Boşalma zayıfladı.
-
Автор темыMishanja11
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Boşalma zayıfladı.
Bununla karşılaşan var mı? Yaklaşık iki yıldır boşalma zayıfladı. Sperm daha önce dışarı fırladıysa, şimdi dışarı akıyor ve spermin kendisi daha sıvı hale geliyor. Buna göre orgazm izlenimleri çok daha az canlıdır. Bu gerçekten seks açısından aktif bir yaşamın sonu mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 8 months
Re: Boşalma zayıfladı.
Bu amaçla besin takviyeleri alın. Vitaminli mikro elementler vardır. Ama özünde evet gençlik gitti, hiçbir şeyi geri alamazsınız.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 8 months
Evet büyükbabalar, en sevdiğiniz şarkı: Eskiden çimenler daha yeşildi, güneş daha parlaktı, dondurmanın tadı daha güzeldi, kızlar daha güzeldi ve sik daha uzundu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 2 years 5 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 3 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
İkinci olarak, mutlaka gidip prostatınızı kontrol ettirmelisiniz.
Üçüncü olarak, prostatın daha uzun süre her şeyin yolunda gitmesini sağlayacak bir dizi önlem vardır. Bu doğrudan boşalmayı etkiler.
Bu:
1. Anal masaj aletleri kullanılarak prostatın uyarılması.
2. Kegel egzersizlerinin erkek versiyonu.
3. Doğru beslenme.
Öncelikle prostatınızı kontrol ettirmeniz gerekiyor.Mishanja11: ↑21 Dec 2022, 14:57 Bununla karşılaşan var mı? Yaklaşık iki yıldır boşalma zayıfladı. Sperm daha önce dışarı fırladıysa, şimdi dışarı akıyor ve spermin kendisi daha sıvı hale geliyor. Buna göre orgazm izlenimleri çok daha az canlıdır. Seks açısından gerçekten aktif bir yaşamın sonu mu?
İkinci olarak, mutlaka gidip prostatınızı kontrol ettirmelisiniz.
Üçüncü olarak, prostatın daha uzun süre her şeyin yolunda gitmesini sağlayacak bir dizi önlem vardır. Bu doğrudan boşalmayı etkiler.
Bu:
1. Anal masaj aletleri kullanılarak prostatın uyarılması.
2. Kegel egzersizlerinin erkek versiyonu.
3. Doğru beslenme.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Genel olarak tavsiyeler Şamanaklar doğru! Her ne kadar anal uyarım pek "doğal" olmayan her türlü şeye benzese de, bu durumda haklıdır.
Hiç bir hayatım yok ve sessizim! :)Mishanja11: ↑21 Dec 2022, 14:57 Bununla karşılaşan var mı? Yaklaşık iki yıldır boşalma zayıfladı. Sperm daha önce dışarı fırladıysa, şimdi dışarı akıyor ve spermin kendisi daha sıvı hale geliyor. Buna göre orgazm izlenimleri çok daha az canlıdır. Bu gerçekten seks açısından aktif bir yaşamın sonu mu?
Genel olarak tavsiyeler Şamanaklar doğru! Her ne kadar anal uyarım pek "doğal" olmayan her türlü şeye benzese de, bu durumda haklıdır.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Fakat genel olarak, başlangıçta bu tamamen aseksüel bir tıbbi prosedürdür ve bu da genellikle bazen bir doktor tarafından reçete edilir. Bu nedenle prostatit yerine “şüpheli prosedürlere” sahip olmak daha iyidir.
Peki Benim durumumda da bu doğal değil. Ben biseksüelim. Sikleri çok sevdiğim için anal uyarımla da ilgileniyordum. Ve diğer şeylerin yanı sıra erkek anal prostat uyarıcılarını da denedim. Ancak ortaya çıktı ki bu benim konumum değil, bunun için fazla "aktif"im.silver_fox: ↑22 Dec 2022, 00:23 Anal stimülasyon her türlü kokuya sahip olsa da pek "doğal" olmasa da bu durumda haklı.
Fakat genel olarak, başlangıçta bu tamamen aseksüel bir tıbbi prosedürdür ve bu da genellikle bazen bir doktor tarafından reçete edilir. Bu nedenle prostatit yerine “şüpheli prosedürlere” sahip olmak daha iyidir.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post:
- gümüş_fox
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post