Gavatlara soru
-
Автор темыDrocher010
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 1 year 1 month
- Orientation: biseksüel

İyi günler
Karımın başka erkeklerle seks yapması düşüncesi beni heyecanlandırıyor
Fakat penis büyüklüğü konusu ilgimi çekiyor, sevgilimin benimkinden daha büyük olmasını istiyorum, yaklaşık 17- 18 cm, ben 14
Sizce hoşuna gider mi yoksa acır mı?
Karımın başka erkeklerle seks yapması düşüncesi beni heyecanlandırıyor
Fakat penis büyüklüğü konusu ilgimi çekiyor, sevgilimin benimkinden daha büyük olmasını istiyorum, yaklaşık 17- 18 cm, ben 14
Sizce hoşuna gider mi yoksa acır mı?
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 3 years 10 months
Re: Gavatlara soru
Ne hayal ettiğine bağlı, ama fantezileri sizinkinden daha büyük bir penis denemek dahil olsa bile, bunun ona zarar verip vermeyeceği bir gerçek değil, her şey hazırlığa bağlı!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 98
- Registered for: 2 years 3 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Muhtemelen karınız ve sevgilisi, eğer bu onların ilk buluşması değilse, büyük bir penisle ne ve nasıl yapılacağına uzun zaman önce karar vermişlerdir. Ve büyük olasılıkla hiçbir şey sizin fikrinize bağlı değildir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 8 months
17-18 normaldir, yine de bir kedi için siktir Bu bir delik için yine büyüktür, kalınlığı ne kadardır. Bence ikiniz de bundan hoşlanacaksınız
- These users thanked the author Bir korsan for the post (total 2):
- PetrovKo, Drocher010
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 2 years 9 months
Belki bazıları için bu önemlidir. Eşim bu konuya odaklanmıyor. Onun için en önemli şey sempati ve tutkudur.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
- Registered for: 1 year 10 months
Ben 14cm’im, MFM’yi denedik, adam 17cm’di, eşim derine soktuğumda acıdığını söyledi
- These users thanked the author Denis1991 for the post:
- Drocher010
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 1 month
İkinci eşimin kocasının kocaman bir tane vardı!) Benim normal boyum 16 cm ve ona eski sevgilimin bedenini sorduğumda mutfaktaki eski televizyonun uzaktan kumandasını işaret etti. Baktım ve hayrete düştüm, hepsi 30 cm!)) Ve sonra bana bisiklet sürerken çekilmiş bir videosunu gösterdi!) Üzüldüm ama o beni sakinleştirdi ve şöyle dedi: “Sen “güçlüsün” (penisim anlamına geliyor) ), ben Seninle olmak çok güzel! Doğru, daha sonra benimle her zaman orgazm alamadığını itiraf etti, özellikle de ilk başta! Zaman zaman onu becerdi, ben yokken geldi, birlikte bir çocukları vardı ve ondan sonra onu becermek benim için güzeldi!
- These users thanked the author Vlad50 for the post (total 2):
- mega saniye, Tolkala
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 1 year 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Eşimin eski kocasının da 20’nin üzerinde yaşı vardı, benimki de küçük değildi ama yine de biraz acıdı. Sertleşmesinin pek iyi olmadığı ve genel olarak benimkinden bile küçük sikleri tercih ettiği konusunda bana güvence verdi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
Eşim bana sevgili-arkadaşımızı anlatıyor:
- Penisini elinde hissettiğinde kendinin bana girmesini dilediğini söylüyorsun. Ayrıca penisini bende çok daha net hissediyorum. Beni orada her yerde çok güzel öpüyorsun. Ama beni orada nasıl dinlendirdiğini hissetmek benim için hoş, ama daha da hoş olanı beni içeriden patlatan kalınlığı. Kıçıma girdiğinde siki beni tamamen dolduruyor, onunla nasıl birleştiğimi, kıçımın onun sikiyle nasıl bir olduğunu hissediyorum. Ve sadece penisinin başı ağzıma sığıyor, bunu kendin gördün, ya da biraz daha fazlası. Ve beni her yerimde öptüğünde, o zaman benim zevkim kıyaslanamaz.
- Penisini elinde hissettiğinde kendinin bana girmesini dilediğini söylüyorsun. Ayrıca penisini bende çok daha net hissediyorum. Beni orada her yerde çok güzel öpüyorsun. Ama beni orada nasıl dinlendirdiğini hissetmek benim için hoş, ama daha da hoş olanı beni içeriden patlatan kalınlığı. Kıçıma girdiğinde siki beni tamamen dolduruyor, onunla nasıl birleştiğimi, kıçımın onun sikiyle nasıl bir olduğunu hissediyorum. Ve sadece penisinin başı ağzıma sığıyor, bunu kendin gördün, ya da biraz daha fazlası. Ve beni her yerimde öptüğünde, o zaman benim zevkim kıyaslanamaz.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 3527 Views
-
Last post by Romakhoma
-
- 24 Replies