Biseksüel arkadaşlarla arkadaşlık
-
Автор темыİskender
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Biseksüel arkadaşlarla arkadaşlık
Uzun yıllar iki kızla arkadaştım. Herkes evliydi, ancak cinsel devrim dalgası Sovyet sonrası ülkeleri ve vatandaşlarının zihinlerini kapladı. Maceralarımızdan sadece küçük bir bölümü hatırladım. Bir yaz günü işten sonra iki arkadaşımı aldım ve bir birayla suya daha yakın bir yere gidip dinlenmek ve en son dedikodular hakkında sohbet etmek için gitmiştim. Nehir kenarında sahilin yanında durduk, bir sürü insan vardı, yüzüyorlar ve bira içerek eğleniyorlardı. Arkadaşlardan aktif olanı, tatilcileri umursamadan çalılıklara gitmeyi, biraz bir şeyler içmeyi ve birbirlerine dokunmayı öneriyor. Ve şimdi zaten arka koltuktayız, yarı çıplak, birbirimizin tadını çıkarıyoruz. Ortada aramızdaki aktivistimiz sikimin üzerinde yan oturuyor ve zevkler arasında gidip geliyor - arkadaşının lüks göğüslerini (3+) yoğurmak, onu öpmek, meme uçlarını yalamak ve parmağıyla amını okşamak, arkadaşı meme uçlarını bükmek ve onu okşamak , ilk şeyin onu orgazma ulaştırmak olduğunu fark eder. Herkes gergin zaten, sıcaktan ve heyecandan bunalıyoruz, tempomu ve vuruşumu artırmaya başlıyorum, aktivist boşalmaya başlıyor, ben de takip ediyorum, bir süre sonra penisten atlayıp arkadaşının göğsüne yatıyor. Arkadaşım ve ben onu nazikçe okşuyoruz ve gülümsüyoruz. Başını kaldırıp bize bakıyor ve biz aptallar gibi gülüyoruz. Elbiselerimizi düzeltmek için zamanımız olur olmaz ve ben çalıların arasına girer girmez, bir polisin UAZ’ı dışarı çıkıyor ve arabanın yanında duruyor, şüpheli birini görüp görmediğimizi soruyor, burada bir tür manyağın dolaştığını söylüyorlar , kıyafetlerini değiştirenleri gözetliyor ve röntgenciyle oynuyor. Onlar gidince boşuna bakıyorlar diye gülüyoruz, o çoktan yanımıza çekildi ve eve gitti.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 171
Re: Biseksüel arkadaşlarla arkadaşlık
Bir çift tanıyorum. Kızlarla arkadaştır, erkeklerle arkadaştır. Ancak temsiliyet adına kamuoyunda birlikte görünürler. Resmi olarak kayıtlılar, evlilik cüzdanları var, tüm dosyalar var.
Avrupalı bir firmanın temsilciliğinde onunla çalıştım. Birbirimizi ziyarete gittik. Artık sadece yazışıyoruz çünkü farklı şehirlere taşındık. O ailedeki her şey iyidir. İnsanlar birbirini buldu ve herkes kendisinde eksik olanı buldu. Bu arada kariyer yaptılar, hayatta bir şeyler başardılar.
Kısacası özel bir şey yok.
Avrupalı bir firmanın temsilciliğinde onunla çalıştım. Birbirimizi ziyarete gittik. Artık sadece yazışıyoruz çünkü farklı şehirlere taşındık. O ailedeki her şey iyidir. İnsanlar birbirini buldu ve herkes kendisinde eksik olanı buldu. Bu arada kariyer yaptılar, hayatta bir şeyler başardılar.
Kısacası özel bir şey yok.
-
Автор темыİskender
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu iki arkadaş kesinlikle erkekleri seviyor ve hayatlarında pek çok ortak noktaya sahipler. Ama tatildeyken bile, sadece ikimiz, iki hafta içinde birkaç kez yaramazlık yapmamıza izin verdik, buna iyi zaman denir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Orientation: biseksüel
Tanıdığım kızların neredeyse tamamı gençliklerinde biseksüel deneyleri defalarca denedi. Ancak yaş ilerledikçe çoğu insan bundan uzaklaştı. Bunu gizlice hayal etseler de artık bunu kabul etmiyorlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Peki neden sadece rüya görelim? Birçoğu, böyle bir resmin çok heyecan verici olacağı kız arkadaşlarıyla ve kocalarının önünde şımartmaya devam ediyor!!!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post