Çocuk gelişiyorsa ensest neden kötüdür?
-
Автор темыWot_ja
- Penetrasyon
- Total posts: 286
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çocuk gelişiyorsa ensest neden kötüdür?
Hiçbir şey aramıyorum, acaba bunda bu kadar özel olan ne var?
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Çocuk gelişiyorsa ensestin ne sakıncası var?
Biz ensestin kendisinin yararlı olduğunu düşünüyoruz. Eğer bunu eğitim açısından ele alırlarsa. Ama fiziksel ve zihinsel olarak bunu isteyemeyecekleri halde küçük yaşta çocuklara tecavüz eden veya onları baştan çıkaran insanlar da var. İşte o zaman ensest korkunçtur çünkü çocuğun ruhunu yok eder.
- These users thanked the author Kybik for the post (total 5):
- Fargal94, Şalun70, DEF#1, Cennet elmaları, dış görünüş
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Gelişme nedir? Hayvan içgüdülerinde. Çocuk kulüplerde, bölümlerde ve okulda gelişir. Ve bu bir yetişkinin şehvetinin tatmin edilmesinden başka bir şey değil.
Sadece "kapsamlı gelişmiş" bir kişi böyle bir aptallığı isteyebilir
Sadece "kapsamlı gelişmiş" bir kişi böyle bir aptallığı isteyebilir
- These users thanked the author AĞIRLIK for the post (total 12):
- 6996, Fargal94, palyaço, Piero, Tekrar Geri Dön, Bir günlüğüne, Cennet elmaları, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Firavun faresi, dış görünüş, Süleyman, vesaire
-
- Flört etmek
Burada harika bir örneğim var. Kendisi itiraf etmese de pek çok kompleksi olan bir arkadaşım var. Çoğunlukla sekste. Ona kız arkadaşımla M&M teklif ettiğimde tereddüt etti ama sonra kabul etti. Ancak kompleksleri ve korkuları nedeniyle hiçbir şey yapamadı ve sonunda bütün gece orada yatıp tavana baktı. Ve sonra seks hakkında konuştukları ve korktuğu yeterince video izlediği ve komplekslerin bunu tamamladığı ortaya çıktı.
Ancak annesi ona doğru şekilde seks yapmayı öğretseydi, rahatlamasına yardımcı olsaydı ve kendi başına mastürbasyon yapmasına izin vermeseydi, artık bu tür kompleksleri olmayacak ve nasıl seks yapılacağını bilecekti.
Söylemeyeceğim. Ebeveynler çocuklarına bildikleri her şeyi öğretebilirler ve bu da hayatı kolaylaştırır.
Burada harika bir örneğim var. Kendisi itiraf etmese de pek çok kompleksi olan bir arkadaşım var. Çoğunlukla sekste. Ona kız arkadaşımla M&M teklif ettiğimde tereddüt etti ama sonra kabul etti. Ancak kompleksleri ve korkuları nedeniyle hiçbir şey yapamadı ve sonunda bütün gece orada yatıp tavana baktı. Ve sonra seks hakkında konuştukları ve korktuğu yeterince video izlediği ve komplekslerin bunu tamamladığı ortaya çıktı.
Ancak annesi ona doğru şekilde seks yapmayı öğretseydi, rahatlamasına yardımcı olsaydı ve kendi başına mastürbasyon yapmasına izin vermeseydi, artık bu tür kompleksleri olmayacak ve nasıl seks yapılacağını bilecekti.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
Bu doğru ama her şey çocuğun rızasıyla olmalı çocuk.
- These users thanked the author Büyük oğlan for the post (total 4):
- Kybik, Cidden, Esnek, Esinti
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Bakın... sınıf arkadaşımın ebeveynleri onun psikolojisini bozdu... çünkü sanki böyle oldu unsurlar zorlama ve ödül için...Kybik: ↑29 Oct 2022, 08:20 Biz ensestin kendisinin faydalı olduğunu düşünüyoruz. Eğer bunu eğitim açısından ele alırlarsa. Ama fiziksel ve zihinsel olarak bunu isteyemeyecekleri halde küçük yaşta çocuklara tecavüz eden veya onları baştan çıkaran insanlar da var. O halde ensest korkunçtur, çünkü çocuğun ruhunu yok eder.
- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 2):
- Esinti, Senin derdin ne?
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
- Registered for: 3 years 6 months
Hiçbir zorlama olmamalıdır. Ama ilgi varsa o zaman her şeyi açıklayabilir ve aileye gösterebilirsiniz)
- These users thanked the author SergeyVlad for the post:
- Esinti
-
- Nirvana’dayım
SergeyVlad
Ben de aynı şeyden bahsediyorum... bu yüzden artık ilkbahar-sonbahar döneminde "çatıyı yırtıyor".... Ben de anlatıp gösterme konusunda hemfikirim... böylesi daha iyi ailede... sokaktan çok...
Ben de aynı şeyden bahsediyorum... bu yüzden artık ilkbahar-sonbahar döneminde "çatıyı yırtıyor".... Ben de anlatıp gösterme konusunda hemfikirim... böylesi daha iyi ailede... sokaktan çok...
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Registered for: 2 years 10 months
-
Автор темыWot_ja
- Penetrasyon
- Total posts: 286
-
- Nirvana’dayım
Diyelim ki " "cadde" öğretti bana... ve şükürler olsun ki "öğretmenler" yeterliydi... Ama olmazsa bütün hayatım alt üst olur...
i Bence ebeveynler çocuklarını her konuda eğitmek zorunda olan kişilerdir... cinsel eğitim vermek, gebe kalma ve doğum hakkında bilgi, kişisel hijyen, doğum kontrolü, kritik günler vb. dahil... Ebeveynlerin bazen çocuklarına bir yalan borçlu olduğuna inanıyorum ki çocuklar bir erkeğin kadından ne kadar farklı olduğunu görebilsinler ve tam tersi... 5 yaşında değil, daha sonra 15 yaşında çıplak olarak hamama ortak gezi -18 bunun için mükemmel... Ebeveynler hamamı ziyaret ederek çocuklarını sadece karşı cinsin çıplak vücuduyla tanıştırmakla kalmayacak, aynı zamanda samimi hijyeni de öğretecekler... Karşı cinse dokunmaktan korkmamak, kendinizi doğru şekilde yıkamak ve karşı cinsin bunu nasıl yaptığını biliyorum... Ve ayrıca... hamam, hayatın samimi anlarında karşı cinsin önünde çıplak kalmanın yarattığı utanç kompleksini ortadan kaldırıyor.. Ayrıca ebeveynlerin nasıl rahatlayacaklarını da öğretmeleri gerektiğine inanıyorum. stres... erkeklerde ve kadınlarda erojen bölgeler... nasıl doğru şekilde okşanmalı ve nereye ne eklenmeli... Evet... bu uzun sürmemeli... sadece bir veya birkaçı sadece eğitim ve öğretim amaçlı. ... Ama daha da ileri gidersek... Çocukların ilgisi ve merakı olmadan ebeveynlere tavsiye etmem... Çocuklar psikolojik travma yaşayabilir... hayatlarını daha da mahvedebilir... Eğer öğrenme sürecinde ise, anne baba dayanamadı ve seks çıktı... O zaman bunu tekrar tekrar coşkuyla tekrarlamak MÜMKÜN DEĞİLDİR ve bu durumda çocukların reşit olması gerekir!!!
Diyelim ki " "cadde" öğretti bana... ve şükürler olsun ki "öğretmenler" yeterliydi... Ama olmazsa bütün hayatım alt üst olur...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Ensest taraftarı değilim ama bazı vakaları anlayabiliyorum ve hatta eğer ebeveynler oğullarının mastürbasyon yaptığını öğrenirse, annenin periyodik olarak oğlunun mastürbasyon yapmak istememesini sağlayacak şeyler yapmasının çok daha iyi olacağına inanıyorum. Normal bir baba sadece karısını kıskanmamalı, aynı zamanda bunu kendisi de teşvik etmelidir.
- These users thanked the author George Cuney Aldatılan Erkek for the post (total 4):
- 12345, Elena_Vladimirovna85, Ded, Esinti
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 3 years
Akıllıca yazılmış. Ben bunun için varım. Eminim benimki de sinsice mastürbasyon yapıyordur. 14 yaşındadır. Eşimle bu konuyu uzun süre konuştuk. Hemen parmağını şakağıma koyacağını ve ayrıca benim hakkımda kötü bir şey söyleyeceğini düşündüm. Sakin, ciddi ve saldırgan olmadan davrandı.George Cuney Cuckold: ↑30 Oct 2022, 07:46 anne, oğlunun mastürbasyon yapmak istememesi için periyodik olarak bunu yapıyorsa. Normal bir baba sadece karısını kıskanmamalı, aynı zamanda bunu kendisi de teşvik etmelidir.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Hımm... Aslında adam 14 yaşındaysa ve mastürbasyon yapmıyorsa endişelenmeli ve hemen bir doktora başvurmalısın. dava. Bu çok doğal olmazdı.Alexander Trofimovich: ↑30 Oct 2022, 21:05 Eminim ki benimki de sessizce mastürbasyon yapıyor. 14 yaşında.
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
Nadiren ama oluyor. Ve 20’den sonra ne olduğunu bilmiyorlar. En azından karşı cinse pek ilgisi olmayan erkekler
-
- Oral stimülasyon
Bu yaşta zaten mastürbasyon yaptığına katılıyorum, bunun normal olduğuna katılıyorum, ama bence çok daha fazlası olurdu Annesi olsa bile bir kadınla iletişim kurmak hoş. Eşimle yakın gelecekte bu konuyu tekrar gündeme getireceğimizi düşünüyorum ama kıskançlık konusuna gelince, kendi oğlum için eşimi nasıl kıskanabilirim?
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 3):
- Mart, Ded, Esinti
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
-
- Nirvana’dayım
Kimseye ismiyle hitap etmeyeceğim... sizler yetişkinsiniz ve artık kimden bahsettiğimi anlayacaksınız...
Siz çocuklar neden bahsediyorsunuz...? Hafızanızın kısa olduğu ortaya çıktı... Birçoğunuz için... gördüğünüz ilk çıplak kadın ANNE’ydi... Anuka, ilk mastürbasyon yaptığınız zamanı hatırlayın (açık sözlülük için özür dilerim)... Eh, muhtemelen 11 ya da 12 yaşındayken... .. tek kelime etmeden... Ve bu neden bahsediyor... bunu zaten istediğini söylüyorsun, ama şimdilik birkaç nedenden dolayı... Sen " akıllı adamlar" her 12 yaşındaki erkek fatma için aynı fikirde olacak bir kız veya kadın bulur. onu her akşam mutlu edin... Ne çıkış yolu.... sadece bir... adama mastürbasyon yapmayı öğretin ve bu eylemin ne olduğunu açıklayın GİZLİdir ama zor anlarda yardımcı olur... Daha sonra amını yıkamalı ve başarı duygusuyla yatağa gitmelidir...
Şimdi... bunu kim yapmalı... baba mı yoksa anne mi? .. soru karmaşık ve belirsiz. Eğer öğretmen aynı cinsiyettense ve çocuğun kafası karışıyorsa... o zaman gelecekte çocuğun LGBT ile karşılaşma riski vardır... Eğer tam tersi ise bu durum pedofili olarak kabul edilebilir ve siz de sonunda hapse gireceksin... Öğretmeyeceksin... sokak öğretecek... ve bu her zaman olumlu ve doğru bir öğretmen değil...
Bu, ebeveynlerin kıskanılacak kısmı... Ama benim durumum bu.... Çocuğa kendisinin bildiği ve yapabileceği her şeyi öğretmek ebeveynin sorumluluğundadır, ancak bu çocuk için bir seks oyuncağı değildir ve çocuklardan seks oyuncakları yapmayın... İhtiyacınız var ötesine geçemeyeceğiniz çizgiyi bilmek!!!
Siz çocuklar neden bahsediyorsunuz...? Hafızanızın kısa olduğu ortaya çıktı... Birçoğunuz için... gördüğünüz ilk çıplak kadın ANNE’ydi... Anuka, ilk mastürbasyon yaptığınız zamanı hatırlayın (açık sözlülük için özür dilerim)... Eh, muhtemelen 11 ya da 12 yaşındayken... .. tek kelime etmeden... Ve bu neden bahsediyor... bunu zaten istediğini söylüyorsun, ama şimdilik birkaç nedenden dolayı... Sen " akıllı adamlar" her 12 yaşındaki erkek fatma için aynı fikirde olacak bir kız veya kadın bulur. onu her akşam mutlu edin... Ne çıkış yolu.... sadece bir... adama mastürbasyon yapmayı öğretin ve bu eylemin ne olduğunu açıklayın GİZLİdir ama zor anlarda yardımcı olur... Daha sonra amını yıkamalı ve başarı duygusuyla yatağa gitmelidir...
Şimdi... bunu kim yapmalı... baba mı yoksa anne mi? .. soru karmaşık ve belirsiz. Eğer öğretmen aynı cinsiyettense ve çocuğun kafası karışıyorsa... o zaman gelecekte çocuğun LGBT ile karşılaşma riski vardır... Eğer tam tersi ise bu durum pedofili olarak kabul edilebilir ve siz de sonunda hapse gireceksin... Öğretmeyeceksin... sokak öğretecek... ve bu her zaman olumlu ve doğru bir öğretmen değil...
Bu, ebeveynlerin kıskanılacak kısmı... Ama benim durumum bu.... Çocuğa kendisinin bildiği ve yapabileceği her şeyi öğretmek ebeveynin sorumluluğundadır, ancak bu çocuk için bir seks oyuncağı değildir ve çocuklardan seks oyuncakları yapmayın... İhtiyacınız var ötesine geçemeyeceğiniz çizgiyi bilmek!!!
-
- Orgazm!
Belki de bunun nedeni oğluna bu konuda zaten zaman zaman yardım etmesidir. . Sadece bilmiyorsun. Bu yüzden sözlerini sakince karşıladım.
-
- Oral stimülasyon
Büyük ihtimalle faydası olmuyor, yalnızca düşünüyor ama nasıl ve nereden başlayacağını bilmiyor. Bir kez bile olsa bana söylerdi. Benim umursamayacağımı biliyor.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- 12345
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Her şeyden önce, muhtemelen toplum tarafından hoş karşılanmadığı için . İkincisi, minimum düzeyde de olsa, yavruların uygunsuz gelişimi tehlikesi vardır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Ailede bir baba varsa bunu yapmaya annemin kendisi karar vermez. Babanın inisiyatifi kendi eline alması ve hem anne hem de oğlan için rahat olacak şekilde bunu en iyi nasıl yapabileceğini anneyle birlikte düşünmesi gerekir. Babanın orada bulunması gerekip gerekmediğine kendiniz karar verin. Mesela ilk seferinde babam oradaydı ama çocuğun utangaç olduğunu görünce ileride bizi utandırmamaya çalıştı.Alexander Trofimovich: ↑31 Oct 2022, 20:42 Büyük olasılıkla faydası olmuyor, sadece düşünüyor ama nasıl ve nereden başlayacağını bilmiyor. Bir kez bile olsa bana söylerdi. Buna karşı çıkmayacağımı biliyor.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 5):
- 12345, annem adam yaptı, kaptan63, Yün, Manfred
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
- Flört etmek
Bu konuyu onunla konuştu mu? Yoksa kendiliğinden mi hareket ediyorsunuz?Yana-Yanochka: ↑31 Oct 2022, 21:33 Örneğin, ilk seferinde babam oradaydı ama çocuğun utangaç olduğunu görünce gelecekte bizi utandırmamaya çalıştı.
-
- Orgazm!
Keşke böyle aileler daha çok olsaydı, peki bu aileler nerede yaşıyor? Bu sadece bir fantezi değil mi?Yana-Yanochka: ↑31 Oct 2022, 21:33 Örneğin, ilk seferinde babam oradaydı ama çocuğun utangaç olduğunu görünce gelecekte bizi utandırmamaya çalıştı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Hangi paralel gerçeklikte yaşıyorsunuz
Toplum tarafından en çok kınanan suçun çocuksuz bir hayranı yayında tekrar sıraya girin.

Başka bir penis sahibi algılandı. Burada kaç hesabınız var?Ailede bir baba varsa, anne bunu yapmaya kendisi karar vermeyecektir. Babanın inisiyatifi kendi eline alması ve hem anne hem de oğlan için rahat olacak şekilde bunu en iyi nasıl yapabileceğini anneyle birlikte düşünmesi gerekiyor.
neden bunu öğretmenin gerektiğini düşünüyorsun? Önce doğru yazmayı öğrenin ve çocuğunuza bunu öğretin, sizden beklenen budur. Herkes mastürbasyon yapabilir ve seks yapabilir ve herkes bunu kendi sosyal çevresinde akranları arasında nasıl yapacağını çözecektir.
hangi yatılı okulda veya manastırda bu oluyor? 47 kromozoma sahip olanlar gelişimsel gecikmeler yaşıyor ve televizyondan, internetten ve iletişimden mahrum kalıyor mu?Nadiren ama oluyor. Ve 20’den sonra ne olduğunu bilmiyorlar. En azından karşı cinse çok az ilgi duyan erkekler
Hangi paralel gerçeklikte yaşıyorsunuz

- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- AĞIRLIK
-
- Nirvana’dayım
Öncelikle okulda değiliz ve sen sertifikalı bir öğretmen değilsin ve ikinci olarak kendi çocuklarıma ve üvey çocuklarıma obshatsa’yı ana dillerinde öğrettim, üçüncü sırada... sokak hem iyiyi hem de kötüyü öğretebilir ve çocukların da bunu yapması gerektiğini unutma. kendini korumayı, hijyeni nasıl sağlayacağını, damar hastalıklarını nasıl tanıyacağını ve istenmeyen seksten nasıl kurtulacağını bil... ve umrunda değil... çocuklar sizin için tarladaki çimen gibi yaşamalı ve büyümeli. ....

-
- Orgazm!
Daha fazlasını yaz) seksi çocuk-öğretmen
bu bir tür kutsal bilgi mi? Anneniz veya babanız size prezervatif takmayı öğretti mi ama siz bunu kendiniz çözemediniz mi?

işte bu anaokulundan çocuklar için Kasık bölgesinin düzenli olarak yıkanması gerektiğini ve çok küçük yaşlardan itibaren kızlar için özel mahrem hijyenin olduğunu öğretiyorlar, burada bir şeyler öğretmek ister misiniz?
burada da çok basit - sadece olması gerektiği yere bildirmeniz yeterli - bunu okulda öğretiyorlar
Ska, cinsel sapmalar ile gelişim düzeyi arasında giderek daha fazla bağlantı buluyorumand üçüncü olarak evlat edinilen çocuklara ana dillerinde ders verdim

Daha fazlasını yaz) seksi çocuk-öğretmen

- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 3):
- Yabancı44, sptlh, Gudgeon
-
- Nirvana’dayım
Geri,
İnsanlar neden hakaret eder? diğerleri kaba
1) Kişinin kendi hayatından memnuniyetsizliği. İnsan mutsuz olduğunda, kendi kişiliğinden, başarılarından, çevresinden vs. memnun olmadığından öfkesini başkalarından çıkarır. Başkalarına (hem yakın insanlara hem de yabancılara) neden hakaret ettiklerini bile her zaman anlamıyorlar.
2) Mizaç özellikleri, güçlü heyecanlanma. Çoğu zaman insanlar, artık duygularını kontrol edemedikleri bir öfke anında birine hakaret edebilir veya başka bir kişiye karşı saldırgan bir davranışta bulunabilirler. Bu genellikle bir kavga durumunda olur. Duygular yatışıp mantık geri geldiğinde, birçok kişi söylediklerinden veya yaptıklarından pişman olur ve af diler.
3) Kibir. Çevrelerindeki bazı kişilerin statülerinin daha düşük olduğuna mantıksız bir şekilde inanan insanlar var. Saygılı ve dostane iletişim onların güçlü noktası değildir.
4) Başkalarının pahasına kendini onaylama. Başkalarını küçük düşürerek bazı insanlar kendilerini daha güçlü hissederler. Her ne kadar bu sadece kendini kandırma olsa da. Böyle bir kendini onaylamanın arkasında, kural olarak, kendinden şüphe duyma ve aşağılık kompleksi vardır.
5) Kültür ve eğitim eksikliği. Çocuklukta nezaket ve hoşgörü kuralları aşılanmadıysa, yetişkinlikte bu, diğer insanlara karşı kabalık ve saygısız tutumla sonuçlanabilir. Çoğunlukla sokakta büyüyen çocuklar ise çevrenin olumsuz etkilerine maruz kalarak kaba iletişim kurmaya alıştılar.
6) Provokasyon amaçlı hakaret. Bir kişiyi kızdırmak, onu başkalarının önünde kötü göstermek, itibarını zedelemek istediklerinde bu yönteme başvurulur. Ve tüm bunlar genellikle görgü tanıklarının gözleri önünde gerçekleşir.
===========
Kabalığın nedenlerini analiz ettiğimizde, bunun arkasında neredeyse her zaman kendinden şüphenin yattığını anlıyoruz. ve birçok kompleks ve suçlunun kendisiyle ilgili gizli tatminsizliği. Bu tür insanlar merhametten başka hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Sonuçta çok mutsuzlar. Ancak ne yazık ki bir anda kabalık ve hakaretlerle karşılaştığımızda bunu hemen fark edip soğukkanlı kalamayız. Çoğunlukla alışık olduğumuz bir şekilde tepki veririz ve bu her zaman etkili olmaz.
İnsanlar neden hakaret eder? diğerleri kaba
1) Kişinin kendi hayatından memnuniyetsizliği. İnsan mutsuz olduğunda, kendi kişiliğinden, başarılarından, çevresinden vs. memnun olmadığından öfkesini başkalarından çıkarır. Başkalarına (hem yakın insanlara hem de yabancılara) neden hakaret ettiklerini bile her zaman anlamıyorlar.
2) Mizaç özellikleri, güçlü heyecanlanma. Çoğu zaman insanlar, artık duygularını kontrol edemedikleri bir öfke anında birine hakaret edebilir veya başka bir kişiye karşı saldırgan bir davranışta bulunabilirler. Bu genellikle bir kavga durumunda olur. Duygular yatışıp mantık geri geldiğinde, birçok kişi söylediklerinden veya yaptıklarından pişman olur ve af diler.
3) Kibir. Çevrelerindeki bazı kişilerin statülerinin daha düşük olduğuna mantıksız bir şekilde inanan insanlar var. Saygılı ve dostane iletişim onların güçlü noktası değildir.
4) Başkalarının pahasına kendini onaylama. Başkalarını küçük düşürerek bazı insanlar kendilerini daha güçlü hissederler. Her ne kadar bu sadece kendini kandırma olsa da. Böyle bir kendini onaylamanın arkasında, kural olarak, kendinden şüphe duyma ve aşağılık kompleksi vardır.
5) Kültür ve eğitim eksikliği. Çocuklukta nezaket ve hoşgörü kuralları aşılanmadıysa, yetişkinlikte bu, diğer insanlara karşı kabalık ve saygısız tutumla sonuçlanabilir. Çoğunlukla sokakta büyüyen çocuklar ise çevrenin olumsuz etkilerine maruz kalarak kaba iletişim kurmaya alıştılar.
6) Provokasyon amaçlı hakaret. Bir kişiyi kızdırmak, onu başkalarının önünde kötü göstermek, itibarını zedelemek istediklerinde bu yönteme başvurulur. Ve tüm bunlar genellikle görgü tanıklarının gözleri önünde gerçekleşir.
===========
Kabalığın nedenlerini analiz ettiğimizde, bunun arkasında neredeyse her zaman kendinden şüphenin yattığını anlıyoruz. ve birçok kompleks ve suçlunun kendisiyle ilgili gizli tatminsizliği. Bu tür insanlar merhametten başka hiçbir şeyi hak etmiyorlar. Sonuçta çok mutsuzlar. Ancak ne yazık ki bir anda kabalık ve hakaretlerle karşılaştığımızda bunu hemen fark edip soğukkanlı kalamayız. Çoğunlukla alışık olduğumuz bir şekilde tepki veririz ve bu her zaman etkili olmaz.
-
- Orgazm!
Shalun70, okumadığın için okumadın’ Bunu kendim yazdığımda, bunu kendim yapamayacağımı anlıyorum ama neden senin değil de başkasının fikrine ihtiyacım var?
Hangi psikolojik sapmaların çocuklarıyla ensest ilişkiye yol açtığı hakkında daha iyi makaleler bulun
Hangi psikolojik sapmaların çocuklarıyla ensest ilişkiye yol açtığı hakkında daha iyi makaleler bulun
-
- Nirvana’dayım
eğitimi seksle karıştırmayın.... Yetişkin gibisiniz.... tahminlere göre... Google’daki türler.... Seks (cinsel) eğitiminin eksikliği nelere yol açar....
https: //www.google .lv/search?q=%D0%9A+% ... s-wiz-serp
https: //www.google .lv/search?q=%D0%9A+% ... s-wiz-serp
-
- Orgazm!
Shalun70, kendisi aradı
Resimde yaratıcılığınız mı var?
Resimde yaratıcılığınız mı var?
-
- Nirvana’dayım
Geri Dön,
Yapmıyorsun bak baban prezervatif kullanmayı öğretmişti....
Sonuç olarak, yorumlardaki saçmalıklar kişiselleşiyor....
Beni ikna edemezsin.. . Senden ve kabalığından hoşlanmıyorum... O halde burada kendinle konuş....
Yapmıyorsun bak baban prezervatif kullanmayı öğretmişti....

Beni ikna edemezsin.. . Senden ve kabalığından hoşlanmıyorum... O halde burada kendinle konuş....

-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Kocam ve oğlum daha önce konuşmamıştı, ben ve kocamla bu konuyu tartıştığımız hararetli bir an yaşandı. Kocam her şeyi kendisi organize etti. Mayıs tatilinde köydeydik. Rahmetli anneannemin evi orada. Burayı yazlık olarak kullanıyoruz. Kocam evi yeniledi, güzel bir hamam inşa etti ve küçük bir gölet kazdırdı. Daha sonra kızımızı kayınvalideme bırakıp kendimiz kulübeye gittik. Kocam bahçedeki ağaçları budadı, oğlumla birlikte yatakları hazırladık. İşten sonra kocam hamamı ısıttı. Her şeyi hamamda organize ediyordu.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
- annem adam yaptı, Ded, kaptan63, Tolkala
-
- Flört etmek
Böyle ailelerin olması iyiYana-Yanochka: ↑01 Nov 2022, 20:42 İşten sonra kocası hamamı ısıtıyordu. Her şeyi hamamda organize ediyordu.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 3 years 10 months
Utandın mı? Utanç verici miydi? Bu fikre karşı mıydınız? Kocanız hamamı nasıl düzenledi?Yana-Yanochka: ↑01 Nov 2022, 20:42Kocam ve oğlum daha önce konuşmamıştı, ben ve kocamla bu konuyu tartıştığımız hararetli bir an yaşandı. Kocam her şeyi kendisi organize etti. Mayıs tatilinde köydeydik. Rahmetli anneannemin evi orada. Burayı yazlık olarak kullanıyoruz. Kocam evi yeniledi, güzel bir hamam inşa etti ve küçük bir gölet kazdırdı. Daha sonra kızımızı kayınvalideme bırakıp kendimiz kulübeye gittik. Kocam bahçedeki ağaçları budadı, oğlumla birlikte yatakları hazırladık. İşten sonra kocam hamamı ısıttı. Her şeyi hamamda organize ediyordu.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Benim deneyimim muhtemelen ensest olarak değerlendirilemez. Annem amına dokunmama ve ona bakmama izin verdi. Her ne kadar tahrik olmuş hissetsem de onunla hiçbir zaman cinsel ilişkiye girmek istemedim. Ama gerçekten onu orada yalamak istedim. Annem buna karşıydı. Ama sonra yine de onu kasıklarından öptüm. Sadece öptü ve tokatladı. Daha sonra bunu defalarca yaptım, adeta bir gelenek haline geldi. Ve uzun bir süre sonra o da banyoda başımı açıp öptü. İnanılmaz güzeldi. Ama bazı nedenlerden dolayı daha ileri gitmek istemedim.
Yıllar sonra bile bazen şaka yollu olarak bacaklarının arasına dokunabiliyordum. Tabii kimse bakmadığında.
Yıllar sonra bile bazen şaka yollu olarak bacaklarının arasına dokunabiliyordum. Tabii kimse bakmadığında.
-
- Nirvana’dayım
Kostyay72,
Annem olduğunda sorun değil sizi kadın bedeninin yapısıyla tanıştırdı... İyi iş çıkardı ve daha ileri gitmedi...
Annem olduğunda sorun değil sizi kadın bedeninin yapısıyla tanıştırdı... İyi iş çıkardı ve daha ileri gitmedi...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post