Çocukken kimlere tecavüz edildi ve bu sizin cinsiyetinizi etkiledi mi?
-
Автор темыSapık
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Çocukken kimlere tecavüz edildi ve bu sizin cinsiyetinizi etkiledi mi?
Arkadaşlar çocukken kimler cinsel istismara uğradı ve bu cinsel yaşamınızı etkiliyor mu?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
Re: Çocukken kimlere tecavüz edildi ve bu cinsiyetinizi etkiledi mi?
Hımm, güzel soru.
Çocukken (10-12 yaşlarında) amcam ve ben onun başka bir arkadaşıyla hamama gittiğimizi hatırlıyorum. Orada içki içtiler, sigara içtiler ve ben doğası gereği oldukça güzel olduğum için sarhoş olduklarından beni becermeye karar verdiler. Yaklaşık yarım saat boyunca ağzıma ve kıçıma tecavüz ettiler.
Artık erkeklerle iletişime geçtiğimde geçmişten dolayı rahatsızlık duyuyorum.
Çocukken (10-12 yaşlarında) amcam ve ben onun başka bir arkadaşıyla hamama gittiğimizi hatırlıyorum. Orada içki içtiler, sigara içtiler ve ben doğası gereği oldukça güzel olduğum için sarhoş olduklarından beni becermeye karar verdiler. Yaklaşık yarım saat boyunca ağzıma ve kıçıma tecavüz ettiler.
Artık erkeklerle iletişime geçtiğimde geçmişten dolayı rahatsızlık duyuyorum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Yetişkinliğinizde amcanızın yüzüne vurdunuz mu?Gojo: ↑21 Dec 2022, 03:46 Hmm, güzel soru.
Artık erkeklerle iletişim kurduğumda geçmişten dolayı rahatsızlık duyuyorum.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Sapık
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 8 months
Eşim 11-12 yaşlarından itibaren kuzeni kardeşiyle ilişkiye girdi, kendisinden 6 yaş büyüktü, onu baştan çıkardı, sonra hoşuna gitti, 3 yıl üst üste yaşadı.
Artık seks konusunda oldukça özgür, neredeyse hiçbir yasak yok, her şeyi biliyor, her şeyi yapabiliyor.
Seks hayatı/aldatılma konusu 12 yıllık evliliğin 6 yılı boyunca gündemde.
Artık seks konusunda oldukça özgür, neredeyse hiçbir yasak yok, her şeyi biliyor, her şeyi yapabiliyor.
Seks hayatı/aldatılma konusu 12 yıllık evliliğin 6 yılı boyunca gündemde.
- These users thanked the author Max.Seibel for the post (total 6):
- Sapık, Mart, Zülkarneyn, Servis, Rrrrr, Karın &
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 4 years 8 months
Kardeşine tecavüz etmedi ama gençliğinde onu taciz etti. . Ben 4 yaş büyüğüm. Bunun yalnızca cinsellik üzerinde olumlu bir etkisi oldu. Şu anda hâlâ o lanet şey var. Ve kızı büyük umut vaat ediyor
-
Автор темыSapık
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 2 years 10 months
3 saat 23 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
12 yaşımda, gelecek vaadeden bir dansçı, çocukça tombul ve saf bir adam, yaklaşık 12 yaşlarında bir adam tarafından yoluma düşürüldü. 23, kardeşim hakkında biraz korkutucu bir şekilde konuşmaya başladı, beni terk edilmiş bir yere sürükledi, orada ağzımdan ve ruloların arasında taciz etti. Bazen alkol altında oral pasif olma dürtüsü duyuyorum ve tüm bunlar oluyor, hala karar veremedim.
Hiçbir rahatsızlığım yok, iletişim normal ama eğer Ayık değilim, sanki kelepçeler çıkarılıyor ve biseksüel eğilim ortaya çıkıyor gibi :)Gojo: ↑21 Dec 2022, 03:46 Hmm, güzel soru.
Artık erkeklerle iletişim kurduğumda geçmişten dolayı rahatsızlık hissediyorum.
3 saat 23 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
12 yaşımda, gelecek vaadeden bir dansçı, çocukça tombul ve saf bir adam, yaklaşık 12 yaşlarında bir adam tarafından yoluma düşürüldü. 23, kardeşim hakkında biraz korkutucu bir şekilde konuşmaya başladı, beni terk edilmiş bir yere sürükledi, orada ağzımdan ve ruloların arasında taciz etti. Bazen alkol altında oral pasif olma dürtüsü duyuyorum ve tüm bunlar oluyor, hala karar veremedim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
- Registered for: 3 years 1 month
Altıncı sınıftayken, ortak apartman dairesindeki komşum beni becerdi, o 20 yaşındaydı ve sonra biz taşınana kadar bir yıl boyunca beni becerdi.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 44 Replies
- 2032 Views
-
Last post by üçgen
-
- 6 Replies