu yapma. Aniden onu gündeme getireceksin. Hamile kalmayı çok ciddiye alıyorum. Her zaman önceden hazırlanırdım; içki içmedim, spor yapmadım, diyet yapmadım, vitamin almadım vb. Eşim de.Kısa vadede, karım ben ve vaftiz babamız tarafından birlikte sikildi
6 dakika 2 saniye sonra gönderildi:KUM kim, lütfen açıkla?karım ben ve vaftiz babamız tarafından birlikte sikildi
Şu atasözünü daha çok beğendim: Ne tür vaftiz baba, eğer vaftiz babanın yönetimi altında olmasaydın
-
- Flört etmek
Teşekkür ederim!Sibiryak89: ↑13 Dec 2022, 07:06 Çocuklarınızın vaftiz babası veya siz birlikte vaftiz babasısınız, vaftizden sonra vaftiz babası olursunuz. Sanırım doğru açıkladım, eğer düzelttiğim bir şey varsa
- These users thanked the author Meloman Almatı for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 10 months
Vaftiz babasının bir karısı ve bir yaşından küçük bir çocuğu vardı. O kadar mütevazı bir adam ki muhtemelen bunu karısı ve benimki dışında kimseyle denememiştir. Ve benimki o zaman harikaydı. Hemen korktukları tek şey eşlerine kötü bir şey yapmamaktı. Vaftiz babamın da hem kalınlık hem de uzunluk olarak benimkinden çok daha büyük bir penisi var. Karısı o sırada üçüncü ayındaydı. Nedenini bilmiyorum ama sonra sekse o kadar ilgi duydu ki ben onun isteklerini yerine getirmekten çoktan yorulmuştum. Babamız bizi ziyaret ediyordu. İlk başta dalga geçiyorduk, sonra eşime evlenme teklif ettim. Doğal olarak iyi bir eş olarak kızmaya başladı ama gözlerinden istediği belliydi. Elbiselerini çıkardım. Fazla direnmedi ve bunun edep uğruna olduğu açıktı. Neredeyse hiç göbeği yoktu, hafifçe büyümüş göğüsleri ve meme uçlarının çevresinde genişlemiş, koyulaşmış haleler vardı. Getirebileceğimiz böceklere gelince, herkes bilir ki cinsel ilişkiden önce her normal insan cinsel organlarını iyice yıkar. Biz de bu konuda bir istisna yapmadık. Karısının zaten hamile olduğunu göz önünde bulundurarak, vaftiz babamla benim yumurtalarla doldurduğumuz saçmalıkların ona kesinlikle zarar vermediğini, hatta faydalı olabileceğini kendisi söyledi.Meloman Almatı: ↑13 Dec 2022, 06:54 hayır, hamilelik sırasında bunu kimseyle yapmamak daha iyidir. Aniden kötü bir söz söylüyorsun.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Fargal94
-
- Flört etmek
Google’dan: Anne karnında gelişen fetüs için aşağıdaki enfeksiyonlar en tehlikeli olanlardır; bel soğukluğu, klamidya, bakteriyel vajinoz, HIV, frengi, herpes, hepatit, toksoplazmoz, streptokok, sitomegalovirüs, listeria. Düzenli yıkama ve sperm alınmasından bahsediyorsunuz. Yazıklar olsun yoldaş.... Riskler haklı değil!Eşimin zaten hamile olduğunu göz önünde bulundurarak kendisi, vaftiz babamla benim doldurduğumuz saçmalıkların ona kesinlikle zararlı olmadığını, hatta belki yararlı olduğunu söyledi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 538 Views
-
Last post by Ka-te
-
- 16 Replies